boyarskiy 7 442 Опубликовано: Пятница в 18:50 2 часа назад, Яр13 сказал: я майже впевнений що це не мошка поймай єкземпляр, и сфоткай. Юзай липучки. вроде таких липкие картонки.. хз как правильно ну и тогда будет ясно как бороться) а может и не нужно бороться) смотря шо там) Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 201 Опубликовано: Пятница в 19:02 Нічого такого в кокосі не видно) , думаю вона пила пила а потім перестала а я далі лив через день , ну і перелив звичайно їх :( в мене зверху кокосова кришка , так от Мінт Джелі заплелась корінням в цю кокосову кришку повністю , підняти не можна - одне ціле з субстратом) , а я думав що кокос плотніше натримбований а то корінева все Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 201 Опубликовано: Пятница в 19:09 13 минут назад, boyarskiy сказал: поймай єкземпляр, и сфоткай. Юзай липучки. вроде таких липкие картонки.. хз как правильно ну и тогда будет ясно как бороться) а может и не нужно бороться) смотря шо там) Сьогодні одну найшов прилипшу на бошці, але не однієї не літає , думаю бро тут справа в переливі рослин . Таке може бути через перелив ? Не знаю що це але я обрізав все що побачив 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 201 Опубликовано: Воскресенье в 14:32 Привіт друзі День 86 цвіт 45 Температура 21-27° вологість 45-60% Світло 160w квантумборд+ 2×50 коб лед Режим 16/8 Після того як дав під корінь радіофарм+кендал в рослин проснувся звірячий апетит , позавчора дренаж 1050-1150 вчора 1100-1200ппм разом з тим дренаж став більш лужним пш 6.2-6.5 , і можна було би трохи підняти ппм кампота , але вчора почистив трохи низи та зрізав пару гілок тому вирішив залишити поливи як є в районі 1050ппм , сьогодні зранку дав під корінь benefit pz 2.5мл/1л + megafol 0.8мл/1л від Valagro для збільшення плодів , побачимо чи на такому терміні і в такому варіанті доставки) це дасть якийсь результат . Для підвязки і підрізки розстібав палатку повністю бо по іншому не добратись і заодно роздивився кущі зі всіх сторін, так от бачу на Мінт Джелі багато довгих і тонких гілок які вже самі не тримаються а поспиралися одна на одну , хотів обробити квадрісом але прикинув що ці тонкі гілки рано чи пізно почнуть падати чи ламатися , а знаючи мою удачу - це обов'язково станеться зразу після обробки фунгіцидом) , треба різати всі тонкі гілки подумалось мені ) я накурений мунроком - не буду спішити , ще раз подумав я ) і відложив це рішення на потім но) пару гілок на покур зрізав заодно і прорядив для кращої циркуляції. Сьогодні думка така , що Мінт Джелі це індюшка а вона більше стійка до плісняви (поправте бро якщо помиляюсь) і її обробляти не буду а буду при потребі харвити те що зламається і при першому прояві плісняви захарвлю весь кущ бо - наросло нормально і пре теж нормально . А от з Гелато ще не вирішив, сативний гібрид і постояти може довше і щоб більше наросло теж хочеться але і плісняву може схватити , ще оці плями на листі причому у обох , якийсь фузаріоз би не виявився , тому і обробити хочу , хоч пізнувато спохватився . Єдине що якщо харвити їх окремо - прийдеться щось думати з сушкою , якщо обидві - думав сушити в боксі . Дякую всім хто дичитав брази , тим хто не читав але поставив лойс теж дякую) Фото до обрізки 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 332 Опубликовано: Воскресенье в 14:48 Классные бошки 2 ORGANIC GROW CLUB КОНКУРС ЛУЧШИЙ АНЕКДОТ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 201 Опубликовано: Воскресенье в 14:53 4 минуты назад, MrHaze сказал: Классные бошки Дякую бро , особливо Мінт Джелі гарно наростає 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 318 Опубликовано: Воскресенье в 19:46 гарний сад, з листям не велика біда 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 201 Опубликовано: Воскресенье в 19:55 3 минуты назад, Shajtan сказал: гарний сад, з листям не велика біда Дякую бро , мене трохі бентежить що такі листи є на обох рослинах , очкую трохи) за плісняву . В тебе в індорі сухо , пліснява не атакує ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 201 Опубликовано: Понедельник в 10:12 Привіт хлопці Прогрес за місяць 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 201 Опубликовано: Вторник в 06:48 Добрий ранок брази ,ну що) , думав думав і частково захарвив обидві рослини , зрізав більшість гілок які були в середині . Прийшов до висновку що це оптимальний для мене варіант , з плюсів : думаю це трохи розгрузить коріневу систему і можливо дасть + на тих колах що залишилися , відкрив середину і низи які ніколи не бачили сонця - хз чи воно наросте більше але має шанс трохи набрати під сонечком , циркуляція повітря покращилася і я буду мати траву одного сорту але з трохи іншими ефектами) . Після обрізки вирішив заодно промити субстрат , промивав кранухою з клінером а в кінці пролив ще по 2л осмосом (більше не було не осмоса не клінера) промив до 200ппм і залив кампот 950ппм без стімів , на сьогодні бачу що знову трохи погоріли стігми - можливо треба було ще менше ппм зробити , сьогодні побачимо що там буде з дренажем . Остальне буду тримати +/- 10тижнів 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 332 Опубликовано: Вторник в 10:05 С харвом старина 1 ORGANIC GROW CLUB КОНКУРС ЛУЧШИЙ АНЕКДОТ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 201 Опубликовано: Вторник в 10:08 1 минуту назад, MrHaze сказал: С харвом старина Дякую бро 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 318 Опубликовано: вчера в 15:48 В 10.11.2024 в 21:55, Яр13 сказал: Дякую бро , мене трохі бентежить що такі листи є на обох рослинах , очкую трохи) за плісняву . В тебе в індорі сухо , пліснява не атакує ? в мене з пліснявою дуже часто, намагаюся по можливості її вирізати з запасом. Хоч і шкода рослин, але це зупиняє процес розповсюдження Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас