Saintery 413 Опубликовано: 3 ноября, 2024 (изменено) 3 листопада - 49 днів Всім привіт, брази. 4-й день роблю фото і ніяк не додам до reportу. Ось сьогодні руки дійшли. Особливих ґроверських здобутків немає, бо підпалив трохи листячко фосфором. Але в решті все рівно, ідемо на всіх вітрилах 12 літрових горщиків наповнених корінням) Полив: база по 2мл/л (рідко 3мл/л) + Bud Candy 2 мл/л. Двічі вже давав Big Bud 2 мл/л. Отримуємо біля 800 ппм вхід і 350 (ліва) та 450 (права) вихід. Стараюсь раз на два дні пролити водою з калмагом. Изменено 4 ноября, 2024 пользователем Saintery 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 510 Опубликовано: 5 ноября, 2024 плісняву на грунті краще знімати і обдув покращити знизу Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Saintery 413 Опубликовано: 6 ноября, 2024 (изменено) Так, дякую, бро @Shajtan. Я в той же вечір почистив мох і привідкрив бокові віконечка. Сьогодні замовив осушувач. Ще й Амазон вчасно дав безкоштовно місяць преміум доставки поюзати, то вже скоро буде) Причепив ось для проби витяжку щоб забирати з кімнати повітря на двір. Засік гігрометри і подивлюсь на клімат в кімнаті і боксі за годину. Думаю, що постійно працююча та витяжка не потрібна, але у мене є таймер, тож можу поставити її наприклад на годину роботи через три. Ну, поцим, побацим) Справа в тому, що не хочу витягувати багато тепла з кваритири на вулицю. По ходу розбЕрусь... О, і всім привіт від дівок ;) Изменено 6 ноября, 2024 пользователем Saintery 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Saintery 413 Опубликовано: 9 ноября, 2024 (изменено) 09.11.24 - 55 ДВК Всім привіт! Сьогодні приїхали підгони для малих, а вчора уже був введений в експлуатацію осушувач. Добрива з України везти вкрай не вигідно. Минулого разу мені доставка обійшлась дорожче за товар придбаний на форумі, так що зав'язую.. Взяв новий Big Bud Сосо, він має формулу 0-4-4, замість 0-1-3. Чесно кажучи, витяжка на двір виконує свою роботу на відмінно. Якщо не втикати і вчасно вмикати, то волога тримається в районі 60%. Таймер планую встановити на днях. Осушувач також прикольна штука, але він мені більш доречний в решті приміщень, типу ванни або спальні. Але підчас активного цвіту може також знадобитись. Дівчата цвітуть і пахнуть, як то кажуть. Я їх по трошки обриваю, намагаюсь дати світло квітам. Два дні тому дав Canna Booster по листу, наступну обробку планую у вівторок. Изменено 9 ноября, 2024 пользователем Saintery 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Saintery 413 Опубликовано: 24 ноября, 2024 (изменено) 24.11.2024 - 70 ДВК Привіт усім. Одразу хочу вибачитись за пасивний репорт. Фоткаю малих через день, а от щось постити - руки не доходять. Чергова депресивна х*йня навколо не залишає місця для планів і розвитку. Тож пливу за течією в очікуванні на чарівне відновлення внутрішнього ресурсу. Про поливи писати традиційно не буду) Скажу лиш, що там нічого не змінилось, окрім дози Біг Бад 1мл/л за порадою бро @ХаПаZz. Загалом компот заварюю близько 800 ппм, поливи раз на добу. Cookies тепер засолюється, протягом двох днів видала більше, ніж зайшло. Знайшов не дорогий дистилят (1,7€/5л), тож сьогодні постояла трохи у відрі і віддала зайве. Взагалі вона примхлива і капризна, як на мене. Я був трішки пригнічений її рідкими бутонами, але ніби набирає помалу. Інша дівка сповнена естрогену, пахне і бухне. Око радіє, коли бачиш наростання бутонів по спіралі. Збита, пружна і вже відчувається, що буде важка. Запахи не різкі, в квартирі відчувається мінімум. Вологу і температуру збалансував, витяжка на зовні прекрасно виконує поставлені задачі. Маю на меті запустити після цього наступний гров з цим же обладнанням на 4 куща. Вагаюсь лиш через лампу, бо у мене два окремих борда на 240 ватт і 1 м/кв площі. Можливо варто купити ще такий чи одразу замінити на лампу 90*90? Чи ростити так і радіти? Хто як думає? Одне скажу, що не впевнений коли буде наступний гров і тому сумніви виникають з приводу значних вкладень в обладнання, яке потім буде лежати.. А може кращим варіантом буде такий: проростити два горщики за 3 тижні до харву цих малих і мати одразу дві нових цвітучих на новий рік? Не пробував, не хочу щоб тягнулись всі чотири до 2 точок світла... Коротше, черкніть хто як бачить це за моїх умов. Дякую, що ви всі тут, дядьки! Хвіст - пістолетом) Изменено 24 ноября, 2024 пользователем Saintery 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Saintery 413 Опубликовано: 24 ноября, 2024 (изменено) Нічого не рекламую, лиш хвалюсь) Випадково натрапив на оголошення: реєструєшся на сайті royalqueenseeds і отримуєш як бонус 3 сємки. Лиш доставку оплати - 3,5€. Так я і вичнив. Отримав Purple Punch Autoflowering. + стерши захисне покриття виграв ще три (сорта не бачу), але отримаю їх при наступному замовленні. Изменено 24 ноября, 2024 пользователем Saintery 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 3 652 Опубликовано: 24 ноября, 2024 6 часов назад, Saintery сказал: реєструєшся на сайті royalqueenseeds і отримуєш як бонус 3 сємки. Лиш доставку оплати - 3,5€. В Україну таке не замовити, я так розщумію click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Saintery 413 Опубликовано: 24 ноября, 2024 38 минут назад, ХаПаZz сказал: В Україну таке не замовити, я так розщумію Хз, бро, треба пробувати.. https://www.royalqueenseeds.com/ Я навіть не впевнений, що з різних країн сайт виглядає однаково, в сенсі акцій і т.п. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 3 652 Опубликовано: 24 ноября, 2024 4 часа назад, Saintery сказал: з різних країн сайт виглядає однаково Акція є то, факт. Але як на мене то гімор конкретний. click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Saintery 413 Опубликовано: 26 ноября, 2024 (изменено) Изменено 26 ноября, 2024 пользователем Saintery 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Saintery 413 Опубликовано: 30 ноября, 2024 Всім привіти! Сьогодні отримав посилку з акційним насінням і не тільки. Тепер я не скоро буду таритись) В боксі все стабільно, сьогодні останній день БігБаду. І починаю 2 тижні Овердрайву. Як вам колекція?) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Saintery 413 Опубликовано: 10 декабря, 2024 10.12.2024 - 86 ДВК і 56 цвіту Добрався до форума) Усім добрий вечір! Як ся маєте? У нас - порядок, всі живі і практично здорові. Минулого тижня накрилась витяжка за 25€)) Відпрацювала 40 днів приблизно по 3 години періодичної роботи на добу.. Вертати її пізно, ремонтувати поки нема в кого.. За цим послідувало виявлення, на один із ранків, плісняви на одній з бокових кол Cookies. Потім також і на центральній, але там зовсім трішки. Я цією рослиною дуже не задоволений в плані її примхливості з пш і результативності.. Вона практично не піддавалась стресу при розтягуваннях і всеодно якусь єрунду мені наростила. Хоча їй ще 19 днів цвіту по паспорту із 75. Шишки рідкі і дуже далекі від слова "плотні". І тим не менш пліснявують на ура.. Дівчина зліва, не дивлячись на дуже не приємний перелом на везі чудово заросла і бомбезно наростила. Стоїть дуже важна і повільно колихається якщо її зачепити за цицьку) Почала місцями змінювати колір на темніший, цікаво чи сильно потемніє до кінця) Пахнуть вони обидві солодкими приємними ароматами. Борюсь з вологою провітрюванням квартири два рази на добу, тож і осушувач багато не працює і плісняви поки немає. Крім того додав ще один великий вентилятор з іншого боку. Волога в кухні 49-58. Від завтра ліва буде на Ріпені, а правій ще пару днів подаю як завжди. Вона зацвіла трохи пізніше і стігм ще трохи є. Дякую за увагу, на зв'язку) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Saintery 413 Опубликовано: 30 декабря, 2024 30.12.2024 - 106 ДВК Після 9 денної промивки, що включала в себе промивання 10 літрами води кожної рослини на початку, дівки були переміщенні вглиб боксу, а лампи налаштовані на молодняк. Завтра - післязавтра буду зрізати. Ось так виглядають вони зараз. Ультімейт: Кукіз: В тестовій шишці Кукіз виявив 3 насінини. засмутився.. Але це може пояснити посередній накур, недовготривалий. Ультімейт мені подобається за своїм ефектом: тримає довго, ефект направлений більше на тіло, голова може працювати і є бажання до дій. Куриться легко, горло не дере на диво, але це сушка в мікрохвильовці. По трихомам десь 75% мутних, янтарю майже немає. Нажаль, осені добитись у мене не вийшло. Вважаю, що більше від цих малих я вже нічого не дочекаюсь) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 588 Опубликовано: 30 декабря, 2024 17 минут назад, Saintery сказал: Ультімейт Привіт бро, гарно виглядає , шкода що другий кущ так собі , якщо надумаєш - то пустити його на концентрати буде правильним рішенням) З новим початком бро ! Новий репорт буде? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Saintery 413 Опубликовано: 30 декабря, 2024 6 минут назад, Яр13 сказал: Привіт бро, гарно виглядає , шкода що другий кущ так собі , якщо надумаєш - то пустити його на концентрати буде правильним рішенням) З новим початком бро ! Новий репорт буде? Привіт, бро, дякую за комплімент і привітання) Думаю пустити на кулінарію, бо курю я мало, а так матиму запас і новий досвід. За новий репорт хз, бачиш, нема натхнення вести його детальніше. Хіба для розвитку форуму) Але сорти цікаві висадив, серед них Orion F1 35-40 днів цвітіння і дуже високий ТГК, як заявили Рояли. А ще Short Rider XL від Кріса. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 588 Опубликовано: 30 декабря, 2024 1 час назад, Saintery сказал: Думаю пустити на кулінарію Оце правильно , я сьогодні шоколадних цукерок зробив , половинку з'їв , пре добряче хе-хе) добре що не цілу) 1 час назад, Saintery сказал: Хіба для розвитку форуму) Але сорти цікаві висадив, серед них Orion F1 35-40 днів цвітіння і дуже високий ТГК, як заявили Рояли. А ще Short Rider XL від Кріса Та хоч би і так бро , заводь репорт а там видно буде 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Saintery 413 Опубликовано: 30 декабря, 2024 1 час назад, Яр13 сказал: шоколадних цукерок зробив Чекаю на рецепт, бро) Із задоволенням повторю такий подвиг. Виглядає професійно! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
bioaccessory 3 107 Опубликовано: 30 декабря, 2024 красота бро, з харвом! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Saintery 413 Опубликовано: 31 декабря, 2024 11 часов назад, bioaccessory сказал: красота бро, з харвом! Дякую, бро! далі буде) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 588 Опубликовано: 31 декабря, 2024 21 час назад, Saintery сказал: Чекаю на рецепт, бро) Із задоволенням повторю такий подвиг. Виглядає професійно! Та нічого особливого бро , я в своєму репорті описав процес , буде час зайди глянь , з Новим Роком бро ! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Saintery 413 Опубликовано: 31 декабря, 2024 29 минут назад, Яр13 сказал: Та нічого особливого бро , я в своєму репорті описав процес , буде час зайди глянь , з Новим Роком бро ! Дякую, бро! Навзаєм зі святами, зичу всього найкращого) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Saintery 413 Опубликовано: 8 января ХАРВЕСТ Всім привіт! 30.12.24 зарізав кущі та залишив у боксі на просушку паралельно підготувавши все під нових жителів. 07.01.25 займався трімом, це зайняло трохи більше години. Був засмучений через вагу кущів, вона була зовсім ніяка по відчуттям. Змінив дві пари рукавичок, але ножа навіть не протирав. Фото не зробив та кущі були оптимально просушені. В результаті маємо 295 г сухого.. Можна додати те, що гровер зкурив і пропало від плісняви, але то таке. Лампа була увімкнена максимально на 200 ватт, тому маю близько 1,5 г/в. Бувало краще, могло бути і гірше) Усе зпакував і відправив на пролєчку. Усім дякую за супровід та увагу!) Новий гров уже стартував тож далі буде) 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 341 Опубликовано: 8 января 3 часа назад, Saintery сказал: ХАРВЕСТ Всім привіт! 30.12.24 зарізав кущі та залишив у боксі на просушку паралельно підготувавши все під нових жителів. 07.01.25 займався трімом, це зайняло трохи більше години. Був засмучений через вагу кущів, вона була зовсім ніяка по відчуттям. Змінив дві пари рукавичок, але ножа навіть не протирав. Фото не зробив та кущі були оптимально просушені. В результаті маємо 295 г сухого.. Можна додати те, що гровер зкурив і пропало від плісняви, але то таке. Лампа була увімкнена максимально на 200 ватт, тому маю близько 1,5 г/в. Бувало краще, могло бути і гірше) Усе зпакував і відправив на пролєчку. Усім дякую за супровід та увагу!) Новий гров уже стартував тож далі буде) прекрасний врожай хороших покурів 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 588 Опубликовано: 8 января З харвестом бро ! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Saintery 413 Опубликовано: 8 января 3 часа назад, BlueberryMuffin сказал: прекрасний врожай хороших покурів 2 часа назад, Яр13 сказал: З харвестом бро ! Дякую, брази!!) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас