Перейти к публикации
  • 0

Лізуть плями по листю

Яр13

Вопрос

Вітаю брази , не можу впізнати болячку , з того що відбувалося , був трохи перелив , часом трохи передоз , бачив літало пару мошок . Вологість 45-60% темпа 20-26° , 45 днів цвіту  , плями є на обох рослинах в основному на нижніх листах , є  і по краях і по центру , може бути якійсь грибок , хто що скаже ?

IMG_20241108_194000261.jpg

IMG_20241108_193801459.jpg

IMG_20241108_193815182.jpg

IMG_20241108_193645141_HDR.jpg

IMG_20241108_193630724.jpg

IMG_20241108_193621099.jpg

IMG_20241108_193606090.jpg

IMG_20241108_193555195_HDR.jpg

IMG_20241108_193536686.jpg

IMG_20241106_191508620.jpg

IMG_20241106_191515666.jpg

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
22 минуты назад, boyarskiy сказал:

бро, если не сложно, тікни ссілкой где купить ортофосфорную нормального качества) что б дешево и сердито) я уже опитним путем віясню дозировку)
Бо в огороде оказалось ПШ земли почти 8.. надо с єтим что то делать) Серу уже заделал в почву. Глянем что будет по весне. надо воду привести в порядок теперь

електроліт для автомобільного акума

1л- 100грн 

не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал:jahforumorg:

Поделиться сообщением

• 0
В 14.11.2024 в 20:41, ХаПаZz сказал:

Більшіть їх льє коли шишки вже сформовані і накопичують засол. А, насправді коли починається передцвіт це і є початок перебудови метаболізму рослини.

Ага , тепер зрозуміло . А коли закінчувати з бігбадами і бустерами ? 

маркетинг як раз в тому, що, наливають в банку суміш кислот, в яких розхід конкретний, а особливих плюсів для рослини по факту нема

Це зрозуміло , ти не уважно прочитав , я написав рідкий пш тест бро , але всеодно цікаво 

лише перший полив даю 0.5мл на 1л мгб, другий полив 0.7, а потім вдже всю дорогу їду на пропорції 1.1.1 , але мені так з  базою комфортно, бо, я додаю гумати (а там азот + калій)  додаю б-52 (там теж азот і калій з кальцієм) , потім б-52 заміняється на біг бад і так до самого харву і їду

Ти вже напрацював якісь пропорції бази і бустерів - зрозуміло , до якого часу обробляєш по листу ? 

Максікроп чуть лі не те саме, що мегафол, але містить цитокініни. Виноград би тобі не подякував, як би ти його цитокінінами хуйнув)) але марька то пробачає, від цього теж будуть тягнулися паростки в різні сторони

Я обробляв двічі , і не одна гілка не стрельнула , стрельнули вони раніше ,після обробки гібереліновою кислотою, оце був ураганний ріст не зважаючи ні на що, страшно було "лишній" азот давати - зразу давала вріст

Бенефіт багатий нуклеотидами які впливають на ділення клітин ззовні, а не з середини. Так, в складі є купа мінералів та металів і під корін зайде, але це про сути витрата дорого ресурсу не за призначенням. 

Бро , я даю ці стіми під корінь не тому що я хочу наново придумати велосипед , а тому що не хочу пшикати на останніх тижнях цвіту . Після бенефіту під корінь бачу результат схожий на той що описав ти , шишкі наростають але структура більш рихла ніж те що наросло без нього 

хрєн то правда, що тобі саме калій по тдсніку дупу показував. Ні. Там як правило кальцій фосфати на себе масу тягнуть, електролітично дзвоняться і показують якусь цифру. А головне осаджають на собі все більше і більше фосфору та ін кислот при взаємодії.  Так що, те що, в тебе в мішку творилося одному джа відомо

Згідний , це і не важливо чи калійний чи інший засол , я не взнаю точно) мене більш цікавило чи правильно я зрозумів що відбулось не в катіонах і аніонах а в горшку) 

Не знаю, чи доступно пояснив

Бро ти як завжди ділишся ціною інформацією , щиро вдячний 

Користуючись випадком , спитаю ще , що ти думаєш про овердрайв і ріпен ? Маркетинг?

Поделиться сообщением

• 0
31 минуту назад, ХаПаZz сказал:

Например на ОЛХ

спасибо  бро) обнял)
я правильно понял, єто самое нормальное рещение в моем случае. Почва бедная. и фосфор ей не помешает на всем цикле. для корневой сначала, и потом при дозревании культур.

Бо если расматривать ту же серную кислоту, то в сере не такая большая потребность. Тем более что я ее внес гранулятом отдельно

• Like +1 1

:flagdja:

Мои репорты - клац  👀

Поделиться сообщением

• 0
46 минут назад, ХаПаZz сказал:

зачем електролит?

я ним кислю

там звичайно не ортофосфорна а сірчана

але все ок, тим паче що вонатв мене "на всякий" зазвичай пш норм

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, ХаПаZz сказал:

радив фосфорну

бач я не знав 

наступного разу візьму фосфорну обов'язково :drujba:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
19 минут назад, ХаПаZz сказал:

гіберелінами обробляв кажеш. На якій стадії?

На 28 дні , обробив 1мл/1л для швидкого зацвітання але вони ще 2 тижні росли і переходили на передцвіті , зацвіли явно на 43 дні  після обробки борною кислотою

33 минуты назад, ХаПаZz сказал:

ріпен це чисто  мфк+сульфат магнію

Думаю перевести на ріпен через декілька днів , 10-14 днів ріпену вода і харв , веду репорт , до речі зробив обдув по твоїй пораді з обдува магнетрона мікрохвильовкі, два дує зверху вниз на бошкі а один просто вентилятор дує знизу вверх забеспечуючи циркуляцію в палатці 

Поделиться сообщением

• 0
13 часов назад, ХаПаZz сказал:

сли почва бедная, то возьми еще на вооружение такую штука как "зеленое мыло" вместе с ним, очень лего пролить почву, нет поверхностного натяжения у воды и та дренирует лучше. Ти рибную муку не подкладывал в лунки?)

Почва преимущественно песчаная и плохо структурирована. За огородом следит мать, и она вырывает все бурьяны с корнями.. Тоесть в земле просто песок без органики по сути. Я в этом сезоне решил заняться. Завез тонну биогумуса. Засадил сидераты. Заделал серу что б сбить пш грунта. Это все осенью
А с весны планировал дфойной суперфосфат заделать перед посадками.

В лунки пока ничего не подкладывалось, так как поздно всрался. Готовлю короче землю к весне.
у буду мутить каплю на огород. Уже делаю магистрали. Весной поставлю)

• Like +1 2

:flagdja:

Мои репорты - клац  👀

Поделиться сообщением

• 0
В 16.11.2024 в 18:57, BlueberryMuffin сказал:

електроліт для автомобільного акума

1л- 100грн 

ортофосфора кислота  куда більш вигідний і економний варіант.Тім боліє вона покращувати структуру почти,юзаю її вже рік,ушло 200мл),за що дякую бро,Хaпаzz У:drujba:

• Like +1 1

Goodmaster seeds....

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...