Перейти к публикации
  • 0

Гермофродіт???

Вопрос

Це шо мені так повезло шо я підар бабу виростив?

20241124_164920.jpg

20241124_164857.jpg

20241124_164849.jpg

20241124_164829.jpg

20241124_164824.jpg

20241124_164802.jpg

• Confused 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

От без всяких преувіліченій, повний 0. А на вид плотнючі гарні шишоліки. 

Поделиться сообщением

• 0

Всяке буває, краще спробуй, а потім рубай. Якщо інших рослинок поряд немає- хай росте. Я не профі, тільки вчуся, але вважаю, що світло відіграє основну роль у пручості, навіть у чоловічих рослин.

Поделиться сообщением

• 0
14 часов назад, Hector2024 сказал:

Всяке буває, краще спробуй, а потім рубай. Якщо інших рослинок поряд немає- хай росте. Я не профі, тільки вчуся, але вважаю, що світло відіграє основну роль у пручості, навіть у чоловічих рослин.

А як би я зробив вивід шо не пре якшо не пробував би. І друге, куди їй рости як в неї вже життевий цикл скінчився, вона вже крім як сохнути а потім гнити вже нічого не робилаб.  Трете, якщо воно бадиль то бля скільки не світи тим світлом нічого вже не поміняш крім температури від якої краще точно не буде. 

Поделиться сообщением

• 0

Я вважаю шо це така генетика крива була, може я і не правий, але моя думка  шо стреси не можуть зробити отаку бадиляку, кількість урожаю да, ну зацвіте якшо навіть раніше, просто малою буде. Цеж не то шо воно прям і навид хуйове, воно повністю дозріло, сухі стігми, листя начало вже сохнуть, тріхоми жовті вже були. Це ж не то шо я доїбався до молодняка і хочу шоб листя перло як концентрати. Воно ось такий вигляд має, зараз покрайней мере. 

20241203_224703.jpg

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...