Saintery 352 Опубликовано: 3 ноября (изменено) 3 листопада - 49 днів Всім привіт, брази. 4-й день роблю фото і ніяк не додам до reportу. Ось сьогодні руки дійшли. Особливих ґроверських здобутків немає, бо підпалив трохи листячко фосфором. Але в решті все рівно, ідемо на всіх вітрилах 12 літрових горщиків наповнених корінням) Полив: база по 2мл/л (рідко 3мл/л) + Bud Candy 2 мл/л. Двічі вже давав Big Bud 2 мл/л. Отримуємо біля 800 ппм вхід і 350 (ліва) та 450 (права) вихід. Стараюсь раз на два дні пролити водою з калмагом. Изменено 4 ноября пользователем Saintery 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 317 Опубликовано: 5 ноября плісняву на грунті краще знімати і обдув покращити знизу Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Saintery 352 Опубликовано: 6 ноября (изменено) Так, дякую, бро @Shajtan. Я в той же вечір почистив мох і привідкрив бокові віконечка. Сьогодні замовив осушувач. Ще й Амазон вчасно дав безкоштовно місяць преміум доставки поюзати, то вже скоро буде) Причепив ось для проби витяжку щоб забирати з кімнати повітря на двір. Засік гігрометри і подивлюсь на клімат в кімнаті і боксі за годину. Думаю, що постійно працююча та витяжка не потрібна, але у мене є таймер, тож можу поставити її наприклад на годину роботи через три. Ну, поцим, побацим) Справа в тому, що не хочу витягувати багато тепла з кваритири на вулицю. По ходу розбЕрусь... О, і всім привіт від дівок ;) Изменено 6 ноября пользователем Saintery 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Saintery 352 Опубликовано: Суббота в 14:37 (изменено) 09.11.24 - 55 ДВК Всім привіт! Сьогодні приїхали підгони для малих, а вчора уже був введений в експлуатацію осушувач. Добрива з України везти вкрай не вигідно. Минулого разу мені доставка обійшлась дорожче за товар придбаний на форумі, так що зав'язую.. Взяв новий Big Bud Сосо, він має формулу 0-4-4, замість 0-1-3. Чесно кажучи, витяжка на двір виконує свою роботу на відмінно. Якщо не втикати і вчасно вмикати, то волога тримається в районі 60%. Таймер планую встановити на днях. Осушувач також прикольна штука, але він мені більш доречний в решті приміщень, типу ванни або спальні. Але підчас активного цвіту може також знадобитись. Дівчата цвітуть і пахнуть, як то кажуть. Я їх по трошки обриваю, намагаюсь дати світло квітам. Два дні тому дав Canna Booster по листу, наступну обробку планую у вівторок. Изменено Суббота в 14:41 пользователем Saintery 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения