MrHaze 14 604 Опубликовано: 28 декабря, 2024 Всім здоровля брази і слава Україні =) Ось заказав аж 15 горіхів у бро sim...беру вже не перший раз,матеріал добротний. Інші насіння підуть на аут 2025. Світло іноді вимикають але автікам ніби похую... подивимось...шось наросте,мені багато не треба. Умови грову : Бокс : 160*50*60 Світло : HPS 250W Витяжка : 105/105м3 Тара : Nero Pot 10l Субстрат : BioBizz Light Mix Удобри : Advanced Nutrients На днях повернусь додому і замочу горіх... Ось трохи різносортного музла...думаю всім зайде =) Різне музло.rar 14 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 3 606 Опубликовано: 29 декабря, 2024 Вітаю знову) коли ж там контент буде? 6 часов назад, MrHaze сказал: Світло : HPS 250W Зараз ціна електрики кусюча стала, на днат жирно буде по ціні) 6 часов назад, MrHaze сказал: Тара : Nero Pot 10l Ти стільки підклав усього, мульчею прикриваєш верхній слой землі? Бо той днат сушить і малявці не подобається. Кремній класне рішення в якості мульчі. Якщо корінева захищена від перегріву, то дихати зможе точно. Обдув з чого буде? 1 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 604 Опубликовано: 29 декабря, 2024 @ХаПаZz хола аміго) радий бачити=) З мульчею щось придумаю,а на обдув вентилятор круглий маленький буде. 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 330 Опубликовано: 29 декабря, 2024 22 часа назад, MrHaze сказал: Всім здоровля брази і слава Україні =) Ось заказав аж 15 горіхів у бро sim...беру вже не перший раз,матеріал добротний. Інші насіння підуть на аут 2025. Світло іноді вимикають але автікам ніби похую... подивимось...щось наросте,мені багато не треба. Умови грову : Бокс : 160*50*60 Світло : HPS 250W Витяжка : 105/105м3 Тара : Nero Pot 10l Субстрат : BioBizz Light Mix Удобри : Advanced Nutrients На днях повернусь додому і замочу горіх... Ось трохи різносортного музла...думаю всім зайде =) Різне музло.rar 286 \u041c\u0431 · 8 downloads Привіт,бро! Підписався) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 604 Опубликовано: 29 декабря, 2024 3 минуты назад, Neverminder сказал: Привіт,бро! Підписався) Хєлоу май бразер) яж обіцяв тебе покликати...забувся шось =( Welcome=) 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 149 Опубликовано: 30 декабря, 2024 виростив цього року афган куш від бро sim. звичайна сон трава, жор нижче середнього..... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 604 Опубликовано: 30 декабря, 2024 18 минут назад, jumbojet сказал: виростив цього року афган куш від бро sim. звичайна сон трава, жор нижче середнього..... В індорі вирощував бро? Фотік чи автік? ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 416 Опубликовано: 30 декабря, 2024 В 28.12.2024 в 20:49, MrHaze сказал: Всім здоровля брази і слава Україні =) Ось заказав аж 15 горіхів у бро sim...беру вже не перший раз,матеріал добротний. Героям Слава! З початком Бро. 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 416 Опубликовано: 30 декабря, 2024 3 часа назад, jumbojet сказал: виростив цього року афган куш від бро sim. звичайна сон трава, жор нижче середнього..... Бро це регулярний афган бонусний ? Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 604 Опубликовано: 30 декабря, 2024 3 минуты назад, sim сказал: Героям Слава! З початком Бро. Дякую бро 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 149 Опубликовано: 30 декабря, 2024 4 часа назад, sim сказал: Бро це регулярний афган бонусний ? ну Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 149 Опубликовано: 30 декабря, 2024 (изменено) 7 часов назад, MrHaze сказал: В індорі вирощував бро? Фотік чи автік? в ауті - бонусне насіння афган куш авто регуляр... Изменено 30 декабря, 2024 пользователем jumbojet Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 604 Опубликовано: 30 декабря, 2024 36 минут назад, jumbojet сказал: в ауті - бонусне насіння афган куш авто регуляр... У мене інші горіхи бро...сподіваюсь будуть міцніші ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 551 Опубликовано: 31 декабря, 2024 В 28.12.2024 в 20:49, MrHaze сказал: Всім здоровля брази і слава Україні =) Ось заказав аж 15 горіхів у бро sim...беру вже не перший раз,матеріал добротний. Інші насіння підуть на аут 2025. Світло іноді вимикають але автікам ніби похую... подивимось...шось наросте,мені багато не треба. Умови грову : Бокс : 160*50*60 Світло : HPS 250W Витяжка : 105/105м3 Тара : Nero Pot 10l Субстрат : BioBizz Light Mix Удобри : Advanced Nutrients На днях повернусь додому і замочу горіх... Ось трохи різносортного музла...думаю всім зайде =) Різне музло.rar 286 \u041c\u0431 · 12 downloads Героям Слава!!! З наступаючим Новим 2025 Роком смерті хуйла і його компаніїї... З Наступаючим Новим Роком Перемоги України і майбутнього навіки справжнього, а не тільки паперового легалайзу! Браза, Хай Щастить!) 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 604 Опубликовано: 31 декабря, 2024 12 минут назад, Louvre сказал: Героям Слава!!! З наступаючим Новим 2025 Роком смерті хуйла і його компаніїї... З Наступаючим Новим Роком Перемоги України і майбутнього навіки справжнього, а не тільки паперового легалайзу! Браза, Хай Щастить!) Дякую бро і тобі усіх благ 2 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 3 606 Опубликовано: 31 декабря, 2024 3 часа назад, Louvre сказал: Новим 2025 Роком смерті хуйла і його компаніїї... Во имя альта контрола и святого ентера делит. С новым бонгом всея і кожного, крім кацапів) 2 2 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 736 Опубликовано: вчера в 14:52 В добрий путь бро)))Мій улюблений колхозгров)Але похуй де ростить єслі руки є))Гарного старата,плотних бошок,благо Джа Цитата 😄 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 604 Опубликовано: вчера в 14:57 4 минуты назад, pro100grow сказал: В добрий путь бро)))Мій улюблений колхозгров)Але похуй де ростить єслі руки є))Гарного старата,плотних бошок,благо Джа Подякував бро ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 736 Опубликовано: вчера в 14:58 Только что, MrHaze сказал: Подякував бро я якось теж пробував підняти растіхи Сіма в комишах але їх спиздили((Ще навіть не квітучими,варвари бл Зараз індор,сам собі директор😎 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 604 Опубликовано: вчера в 15:37 37 минут назад, pro100grow сказал: але їх спиздили Буває така хуїта... 39 минут назад, pro100grow сказал: Зараз індор,сам собі директор Уґу=) ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения