PitonChik 1 485 Опубликовано: 20 октября, 2024 14 минут назад, OldKyivHills сказал: Будемо чекати бро на смоук репорт, впевнений що не розчарує Другу отдегустуємо в кінці тижня. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 485 Опубликовано: 21 октября, 2024 Почалося Хоча на початок листопада пронозують +20😲 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 485 Опубликовано: 28 октября, 2024 Всім слідкуючим Peace ! Іт ак шо ми маємо , сьогодні 28,10 , а це 170 з хвостиком днів від каски. Остання дівчинка номер Один , стояла до упора. Я би ще потримав, але я так рзумію що час прийшов суцвіття почали вмирати, і це не пліснява. Дівчинка зрізана і повішана до гори дригом. Далі буде. 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 466 Опубликовано: 5 ноября, 2024 оце видно, що в людини руки прямі 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 485 Опубликовано: 13 ноября, 2024 Всім добра !!! Все готово для зимової сплячки. Результатом задоволенний , по якості БІМБА , я до цього не пробував чисту індюшатіну , але ця Вогінь 😉. Пробували всі , вони зовні різні , але єффект туди-сюди однаковий, якщо не налягати то можно і працювати і творити. Дякую @OldKyivHills за те що дали горіхи . Це був гарний досвід. На цьому репорт вважаю завершений. Всім хто читав МИРУ !!! 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 551 Опубликовано: 13 ноября, 2024 З харвестом! 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 602 Опубликовано: 13 ноября, 2024 Отличный результат бро 4 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 664 Опубликовано: 13 ноября, 2024 46 минут назад, PitonChik сказал: Всім добра !!! Все готово для зимової сплячки. Результатом задоволенний , по якості БІМБА , я до цього не пробував чисту індюшатіну , але ця Вогінь 😉. Пробували всі , вони зовні різні , але єффект туди-сюди однаковий, якщо не налягати то можно і працювати і творити. Дякую @OldKyivHills за те що дали горіхи . Це був гарний досвід. На цьому репорт вважаю завершений. Всім хто читав МИРУ !!! Гарний репорт бро! Як і результат гарних покурів 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас