Nurkush 176 Опубликовано: 31 октября, 2024 (изменено) Порадьте фільтр , де взяти + вентилятор гофри . Що треба до нього . Раніше не юзав фільтра . На форумі хтось займається , таким ? Бокс метр квадратний. Изменено 31 октября, 2024 пользователем Nurkush Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Saintery 419 Опубликовано: 3 ноября, 2024 Ось, бро, я собі взяв два тижні тому фільтр Hydrowe. Не знаю чи є він на ринку в Україні, але я задоволений. У мене також намет 1*1. Це ціновий сегмент Mars Hydro або Spyder Farmer, 40-45€. Розміри його не великі: 30,5*10,2см. Нормально працює в купі із витяжкою 220 м3. Запах на передцвіті у мене ще не дуже різкий, однак зник аромат ростучої в індорі рослини, якщо ти розумієш про що я) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Nurkush 176 Опубликовано: 3 ноября, 2024 В 03.11.2024 в 12:34, Saintery сказал: Ось, бро, я собі взяв два тижні тому фільтр Hydrowe. Не знаю чи є він на ринку в Україні, але я задоволений. У мене також намет 1*1. Це ціновий сегмент Mars Hydro або Spyder Farmer, 40-45€. Розміри його не великі: 30,5*10,2см. Нормально працює в купі із витяжкою 220 м3. Запах на передцвіті у мене ще не дуже різкий, однак зник аромат ростучої в індорі рослини, якщо ти розумієш про що я) Expand Показать больше Дякую. Сильно шумить? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Saintery 419 Опубликовано: 3 ноября, 2024 Основний шум на виході з витяжки, а поставити її в бокс я не зміг через різницю в діаметрах. Я не вірю, що існують вентилятори та витяжки, які не будуть заважати жити) Це постійне джерело білого шуму як у серверній кімнаті)) Вдень не помічаєш, а вночі треба зачинити двоє дверей.. Можу вихід під'єднати напряму на вулицю, але дорого буде опалювати) Можливо, сучасні системи контролю клімату краще справляються через тонші регулювання швидкості оборотів лопатей і не крутять постійно на максимумі. Бачив витяжки, які мають до 12 режимів.. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
Nurkush 176
Порадьте фільтр , де взяти + вентилятор гофри . Що треба до нього .
Раніше не юзав фільтра .
На форумі хтось займається , таким ?
Бокс метр квадратний.
Изменено пользователем NurkushПоделиться сообщением
3 ответа на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас