Louvre 523 Опубликовано: 1 ноября 2 часа назад, Яр13 сказал: Гелато плотна сатива - мені дуже сподобалася - буду гровити цей сорт ще раз обов'язково Привіт! Як у неї запах на цвітінні, дуже різкий чи навпаки приємний?) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 201 Опубликовано: 1 ноября 27 минут назад, Louvre сказал: Привіт! Як у неї запах на цвітінні, дуже різкий чи навпаки приємний?) Привіт, запах скоріше приємний і не сильно інтенсивний штинить помірно) . Обидві штинять помірно , тільки Мінт Джелі недавно почала чимось кислим а часом і соляркою попахувати а Гелато всю дорогу пахне трохи солодкуватим , взагалі хороший сатівний гібрид . Один бро сказав що цей сорт буде плавити мій мозок) і я думаю що так воно і буде) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 318 Опубликовано: 2 ноября В 01.11.2024 в 13:45, Яр13 сказал: Дякую бро , якщо пліснява не з'їсть буде гарний врожай , знімав пробу - вже навалюють так як треба , Гелато плотна сатива - мені дуже сподобалася - буду гровити цей сорт ще раз обов'язково , Мінт Джелі теж норм) крепка індюха по вигляду дуже врожайна сативи завжди любив 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 523 Опубликовано: 2 ноября 23 часа назад, Яр13 сказал: Привіт, запах скоріше приємний і не сильно інтенсивний штинить помірно) . Обидві штинять помірно , тільки Мінт Джелі недавно почала чимось кислим а часом і соляркою попахувати а Гелато всю дорогу пахне трохи солодкуватим , взагалі хороший сатівний гібрид . Один бро сказав що цей сорт буде плавити мій мозок) і я думаю що так воно і буде) Дякую! Це добре) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 201 Опубликовано: 3 ноября Вітаю, день 79 , цвіт 38 Температура 21-27° , вологість 50-60% Режим 16/8 Світло 150w квантумборд+ 2×50cob led Поливи : методом тику зрозумів що оптимальним є 1000-1050ппм при яких стігми менше горять а шишки набирають , дренаж так як і був в районі 1600 -1700 , з пш теж норма , 6 залив 6 в дренажі . Гілки хиляться від своєї ваги - буду якось їх підвязувати бо поламаються 100% . Де не де є сліди передозів але поки нічого критичного , запах став більш інтенсивний . Все ще роздумую про два поливи на добу 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Saintery 352 Опубликовано: 4 ноября В 03.11.2024 в 15:33, Яр13 сказал: Все ще роздумую про два поливи на добу Що ти маєш на увазі, бро? Ти зараз 1 раз на добу поливаєш? Мої б сильно підсихали при поливі лиш ввечері, наприклад... Та й солі в горщику поновлюю частіше) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 201 Опубликовано: 4 ноября (изменено) 1 час назад, Saintery сказал: Що ти маєш на увазі, бро? Ти зараз 1 раз на добу поливаєш? Мої б сильно підсихали при поливі лиш ввечері, наприклад... Та й солі в горщику поновлюю частіше) Так бро , поливаю кожен вечір і через день зранку , зранку стіми на цвіт , ввечері база+калмаг , оце і думаю поливати вже зранку і ввечері постійно , просто це не завжди роблю я) , якщо дружина не зйобкає 😁 то будуть поливи зранку і ввечері) , тут ще такий фактор що вологість високувата , все таки бачу що в дні 1 поливу вологість менша , я трохи переживаю за плісняву і трохи сумніваюсь чи потрібно добавляти вологи додатковими поливами . Треба буде понаблюдати бо шишкі великі м'ясисті , легенько може напасти якась хєрня Изменено 4 ноября пользователем Яр13 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 201 Опубликовано: 4 ноября @Saintery бро , ти часом не юзаєш біг бад ? Пише 2-4тиждень цвіту , чи можна довше використовувати , що думаєш ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Saintery 352 Опубликовано: 4 ноября 15 минут назад, Яр13 сказал: плісняву Маєш рацію, бро.. Я минулого року в цей час якраз з такою халепою зіткнувся. Думаю цього тижня осушувач повітря купити щоб літрів 6 на добу поглинав. Може конденсату буде менше в квартирі, а то біда) 5 минут назад, Яр13 сказал: біг бад Я його купив лиш для цього грова, раніше не пробував. В моїй таблиці до 6 тижня. Ось що мені GPT розповів: Чому до 6 тижня цвітіння? Big Bud зазвичай рекомендується використовувати в перші тижні цвітіння (зазвичай з другого по шостий), оскільки в цей період рослина активно формує бутони. Після шостого тижня починається інтенсивне дозрівання квітів, коли рослині потрібні трохи інші поживні речовини, і може бути рекомендовано перейти на інші добавки, що підтримують завершальні етапи дозрівання. Застосування Big Bud після 6 тижня може призвести до накопичення небажаних елементів, які не потрібні на останніх етапах росту і можуть погіршити якість кінцевого продукту. Там далі треба давати Overdrive та Рипен. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LeSt 127 Опубликовано: 4 ноября Бро, а по сколько ты поливаешь, не сильно ли часто? Мне кажется лучше раз в день-два Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 201 Опубликовано: 4 ноября 40 минут назад, Saintery сказал: другого по шостий На банці , з 2 по 4))) , по 6 скоріше правильніше але виробник думає по іншому 44 минуты назад, Saintery сказал: минулого року в цей час якраз з такою халепою зіткнувся Я теж мав справу , не приємна штука 47 минут назад, Saintery сказал: щоб літрів 6 на добу поглинав В мене теж вже є) осушувач, в приміщенні підтримує 42-48% , але в боксі 45-60% 52 минуты назад, Saintery сказал: Там далі треба давати Overdrive та Рипен Можна давати а можна і просто промити тай харвити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 201 Опубликовано: 4 ноября 21 минуту назад, LeSt сказал: Бро, а по сколько ты поливаешь, не сильно ли часто? Мне кажется лучше раз в день-два В дні без поливу стімів заливаю по 3л кожній, дренаж зараз +/- 0.7 теж з кожної , в дні коли даю зранку стіми дренажу достатньо . Не думаю що це багато, в мене кокос і 5л бегі в яких на дні щей пінопласт/дренаж забрав об'єм а рослини досить великі , тут скоріше треба частіше лити чим рідше 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 201 Опубликовано: 4 ноября 1 час назад, Saintery сказал: якраз з такою халепою зіткнувся Фунгіциди якісь юзав ? На якому тижні робив останню обробку ? Може хто з інших бро поділиться своїм досвідом по фунгіцидах ? Я обробляв два рази світчем і раз квадрісом , світчем можна 3 рази , думаю коли правильно зробити 3 обробку Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Saintery 352 Опубликовано: 4 ноября 19 минут назад, Яр13 сказал: Фунгіциди якісь юзав ? Ні бро, нічого не юзав. Якось халатно поставився і був такий перехідний період на опалення, що зловив на одній центральній колі. Але вирізав і решта дозріла без питань. 58 минут назад, LeSt сказал: Бро, а по сколько ты поливаешь, не сильно ли часто? Мне кажется лучше раз в день-два Ну, а я поливаю двічі на день)))) Не бачу сенсу поки це змінювати. Процес мені приємний, рутина звична) Поки що заливаю по літру на кожну і отримую 150-300мл дренажу. 23 минуты назад, Яр13 сказал: Я обробляв два рази світчем і раз квадрісом Бро, я б скоріше залишив їх без листя, аніж фунгіциди собі на шишло ляпав)) Менше листя - менше вологи. Наразі у мене різниця між боксом і кухнею 2-3%.. 42 минуты назад, Яр13 сказал: В мене теж вже є) Порадиш на що звернути увагу? Вони якісь всі на одне рило, різниця не значна. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 201 Опубликовано: 4 ноября 50 минут назад, Saintery сказал: Порадиш на що звернути увагу? Вони якісь всі на одне рило, різниця не значна Ти ж знаєш , що отой літраж на добу , то при ідеальних умовах ? В мене на 12л доба , за добу збирає 5-6л в приміщенні 42-48% , думаю можна ще понизити трохи , зі зручного - вивід під дренаж через трубку і в відро наприклад , бо чаша для збору води це десь 2-3л які треба зливати 2-3 рази на день , без осушувача бувало 70-75% але це зайняло якийсь час просушити приміщення, також зважай на шум , якщо бокс в кімнаті то це ще одне джерело постійного шуму . В мене такий https://pobut.lviv.ua/dryers/osushitel-vozduha-maxton-mx-12s-wi-fi Бляха скопіював посилання і текст став жирним шрифтом , хз як виправити) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LeSt 127 Опубликовано: 4 ноября Друзі, на форумі є репорт, Американська мрія 2, так ось там автор привертає увагу до того, що пліснява з'являється і йде з коріння, і потім вже доходить до квітів, гарна вентиляция в боксі це константа, але також треба звертати увагу на беги та коріння, а саме на те, щоб там завжди була циркуляція повітря біля бегів і давати рослині трошки випити і подихати повітрям, бо якщо дуже часто поливати навіть кокос, то пліснява майже не минуча. Раніше дуже часто так траплялося що пліснява навіть при гарному обдуві повітря зверху всеодно з'являлась, і ось провітрювання знизу рослини - дуже вирішило це питання. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 201 Опубликовано: 4 ноября 1 час назад, Saintery сказал: Бро, я б скоріше залишив їх без листя, аніж фунгіциди собі на шишло ляпав)) Менше листя - менше вологи. Наразі у мене різниця між боксом і кухнею 2-3%. Бро зараз все кроплять бо по іншому не зібрати хороший врожай будь чого , воно все виходить з рослини , ми ж потім її і промиваємо + термін очікування+тиждень Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 201 Опубликовано: 4 ноября Только что, LeSt сказал: Друзі, на форумі є репорт, Американська мрія 2, так ось там автор привертає увагу до того, що пліснява з'являється і йде з коріння, і потім вже доходить до квітів, гарна вентиляция в боксі це константа, але також треба звертати увагу на беги та коріння, а саме на те, щоб там завжди була циркуляція повітря біля бегів і давати рослині трошки випити і подихати повітрям, бо якщо дуже часто поливати навіть кокос, то пліснява майже не минуча. Раніше дуже часто так траплялося що пліснява навіть при гарному обдуві повітря зверху всеодно з'являлась, і ось провітрювання знизу рослини - дуже вирішило це питання. Теж про таке читав , в мене знизу вверх дує великий вентилятор - сфоткаю слідуючий раз , минулого грову вражений кущ вірніше кокос пах чимось схожим сирість прілість кароче пліснява певно пішла дійсно з коріневої Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 201 Опубликовано: 8 ноября (изменено) Вітаю друзі , вибачайте щось я облінився) День 84 цвіт 43 Температура 21-27° вологість 45-60% Світло 160w квантумборд+ 2×50 коб лед Режим 16/8 Поливи все так само в районі 1050ппм , дренаж 1600-1700 , заливаю по 3.5л кожній без стімів . Зменшив частоту поливів стімами поки даю через 2 дні на 3 , як не дивно так росте краще . Сьогодні замість стімів дав радіофарм+кендал для підсилення імунітету рослин , завтра на ніч планую обробити в другий і в останній раз квадрісом , користуючись випадком думаю додати до фунгіциду ще якійсь стім(є пару думок , поки обдумую і очікую відповідь від консультанта органік планет) . Шишкі наливаються , дівчата пахнуть аж в носа б'є) . Планую тримати ще 4 тижні , і харвити одним разом Фото пару днів назад Изменено 8 ноября пользователем Яр13 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 201 Опубликовано: 8 ноября P.S не все ок , бачу на декількох нижніх старих листах ось таке . Як включив опалення в будинку звідкись повилазили мошкі , не багато буквально пару штук бачив що літали , через них могло таке статися ? Ще як варіант септеріоз . Не знаю як з цим боротися брази 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 442 Опубликовано: 8 ноября 1 час назад, Яр13 сказал: повилазили мошкі а шо за мошки? у меня раз были СЦИАРИДЫ. Но они не страшні как мошки) а головняк от их личинок. Они живут в субстрате и жруть корни и ствол! внутри ствола жруть) не помню что там уже біло по симптомам, но от них лучше избавляться) повсматривайся в субстрат. Нет ли беліх червячков или сама мошка не ползает ли по земле. В целом, для начала идентифицируй мошку) может и не в ней дело. Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 201 Опубликовано: 8 ноября 14 минут назад, boyarskiy сказал: СЦИАРИДЫ На вигляд як звичайна мошка яка заводиться на фруктах літом якщо не слідкувати , раз бачив як одна повзала по стовбурі , цих мошок дуже мало , бачу одну дві штуки які інколи літають в приміщенні і більше не видно , під листям заглядував - теж не видно . Через годину гляну що там в субстраті робиться Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 318 Опубликовано: 8 ноября 7 минут назад, Яр13 сказал: На вигляд як звичайна мошка яка заводиться на фруктах літом якщо не слідкувати , раз бачив як одна повзала по стовбурі , цих мошок дуже мало , бачу одну дві штуки які інколи літають в приміщенні і більше не видно , під листям заглядував - теж не видно . Через годину гляну що там в субстраті робиться не білокрилка хоч? бо я з нею ой як намучився! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 442 Опубликовано: 8 ноября 42 минуты назад, Яр13 сказал: На вигляд як звичайна мошка яка заводиться на фруктах літом якщо не слідкувати , раз бачив як одна повзала по стовбурі , цих мошок дуже мало , бачу одну дві штуки які інколи літають в приміщенні і більше не видно , під листям заглядував - теж не видно . Через годину гляну що там в субстраті робиться изучай бро)) https://jahforum.net/topic/80718-sciaridy-kto-stalkivalsya/#comment-1878754 да. на вид как обічная мошка) 1 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 201 Опубликовано: Пятница в 16:02 1 час назад, Shajtan сказал: не білокрилка хоч? бо я з нею ой як намучився! Не схоже бро , на моє щастя) 40 минут назад, boyarskiy сказал: изучай бро)) https://jahforum.net/topic/80718-sciaridy-kto-stalkivalsya/#comment-1878754 да. на вид как обічная мошка) Почитав , диклофосом теж травив , але одна дві все одно десь беруться , і якось було пофіг поки на листі не полізли плями . Схожа ситуація, тепер я майже впевнений що це не мошка 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас