flora-good 43 Опубликовано: 3 марта (изменено) Вітаю читачів, почав пропрощування і перші 2 тижні без репорту, але проводив фотосесії і записував свої дії. Гроутент замовив на тему, так як в наших магазинах ціна не дуже радувала як і параметри які мені були потрібні - 40х60х120 або 50х50х120. Зупинився на останньому варіанті через обмежений бюджет в 200 зелених.0d7896a9-af9b-4f11-afcd-af8edc09caae.webp Світло квантум борд на 120вт, фіолетові, червоні, дально червоні світлодіоди і база- samsung lm281b+pro. Лампу збирав сам(маленький бюджет), оборудував 3 маленькими радіаторами та 5в вентилятором, гріється дуже слабо, прям те що треба термогігрометр ноунейм витяжка сама просто і тиха з тих що я знайшов - гроубегі 2шт по 5л, наповнені кокосом+перліт+вермікуліт 70на30 добрива вирішив використовувати від flora growing - coco kit, а також різні стимулятори, мінералізатори та антистресанти того ж бренду(підтримка Українського виробника ?) ПРОЛОГ 13.02.2025 проросли мої маленькі, обійшлося не без косяків, за день до цього знайшов загублену в горщику блюбері та втикнув на місце. Кокос був промитий та буферизований, пш 6.4, 1ес 5-й день від каски. Полив по 750мл води 0.6 ec, 5.55 пш з 1мл/л корневіном. Дренаж блюбері 600 ппм, пш 6.7, північне сяйво 600 ппм, пш 6.4 12-й день. Полив по 1л на горщик ес розчину- 0.65, пШ розчину 6.18 +0.2мл коко 0.2мл мікро. На листях помітні дефекти чи мутації які не впливають на ріст, дуже сильно параноїло через це. Блюбері не дивлячись на косяк на початку росте швидше і вище за сяйво 19-й день. Позавчора полив цим компотом, а вчора зробив перші тренування. Піддонів потрібного розміру не знайшов, зате знайшов 2 ідеальних форми для запікання і підклав по 2 тарілочки щоб дренаж не смоктало. До речі про дренаж, в горщиках немає слою дренажу(керамзіту/пінопласту) але я сподіваюсь це ніяк не вплине на розвиток рослини. Субстрат у мене і так добре пропускає воду Підготовка компоту , по 1 літру на горщик: Вода з-під крану - 265 ппм, пШ 8.2 Табличне значення - "Рання вегетація": План - коко(PK база, мікро на макро) 0.8, мікро(азотна база, мікро та макро) 0.6, 300-450 ппм Факт - коко 0.6, мікро 0.5+ 380 ппм(до вирівнювання пШ) Готовий компот: 450ппм, пШ 6.2 Коефіцієнт TDS метра - 0.5 Изменено 3 марта пользователем flora-good 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 43 Опубликовано: 3 марта також на тижні буду замовляти фільтр, рослинки хоч ще і на вегетації, але аромат можна відчути впритул до них Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 43 Опубликовано: 3 марта (изменено) лампа вісить на 30-40 см, потіжність 55-65%, вологість та температура зберігається на рівні 45-60% і 22-28 градусів цельсія Изменено 3 марта пользователем flora-good 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 43 Опубликовано: 3 марта Також десь на проміжку 10-16 днів були помічені скупчення білих паличок схожих на яйця якіхось комах, фото немає. Відтоді оброблюю після відключення світла розчином настоянки прополіса - 1/3 чарки настоянки на 500 мл води. Більше подібного не бачив Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 43 Опубликовано: Вторник в 19:14 20-й день. Джа одарував мене стабільністю, треба дати непчік за його вчинок))) До речі, помітив доволі дивну для мене річ, після поливу ростішки наче роблять паузу, а вже під час просихання кокосу показують ріст. На наступний гров буду робити автоматичний полив чисто для зволоження коко на період вегетації, а далі вже ручний полив. Ця ідея зародилася лише сьогодні, тому, пані та панове, якщо маєте бажання висловити свою думку з приводу такого поливу, чекаю на ваші відповіді 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 43 Опубликовано: Среда в 10:53 Я походу проєбався з розмірами фільтра 😅 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 43 Опубликовано: Четверг в 18:27 22-й день. Ростем, живем і пахнем. Рослинки почуваються добре, на сяйві з'явились можливо перші ознаки суцвіть, ще не дуже зрозуміло. Стволи стають товстіше, дрібні побіги стають більшими, але на тому ж сяйві знову якісь мутації на листочках( Насіння брав в магазині боб марлі, тому якщо вас таке парить, не рекомендую брати цей стрейн саме там (фотки мутацій зроблю пізніше якщо не забуду, зараз у них ніч) також робив підрізання лопухів, буквально 1-2 листочка на рослинку. В наступному поливі буду використовувати антистресант та коко і мікро 1 до 1 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 43 Опубликовано: Четверг в 19:22 Перший висновок з першого грову - почав занадто рано гнути, полив на ранньому етапі був надлишковий, не зовсім правильна промивка і буферизація кокосу. Заспокоює лише це ) https://www.youtube.com/watch?v=Q9TpuK3hVWs Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 43 Опубликовано: Четверг в 20:15 14 минут назад, ХаПаZz сказал: ну так, остання фотка каже, що вони вже в міру зелені. Це добре. То не мутації, це скорше проблеми обміном речовин через надлишкове освітлення і застій кистлотності. Були б то мутації, то весь кущ на постійній основі би крутило. А так, частковий збій фракталу росту. Від цього магазину, я мав два рази нісіння, скітлз оджи та горилла гьорл)) Брав давненько, але через моє рукожопство, в мене не всі проросли. А ті, що проросли, ті мене досить не погано порадували якісттю. Правда мене теж підкумарило, що вони горіхи в зіплоках присилають.... ні тобі дати, нічорта. Не займайся дурньою. В тебе світла вагон, а ти ще донорів відриваєш. Це лише призведе до осмотичного стресу, зупинки аспірації ,а це ще + стрес, і стілкьи стресів змусять рослину давати потомство і переходити на цвітіння. Щось там скубати, варто коли в тебе рослина сформована, міцна і пускає пасинки, які власне і можна відірвати. Листя рвати взагалі ніколи не можна, хто би там що не казав. Відгорнув лист, суцвіття підставив - перфекто! Пам'ятай в тебе автомати, а автомати далеко не всі будуть реагувати апікальним витягуванням бокових гілок та суцвітть у відповідь на підрізання чи стреси. Якщо при значному прикручуванні лампи, рослини відреагують ростом бічних пагонів, тоді це гарний знак. Бро, перший гров, та і був накурений інформаціє що пару листочків то не страшно, сумарно рубонув може до 4 з кожної рослинки і за моїми спостереженнями нові листочки росли не гірше а навіть ліпше. Це стосується саме сусідніх молодняків, які лише ліпше починали рости. Повну дефоліацію проводити не збираюсь, це лише так, для кращого розвитку другорядних кол, побачимо що з цього буде. Тим паче колись в майбутньому буде ще один гров напевно, то в планах одну взагалі нечіпати, а на йншій робити те саме але вже без косяків як з цими. Дякую за твою відповідь Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 43 Опубликовано: вчера в 20:36 Доброго і не дуже вечора, вимушений закінчити репорт через косяк, залишив бокс відкритим і поки приймав душ пес згриз все нахуй( Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Multihunter 8 Опубликовано: Пятница в 10:42 (изменено) 1 час назад, flora-good сказал: пардон, краще роздивився, це мленькі ворсинкі, а ще з іншого боку виліз маленький корінець корінець отримає опік і виростить новий корінець)) так працює air-pot) Изменено Пятница в 10:51 пользователем Multihunter 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 592 Опубликовано: Пятница в 10:58 1 час назад, flora-good сказал: Ще виявив такий прикол, біла пліснява, яка з'явилася після внесення мікоризи. Мікоризу вносив 26.02. Нічого страшного? чи краще просушити і обробити біофунгіцидом ? Не переймайся то є шляхетний міцелій, згодом його буде все більше. То така особливість гроубегів. А через деякий час, ще й солі на стінки полізуть) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 43 Опубликовано: Пятница в 16:37 5 часов назад, Multihunter сказал: корінець отримає опік і виростить новий корінець)) так працює air-pot) Брооооо, це вже майже фетіш виправляти тебе, вибачай😅. Це гроубег, еірпот це пластиковий з дірочками Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uncleben 4 015 Опубликовано: Пятница в 16:52 (изменено) air bag, air pot, air cat Изменено Пятница в 16:53 пользователем Uncleben 3 si vis pacem para bellum | 1&2 репорт | Третий репорт | 4 репорт | Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 3 846 Опубликовано: Пятница в 18:47 9 часов назад, flora-good сказал: А ще я занадто рано почав їх гнути корінева, ще могла бути слабо укорінена. Але не все так погано. Ти кокос вкладав плотно? трамбував? Чи довільним насипом? 9 часов назад, flora-good сказал: гарна рослинка у тебе, аж заздрість бере ця рослинка вилупилася контуженою, без точки росту. Я ледь не прийняв доленосне рішення і не вкоротив їх віку. Але просто лишив подивитися, як буде. І навіть по при ці негаразди, на 23ій день маємо +- якогось кандидата) 10 часов назад, flora-good сказал: Що можеш сказати за пересадку автіков з використанням антистресантів або укорінювачів ? Можу сказати, що з ними, що без них, це кепська ідея. Коли рослинка висаджена одразу в 10л, відбувається повноцінна адптація під цей літраж. А, якщо висадити в щось дрібне, то корінева досягне дна центральним корнем швидше і піде в апікальний ріст(боковий). Пересаджуваня призведуть затримки росту. Корінева знову почне рости, але весь об'єм вже не освоїть. Буде втрата по врожаю. Про те, моде бути більш компактний розмір рослини. Так само і з обрізанням автоматів, маківку рухати не варто, найкраще її загинання без залому. Якщо заломлювати, тоді буде перепад тургору і в ріст підуть бокові коли. 10 часов назад, flora-good сказал: А ще хотів запитати що за лампа у тебе ? В мене квантум борд як в тебе, тільки 3 дошки по 120. на діодах LM301 1 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 43 Опубликовано: Пятница в 18:58 3 минуты назад, ХаПаZz сказал: Можу сказати, що з ними, що без них, це кепська ідея. Коли рослинка висаджена одразу в 10л, відбувається повноцінна адптація під цей літраж. А, якщо висадити в щось дрібне, то корінева досягне дна центральним корнем швидше і піде в апікальний ріст(боковий). Пересаджуваня призведуть затримки росту. Корінева знову почне рости, але весь об'єм вже не освоїть. Буде втрата по врожаю. Про те, моде бути більш компактний розмір рослини. Так само і з обрізанням автоматів, маківку рухати не варто, найкраще її загинання без залому. Якщо заломлювати, тоді буде перепад тургору і в ріст підуть бокові коли. Хех, два по 10 у мене б не влізли. Та сорти у мене до 80 см, думаю для таких карликів саме те. Бачив твої харвести, на тих гігантів 5 вже точно не підійде) Як ти вважаєш, якщо рослинку яка по паспорту має бути 1,5м посадити в горщик 3-4 літра, чи вийде обмежити її висоту? Дроч звісно ще та, але хз що робити з насіниною блек опіум, в ауті були невдалі спроби(крали на ранніх стадіях цвітіння ), тому повторювати нехочу Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 3 846 Опубликовано: Пятница в 19:54 41 минуту назад, flora-good сказал: якщо рослинку яка по паспорту має бути 1,5м посадити в горщик 3-4 літра, чи вийде обмежити її висоту? У твоєму то боксі при твоєму ппфд, рослина гномом буде і в 6 в 10л. Обмежити висоту можна різними способами. Підбірати більшу площу і меншу глибину, тоді корінь швидше досягає дна і починає ріст в бік. Задавити світлом - це твій варіант. Ростити на розчині зі збільшеною долею калію. Але це складніше. А висота у 1.5 для боксу це не реалістично. Навіть для мене. Мої рослини метр у висоту не завжди сягають і то, якщо разувати лише це з центральною колою. Основні десь 80 см +-. Сативні макарони можуть біля метру витягнутися. Сам по собі об'єм горщика це доволі специфічна частина гроу кухні. Здібний гібрид дасть жару в любому об'ємі, це основна генетична риса. Індивиди з агресивною коріневою, взагалі розірвуть той мішок на 3 літри. Проблема маленьких об'ємів у тому, що в них над то швидко відбуваються дифузійні реакції і зміна температури. Рослина коли підросте питиме капітально, це чимала возня з поливами. Буде накопичуватися засол. Почнуться качелі з пш. Все це призводить до висновку, що об'єм має бути достатній. Для твого боксу оптимальними мішками будуть по 6 літрів якщо в пару. Але і парі там може бути вже тісно. І варто пам'ятати про інертність кокосу, який не хоче віддавати воду коли сильно дегідрує (тобто пересохне) Від цього пш стрибає. 4 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uncleben 4 015 Опубликовано: 16 часов назад 8 часов назад, flora-good сказал: Доброго і не дуже вечора, вимушений закінчити репорт через косяк, залишив бокс відкритим і поки приймав душ пес згриз все нахуй( тіки песа не бий, він не винуватий, він теж конопелі полюбляє, по своєму. давай заводь новий реп 3 si vis pacem para bellum | 1&2 репорт | Третий репорт | 4 репорт | Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 43 Опубликовано: 9 часов назад 6 часов назад, Uncleben сказал: тіки песа не бий, він не винуватий, він теж конопелі полюбляє, по своєму. давай заводь новий реп він хоч і підарасік, але як його можна взагалі ображати, ну я трішки погарчав на нього, сказав що не можна, він наче поняв 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 43 Опубликовано: 9 часов назад 6 часов назад, Uncleben сказал: тіки песа не бий, він не винуватий, він теж конопелі полюбляє, по своєму. давай заводь новий реп краще пес який знищує улікі ніж той якій мусоров приводить ) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас