Перейти к публикации
  • 0

Ваші питання та пропозиції щодо покращення форуму

Shajtan

Вопрос

Друзі, нарешті ми отримали права і тепер я маю право модерувати і переносити все по форуму. Роботи мені буде, як я вже бачу, багато, томі буду вдячний, якщо ви будете писати мені в ЛС, або сюди в тему, що де треба почистити на форумі, куди що перенести (репорти, теми, повідомлення). А також що загалом треба на форумі змінити, що додати та прибрати. Може хто якісь баги побачить - пишіть сюди. Саме від нашої групової активності будеть залежати майбутнє цього ресурсу! Дякую за увагу! :demon2::perfect:

Кропива.jpeg

• Like +1 15

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

Я практично втратив активність через це що мобільна версія відсутня стала. З смарту взагалі не комфортно((

Поделиться сообщением

• 0
  В 07.10.2024 в 06:17, Hyperion сказал:

Якщо це пропонувати самостійно - а давайте ви самі собі конкурси зробите, то згоден, дивно виглядає. Якщо це каже сама спільнота, хтось може грошей підкинути, хтось, як FedorKastorkin, обладнання. Команді оргів залишається забезпечити логістику та зберігання ресурсів. Це значно полегшує і децентралізує базові процеси, від швидкості яких, залежить життя спільноти. Конкурси, дискусії, спільні спроєкти - без цього тут сумно і форум використовується як бібліотека. 

Від суму, нервозу війни, значна частина енергії спільноти уходить на гру "трави москаля" і срачі між собою. Хоча можна б було щось корисне робити. 

Показать больше  

так може взагалі на ентузіазмі тоді батлувати? Я от в конкурсах брав участь, але мені приз взагалі не важливий. Тут головне веселощі (саме за ними і обміном знань я і приходжу на форум вже 12 років)

Поделиться сообщением

• 0
  В 08.10.2024 в 00:57, Shajtan сказал:

так може взагалі на ентузіазмі тоді батлувати?

Показать больше  

Я б уникав будь-яких екстремумів, як відсутність призів взагалі, так і суто гонку за якимось дуже цінним призом. 

Поделиться сообщением

• 0

Покращення форуму ...

Якщо розглянути походження поняття "форум", то це місце обміну/торгівлі. Такий собі соціальний центр тяжіння. З базарних та ринкових зборів народжувалося місцеве самоврядування і культура міст, як окремих від феодала просторів. До цього був Рим з його славетною історією, яка проросла з римського форуму. 

Інакше кажучі форум - місце обміну інформацією і представлення власних інтересів, з чого народжується політика, як явище. Якщо оцінювати площадку, як комерційну, мені подобається та частина, яка представлена спільнотою - місцеві брідери і продавці. Відчуття від головного бенефіціару - компанії Error Seeds, негативні. Маю відповідний досвід, мій друг має такий же. Читаючи форум побачив, що це досить типовий досвід.

Досить парадоксальна ситуація. Замість взаємодії зі спільнотою для розвитку, збору інформації, зворотнього зв'язку та купи інших можливостей, йде якась незрозуміла політика. 

Ситуація притаманна українцям, як нації, у якої майже немає комунікаційної культури і суттєвого досвіду державотворення. Тож як вибудовувати діалог між різними акторами з різними інтересами,  не дуже зрозуміло. Що значно знижує прозорість і викликає інформаційні викривлення. 

Особливо контрастує з начебто проєвропейським вектором, який підтримує компанія, приймаючи участь в Українському Конопляному Ярмарку. Однак Європа здатна не тільки на експорт канна культури, в них є корисні напрацювання по темах комунікації. 

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

• Выберите файлы...
      или переместите ваши файлы сюда
      Разрешённые типы файлов: jpg, jpeg, jpe, png, gif, webp, mp3, wav, mp4 · Максимальный размер файла 3MB
      Вы можете загрузить только 1 файл
    • Создать...