pro100grow 1 666 Опубликовано: 6 ноября (изменено) Проросли 3/3 поти по 25л забиті на 70% кокос+перліт,дренаж-пінопласт 17.6С,якщо не виросте поставлю дуйчик в таймер 56%,готую зволожувач битлед на вєгу 6400К,4000К,3000К 375W в сумі осмос 5.5ph 120ppm,в майбутньому підключу насос і буде автополив +hydro minerals 1.5ml/l +b-booster 1.5ml/l +янтарна к-та по листу Изменено 6 ноября пользователем pro100grow 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 666 Опубликовано: 7 ноября Все джері-вері,росточки ростуть практично на одному рівні,періодично оприскую з B-Booster 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 666 Опубликовано: 13 ноября 6ДВК -осмос -B-Booster по листу і під корінь 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 666 Опубликовано: 13 ноября Завтикав що рощу на незарядженому кокосі,дав перший компот по 1л осмос -0,33 Gro -0,33 Micro -0,33 Bloom -1,5 B-Booster -1,5 Hydro Minerals ввечері дам по 1л води з B-Booster+HM Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 666 Опубликовано: 17 ноября Проблема на ліцо(Така ж хуйня була на кущах минулого грову як тільки ввімкнув витяжку,в теперішньому випадку,грішу на різке падіння температури,на вдув стоїть гофра яка іде з вулиці напряму,в неї запхав кулер 12V,вентиляція вмикається кожні 2 години на 20хв(2 великі кулера на видув і 1 малий на вдув,всонтований в трубу.Так от,в період коли кулера не вмикаються,з труби тягне холодне повітря з вулиці,і тільки коли вмикається вентиляція,тяга міняється з бокса на вулицю,закрив взагалі трубу пакетом та відключив кулер,за добу почали рости нові листя і їх начебто так не крутить.Рослини ростуть але непонятка по вентиляції бо це лютий стрес,хто зігтовхувався з таким?Є ідея змінити вдув на видув,але це потрібно щоб кулер постійно був вімкненим,але є стрьом шо з труби піде пар так як в підвалі-25 градусів а на вулиці сьогодні був 0,взагалі мовчу коли почнуться морози 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 666 Опубликовано: 19 ноября (изменено) 12ДВК 67% вологість 25 темпа Набирав в зволожувач воду й милькнути не встиг як кіт заліз в бокс,і відразу в горщик.На жаль,1 Short Rider XL вже не врятувати:(Замочив на заміну горішок від @milen9 auto banana blaze,тепер буду бульш уважним. полив:осмос 1л 330ppm 7ph -Gro-0,33 -Micro-0,33 -Bloom-0,33 -B-booster-1.0 -Hydro minerals-1.0 -янтарна к-та 0.010 вихід-519ppm 5.8ph по листу:осмос+B-booster 0,3 Изменено 19 ноября пользователем pro100grow 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 666 Опубликовано: 21 ноября 14ДВК,провожу лст 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 666 Опубликовано: 22 ноября День народження auto banana blaze від @milen9 -по листу осмос+B-booster+янтарна к-та 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 666 Опубликовано: 23 ноября 16ДВК обом райдерам і 1ДВК Банан -осмос -gro 1.5 -micro 1.5 -bloom 1.0 -b-booster 2 -hm 2 -янтарка 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 666 Опубликовано: 25 ноября 18ДВК -по 1л осмос 180ppm 7.4ph -powder feeding hybrids 0.65 -янтарна к-та -big bud 1.0 -b-booster 1.5 -hm 1.5 компот:640ppm 6.4ph 2ДВК 0,5 осмос 180ppm 7,4ph -powder feeding 0.10 -b-booster 1.0 -hm 0.7 -янтарка компот:390ppm по листу b-booster+янтарка 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 285 Опубликовано: 17 ноября Привіт бро, схоже що протянуло малих , як розрулити проблеми з холодним притоком хз - може якийсь інфрачервоний обігрів придумати , поставити на приток лампу і підключити через датчик температури , пішов холод - включилася інфрачервона лампа яку буде обдувати приток , подумай чось таке бро , ну і мегафол раджу по листу 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 666 Опубликовано: 17 ноября Привіт бро, схоже що протянуло малих , як розрулити проблеми з холодним притоком хз - може якийсь інфрачервоний обігрів придумати , поставити на приток лампу і підключити через датчик температури , пішов холод - включилася інфрачервона лампа яку буде обдувати приток , подумай чось таке бро , ну і мегафол раджу по листу ідея цікава,стоїть дуйчик але вмикається в різні періоди,якщо вентиляція працює 19.00-19.20 то обігрів через годину в іншому циклі таймеру 18:00-18:20,заітра спробую спарити режими,дякую ти уміще)) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 285 Опубликовано: 17 ноября 36 минут назад, pro100grow сказал: ідея цікава,стоїть дуйчик але вмикається в різні періоди,якщо вентиляція працює 19.00-19.20 то обігрів через годину в іншому циклі таймеру 18:00-18:20,заітра спробую спарити режими,дякую ти уміще)) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 666 Опубликовано: 25 ноября загнув малих бо щось такі товсті стволи формуються шо ну його нах))роблю ось такі кріпленя з оцинковки і прищепок для білизни 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 666 Опубликовано: 27 ноября Ахуєть,зволожувач хуярив паром на одну з матриць,я якось не помічав а потім як глянув а там пезда,окислилось жостко і позлітав лак з деяких доріжок і пару діодів деградували і на жаль перестали горіти.Думаю вже так цикл завершу і потім щось запаяю туди,може навіть знайду точно такі ж діоди і лак-ізолятор для доріжок 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 246 Опубликовано: 27 ноября 1 час назад, pro100grow сказал: Ахуєть,зволожувач хуярив паром на одну з матриць,я якось не помічав а потім як глянув а там пезда,окислилось жостко і позлітав лак з деяких доріжок і пару діодів деградували і на жаль перестали горіти.Думаю вже так цикл завершу і потім щось запаяю туди,може навіть знайду точно такі ж діоди і лак-ізолятор для доріжок бля, печаль пам'ятаю як купував першу лампу такого ж типу продавець попередив що зволожувач може принести шкоду не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 666 Опубликовано: 27 ноября бля, печаль пам'ятаю як купував першу лампу такого ж типу продавець попередив що зволожувач може принести шкоду тепер буду мати собі на увазі( Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 666 Опубликовано: 27 ноября Short Rider XL-20ДВК Banana Blaze-4ДВК годування:осмос+powder feeding по листу:осмос+янтарка+B-booster 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 666 Опубликовано: Воскресенье в 13:48 пережив блекаут просто на підвіконні.Якось так стресанули,особо не виросло нихуа..поставив під лампи,відразу листя потягнулось вгору 24ДВК Short rider 8ДВК Banana Blaze -полив осмос 2л -Gro 2ml -micro 1.5ml -bloom 1ml -big bud coco 1.5ml -b-booster-2ml -hm-1.5nl -янтарка 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Saintery 367 Опубликовано: Воскресенье в 15:02 1 час назад, pro100grow сказал: -big bud coco 1.5ml Привіт, бро! Хотів сказати, що Big Bad виробник рекомендує з 2 тижня цвітіння. І точно не варто з 1,5 мл починати.. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 666 Опубликовано: Понедельник в 00:44 Привіт, бро! Хотів сказати, що Big Bad виробник рекомендує з 2 тижня цвітіння. І точно не варто з 1,5 мл починати.. Хз бро,минулий раз так їхав,було все ок,мені радили на третій нкділі починати з біг бада Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 246 Опубликовано: Понедельник в 08:13 7 часов назад, pro100grow сказал: Хз бро,минулий раз так їхав,було все ок,мені радили на третій нкділі починати з біг бада подивись таблицю кормлення сам і не вір нікому , бігбад на цвітінні, з другого тижня толку з того що його даєш зараз немає 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kriss 17 250 Опубликовано: Понедельник в 09:09 8 часов назад, pro100grow сказал: Хз бро,минулий раз так їхав,було все ок,мені радили на третій нкділі починати з біг бада @pro100grow бро Біг Бад потрібно лити з початку 2 неділя цвітіння)) 1 Big Monkey Seeds 20% Бонус - UA Продам Cannabiogen Delta-9 50 - 100 мл (UA) Продам GHE FLORA SERIES(Украина) Продам Advanced Nutrients (Украина) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 666 Опубликовано: Понедельник в 12:54 подивись таблицю кормлення сам і не вір нікому , бігбад на цвітінні, з другого тижня толку з того що його даєш зараз немає Я десь читав інфу що доречно заміняти Bloom на Big Bud на середній везі,робив так з Big Bang auto від@riseweed бо тупо закінчився тесті і б-52,зі стімів був тільки біг бад,овер драйв,бад фактор Х і bud candy,робив саме так то виросла йолка майже на всю пвлатку 120х120 без тренувань,до речі,big grapes також ріс від@kriss точно при таких же умовах,тільки в аутдорі дав 229г з рослини,що вважаю круто для автіка.До речі,на рахунок Big Bud coco,чим відрізняється від звичайного?окрім кольора клею PVA і запах соєвого соуса начебто так і лишився але густота пздц,наче якісь частинки органіки в розчині клею пва,це норм? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Saintery 367 Опубликовано: Понедельник в 16:07 3 часа назад, pro100grow сказал: тільки біг бад,овер драйв,бад фактор Х і bud candy Мені сподобалось твоє "тільки" в цьому реченні)) Big Bud coco має 0-4-4, а звичайний 0-1-3 NPK. І я також помітив, що звичайний часто викликає засол, тож даю меньше як написано. Сосо лежить в запасі на наступний гров. І ще бачив Powder 0-15-35) Пишуть, що він для будь яких типів вирощування і гідропон і земля, але хз.. Сподіваюсь, дядьки нижче розкажуть нам різницю) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 666 Опубликовано: Понедельник в 16:53 подивись таблицю кормлення сам і не вір нікому , бігбад на цвітінні, з другого тижня толку з того що його даєш зараз немає Бро,це тест репчік,лию під 1 кущ,під інший-по таблиці база+b-booster+янтарка а інший з дитинства їде на біг бад,до речі,той що більший,мені просто цікаво чому так,чи генетично так вийшло або якогось фіга,годуючи не по таблиці,росте краще і вже 3 рослина,від різних брідерів і різні гени.Ціль експерименту-переконатись і всим показати,чому бувають варті помилки.Завдання:максимально забезпечити світлом і годуванням,але вносячи деякі поправки.Стаф в мене є на років 2 точно напевно,за вагою не гонюсь,люблю експерименти і перевіряти "що буде,якщо зробити навпаки"Це лище щоденник бро) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 666 Опубликовано: Понедельник в 17:00 Мені сподобалось твоє "тільки" в цьому реченні)) Big Bud coco має 0-4-4, а звичайний 0-1-3 NPK. І я також помітив, що звичайний часто викликає засол, тож даю меньше як написано. Сосо лежить в запасі на наступний гров. І ще бачив Powder 0-15-35) Пишуть, що він для будь яких типів вирощування і гідропон і земля, але хз.. Сподіваюсь, дядьки нижче розкажуть нам різницю)Отож,а в елементі бази "Jungle Juice Bloom",НПК 0-5-4В той же час,коли Big Bud Coco НПК 0-4-4Офіційний виробник радить весь цикл базу давати саме в рівних пропорціях,з другої неділі життя рослини,помірно підіймати дозування в залежності віку рослини тож я подумав,чому б не спробувати замінити їх,біг бад виходить як стимулятор+база в легкодоступній формі.Іноді люблю робити помилки навмисно,життя одне) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 666 Опубликовано: 22 часа назад 26двк Short Ryder,показали невеликий дефіцит азоту,збільшив дозування gro як по таблиці до 4 -полив 1) 1л осмос Gro-4ml Micro-3ml Big Bud-1.5ml b-booster-2ml hm-2ml янтарка 2)1л осмос Gro-4ml Micro-3ml Bloom-1.5ml b-booster-2ml hm-2ml янтарка 10ДВК Banana Blaze -полив 0,5 осмос Gro-0.5ml Micro-0.5ml Bloom-0.5ml b-booster-1ml hm-1ml янтарка Провів тренування,загнув. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас