Перейти к публикации

Що робити з москалями на форумі? (Опитування!!!)

Що робити з москалями на форумі?  

37 пользователей проголосовало

У вас нет прав на голосование в этом опросе, или на просмотр результатов опроса. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь для голосования в опросе.

Рекомендованные сообщения

Опитування, яке ви прохали мене зробити. Подібна тема вже є, можливо, я об'єднаю її з цією. Так все ж таки, раз питання назріло, то ось і опитування...

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Підключаємось! Голосуємо!

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• Shajtan changed the title to Що робити з москалями на форумі? (Опитування!!!)

Треба робити те, на  що вони заслуговують.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Нахуй підорусню!!!

• Like +1 4

Поделиться сообщением

Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди.

С. Петлюра. Актуально як ніколи...

• Like +1 1
  • Не понравилось 2

Поделиться сообщением

Друзья, сколько еще должно пролиться нашей крови, чтобы всем наконец стало понятно что делать с москалями на форуме и вне форума? 

• Like +1 4

Поделиться сообщением

Цирк на дроті

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Лазил по старым темам тут, часто попадалось, где в "Страна:" стоит россия, у них последние коменты "так вам и нужно" "домбили бобмас, эта атветка" и тд, хотя старые коменты вплолне адекватные, говорили спасибо за помощь. Так что точно понять адекватные они или нет нельзя, имхо

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 31.12.2024 в 20:26, ZamSiFar сказал:

Лазил по старым темам тут, часто попадалось, где в "Страна:" стоит россия, у них последние коменты "так вам и нужно" "домбили бобмас, эта атветка" и тд, хотя старые коменты вплолне адекватные, говорили спасибо за помощь. Так что точно понять адекватные они или нет нельзя, имхо

А ти не москаль, бо пишеш їх мовою?! Для мене всі, хто пишуть на форумі російською тупо принципово підтримують культуру москалів, а значить - це малороси, як мінімум 😁

Оце ви смішні мені, всі, хто не має достатньо звивин, щоби вивчити песемну українську мову, живучи в Україні. Я ось, наприклад зі Сходу України і не треба мені ваші "ля-ля", що росли в російськомовних умовах.

Гидко читати, коли ви пишете російською ,що росіян треба гнати з форума. Почніть гнати росіян з себе і хоть трошки поворушіть пальцями на клавіатурі, щоби знайти там українські літери

• Like +1 4
  • Confused 3
  • Не понравилось 1

Поделиться сообщением

Стосовно опитування, як бачите, лише половина активних людей на форумі категорично проти москалів, тому "не все так однозначно". 

Поделиться сообщением

5 часов назад, Shajtan сказал:

лише половина активних людей на форумі категорично проти москалів

Цього більше ніж достатньо як і на любих голосуваннях, референдумах і виборах.

Але в умовах коли повну явку виборців забезпечити неможливо, голосування не проводяться. І голосувалку потрібно було зробити відкритою, щоб було видно хто там приймає участь - ми чи москалі або мультиакаунти якісь без жодного повідомлення на форумі

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

Позвольте внести свои 5 копеек ! Москаль он же в душе ,а не на форуме ! К чему веду если у тебя в душе Украина не так важно на каком ты языке разговариваешь ?

С другой стороны предлагаю ввести правила форума общение только на державний (только не забывайте наших захисникIв все на разной ,только главное в душе Украина )

По мове 

І краса новітня окриля сучасність, про красу звеличає мова, і моя нас далеко чути, нас далеко видно. Дмуть вітри історії в наші паруси, окриляйся й далі, мова наша рідна, та про нас нащадкам вистуку, донеси

Изменено пользователем argentum

Поделиться сообщением

В 03.01.2025 в 04:23, Shajtan сказал:

А ти не москаль, бо пишеш їх мовою?! Для мене всі, хто пишуть на форумі російською тупо принципово підтримують культуру москалів, а значить - це малороси, як мінімум 😁

Я бачу тобi дуже смiшно дiлити українцiв, продовжуй в тому темпi. В мене, наприклад, таке посвiдчення е, якщо тебе цiкавить чи я українець

2025-01-04_21-07.png

Изменено пользователем ZamSiFar
  • Like +1 4

Поделиться сообщением

А вообще супер ситуация, пока я сомневаюсь в адекватности кацапов, админ сомневается в адекватности украинца, так держать

• Like +1 2

Поделиться сообщением

9 часов назад, ZamSiFar сказал:

А вообще супер ситуация, пока я сомневаюсь в адекватности кацапов, админ сомневается в адекватности украинца, так держать

да люди ужее сказали 52 % против москалей думаю что питання вирешене а на счёт мови то Азировых появится многосам такой всё понимаю но писать не могу

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поделиться сообщением

2 часа назад, kostia сказал:

да люди ужее сказали 52 % против москалей думаю что питання вирешене а на счёт мови то Азировых появится многосам такой всё понимаю но писать не могу

52 процента))), 16 человек, не густо

Поделиться сообщением

3 минуты назад, its сказал:

52 процента))), 16 человек, не густо

больше половины или нет?

Поделиться сообщением

1 час назад, kostia сказал:

больше половины или нет?

Я имею ввиду, что не голосует народ! Я проголосовал, за форум вне политики, и заходя на форум я не хочу вообще слышать о войне, это форум о другой тематике которая мне нравится

Поделиться сообщением

5 минут назад, its сказал:

не хочу вообще слышать о войне,

так такое возможно тоько когда  наши переможть бро

Поделиться сообщением

2 минуты назад, kostia сказал:

так такое возможно тоько когда  наши переможть бро

Поки що я бачу як гинуть і стають інвалідами, прості слов'яни за інтереси олігархів,а я будівельник я не руйнівник,за Ахметова та йому подібних я не буду воювати 

Поделиться сообщением

6 минут назад, its сказал:

Поки що я бачу як гинуть і стають інвалідами, прості слов'яни за інтереси олігархів,а я будівельник я не руйнівник,за Ахметова та йому подібних я не буду воювати 

не воюй тебя не кто и не заставляет)

Поделиться сообщением

2 часа назад, its сказал:

Я имею ввиду, что не голосует народ! Я проголосовал, за форум вне политики, и заходя на форум я не хочу вообще слышать о войне, это форум о другой тематике которая мне нравится

Всі нормальні компанії, забанили рабсіянців, нехай будуть в ізоляції, а джа форум сумнівається, це пиздець якийсь 

Захбася скрінить, можете почитати 

https://www.ukr.net/news/details/economics/90166590.html

Screenshot_2025-01-05-12-52-18-474_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2025-01-05-12-52-25-503_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2025-01-05-12-52-30-911_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2025-01-05-12-52-38-023_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2025-01-05-12-52-43-017_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2025-01-05-12-52-47-920_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2025-01-05-12-52-50-897_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2025-01-05-12-52-53-574_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2025-01-05-12-52-56-176_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2025-01-05-12-52-58-400_com.android.chrome.jpg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

54 минуты назад, Бандера сказал:

а джа форум сумнівається

В сомнениях рождается истина бро...мы же растаманы,мы верим что в любой национальности есть добряки и хорошие люди... да,подавляющее большинство из них уёбки,но не хотелось бы забанить хорошего человека который ненавидит путина и страну в которой заложник.

Поделиться сообщением

1 час назад, MrHaze сказал:

В сомнениях рождается истина бро...мы же растаманы,мы верим что в любой национальности есть добряки и хорошие люди... да,подавляющее большинство из них уёбки,но не хотелось бы забанить хорошего человека который ненавидит путина и страну в которой заложник.

Бро, не все золото, що блищить. Нема тяги обсасувати тему про хороших узьких, ще раз повторюю багато всесвітніх компаній, забанили узьких, і вони не сортували хороших і поганих, ми всі страждаємо тут, а чому ми повинні ділити хороших і поганих, нехай так звані хороші, переконують поганих, а не витрачають сили на те, щоб переконати нас, в тому що не всі там добвойоби.

Поделиться сообщением

• Shajtan locked this тему
Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.
  • Создать...