flora-good 36 Опубликовано: Понедельник в 10:16 (изменено) Вітаю читачів, почав пропрощування і перші 2 тижні без репорту, але проводив фотосесії і записував свої дії. Гроутент замовив на тему, так як в наших магазинах ціна не дуже радувала як і параметри які мені були потрібні - 40х60х120 або 50х50х120. Зупинився на останньому варіанті через обмежений бюджет в 200 зелених.0d7896a9-af9b-4f11-afcd-af8edc09caae.webp Світло квантум борд на 120вт, фіолетові, червоні, дально червоні світлодіоди і база- samsung lm281b+pro. Лампу збирав сам(маленький бюджет), оборудував 3 маленькими радіаторами та 5в вентилятором, гріється дуже слабо, прям те що треба термогігрометр ноунейм витяжка сама просто і тиха з тих що я знайшов - гроубегі 2шт по 5л, наповнені кокосом+перліт+вермікуліт 70на30 добрива вирішив використовувати від flora growing - coco kit, а також різні стимулятори, мінералізатори та антистресанти того ж бренду(підтримка Українського виробника ?) ПРОЛОГ 13.02.2025 проросли мої маленькі, обійшлося не без косяків, за день до цього знайшов загублену в горщику блюбері та втикнув на місце. Кокос був промитий та буферизований, пш 6.4, 1ес 5-й день від каски. Полив по 750мл води 0.6 ec, 5.55 пш з 1мл/л корневіном. Дренаж блюбері 600 ппм, пш 6.7, північне сяйво 600 ппм, пш 6.4 12-й день. Полив по 1л на горщик ес розчину- 0.65, пШ розчину 6.18 +0.2мл коко 0.2мл мікро. На листях помітні дефекти чи мутації які не впливають на ріст, дуже сильно параноїло через це. Блюбері не дивлячись на косяк на початку росте швидше і вище за сяйво 19-й день. Позавчора полив цим компотом, а вчора зробив перші тренування. Піддонів потрібного розміру не знайшов, зате знайшов 2 ідеальних форми для запікання і підклав по 2 тарілочки щоб дренаж не смоктало. До речі про дренаж, в горщиках немає слою дренажу(керамзіту/пінопласту) але я сподіваюсь це ніяк не вплине на розвиток рослини. Субстрат у мене і так добре пропускає воду Підготовка компоту , по 1 літру на горщик: Вода з-під крану - 265 ппм, пШ 8.2 Табличне значення - "Рання вегетація": План - коко(PK база, мікро на макро) 0.8, мікро(азотна база, мікро та макро) 0.6, 300-450 ппм Факт - коко 0.6, мікро 0.5+ 380 ппм(до вирівнювання пШ) Готовий компот: 450ппм, пШ 6.2 Коефіцієнт TDS метра - 0.5 Изменено Понедельник в 10:18 пользователем flora-good 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 36 Опубликовано: Понедельник в 10:21 також на тижні буду замовляти фільтр, рослинки хоч ще і на вегетації, але аромат можна відчути впритул до них Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 36 Опубликовано: Понедельник в 10:28 (изменено) лампа вісить на 30-40 см, потіжність 55-65%, вологість та температура зберігається на рівні 45-60% і 22-28 градусів цельсія Изменено Понедельник в 10:37 пользователем flora-good 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 36 Опубликовано: Понедельник в 11:42 Також десь на проміжку 10-16 днів були помічені скупчення білих паличок схожих на яйця якіхось комах, фото немає. Відтоді оброблюю після відключення світла розчином настоянки прополіса - 1/3 чарки настоянки на 500 мл води. Більше подібного не бачив Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 36 Опубликовано: Вторник в 19:14 20-й день. Джа одарував мене стабільністю, треба дати непчік за його вчинок))) До речі, помітив доволі дивну для мене річ, після поливу ростішки наче роблять паузу, а вже під час просихання кокосу показують ріст. На наступний гров буду робити автоматичний полив чисто для зволоження коко на період вегетації, а далі вже ручний полив. Ця ідея зародилася лише сьогодні, тому, пані та панове, якщо маєте бажання висловити свою думку з приводу такого поливу, чекаю на ваші відповіді 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 36 Опубликовано: Среда в 10:53 Я походу проєбався з розмірами фільтра 😅 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 36 Опубликовано: 5 часов назад 22-й день. Ростем, живем і пахнем. Рослинки почуваються добре, на сяйві з'явились можливо перші ознаки суцвіть, ще не дуже зрозуміло. Стволи стають товстіше, дрібні побіги стають більшими, але на тому ж сяйві знову якісь мутації на листочках( Насіння брав в магазині боб марлі, тому якщо вас таке парить, не рекомендую брати цей стрейн саме там (фотки мутацій зроблю пізніше якщо не забуду, зараз у них ніч) також робив підрізання лопухів, буквально 1-2 листочка на рослинку. В наступному поливі буду використовувати антистресант та коко і мікро 1 до 1 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 36 Опубликовано: 4 часа назад Перший висновок з першого грову - почав занадто рано гнути, полив на ранньому етапі був надлишковий, не зовсім правильна промивка і буферизація кокосу. Заспокоює лише це ) https://www.youtube.com/watch?v=Q9TpuK3hVWs Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 36 Опубликовано: 4 часа назад 14 минут назад, ХаПаZz сказал: ну так, остання фотка каже, що вони вже в міру зелені. Це добре. То не мутації, це скорше проблеми обміном речовин через надлишкове освітлення і застій кистлотності. Були б то мутації, то весь кущ на постійній основі би крутило. А так, частковий збій фракталу росту. Від цього магазину, я мав два рази нісіння, скітлз оджи та горилла гьорл)) Брав давненько, але через моє рукожопство, в мене не всі проросли. А ті, що проросли, ті мене досить не погано порадували якісттю. Правда мене теж підкумарило, що вони горіхи в зіплоках присилають.... ні тобі дати, нічорта. Не займайся дурньою. В тебе світла вагон, а ти ще донорів відриваєш. Це лише призведе до осмотичного стресу, зупинки аспірації ,а це ще + стрес, і стілкьи стресів змусять рослину давати потомство і переходити на цвітіння. Щось там скубати, варто коли в тебе рослина сформована, міцна і пускає пасинки, які власне і можна відірвати. Листя рвати взагалі ніколи не можна, хто би там що не казав. Відгорнув лист, суцвіття підставив - перфекто! Пам'ятай в тебе автомати, а автомати далеко не всі будуть реагувати апікальним витягуванням бокових гілок та суцвітть у відповідь на підрізання чи стреси. Якщо при значному прикручуванні лампи, рослини відреагують ростом бічних пагонів, тоді це гарний знак. Бро, перший гров, та і був накурений інформаціє що пару листочків то не страшно, сумарно рубонув може до 4 з кожної рослинки і за моїми спостереженнями нові листочки росли не гірше а навіть ліпше. Це стосується саме сусідніх молодняків, які лише ліпше починали рости. Повну дефоліацію проводити не збираюсь, це лише так, для кращого розвитку другорядних кол, побачимо що з цього буде. Тим паче колись в майбутньому буде ще один гров напевно, то в планах одну взагалі нечіпати, а на йншій робити те саме але вже без косяків як з цими. Дякую за твою відповідь Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 36 Опубликовано: Среда в 11:38 Только что, Lind сказал: А не підкажеш щодо ґрунту і добрив? Розриваюся, не знаю що брати. Ось що купити, щоб з 0 і до збору у мене все було? Вибачте за тупі й докучливі запитання, просто намагаюся з усіх джерел інфу зібрати, а тут люди з досвідом, точно більшим за мій. тю, та нормальні питання) Добрива тут вже самому вирішувати. Класика це едвенс нутрієнс, біобіз, гхє(терра акватіка). Я вирішив вирощувати на добривах відчизняного виробництва. В що садити це теж від тебе залежить, кокос треба частіше поливати, землю ні, гідропоніка це для істєнних садоводов 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 36 Опубликовано: Среда в 11:45 7 минут назад, Lind сказал: А не підкажеш щодо ґрунту і добрив? Розриваюся, не знаю що брати. Ось що купити, щоб з 0 і до збору у мене все було? Вибачте за тупі й докучливі запитання, просто намагаюся з усіх джерел інфу зібрати, а тут люди з досвідом, точно більшим за мій. подивися в інеті плюси і мінуси коко та грунту. А там вже сам зрозумієш що більше тобі підходить. Особисто у мене вагомим чинником була відсутність нормальної землі. А кокос яким би він не був, купив, промив, бефернув і у тебе готовий субстрат який ідеально тобі підходить. Можеш взагалі як тіпок вище писав коко+земля, але тоді треба добрива саме для грунту, хоча це не критично. На землі тобі не треба єбати мізки з пш води, взяв бутиль в магазині, додав добрива і полив. А так раджу взагалі кокос та добрива флора гровінг. Там якраз є маленькі пляшечкі по 100 мл. на один маленький кущик вистачить з головою, а коштує комплект десь гривень 300-400 наче 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 36 Опубликовано: Среда в 11:48 До речі, виробник є на цьому форумі) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 586 Опубликовано: Среда в 12:19 28 минут назад, flora-good сказал: До речі, виробник є на цьому форумі) До речі, схоже на приховану рекламу) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 36 Опубликовано: Среда в 12:44 22 минуты назад, Louvre сказал: До речі, схоже на приховану рекламу) Абсент і марихуана не сумісні для вживання). Виробник дійсно норм, але якби це була реклама я б не зміг сказати які хуйові кришечки на великих пляшках, вони взагалі не тримають рідину після першого відкручування Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 3 825 Опубликовано: Среда в 18:25 (изменено) 23 часа назад, flora-good сказал: після поливу ростішки наче роблять паузу затоплюєш, дрібні вони ще. На початку відбувається гіпоксія кореню і тому робиться пауза. Раджу поливати на ніч. В ауті наприклад в пік спеки заливати коріневу хренова ідея, тому це робиться або під вечір, або зрання до піку. В тебе ж пік постійний. В 03.03.2025 в 12:16, flora-good сказал: Факт - коко 0.6, мікро 0.5+ 380 ппм(до вирівнювання пШ) Готовий компот: 450ппм, пШ 6.2 Ти чим пш вирівнюєш? І 450 загальний компот, то трохи малувато. В тебе на твою площу боксу, ппфд складає 1200, а це трохи дохрена. Харчуватися рослини при такому інтенсиві хочуть активніше, але вони ще над то маленькі. Перепрофіцит. Від 1200ппфд відбувається перенасичення ФСII і починає спрацьовувати фотозахисний механізм неактивного розсіювання світла NPQ, при якому частина надлишкових фотонів не використовується у фотохімії, а розсіюється у вигляді тепла - перегріваючи листову пластину. Изменено Среда в 18:27 пользователем ХаПаZz 5 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 449 Опубликовано: Среда в 21:42 (изменено) 9 часов назад, flora-good сказал: На землі тобі не треба єбати мізки з пш води, взяв бутиль в магазині, додав добрива і полив ШООООО????!!!не кажи нікому таке більше,чоловіче Ось,друже, вивчай: Изменено Среда в 21:45 пользователем Neverminder 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 36 Опубликовано: 17 часов назад 12 часов назад, ХаПаZz сказал: затоплюєш, дрібні вони ще. На початку відбувається гіпоксія кореню і тому робиться пауза. Раджу поливати на ніч. В ауті наприклад в пік спеки заливати коріневу хренова ідея, тому це робиться або під вечір, або зрання до піку. В тебе ж пік постійний. Ти чим пш вирівнюєш? І 450 загальний компот, то трохи малувато. В тебе на твою площу боксу, ппфд складає 1200, а це трохи дохрена. Харчуватися рослини при такому інтенсиві хочуть активніше, але вони ще над то маленькі. Перепрофіцит. Від 1200ппфд відбувається перенасичення ФСII і починає спрацьовувати фотозахисний механізм неактивного розсіювання світла NPQ, при якому частина надлишкових фотонів не використовується у фотохімії, а розсіюється у вигляді тепла - перегріваючи листову пластину. Лампа світить не на всю, десь 70% на висоті десь 40 см, пш вирівнюю розчином зі складом NP( де фосфору 20, азоту 2) а компот нормальний, ппм дренажу на виході 500 ппм. Дякую за пораду по поливу 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Multihunter 6 Опубликовано: 16 часов назад (изменено) 21 час назад, Lind сказал: Привіт! Підкажи, будь ласка, що таке "Незер" і де його можна знайти? Я хочу вперше посадити кущик і теж думав взяти Auto Blueberry Feminised, бо мені сказали, що вона коротенька, до 60 см. Я хочу вирощувати прямо в кімнаті, навіть без боксу, наскільки це погана ідея? Буду ставити зволожувач повітря і Ona Polar Crystal Гель від запаху. І ще питання щодо світла: Florian Pro 50W IP65 Led-Story PREMIUM – чи буде цього достатньо для одного кущика в кімнаті без бокса? Є ще фітолампа з розетки на 4 гілки, по 10Вт на кожну гілку, думав, якщо не вистачатиме, поставлю її ще по боках. Як ви думаєте, це поганий варіант? У мене просто шалений інтерес виростити, не ставлю за мету зібрати багато з куща, та бюджет невеликий. Буду радий всім підказкам! Усім хорошого дня! Купи борд на алі, с диодами ЛМ 301Н ... https://www.aliexpress.com/item/4000203734898.html?spm=a2g0o.productlist.main.3.4d1cxPM2xPM2ui&algo_pvid=7467564d-bc0d-4665-a77c-a0e67697a51e&algo_exp_id=7467564d-bc0d-4665-a77c-a0e67697a51e-2&pdp_ext_f={"order"%3A"76"%2C"eval"%3A"1"}&pdp_npi=4%40dis!UAH!970.63!970.63!!!22.93!22.93!%402103963717412477544258507e9173!10000006381270947!sea!UA!0!ABX&curPageLogUid=mR8ptbg9cWBS&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A Драйвер (блок живлення MEAN WELL) можно пошукати на ОЛХ/барахолка тематична. Там і шукати гребенку из алюмінія (радіатор) + кулер+ термопаста (шоб борд меньше грівся). Northern lights пахне мінімально якщо її не чипати, на мою думку самий більш-меньш невонючий сорт, хоча запах має кожна ростішка)) Від Ona Polar Crystal Гель від запаху може боліти голова) Auto Blueberry Feminised, від 60 см до 120, бачив 120, ніяк не 60, гнули її бо перла в гору як не в себе.... Авто кабул невисокий, але вонючий ппц. Краще звісно збирати бокс, без варіантів... так дорого, але купуй не все відразу, потихасу зберешь) flora-good СОРЯН ЗА ФЛУД У РЕПОРТІ) Изменено 16 часов назад пользователем Multihunter 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 36 Опубликовано: 6 часов назад 9 часов назад, Multihunter сказал: Купи борд на алі, с диодами ЛМ 301Н ... https://www.aliexpress.com/item/4000203734898.html?spm=a2g0o.productlist.main.3.4d1cxPM2xPM2ui&algo_pvid=7467564d-bc0d-4665-a77c-a0e67697a51e&algo_exp_id=7467564d-bc0d-4665-a77c-a0e67697a51e-2&pdp_ext_f={"order"%3A"76"%2C"eval"%3A"1"}&pdp_npi=4%40dis!UAH!970.63!970.63!!!22.93!22.93!%402103963717412477544258507e9173!10000006381270947!sea!UA!0!ABX&curPageLogUid=mR8ptbg9cWBS&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A Драйвер (блок живлення MEAN WELL) можно пошукати на ОЛХ/барахолка тематична. Там і шукати гребенку из алюмінія (радіатор) + кулер+ термопаста (шоб борд меньше грівся). Northern lights пахне мінімально якщо її не чипати, на мою думку самий більш-меньш невонючий сорт, хоча запах має кожна ростішка)) Від Ona Polar Crystal Гель від запаху може боліти голова) Auto Blueberry Feminised, від 60 см до 120, бачив 120, ніяк не 60, гнули її бо перла в гору як не в себе.... Авто кабул невисокий, але вонючий ппц. Краще звісно збирати бокс, без варіантів... так дорого, але купуй не все відразу, потихасу зберешь) flora-good СОРЯН ЗА ФЛУД У РЕПОРТІ) Зате інформативно) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 36 Опубликовано: 6 часов назад 9 часов назад, Multihunter сказал: Купи борд на алі, с диодами ЛМ 301Н ... https://www.aliexpress.com/item/4000203734898.html?spm=a2g0o.productlist.main.3.4d1cxPM2xPM2ui&algo_pvid=7467564d-bc0d-4665-a77c-a0e67697a51e&algo_exp_id=7467564d-bc0d-4665-a77c-a0e67697a51e-2&pdp_ext_f={"order"%3A"76"%2C"eval"%3A"1"}&pdp_npi=4%40dis!UAH!970.63!970.63!!!22.93!22.93!%402103963717412477544258507e9173!10000006381270947!sea!UA!0!ABX&curPageLogUid=mR8ptbg9cWBS&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A Драйвер (блок живлення MEAN WELL) можно пошукати на ОЛХ/барахолка тематична. Там і шукати гребенку из алюмінія (радіатор) + кулер+ термопаста (шоб борд меньше грівся). Northern lights пахне мінімально якщо її не чипати, на мою думку самий більш-меньш невонючий сорт, хоча запах має кожна ростішка)) Від Ona Polar Crystal Гель від запаху може боліти голова) Auto Blueberry Feminised, від 60 см до 120, бачив 120, ніяк не 60, гнули її бо перла в гору як не в себе.... Авто кабул невисокий, але вонючий ппц. Краще звісно збирати бокс, без варіантів... так дорого, але купуй не все відразу, потихасу зберешь) flora-good СОРЯН ЗА ФЛУД У РЕПОРТІ) на аліку виходить не дешевше ніж в Україні(( сам коли збирав борд шукав і на тему і на алі, ціни кусались або була паль. На диво на промі знайшов борд за файну ціну. А от бп до нього найдешевший був лише на сайті якогось київського радіоринку(хз як це іншими словами назвати). На промі 1700, там 1.5к і гарантія, сумарно я витратив 3 дні щоб максимально дешево і якісно зробити освітлення. А про охолодження, бро вибачай але ти і тут не правий))), радіатор та термопаста лише роблять гірше, можу в якості пруфов дати посилання на ютуб. Від радіатора толку нуль(він тупо сприяє накопиченню тепла на місці контакту), рятує лише активне охолодження + додаткова циркуляція повітря. Але хочу НАГОЛОСИТИ - це стосується лише таких бордів по типу як у мене, 100-150вт. На таких як люстри аля марсгідро і тд там вже інший прикол. Наявність алюмінія і активне охолодження це запорука гідного охолодження 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 3 825 Опубликовано: 5 часов назад 11 часов назад, flora-good сказал: Лампа світить не на всю, десь 70% на висоті десь 40 см краще задери її ще вище і прикрути ще трішки, щоб розсіювання було плавніше. Все одно самий пік росту припадає на ніч. А вдень переважно йдуть накопичувальні процеси (фітохром накопичується) На цій висоті 1200 можуть перетворюватися на 1600 навіть з прикрученим дімером. Фоточутливість в рослин індивідуальна. І варто не забувати про адаптацію. В тебе дві переважні індюхи, їм оверлайт зовсім не по душі. 20 часов назад, Neverminder сказал: На землі тобі не треба єбати мізки з пш води, взяв бутиль в магазині, додав добрива і полив Ну певною мірою доля правди є) Але то у двох випадках, якщо первинна мінералізація води з магазу буде з розряду м'яких до 150мг, або якщо добрива самі по собі будуть собою понижати пш. Але, мені особисто не відомі такі добрива, які окрім пониження пш не збільшували би концентрацію розчину. Тобто без корегування пш кислотами, такий підхід принесе лише купу мороки. А з землею то, як має повезти! Ну, або, десь має продаватися дощова бутильована вода з ідеальним пш 6.5 11 часов назад, flora-good сказал: компот нормальний, ппм дренажу на виході 500 ппм. щось мені підказує, що з буферизацією кокосу все погано, бо ніде нема карбонатів, чи є? вода для поливу яка? крануха яку має концентрацію? 1 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 36 Опубликовано: 5 часов назад 1 минуту назад, ХаПаZz сказал: краще задери її ще вище і прикрути ще трішки, щоб розсіювання було плавніше. Все одно самий пік росту припадає на ніч. А вдень переважно йдуть накопичувальні процеси (фітохром накопичується) На цій висоті 1200 можуть перетворюватися на 1600 навіть з прикрученим дімером. Фоточутливість в рослин індивідуальна. І варто не забувати про адаптацію. В тебе дві переважні індюхи, їм оверлайт зовсім не по душі. Ну певною мірою доля правди є) Але то у двох випадках, якщо первинна мінералізація води з магазу буде з розряду м'яких до 150мг, або якщо добрива самі по собі будуть собою понижати пш. Але, мені особисто не відомі такі добрива, які окрім пониження пш не збільшували би концентрацію розчину. Тобто без корегування пш кислотами, такий підхід принесе лише купу мороки. А з землею то, як має повезти! Ну, або, десь має продаватися дощова бутильована вода з ідеальним пш 6.5 щось мені підказує, що з буферизацією кокосу все погано, бо ніде нема карбонатів, чи є? вода для поливу яка? крануха яку має концентрацію? з під крану до 300 ппм, на ранніх етапах розводив дистильованою, на кокосі міг і проєбатись. Промивав його 2 рази поки не стало 400 ппм, далі замочив в калмазі, трішки коко і трішки мікро, настаював десь хвилин 20 в теплій воді. Крануха взагалі відносно чиста, запаси води у моєму місті в підземні, якість води погіршується лише трубами ((( 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 3 825 Опубликовано: 5 часов назад (изменено) 32 минуты назад, flora-good сказал: з під крану до 300 ппм це хороша вода, вона на карбонатах це очевидно. Карбонати менш розчинні ніж кальцій магній з калмагу. Але карбонати добрі тим, що підживлюють рослину магнієм та кальціем в довгостроковому періоді. Якщо ж, в тебе вода без осаду коли закипає, то можу допустити, що в ній бракує кальцію. Лужна подушка в кокосі потрібна, без неї більшість добрив не утримуються на кокосі і змиваються. А, для підкислення раджу мати чисто ортофосфорону кислоту харчову 85%. Це ідеальне рішення. Пониження пш + додатковий фосфор. 32 минуты назад, flora-good сказал: на ранніх етапах розводив дистильованою забудь про таке, це на кокосі недоречне взагалі. Дистилят добре підійде лише для фолярних обробок. Власне теж раджу. Не будуть зайвими обробки, янтаркою. Сульфатом магнію можна дати разок. Щоб не були такі бліді. Мікрою також можна дати, чи тим, де є залізо. Головне щоб, пш розчинів яким обробляєш не був лужним. В діапазоні 6-6.5. І фульвовою кислотою по листу можна також дати, це стимулює ряд гормонів і піде в ріст. Тільки почекай трохи, хай від світлового шоку відійдуть і навалять кущистості. Изменено 5 часов назад пользователем ХаПаZz 1 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 36 Опубликовано: 5 часов назад 1 минуту назад, ХаПаZz сказал: це хороша вода, вона на карбонатах це очевидно. Карбонати менш розчинні ніж кальцій магній з калмагу. Але карбонати добрі тим, що підживлюють рослину магнієм та кальціем в довгостроковому періоді. Якщо ж, в тебе вода без осаду коли закипає, то можу допустити, що в ній бракує кальцію. Лужна подушка в кокосі потрібна, без неї більшість добрив не утримуються на кокосі і змиваються. А, для підкислення раджу мати чисто ортофосфорону кислоту харчову 85%. Це ідеальне рішення. Пониження пш + додатковий фосфор. забудь про таке, це на кокосі недоречне взагалі. Дистилят добре підійде лише для фолярних обробок. Власне теж раджу. Не будуть зайвими обробки, янтаркою. Сульфатом магнію можна дати разок. Щоб не були такі бліді. Мікрою також можна дати, чи тим, де є залізо. Головне щоб, пш розчинів яким обробляєш не був лужним. В діапазоні 6-6.5. І фульвовою кислотою по листу можна також дати, це стимулює ряд гормонів і піде в ріс. Тільки почекай трохи, хай від світлового шоку відійдуть і навалять кущистості. Дякую за пораду! але вони не бліді, я хз, світлопередача така. Можу для грову вручну баланс білого налаштовувати ))) Осад після кип'ятіння є(накип). Все що торкається кокосу має підкислений пш, окрім розчину з прополісом яким я раніше обробляв по листу раніше 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 3 825 Опубликовано: 4 часа назад 19 минут назад, flora-good сказал: але вони не бліді ну так, остання фотка каже, що вони вже в міру зелені. Це добре. 1 час назад, flora-good сказал: Насіння брав в магазині боб марлі, тому якщо вас таке парить, не рекомендую брати цей стрейн саме там То не мутації, це скорше проблеми обміном речовин через надлишкове освітлення і застій кистлотності. Були б то мутації, то весь кущ на постійній основі би крутило. А так, частковий збій фракталу росту. Від цього магазину, я мав два рази нісіння, скітлз оджи та горилла гьорл)) Брав давненько, але через моє рукожопство, в мене не всі проросли. А ті, що проросли, ті мене досить не погано порадували якісттю. Правда мене теж підкумарило, що вони горіхи в зіплоках присилають.... ні тобі дати, нічорта. 1 час назад, flora-good сказал: також робив підрізання лопухів, буквально 1-2 листочка на рослинку Не займайся дурньою. В тебе світла вагон, а ти ще донорів відриваєш. Це лише призведе до осмотичного стресу, зупинки аспірації ,а це ще + стрес, і стілкьи стресів змусять рослину давати потомство і переходити на цвітіння. Щось там скубати, варто коли в тебе рослина сформована, міцна і пускає пасинки, які власне і можна відірвати. Листя рвати взагалі ніколи не можна, хто би там що не казав. Відгорнув лист, суцвіття підставив - перфекто! Пам'ятай в тебе автомати, а автомати далеко не всі будуть реагувати апікальним витягуванням бокових гілок та суцвітть у відповідь на підрізання чи стреси. Якщо при значному прикручуванні лампи, рослини відреагують ростом бічних пагонів, тоді це гарний знак. click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 36 Опубликовано: 3 часа назад 25 минут назад, ХаПаZz сказал: ну так, остання фотка каже, що вони вже в міру зелені. Це добре. То не мутації, це скорше проблеми обміном речовин через надлишкове освітлення і застій кистлотності. Були б то мутації, то весь кущ на постійній основі би крутило. А так, частковий збій фракталу росту. Від цього магазину, я мав два рази нісіння, скітлз оджи та горилла гьорл)) Брав давненько, але через моє рукожопство, в мене не всі проросли. А ті, що проросли, ті мене досить не погано порадували якісттю. Правда мене теж підкумарило, що вони горіхи в зіплоках присилають.... ні тобі дати, нічорта. Не займайся дурньою. В тебе світла вагон, а ти ще донорів відриваєш. Це лише призведе до осмотичного стресу, зупинки аспірації ,а це ще + стрес, і стілкьи стресів змусять рослину давати потомство і переходити на цвітіння. Щось там скубати, варто коли в тебе рослина сформована, міцна і пускає пасинки, які власне і можна відірвати. Листя рвати взагалі ніколи не можна, хто би там що не казав. Відгорнув лист, суцвіття підставив - перфекто! Пам'ятай в тебе автомати, а автомати далеко не всі будуть реагувати апікальним витягуванням бокових гілок та суцвітть у відповідь на підрізання чи стреси. Якщо при значному прикручуванні лампи, рослини відреагують ростом бічних пагонів, тоді це гарний знак. бічні пагони і так єбашуть на повну! Хоча по твоїй пораді зменшив ще трішки світло, до 55-60%, але північне сяйво і без цього нормально розросталося. Взагалі важко робити повноцінні висновки, я навіть не знаю як воно має рости, хоча досвід на інших культурах є 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 3 825 Опубликовано: 3 часа назад 2 минуты назад, flora-good сказал: я навіть не знаю як воно має рости я можу зробити висновок, що для 22 днів, вони над то маленькі, щей у 5л бегу. За умови правильного підходу, рослина в 22 дня вже має мати дещо більші габарити. Тут можна погрішити на насіння, яке може бути залежаним і мати низьку силу. Ось мій крітікал куш захудалий, йому зараз 23 дні і власне подивися на його габарити. Для порівняння помістив запальничку. Бег 10л. Лампи висять десь більш ніж в метрі до маківок. І цей крітікал це 90% індюха. Росте повільно і любить нити на преїдання. Звісно, по листу кожен вечір б-52 дається, це добряче витягує за вуха всіх кволих і немічних) 1 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас