Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

Я раніше гровив лише Днат/Мгл і був задоволений. нещодавно знайшов в себе панель на 600 вт ЛЕД, котру купував в Китаї років 5 назад на запаску, на випадок, якщо лампа накриєься то підстрахуваись. им паче була ціна тоді копіїчна. Так от перші 2 тижня я світив ЛЕДом і все росло найс. Але, як я бачу в аналогічній потужності днау зона покриття як на ене більша і іненсивність освітлення краще. Як ви скажете, хто що думає? Що краще браи для покриття  9 автіків?

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

11 часов назад, Shajtan сказал:

котру купував в Китаї років 5 назад

значит твоя запаска не 600 ватт бро)))

• Like +1 3

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поделиться сообщением

12 часов назад, kostia сказал:

значит твоя запаска не 600 ватт бро)))

я хз, мені завжди здавалося що площа покритя (розсіювання світла) в днатів більша 

Поделиться сообщением

7 часов назад, Shajtan сказал:

я хз, мені завжди здавалося що площа покритя (розсіювання світла) в днатів більша 

смотри сколько с розетки берёт. это и будет правиным показателем сколько лампа потребляет а рассеииванне у досок у всех 120 градусов т. т.е. суслика не видно но он еесть,)))

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

В 13.11.2024 в 20:17, Shajtan сказал:

Як ви скажете, хто що думає

я думаю, что купленный 5 лет тому дешевый китайский светильник с надписью "блябуду600В фульспектра" может не совсем соответствовать действительности, и проблема не в том, какая технология (лед или днат) лучше, а в том, что может быть некоторое несоответствие заявленным данным .)

Если же говорить о 2024ом годе, то у дната проив современных диодов (фитолампы с ОЛХ не предланать) шансов никаких.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

В 13.11.2024 в 22:17, Shajtan сказал:

Я раніше гровив лише Днат/Мгл і був задоволений. нещодавно знайшов в себе панель на 600 вт ЛЕД, котру купував в Китаї років 5 назад на запаску, на випадок, якщо лампа накриєься то підстрахуваись. им паче була ціна тоді копіїчна. Так от перші 2 тижня я світив ЛЕДом і все росло найс. Але, як я бачу в аналогічній потужності днау зона покриття як на ене більша і іненсивність освітлення краще. Як ви скажете, хто що думає? Що краще браи для покриття  9 автіків?

Краще той світильник, на досвіт Днату постав, якщо там ватт 150-200 ) 
А якщо брати сучасний лед, то я бачив як підіймали 3гр/вт......сам розумієш, якісний лед засвічує ну дуже добре ) 

• Like +1 1

Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com  :  https://t.me/uacanas

Поделиться сообщением

10 часов назад, Michman сказал:

підіймали 3гр/вт

как троцкий))))))))))

• Джа Пре +1 3

Поделиться сообщением

12 минут назад, kostia сказал:

как троцкий))))))))))

@kostia бро 3 небуло, було 2,45 г/вт))

large.photo_2021-04-16_10-53-26.jpg.f9d9

• Like +1 3
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

вот тут у типа почти 3гр/в... больше я не видел

Поделиться сообщением

Вставлю свои 5 копеек. 3г/Вт - это ОЧЕНЬ много. Топовые гроверы Америки раз достигнув результата в 2г/Вт (после сушки и трима), навсегда это записывают себе в регалии. Я до этого уровня не дошел и близко, со своими 1,50. Хотя, возможно, люди просто до окончания сушки взвешивают... или не дойдя до положенных 10-11проц влажности (не путать с влажностью воздуха, которую контролирует Боведа). Тогда да, возможно. Например, по ссылке выше - в банках продукт бесконечно далекий от нормального трима, "собачатина 3его сорта, рубленая вместе с конурой" - но дрова в банке все равно столько не дадут привеса. Мало того, структура цветка - явно довольно рыхлая, как у СуперЛемонХейза, например - огромные цветы со слабым весом. Так что, думаю, тут комбо "нулевой трим плюс высокая влажность". Что совершенно не умаляет того факта, что цветы в боксе очень красивые и результат явно достойный.

3 часа назад, Michman сказал:

но у него не было полноценного климат контроля и цикл должен быть летом,

Сезон тут ни при чем, кстати, уровень углекислоты летом и зимой в воздухе особо не меняется, но дело не в том, в гроуруме сейчас держат искусственно 1500ппм (и на натуральных 400 вообще ни один адекватный гровер не работает) и лето или зима - вообще роли не играет.

Это я так, мысль со стороны, ни в коем случае просьба не расценивать, как участие в Вашем крайне увлекательном диалоге с Константином ))))) и просьба в качестве аргументов в этом занимательном диалоге не использовать.

Поделиться сообщением

И не стыдно тебе крыся такое показывать🤮Куча сена ей богу

Изменено пользователем Krystina
  • Не понравилось 1

Поделиться сообщением

@Krystinaя поначалу недоумевал, Кристин. Вот говоришь с людьми на какие-то увлекательные темы, как повысить надои и процент жиров (с), а они тебе "да у нас все 2г/Вт растят". Хренась - и комплекс неполноценности на ровном месте. Говоришь с американцами-коммерсами - Ганни, изумрудный кубок 2023ьего, если не ошибаюсь - "я один раз сделал 2г, обычно чуть меньше". думаешь - а, ну ок, у дядьки стаж коммерческого гроверства 30+ лет, ясен хрен, что мне до него, как на Эверест пешком... А тут, оказывается, все сплошь и рдом 2+ растят, а некоторые 3.

Анекдот в тему. Проведено исследование на тему средней длины членов. В одном селе оказалось 14см, а в другом 28. Столь разительные отличия в результатах объясняются тем, чтов первом случае меряли, а во втором - опрашивали (с)

Поэтому, все рассказы "я вырастил 3г/Вт" (если че, в нормальном мире это - лампа 600Вт с эффективностью 2,9 минимум на принт 120х120, то есть 1,44м2, итого 1250г/м2 - что обычно вдвое превосходит рекламные обещания бридеров) я слушаю без особого любопытства. Хотя хотелось бы посмотреть, на нормально оттримленном урожае (без соломы, листьев и дров в банке) и с воткнутым в шишку измерителем влажности с показателем менее 11проц)

ПыСы тот самый Ганни свои 2г сделал на Хедбангере с сроком цвета 75-80 дней, что меня резко успокоило (мои 1,5 на 60днях, что ровно столько же, по итогу)

• Like +1 5

Поделиться сообщением

5 часов назад, MrHaze сказал:

вот тут у типа почти 3гр/в... больше я не видел

Бро...ну там же стаф не тримлений і зі струпалями....він шо,оті гілки куритиме? Звісно ні! Так нахіба морочити бубенці людям... 3 грами на ватт:rasta_biggrin:... Він ще б стебла з коріненянм в банки запхав - там и всі 10 були...

Поделиться сообщением

14 минут назад, Neverminder сказал:

Бро...ну там же стаф не тримлений і зі струпалями....він шо,оті гілки куритиме? Звісно ні! Так нахіба морочити бубенці людям... 3 грами на ватт:rasta_biggrin:... Він ще б стебла з коріненянм в банки запхав - там и всі 10 

Ну даже если 50-100грамм отнять все равно достойный результат получается...вообще я тоже сомневаюсь...мож недосушил...

Поделиться сообщением

Це точно. Деколи дивишся на ті кущі, бокси 60х60, закрутки в банках і думаєш бляхамуха які 200-300-400гр пацани.

Якщо нормально підстригтися - і сотки не буде на 250вт ))

:rasta_biggrin:

• Like +1 2

Поделиться сообщением

могу ошибиться

Уровень СО2 примерно 420 сейчас и сезонные колебания менее 10ппм. Поэтому что зимой, что летм - один хер мало. Стандарт гроурума - 1500.

В МЕНЯ ЛЕТЯТ МЯЧИКИ ИЗ ГОВНА А Я ИХ ПЫТАЮСЬ ОДБИВАТЬ

не очень понимаю, зачем играть в тенис мячиками из говна. Но если тебе и Константину это нравится - вы бы перешли в личку и там ругались бы в полное свое удовольствие.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

В 15.11.2024 в 06:45, kostia сказал:

смотри сколько с розетки берёт. это и будет правиным показателем сколько лампа потребляет а рассеииванне у досок у всех 120 градусов т. т.е. суслика не видно но он еесть,)))

я про довжину хвилі під різним кутом маю на увазі

Поделиться сообщением

попередження за срач тимчасові видав. бо ви все ж таки розумні люди (я сподіваюсь), тему почистив від вашого флуда

• Like +1 5

Поделиться сообщением

В 15.11.2024 в 23:14, Michman сказал:

В 15.11.2024 в 23:14, Michman сказал:

бачив як підіймали 3гр/вт

1 час назад, Shajtan сказал:

тему почистив від вашого флуда

самое главное не стёр,вот эту ф

антазию))))))))

Поделиться сообщением

В 17.11.2024 в 21:02, kostia сказал:

самое главное не стёр,вот эту ф

антазию))))))))

там є репорт, як я зрозумів, де показують 2,5 з вата

Поделиться сообщением

@Shajtan так 2,5 этож не 3) и у фантазии нет репорта ,он же писал что типа видел

• Не понравилось 1

Поделиться сообщением

дуже! дуже приємно читати ваші каменти! дякую)

раніше мені розповідали про кф крісс, а тепер ви не вірите в мої успіхи )))

накурився, тож зараз вам короткий репорт напишу навіть)

гір: lumii black 720w але юзалась на мінімальній швидкості ~310-320w , primaklima 100L без регулювання з фільтром, 120х120х200 тент, поти 10л з ідеально промитим кокосом літрів 7 в кожному, наче все. обдуву не було бокового, але витяжка дуже добре протягала тент. ах так, КОНДИЦІОНЕР та майже постіний особистий кліматконтроль! це коли ти по погоді або вночі відкриваєш вікна щоб рослини отримали свіже повітря та не накручувати кондиціонером цінні вати на лічильнику.

насіння 2 кінгс куш авто від грінів та 2 пайнепл експрес авто від барні, через місяць додалися дві лсд авто барні. 

добрива едвенсд жангл жус трьохкомпонентні, стімів дуже багато: піранья, бад ігнітор, Б52, біг бад, бад кенді, бад фактор , нірвана. щось може ще, наче проливав CanaBooster від FloraGrowing , пш- теж юзав від них, все якісне. овердрайв чи ріпен не використовую, 3 останні поливи просто вода.

до особливостей, навіть не знаю що і написати. найголовніше! 4 автомати і ще 2 через місяць, потім коли перші харвляться - наступні розтягуються по вільній площі, по клітинках скрога звісно. поливав я з пляшки, добрива замішував майже кожного разу намагаючись дивитися по рослині та радився по можливості з гроверами ентузіастами)) ще важливо, я зрізав стиглі вершки та розтягував низи + опускав лампу нижче. згадав особлівість мого поливу! я лью постійний літраж відштовхуючись від розмірів та апетитів рослини, і не вмирайте та я ПРОЛИВАЮ НЕ ДО ДРЕНАЖУ)))))))))) 

щодо кф, давайте допоможете нам порахувати! 1100 грамів з 320w за майже рівно 4 місяці з автиків (перший харв на 3, а потім місяць поступово інші знімаємо) , ще пліснявілих але сильних верхів ~100г (лампа вмикалась на 460w на кілька вечорів бо хотілось гратися новою іграшкою, а отримав запрілості і плісняву та головне що коріння не піймало її)

і що з вами стало, вже не вірите поважним людям з цього форуму, а мені приємно знати особисто справжніх гроверів та джаманів) фото особливо не робив, та додам своє улублене з того циклу, а головне що в мене були свідки)))))

на фото вже 5 рослин: два куші попереду, посередині моя довга лсд а позаду неї широка сестра та дуже готова пайнепл, інша тоді вже висіла)

тож, такі справи, задавайте питання або читайте моє перше речення)

111111111111.png

Изменено пользователем bioshock
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

В 24.11.2024 в 07:06, bioshock сказал:

гір: lumii black 720w але юзалась на мінімальній швидкості ~310-320w , primaklima 100L без регулювання з фільтром, 120х120х200 тент, поти 10л з ідеально промитим кокосом літрів 7 в кожному, наче все. обдуву не було бокового, але витяжка дуже добре протягала тент. ах так, КОНДИЦІОНЕР та майже постіний особистий кліматконтроль! це коли ти по погоді або вночі відкриваєш вікна щоб рослини отримали свіже повітря та не накручувати кондиціонером цінні вати на лічильнику.

насіння 2 кінгс куш авто від грінів та 2 пайнепл експрес авто від барні, через місяць додалися дві лсд авто барні. 

добрива едвенсд жангл жус трьохкомпонентні, стімів дуже багато: піранья, бад ігнітор, Б52, біг бад, бад кенді, бад фактор , нірвана. щось може ще, наче проливав CanaBooster від FloraGrowing , пш- теж юзав від них, все якісне. овердрайв чи ріпен не використовую, 3 останні поливи просто вода.

до особливостей, навіть не знаю що і написати. найголовніше! 4 автомати і ще 2 через місяць, потім коли перші харвляться - наступні розтягуються по вільній площі, по клітинках скрога звісно. поливав я з пляшки, добрива замішував майже кожного разу намагаючись дивитися по рослині та радився по можливості з гроверами ентузіастами)) ще важливо, я зрізав стиглі вершки та розтягував низи + опускав лампу нижче. згадав особлівість мого поливу! я лью постійний літраж відштовхуючись від розмірів та апетитів рослини, і не вмирайте та я ПРОЛИВАЮ НЕ ДО ДРЕНАЖУ)))))))))) 

щодо кф, давайте допоможете нам порахувати! 1100 грамів з 320w за майже рівно 4 місяці з автиків (перший харв на 3, а потім місяць поступово інші знімаємо) , ще пліснявілих але сильних верхів ~100г (лампа вмикалась на 460w на кілька вечорів бо хотілось гратися новою іграшкою, а отримав запрілості і плісняву та головне що коріння не піймало її)

і що з вами стало, вже не вірите поважним людям з цього форуму, а мені приємно знати особисто справжніх гроверів та джаманів) фото особливо не робив, та додам своє улублене з того циклу, а головне що в мене були свідки)))))

на фото вже 5 рослин: два куші попереду, посередині моя довга лсд а позаду неї широка сестра та дуже готова пайнепл, інша тоді вже висіла)

111111111111.pngТак а шишка де? Хтось баче?

Поделиться сообщением

Так а шишка де?Хтось баче?

В 24.11.2024 в 07:06, bioshock сказал:

111111111111.pngТак а шишка де? Хтось баче?

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...