Перейти к публикации
  • 0

Це - скарб! (обираємо призи за конкурси)

Shajtan

Вопрос

wrapped-gift-box-with-shiny-gold-decoration-generated-by-ai-min-1200x900.jpg.8eb4cfc8a6e54648f7674d14a088cbc7.jpg

Вітаю! В нас тут сталось внутрішнє обговорення, що ж давати людям за перемогу в конкурсах. І от я вирішив залучити кожного форумчанина до цього. :drujba:Напишіть, як ви гадаєте, які нагороди було б вам приємно отримати, наприклад за перемогу в конкурсі фото місяця (це найбільш актуальний конкурс, як на мене). Ми подивимось на ваші пропозиції, прикинемо наші можливості і щось з цього зваримо. Дякую за увагу! :perfect:

• Like +1 9

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
  В 07.10.2024 в 04:03, FedorKastorkin сказал:

нутром чую, призовой фонд в 2000 состоит из орехов от этого же бридера. Это, как современное искусство - художник сейчас знаешь, как свою картину оценивает? "я трачу за год 50К дол, рисую по 2 картины, значит, мне их надо продавать по 25К"

Шайтан, а если по делу - а чего фигню спрашивать? "что хотите, что хотите..." Я вот хочу несколько ламп (но на все подряд не согласен! )))) )добавить себе, чтоб поплотнее висели, и толку? :) Отталкивайся не от хотелок, а от того, что есть. Есть спонсор и бюджет - вот оттуда и начинай. Как альтернатива - у кого-то есть ненужная палатка, у кого-то свет, и так далее. Можно жертвовать в фонд призов. Только этим заниматься кто-то должен. Я вон пол-года предложил комплект тент+лед  - никому не нужен :)

Показать больше  

тент з LED то вже 1к баксів - не хілий приз

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 08.10.2024 в 00:52, Shajtan сказал:

гадаю, що зрозумів би

Показать больше  

А где я что  то не понимал 

Изменено пользователем sshkiper

Поделиться сообщением

• 0

@Shajtan бро буде конкурс пиши, можу файний відосик завантажити, призи не цікавлять )

• Like +1 1

Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com  :  https://t.me/uacanas

Поделиться сообщением

• 0

Для мене форум зараз виглядає як човен, який плавно іде на дно, а ця тема з вибором призів за конкурс фото-місяця - намагання вичерпати ложкою воду.

Мої 5 копійок в тому, що потрібно концептуально змінювати підхід. Зібрати до купи тих хто ще залишився, хто бажає щось змінити, і запитувати куди ми всі хочемо рухатись, які конркетні дії можна зробити, що запровадити, як ми можемо долучитись кожен з своєї сторони, якась командна взаємодія. 

• Like +1 3

B69.STORE

ПОПЕРЕДЖАЄМО, ЩО КОЛЕКЦІОНУВАННЯ НАСІННЯ ЕКЗОТИЧНИХ СОРТІВ КАНАБІСУ ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ B69.STORE

Поделиться сообщением

• 0
  В 08.10.2024 в 20:32, Michman сказал:

Бро ти дуже добре підмітив, що до ситуації....

Я б ще добавив, що уся країна іде на дно...

Колись мій товариш слухав одного цікавого досвіченного блогера, який розповідав факти, як людьми маніпулюють за допомогою різних історичних, політичних і ще різних факторів....ну то таке, що найбільш цікаво це те, що більша частина приведенною ним інформації була з літописів різних країн світу....

Запам'ятався мені на все життя один запис з Англійського літопису,  про те що вони підмітили, як у їхній країні дуже різко пішов економічний і соціальний розвиток тільки після того, як МУЖИКИ стали більше проявляти любов і доброту.....

Ти вірно все підмітив, рухатися, спілкуватися, вчитися..... але мені іноді здається що тут якийсь замкнутий круг, і вибратися з нього можливо тільки в прямому сенсі ((  Я дуже надіюсь що це все не так.....але в дійсно розвинутих країнах вирішують технології і мізки в головах....а у нас з кожним роком стає все більше АТБ і Аврор а все інше що є в країні деребанять....

Бля ща знову скажуть що підар проросійський чи фашист.....навіщо я це пишу, бо накипіло пробачте ))

Показать больше  

Та йде. Як там моральна обстановка в твому місці?  

Поделиться сообщением

• 0
  В 11.10.2024 в 19:52, БенЛаден сказал:

Та йде. Як там моральна обстановка в твому місці?  

Expand   Показать больше  

Бро мабуть у всіх прифронтових містах моральна обстановка на поганому рівні...
Мені взагалі здається, що у всього малого та середнього прошарку людей в нашій крїні, морально обстановка на рівні людей з ПТСР.....просто майже всі мовчать....та й не прийнято у нас в країні розмовляти на такі теми.... 

• Like +1 1

Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com  :  https://t.me/uacanas

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

Пожалуйста, введите ваше отображаемое имя

• Создать...