Яр13 1 200 Опубликовано: 27 августа 10 минут назад, BlueberryMuffin сказал: не зустрічав такої технології можливо ось твій передоз ? 😁 А я навпаки думав що це стандартна практика мікра по листу , я в когось в репорті бачив і минулому грові давав по листу мікру+б52 , як мав можливість то бувало кожних 2 години так кормив растішок . А передоз я думаю від великого ппм компоту і ще не зрозуміло який буфер кокосу , минулий гров я їхав по таблиці виробника але рівно на 50% від рекомендованого і все гарно виросло , напевно і цей раз треба було так зробити 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 522 Опубликовано: 27 августа 2 часа назад, Яр13 сказал: минулий гров я їхав по таблиці виробника але рівно на 50% від рекомендованого і все гарно виросло , напевно і цей раз треба було так зробити Так зазвичай і радять вносити половину від рекомендованої дози під корінь. А от по листу мікра+б-52 по 2-3 рази на добу це хіба не забагато? Бро, ти їх разом по листу наливаєш чи окремо? Бо я це через день по черзі наношу. В один вечір мікру, наступного вечора б-52. Але в мене грунт, на кокосі може зовсім інші нюанси) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 27 августа 6 минут назад, Louvre сказал: Так зазвичай і радять вносити половину від рекомендованої дози під корінь. А от по листу мікра+б-52 по 2-3 рази на добу це хіба не забагато? Бро, ти їх разом по листу наливаєш чи окремо? Бо я це через день по черзі наношу. В один вечір мікру, наступного вечора б-52. Але в мене грунт, на кокосі може зовсім інші нюанси) Разом бро і минулий гров теж так робив , може і не правильно або навіть не раціонально , але я вже помітив що тут кожен гровить по різному і саме цікаво що у всіх наростає 😁 . Ведеш репорт ? 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 522 Опубликовано: 28 августа 18 часов назад, Яр13 сказал: Разом бро і минулий гров теж так робив , може і не правильно або навіть не раціонально , але я вже помітив що тут кожен гровить по різному і саме цікаво що у всіх наростає 😁 Понятно. Так і є. Тут кожен гровить по різному, тому і наростає по різному) 18 часов назад, Яр13 сказал: Ведеш репорт ? Ніт. Замало досвіду. Почекаю) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 29 августа 16 часов назад, VladIsLove сказал: все даю окремо, тому що ніколи не знаю що на хімічному плані там буде якщо змішати, це по-перше. Привіт бро, якщо є потреба дати допистимо магній чи калій чи фосфор або залізо то я звичайно даю таке моно . Я ж лише даю в парі мікра+ стім , наприклад в канабіоген дельта9 є зразу мікроелементи , виходить майже що та сама мікра+стім . Притому я вже так робив минулого грову бро , а ще залишкі оцієї мікри+б52(кожен день свіжий розчин) щоб не виливати я пшикав на огірки зранку/вечері і вони дуже гарно росли , я таких великих листів ще не бачив 16 часов назад, VladIsLove сказал: А по-друге, раста не може засвоїти все, на засвоєння тієї ж мікри по листу треба сили та час, через це не буде таким ефективним давати разом із мікрою ще селітру чи щось взагалі. Логіка була така, кокос виявися майже порожнім і щоб вона не голодала я кормив її легенькою мікрою+б52 , а ще подумав що поки коренева розвинеться - листові підкормкі дадуть рослинам буст 16 часов назад, VladIsLove сказал: Таким чином, імхо, ти робиш дії, які не мають сенсу. Коли в тебе є час 2-3 рази на добу давати по листу?) Не під час світла ти ж даєш? В растіх день вночі , але буває даю по листу і в день . Я знаю що на форумі не вітається така практика , але я робив це багато разів і нічого не підгоріло ні разу) 16 часов назад, VladIsLove сказал: У будь якому разі - це занадто, як на мене, просто немає сенсу) 1го разу за день достатньо, рослина не може засвоїти все на світі за один вечір, їй потрібен час) Ти гірше точно не зробиш - але я гадаю, що було би краще якщо би ти окремо давав раз на день або те, або се) Не можу оспорити твої слова бро , але сам бачив на форумі рекомендації від гуру давати вночі мікру по листу кожних 2 години але не на постійній основі , я навіть пробував так минулого грову - і чесно кажучи не помітив особливого росту хоча і якихось проблем теж не було , прийшов до висновку що 2-3 рази на добу в самий раз 17 часов назад, VladIsLove сказал: У будь якому разі - це занадто, як на мене, просто немає сенсу) 1го разу за день достатньо, рослина не може засвоїти все на світі за один вечір, їй потрібен час) Ти гірше точно не зробиш - але я гадаю, що було би краще якщо би ти окремо давав раз на день або те, або се) Кущ офігений для 29днів , в тебе немає часу але є досвід бро + хороша генетика . Якщо все буде норм , на слідуючий гров зроблю як ви радите , буду давати все окремо і під корінь і по листу , а цього разу буде отаке) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 29 августа (изменено) День 12/13 Режим 18/6 Температура 24-28°, вологість 45-55% Світло 100w , відстань до лампи +/- 45см Полив: вода крануха 350ппм , зробив трохи слабший кампот+калмаг+дельта9(50% від рекомендованого) вийшло 700ппм пш6 , дренаж 800-900ппм пш 6 . Високий дренаж це я так розумію накінець розтворилися добрива якими був заряджений кокос? Цікаво чому так вийшло ? По листу все так само мікра+б52 , 2-3 рази на добу крім днів поливу , думаю полив це і так хороший стимул для росту . Якщо зрівняти фото за 4дні , то прогрес 100% є , видно нові точки росту , але чи нормально вони розвинуті на свої дні я хз , ніби +/- як фотікі в минулий раз Изменено 29 августа пользователем Яр13 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 29 августа 11 минут назад, VladIsLove сказал: б52 не виїдеш, під корінь треба норм компот першочергово, а по листу то як буст для того, щоб рослина так би мовити "випригувала" з горщика) Так , сьогодні був полив 12 минут назад, VladIsLove сказал: А самі огірки росли? Я цього року посадив самозапильні , типу для балконокімнатного вирощування, норм все виросло , огірки середні - нічого особливого , але все швидко і не треба паритись чи є бджоли чи ні 18 минут назад, VladIsLove сказал: я менше займався гровом, а про такі речі як годувати по листу взагалі не думав. Форум відкрив очі, а особливо бро ХаПаZz, побачивши, яких монстрів йому вдається підіймати, захотілося теж навчитися так гровити) В мене досі є його поради бро ХаПаZz і мені допомагав порадами , є чого повчитись в нього - беззаперечно 26 минут назад, VladIsLove сказал: Дякую бро, а генетика шикарна, моя мрія в гровінгу таке ростити без підв'язок і т.п, ялинкою в ауті, або в індорі щоб місце було і світло) воно би вже зростом 150 було би) а окремо під корінь це ти про калмаг типу? Я даю все одразу з компотом, колись питав на форумі тут про це) але в мене ж все від одного виробника, від інших можливо і окремо треба, хз, але у terra aquatica якщо все від неї, то точно так можна) Та то мрія кожного бро) В мене калмаг теж від terra , добрива зараз джангл джус а раніше Коко кіт були , так що калмаг можна разом . Аби не калмаг екстра там здається всю серію треба мати 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 1 сентября День 15/16 Режим 18/6 Температура 24-28°, вологість 40-50% Світло 100w , відстань до лампи +/- 40см , піднімаю на 1-2см кожен день Сьогодні полив , добрива+калмаг+б52 650ппм пш6 , дренаж Mint jelly 950ппм пш6 , Gelato 800прм пш6 . Гелато прекрасно себе почуває , Мінт Джелі трохи опущені листя , але якихось проблем не бачу 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 2 сентября (изменено) Вітаю хлопці , вчора зробив полив а сьогодні на Гелато бачу таке , це передоз магнієм ? Вилізло на середньому і верхньому поверсі . Думаю все такі треба промити кокос , по листу вже дав мегафол . Єдине не знаю чи можна промивати таких малих дєвах ? що скажете брази Изменено 2 сентября пользователем Яр13 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 2 сентября (изменено) В 23.08.2024 в 20:40, boyarskiy сказал: тегай если что Привіт бро , ситуація що після поливів раста ловить передози . Поливи Крануха 350ппм пш6 дренаж 450-500 пш6.2 Добрива 800ппм пш6 дренаж 580-630 пш6.5 передоз Добрива 700ппм пш6 дренаж 800-900 пш6 без передоза Добрива вчора 650 ппм пш6 дренаж 800-950 пш6 передоз Фото вище це зранку , а ось зараз воно виглядає як цинк Моя думка що справа в кокосі , добрива спочатку не розчинились , можливо через воду крануху , а тепер бляха розчинились , засол чи ще щось таке . Думаю мити кокос гідроклінером і лити добрива , питання чи не пошкоджу я промивкою їм коріння ? Изменено 3 сентября пользователем Яр13 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 442 Опубликовано: 3 сентября бро, ну єто темное больше как раз на результаті дозняка похоже. Тоесть горит лист. Мой кокос полностью и заправляй слабім компотом. Не юзай стимі базі немного и калмага. Ну скажем 300 ппм будет хорошо для первого раза. И если есть - дай по листу мегафолом. Штука помогает при стрессах и передозах в том числе. Бістрее очухается. Ну причину мне сказать сложно) просто раста может біла не готова столько хавать, как соседка. А ті фигачил одинаковій компот. В один момент она тупонула а ті все равно лил компот. Думаю так Скрытый текст Зы. ты так отпечатки светишь шо ну его нахуй) 1 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 3 сентября 34 минуты назад, boyarskiy сказал: Мой кокос полностью и заправляй слабім компотом. Не юзай стимі базі немного и калмага. Ну скажем 300 ппм будет хорошо для первого раза. И если есть - дай по листу мегафолом. Штука помогает при стрессах и передозах в том числе. Бістрее очухается Вчора не дочекався нікого , і пішов мити , промив до 300 +/-ппм , все зробив точно як ти радиш . Зарядив кампот+калмаг 570ппм пш6 без стімів (крануха 350ппм) , мегафол по листу дав 1 час назад, boyarskiy сказал: Показать содержимое Не думаю що у наших є такі технології, але тебе зрозумів 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 3 сентября (изменено) 8 часов назад, boyarskiy сказал: Ну причину мне сказать сложно) просто раста может біла не готова столько хавать, как соседка. А ті фигачил одинаковій компот. В один момент она тупонула а ті все равно лил компот. Думаю так Хз бро , як дав перший кампот 800ппм - згідний що зловила легенький передоз - я її мегафолом обробив і вона на слідуючий день погнала , а далі я кожен день бачив ріст , росла бодренько , добу перед поливом і вдень поливу по листу нічого не давав - вирішив все таки менше давати стімів , листячко торчало на світло все виглядало нормально взагалі . Зараз вона сильно пожовтіла , через пару годин залью фото . Можливо я не пояснив до кінця за кокос . Заряджений кокос пролежав 4-5місяців . Я юзав цей кокос на перший гров і перший пролив водою тоді мав дренаж 900+ппм а тут всього 500 ппм . Продавець написав що може бути що кокос за цей час підсох і добрива не розчинилися , можливо через надто жорстку воду , в перший гров я бовтав крануху+осмос а зараз під корінь тільки крануха , ну а по листу зрозуміло що осмос Изменено 3 сентября пользователем Яр13 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 3 сентября (изменено) Отакі справи , останні дві фото менш постраждала Мінт джелі . Зараз це схоже на проблеми з пш , хто що скаже Изменено 3 сентября пользователем Яр13 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 4 сентября Яр13 ти їх дуже залюблюєш,із свого опита знаю бо в цьому році теж залюбив і чуть не потіряв рослини ,поливай теплою водою да і все вони маленькі,хай ростуть а ти їм добрива на такій стадії росту,хоча дивись сам тиж не перший раз гровиш 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 4 сентября 4 минуты назад, СэрМюллех сказал: Яр13 ти їх дуже залюблюєш,із свого опита знаю бо в цьому році теж залюбив і чуть не потіряв рослини ,поливай теплою водою да і все вони маленькі,хай ростуть а ти їм добрива на такій стадії росту,хоча дивись сам тиж не перший раз гровиш Все пішло не за планом , треба було зразу після першого "не правильного" дренажу все промити і не надіятись що якось воно буде . Бро , що зараз можна ще для неї зробити ? Може обрізати їй уражене листя ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 4 сентября Не треба вони на себе поийняли удар хай будуть засохнуть відірвеш,я просто не індорщик ,в ауті сама природа допомагає,але передози не прощає.У вас все подругому ,переливи не доливи и всяка хрень. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 4 сентября (изменено) 37 минут назад, СэрМюллех сказал: Не треба вони на себе поийняли удар хай будуть засохнуть відірвеш,я просто не індорщик ,в ауті сама природа допомагає,але передози не прощає.У вас все подругому ,переливи не доливи и всяка хрень. Зрозумів бро , бачив твої ялинкі - все круто , гарні кущі . Бачив у тебе гелато росте , ти курив , яка вона по накуру ? Изменено 4 сентября пользователем Яр13 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 4 сентября Оо повір якщо в тебе ті зерна що в мене то ти будеш вражений ,накур плотний качєствєний держить крепко і уверено будеш вражений 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 4 сентября 2 минуты назад, СэрМюллех сказал: Оо повір якщо в тебе ті зерна що в мене то ти будеш вражений ,накур плотний качєствєний держить крепко і уверено будеш вражений Це те що я хотів почути бро . В ауті цього року напевно мало плісняви бо сухо , але спитаю конкретно за гелато , як вона до плісняви ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 522 Опубликовано: 4 сентября Бро, минулого разу ти ростив фотіки, а в цей раз автіки. Вони більш примхливі, як ті принцеси на горошині. Не бУхай їм жратви занадто і все буде добре) Хай трохи відпочинуть від шведського столу за примусом) Та, як казав пан @boyarskiy трохи мегафолу по листу і відійдуть... авжеж))) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 5 сентября Вітаю друзі, день 19/20 Режим 18/6 Температура 24-26° вологість 40-45% Світло 100w Полив 600ппм пш6 без стімів , дренаж Мінт Джелі 460 пш6 , Гелато 500ппм пш6.5 +/- , ці дні по листу нічого не давав . Ніби трохи оклемалися , вчора почав робити лст 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 9 сентября (изменено) Вітаю , день 23/24 Режим 18/6 Температура 24-26° вологість 35-45% Світло 100w Полив: добрива+канабіоген дельта9(50%від рекомендації) 680ппм пш6 , дренаж Мінт Джелі 550ппм пш 6.2 , дренаж Гелато 580 пш6.5 , за ці дні по листу раз мікра+б52 і один раз просто мікра . Потихеньку розтягую дівчат далі , а ще з'явився запах , ніби більш нічого цікавого не було Изменено 9 сентября пользователем Яр13 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 11 сентября В 04.09.2024 в 20:28, Яр13 сказал: Це те що я хотів почути бро . В ауті цього року напевно мало плісняви бо сухо , але спитаю конкретно за гелато , як вона до плісняви ? Виражено не було ,а із за плотності шиш було в середині шишок попадалися але не критично,все залежить від плотності,а так літо сухе гормально,а втому році пліснява наробила какі дуже. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 11 сентября Всім привіт , день25/26 Режим 18/6 Температура 23-25° , вологість 45-55% Світло 100w Хочу сказати що в цьому циклі я зацікавлений максимально швидко його закінчити , так як при відключенні електрикі кущі банально замерзнуть чи зловлять плісняву , а йде вже 4тиждень і передцвіту не видно , думаю після завтра обробити гібереліновою кислотою яка крім росту має ще викликати ранній цвіт , а через пару днів дати їй мфк , щоб простимулювати їх зацвісти , переводити на 12/12 не хочу це на крайній випадок 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас