X720 964 Опубликовано: Суббота в 16:05 Вітаю. Не знаю чи є тут любителі покеру, але думаю що варто поділитися інформацією Є такий покер рум як МТТ спортс Позиціонують вони себе як криптопокер) Так от кожен тиждень вони розігрують біткоїн, на турнір 100% можна пройти безкоштовно - з фріролів. Всього розіграють 100 біткоїнів 🤑 також можна заробляти монетки МТТ у різних турнірах і потім обміняти їх на гривні. Зараз курс 1МТТ - 0.1$ Якщо комусь цікаво - залітайте. Також буду вдячний за реєстрацію по рефералці, яку відправлю бажаючим в приватні. Дякую за увагу. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бандера 1 300 Опубликовано: Воскресенье в 15:18 Бро, я в фонд сьогодні вступив 🤑 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бандера 1 300 Опубликовано: Воскресенье в 15:20 Проходив 5 разів на другий етап, далі нервової системи не вистачає, задовбала ця риба, я тільтую на цьому румі, в кожній роздачі беруть участь всі за сталом, я закипаю короче. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бандера 1 300 Опубликовано: Воскресенье в 15:23 А так всім рекомендую якщо е хоть трохи тями в цій дисципліні, може фарт буде на вашому боці, можете підняти до 35$к баксів не вкладаючи нічого крім свого часу. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 964 Опубликовано: Воскресенье в 17:07 1 час назад, Бандера сказал: Проходив 5 разів на другий етап, далі нервової системи не вистачає, задовбала ця риба, я тільтую на цьому румі, в кожній роздачі беруть участь всі за сталом, я закипаю короче. Тайці скажені) дуже не люблять вони відправляти в пас карти. Але це й добре, бо дуже часто вони нам і будуть платити) Я на цьому тижні тільки дізнався про рум. Вчора 2 входи зробив. В другий день нажаль не пройшов. Буду ще пробувати 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 964 Опубликовано: Понедельник в 06:12 14 часов назад, Бандера сказал: Бро, я в фонд сьогодні вступив 🤑 Бро, а який саме фонд? Не фан фарм часом? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бандера 1 300 Опубликовано: Вторник в 00:17 18 часов назад, X720 сказал: Бро, а який саме фонд? Не фан фарм часом? Ага, саме він)) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 964 Опубликовано: Вторник в 01:17 55 минут назад, Бандера сказал: Ага, саме він)) Ого, я теж поглядую в ту сторону, Але Поки ще думаю) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бандера 1 300 Опубликовано: Вторник в 06:09 4 часа назад, X720 сказал: Ого, я теж поглядую в ту сторону, Але Поки ще думаю) Ну я давно думав про фонд, подав заявку, взяли, побачу що щ цього вийде. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас