Shajtan 5 467 Трофеи и Медали Опубликовано: 10 марта Невеликий репорт вирішив зробити для тих, кому цікаві медичні сорти марихуани. Якщо коротко, купив у Seedsman CBDV 3 шт. та CBG Relif 3 шт, а також від Pyramid Seeds 4 насінини було CBD Northern Lights. Бонусні сємки теж були, плюс там ще є лоріки від Шкіпера, але, гадаю, то буде інший репорт колись... Поки все фоткаю, а потім викладу, як буде вдало і час на те знайду... 🧐 Отже сорти: CBD Northern Lights Генетика: Northern Lights Співвідношення Индика/Сатива: 90/10 Вміст TНС: 8% Вміст CBD:: 10% Врожай: 500 г/м2 Висота: 60-100 см Запах: слабкий Час достигання: 55-70 днів CBDV Генетика: Solo CBD x Asian CBDV Співвідношення Индика/Сатива: Sativa dominant Вміст TНС: 0-4% Вміст CBD:: 1-5% Врожай: 200gr/plant Висота: низька Запах: ??? Час достигання: 8-10 тижнів CBG Relif Генетика: Unknown Співвідношення Индика/Сатива: Sativa dominant THC: 0% (0-4%) CBD: <0,09% (0-1%) CBG: 7% Врожай: 200gr/plant Висота: низька Запах: Квітковий Час достигання: 8-10 тижнів Умови вирощування: Рощу в палатці 120*240 Витяжка: Prima Klima PK150-2 (390 або 760 м3/год) Култуб: Cool Tube 150/580 мм PRIMA KLIMA Світло: Днат 250+Днат 600 вт + є ще фіолетовий 600 вт LED для овочів (юзаю на вегу з днат 250 в комплекті) Грунт: суміш торфу та кокосу Добрива: NovaMax (вперше буду тестити) Ростити буду нанасіння, тому фотки потужних шишок не чекайте. Але репорт про тест сортів буде, якщо русня не завадить. В комплекті тдс-метр, пш-метр, термо-гігрометр і віра в майбутнє. 23 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 467 Трофеи и Медали Опубликовано: 10 марта 5 березня На цей раз я насіння не замочував, а просто розкусив носики, щоби легенько тріснули і поклав їх до зволожених віджатих паперових рушників. Помістив це все діло в зіп-пакети і в темряву не далеко від батареї (але не варив їх на батареї, як то роблять де-які люди). 7 березня Ось які результати... CBG Relif відстає від усіх. Один корінець навіть не проклюнувся... Північне сяйво лідирує, як на мене... В той же день, після фотосесії посаджені в суміш торфу з кокосом. Десь 2:1. Добрив поки не юзаю. Кокос просто промив і віджав. 9 березня Перші проростання CBD N.L. (№1) ввечері додалось ще трохи CBD N.L. (№2) CBD N.L. (№3) CBG Relif (№1) 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 467 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 марта 10 березня Я поки буду викладувати фотки лиш тих, хто додається до репорту, тобто прокльовується з землі. А потім десь раз на тиждень планую оновлювати реп... Так от... CBDV (#1) До речі, сьогодні сім'ядолі розкрила ,а листочків там не видно від слова ЗОВСІМ😵. Сподіваюся, що в неї десь мікролистики всередині є все ж таки. Бо в мене колись така була мутація, як соняшник виросла з сім'ядолями розкритими і все, стопнула в розвитку... 🥶 Було би дуже не приємно, але що поробиш... Схрестимо пальці... на ногах CBDV (#2) CBD N.L. (#4) - остання. Проростання 100% 12 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 467 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 марта 7 часов назад, Shajtan сказал: CBDV (#1) До речі, сьогодні сім'ядолі розкрила ,а листочків там не видно від слова ЗОВСІМ😵. ось, до речі, як вона вигляда без листків, фото не найс може, але отак. Фоткав під днатом, бо не хотів виносити з палатки, як це роблю зазвичай 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 467 Трофеи и Медали Опубликовано: 13 марта 13 березня Температура на рівні рослин 22 вдень. Від тепла і, скоріш за все, дистанції до лампи, вони витяглися дай боже і тому я зменшив відстань міш маківками ти днат 250 вт десь до 40-50 см. Земля ледь тепла при такому варіанті, тому, гадаю, перегріватися не будуть. Поки ростуть в маленьких горщиках по 0,4л. Пересадка буде десь за тиждень в 7л горщики. Так як місця вільного не багато, гадаю так і будуть в 7л рости до фіналу. Сьогодні, нарешті проклюнулася третя з трьох CBDV 🤘 (фоткаю коло днат на мобілу, як будуть кращі кущі, може фотік дістану, поки показувати нічого...) І, користуючись нагодою, викладаю фотки всіх інших "макаронів", котрі поперли вгору... CBDV #1 (3 дні) CBDV #2 (3 дні) CBG Relif #1 котра була без листків почала показувати мікро-листки, можливо, ще виросте CBD N.L. #1 (4 дні) CBD N.L. #2 (4 дні) CBD N.L. #3 (4 дні) CBD N.L. #4 (3 дні) Такі справи, друзі. Чекаємо на розвиток позитивних подій. Після пересадки докину фіолетовий 600 ВТ LED, а потім, як підростуть, заміню на 600 вт ДНАТ. 😎 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 467 Трофеи и Медали Опубликовано: 19 марта Враховуючи, що рослини почали дуже витягуватися, вирішено було накинути їм ще пару годинок світла і поставити 600ВТ лампу В майбутньому на цвітіння є така малиха... Дистанцію від лампи до маківок рослин встановив близько 80 см. При такому розкладі до рослин долітає десь 45 000 LUX (в порівнянні з 18-20 при використанні днат 250 до цього). Але і тепла тепер більше. На днях зроблю їм фотосесію 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 467 Трофеи и Медали Опубликовано: 21 марта 19/03 Пересадив рослинки в 5л горщики. Полив добривами за таблицею (8 мл на 10 л). Виявилося, що мої Нозерн лайти проросли швидше і ростуть бодріше, аніж насінн Seedsman. Це вже другий раз, коли сідсмани мене підвели. І хоча рослинки якісь мутовані та недорозвинені, я їх теж пересадив заодно і тепер далі будемо ростити так... Фоткав під днатами, тому колір рослин не зрозумілий до кінця, але де проблеми я зараз розпишу. До речі, гадство, білокрилка десь завелась. Мабуть перенеслась з домашніх квітів (в мене оранжерея поряд з боксом). Тому тепер +1 челендж до всього. І боротьба з паразитом і покращення умов існування рослинам. CBD Northern Lights #1 (10 днів від каски). Ледь-ледь кінчики на перших литках жовті. Можливо добрива вирішать проблему... CBD Northern Lights #2 (10 днів від каски). Молоді листки у основі блідуваті (сьогодні ніби-то нормуль вже після добрив) CBD Northern Lights #3 (10 днів від каски) аналогічно, як в першого CBD Northern Lights #4 (9 днів від каски). Найменша досить бадьора. CBDV #1 (9 днів від каски). Як бачите, хвороба "рахітізмус". Такі мутації не новинка для мене, але, я знаю, що такі рослини ростуть малі і рахітні до кінця циклу. Тому, шансів на нормальне щось в мене нема. CBDV #2 (9 днів від каски). Аналогічна хвороба рахітних генів CBDV #3 (6 днів від каски). Поки рано щось говорити за неї. Мало того, що довше всіх проростала, та ще й росте так собі... Коротше, репорт буде супер CBG Relif (10 днів від каски). І сказав би, що то генетика одного сорта винна. Так ні, інший медичний сорт від тих же Сідсменів теж срака-дупа. Виросло 1 з 3 насінин та ще й кінчене. Я просто в шоці з такої якості. Бан Сідсмену пожиттєво!🤬 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 467 Трофеи и Медали Опубликовано: 31 марта 30/03/2025 Поливаю рослинки удобрами (давав вже тричі, сьогодні буде ще один полив). Кормлю за таблицею для землі. Витягнув їх з палатки пофотками. На цей раз взяв фотік, але ще особливо фоткати нічого... CBD N.L. #1 (21 день від каски) CBD N.L. #2 (21 день від каски) CBD N.L. #3 (21 день від каски) CBD N.L. #4 (20 днів від каски) А тепер генетичні рахітики... CBDV #1 (20 днів від каски) CBDV #2 (20 днів від каски) CBDV #3 (17 днів від каски) CBG Relif (21 день від каски) Білокрилку майже поборов, зустрічалось лише парочка на весь сад. Треба ще раз обробити для профілактики і буде щастя 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 467 Трофеи и Медали Опубликовано: 31 марта 2 часа назад, Kaktuss сказал: Чим тровив? Фітоверм. 2 рази через 10 днів. Ще раз планую на днях для профілактики. Треба до цвітіння повністю вивести, а то потім ця срань сере на листя і на цій "мучнистій росі", як це називають, починає сажистий грибок рости і все йде по п... https://parcel.com.ua/image/cache/catalog/image/cache/catalog/biologicheskiye-preparaty/1370-1150x1150.webp 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 467 Трофеи и Медали Опубликовано: 8 апреля Білокрилки після 2 обробок з інтервалом в 1 тиждень не стало ніби-то... почекаю, може ще десь яйця активуються Вчора почав гермити одну з CBD NL. Буде батьком для наших фемок, якщо, звичайно огермиться. Вже роками цим займаюсь і кожен раз переживаю, як вперше, що не трансформується. 🥶 Сьогодні поливати буду чистою водою, щоби заодно поміряти піддон, що там витікає. Пересаджувати не планую вже, нехай в 5л горшках доростають. на слідуючий цикл буду в 7л ростити 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 724 Опубликовано: 1 апреля 31 минуту назад, Shajtan сказал: Бо є різні ідеї щодо цього... Я обприскував по листу, зверху листа та зі зворотньої сторони, по дозуванню яке вказане на упаковці було 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
qwertytools 293 Опубликовано: 2 апреля В 01.04.2025 в 13:03, Mecheniy сказал: Підтверджую, Теппекі - єдиний спосіб який в мене працював проти білокрилки... Сезар? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Tatianna2005 205 Опубликовано: 8 апреля В 01.04.2025 в 10:03, Mecheniy сказал: Підтверджую, Теппекі - єдиний спосіб який в мене працював проти білокрилки... Еще Биорейд один из работающих вариантов от белокрылки, лично проверенный , только дозу в 2 раза концентрированней от той что на упаковке пишут давала.Пару обработок с интервалом в неделю и пропала гадость. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
KuznetsD9thc 87 Опубликовано: 9 апреля В 10.03.2025 в 20:01, Shajtan сказал: Невеликий репорт вирішив зробити для тих, кому цікаві медичні сорти марихуани. Якщо коротко, купив у Seedsman CBDV 3 шт. та CBG Relif 3 шт, а також від Pyramid Seeds 4 насінини було CBD Northern Lights. Бонусні сємки теж були, плюс там ще є лоріки від Шкіпера, але, гадаю, то буде інший репорт колись... Поки все фоткаю, а потім викладу, як буде вдало і час на те знайду... 🧐 Отже сорти: CBD Northern Lights Генетика: Northern Lights Співвідношення Индика/Сатива: 90/10 Вміст TНС: 8% Вміст CBD:: 10% Врожай: 500 г/м2 Висота: 60-100 см Запах: слабкий Час достигання: 55-70 днів CBDV Генетика: Solo CBD x Asian CBDV Співвідношення Индика/Сатива: Sativa dominant Вміст TНС: 0-4% Вміст CBD:: 1-5% Врожай: 200gr/plant Висота: низька Запах: ??? Час достигання: 8-10 тижнів CBG Relif Генетика: Unknown Співвідношення Индика/Сатива: Sativa dominant THC: 0% (0-4%) CBD: <0,09% (0-1%) CBG: 7% Врожай: 200gr/plant Висота: низька Запах: Квітковий Час достигання: 8-10 тижнів Умови вирощування: Рощу в палатці 120*240 Витяжка: Prima Klima PK150-2 (390 або 760 м3/год) Култуб: Cool Tube 150/580 мм PRIMA KLIMA Світло: Днат 250+Днат 600 вт + є ще фіолетовий 600 вт LED для овочів (юзаю на вегу з днат 250 в комплекті) Грунт: суміш торфу та кокосу Добрива: NovaMax (вперше буду тестити) Ростити буду нанасіння, тому фотки потужних шишок не чекайте. Але репорт про тест сортів буде, якщо русня не завадить. В комплекті тдс-метр, пш-метр, термо-гігрометр і віра в майбутнє. Интересно почитать 😎 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 467 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 апреля 12/04/2025 Рослини погнали в рост. Але мені здалось, що азотику добіса в них, бо підкрутили листочки-кігтики, як побачите нижче, певні представники. Тому поливаю водичкою святою поки тільки. Вже тричі полив. Перед чим поливав удобрами тричі підряд за таблицею. Наступний полив буде тех з добривами. А там подивимося. В мене суміш землі з кокосом, тому ппн не дуже доцільно міряти ,але в мене десь 1200-1300 в піддоні. Лампу все вище піднімаю, бо вони ростуть не погано (в сусідній частині боксу є набагато кращі представники ,але по ним буде окремий репорт потім. А поки детальніше покажу вам наші медичні рослинки (фоткав коло палатки, тому жовтуваті фотки, хоч і пофотошопив трохи, бо прямо помаранчеві були) CBD N.L. #1 (35 днів) CBD N.L. #2 (35 днів) - це наш майбутній батько Почав оприскувати сріблом рослину. Сподіваюсь, вийде герм (кожен раз переживаю). Схрестимо пальці, щоби в нас було насіння на майбутні роздачі на форумі 💚 CBD N.L. #3 (35 днів) CBD N.L. #4 (34 дні) CBDV #1 - рахітик очухався та пішов у ріст (34 дні) CBDV #2 ще один рахіт оклигав (34 дні) CBDV #3 (31 день) CBG Relif (35 днів) 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 467 Трофеи и Медали Опубликовано: 20 апреля Одна CBD Northern Light, котру я оприділив на роль герма показала перші яєчка Я не фоткав поки її, чекаю, поки пилити почнуть. Сподіваюсь не дуже скоро, бо поки мені не дуже треба швидити. Бо як тільки запилить, то і шишки перестануть рости, а там зараз тільки початок цвіту... Тому може ще десь окремо з сальвією потусується якийсь тиждень... Але, головне нам насіння, тому тут важливіше попилити, а шишки, то вже бонус. І ось вам такий приколдес, як чат жпт бачить герма коноплі на початку цвітіння, щоб хоч якась картинка в новині моїй була 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 467 Трофеи и Медали Опубликовано: 26 апреля 25 квітня Сьогодні витягнув всі рослини з палтки (а в мене їх більше, ніж в цьому репорті). І почав їх підв'язувати, збирати сухі листочки, закручувати гілочки. Гнути навіть не планую, бо рослини в мене одна до другої впритик стоять, важко таке ще й гнути. Чому так густо посадив? Просто кілька рослин самосіву було з минулого циклу, і не хотілось викидати просто. Вирішив лишити. + кільтка сортів затестити хотів... Фото під днатом шматка моєї палатки. Не обробляв, так лишив жовтим... Поливаю зараз рослини 1 раз в 2-3 дні, бо вже цвітіння, а в мене, нагадую, ростуть вони в 5 л горщиках. На слідуючий цикл візьму 7л. Раніше в 12-15 л гровив, вирішив затестити, що буде в 5л. НУ і типу поки норм... Так от, зараз поділюсь фотками, а слідуюча фотосесія вже буде, мабуть ближче до харвесту, бо рослини там як паззл зібрані і коли одну витягнеш, важко буде назад скласти все як треба 😄 *** CBD N.L. # 1 (48 днів) * * * CBD N.L. # 2 (48 днів) - герм * * * CBD N.L. # 3 (48 днів) - верхня бошка не попала в кадр, завтикав щось я... Ялина десь півтора метра в вишину, не менше. І тільки почала цвісти фактично. Я хз, як вона в 5л горщику буде до фіналу виживати... Але принципово експеримент доведу до кінця і не стану пересаджувати. * * * CBD N.L. # 4 (47 днів) - як на мене, найцікавіший фенотип, схожий на ловрайдера, але приплюснутий якийс... Цікаво, що буде в фіналі... * * * CBDV # 1 (47 днів) - Очухалась, як бачите. Думав я, що з неї взагалі нічого не буде. Це та рослина, котра в дитинстві тупила сильно, а потім, як бачите, роздвоїла центральну колу. Генетика Сідсмана, щось не дуже вражає.... Сподіваюсь по ефекту буде лікувальною, як написано в паспорті * * * CBDV # 2 (47 днів) - теж була рахітом і зараз якась дрищова, але величенька... * * * CBDV # 3 (44 дні) - ще одна дивна рослина... * * * CBG Relif (47 днів) - Остання, за наші бажання... Єдина виросша з 3 насінин. Тупивша в дитинстві, як і решта Сідсманів... Ну тепер, щось вимальовується... * * * Дякую за увагу! 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisDoomOcculta 7 454 Опубликовано: 4 мая В 14.03.2025 в 16:29, синоптик сказал: 0,1 0,1 г це мікротріп) В 26.04.2025 в 12:04, Shajtan сказал: 25 квітня Сьогодні витягнув всі рослини з палтки (а в мене їх більше, ніж в цьому репорті). І почав їх підв'язувати, збирати сухі листочки, закручувати гілочки. Гнути навіть не планую, бо рослини в мене одна до другої впритик стоять, важко таке ще й гнути. Чому так густо посадив? Просто кілька рослин самосіву було з минулого циклу, і не хотілось викидати просто. Вирішив лишити. + кільтка сортів затестити хотів... Фото під днатом шматка моєї палатки. Не обробляв, так лишив жовтим... Поливаю зараз рослини 1 раз в 2-3 дні, бо вже цвітіння, а в мене, нагадую, ростуть вони в 5 л горщиках. На слідуючий цикл візьму 7л. Раніше в 12-15 л гровив, вирішив затестити, що буде в 5л. НУ і типу поки норм... Так от, зараз поділюсь фотками, а слідуюча фотосесія вже буде, мабуть ближче до харвесту, бо рослини там як паззл зібрані і коли одну витягнеш, важко буде назад скласти все як треба 😄 *** CBD N.L. # 1 (48 днів) * * * CBD N.L. # 2 (48 днів) - герм * * * CBD N.L. # 3 (48 днів) - верхня бошка не попала в кадр, завтикав щось я... Ялина десь півтора метра в вишину, не менше. І тільки почала цвісти фактично. Я хз, як вона в 5л горщику буде до фіналу виживати... Але принципово експеримент доведу до кінця і не стану пересаджувати. * * * CBD N.L. # 4 (47 днів) - як на мене, найцікавіший фенотип, схожий на ловрайдера, але приплюснутий якийс... Цікаво, що буде в фіналі... * * * CBDV # 1 (47 днів) - Очухалась, як бачите. Думав я, що з неї взагалі нічого не буде. Це та рослина, котра в дитинстві тупила сильно, а потім, як бачите, роздвоїла центральну колу. Генетика Сідсмана, щось не дуже вражає.... Сподіваюсь по ефекту буде лікувальною, як написано в паспорті * * * CBDV # 2 (47 днів) - теж була рахітом і зараз якась дрищова, але величенька... * * * CBDV # 3 (44 дні) - ще одна дивна рослина... * * * CBG Relif (47 днів) - Остання, за наші бажання... Єдина виросша з 3 насінин. Тупивша в дитинстві, як і решта Сідсманів... Ну тепер, щось вимальовується... * * * Дякую за увагу! >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 467 Трофеи и Медали Опубликовано: 5 мая 05 травня Півник пилить нормасом, а то перші дні він лише скидав банани. Але, коли я над ним почаклував, прикликав духів природи і Сатану, він схаменувся і почав пилити в посиленому режиму. Вже так кілька днів. Чекаємо на появу насіння. А білокрилка майже була щезла, але сьогодні я поливав і помітив, що їх літає вже десяток знову, а це загрожує пліснявою для всього народу коноплі. Тому було вирішино на слідуючий полив через кілька днів використати препарат, котрий рекомендували на форумі: https://images.prom.ua/6327434647_insektitsid-teppeki-vid.jpg А раз в нас уже шишки почали сформовуватися ,то буду поливати ним ,а не прискати, як вказано на упаковці. Чат ГПТ каже таке: 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 467 Трофеи и Медали Опубликовано: 5 мая Поговорив я ще з ГПТ, бо він сказав, що діюча речовина не швидко виводиться з тканин коноплі (в тому числі). Хоча до врожаю мені більше 3-х тижнів, але... Я навіть не знаю,.. треба було раніше мабуть Тепекі юзати. А цей цикл може будемо з пліснявою на шишках, якщо білокрилка все ж розплідниться сильніше... Ось що сказав наш ШІ: І його порада мене дуже повеселила 😄💚😄 ПРЕПАРАТ 😄😁😆😅🤣 Оце бімба назва. Треба погуглити за нього, може спробую... Хто тестив може? 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 467 Трофеи и Медали Опубликовано: 9 мая 09/05/2025 Вітаю друзі! Білокрилка поки в мене не множиться візуально, так що сильно не переживаю. Але... При поливанні не заміряв кожен раз дренаж, а сьогодні поміряв... Так от я поливаю десь 1000 ппм зараз, а в мене в дренажі 2500! Щось забагато. Думаю, тут частково може бути через накопичення солей в землі, бо, як правило дренаж при вирощуванні на землі не заміряють, бо він не точний через сам склад землі. Але 2500 на виході, то вже забагато, навіть для землі, як на мене... Треба перевіряти ппм дренажу на початку грову в земляних сумішах, гадаю. Але поки пару поливів зроблю чистою водою і перевірю ппн в піддоні. Але, не зважаючи на це, рослини виглядають непогано. Я сфоткав кілька, щоби передати вам загальну картинку. Нагадую, в повному розмірі буду фоткать на харвесті, бо зараз пересувати їх не дуже зручно. Фоткав під днатом, потім трохи в фотошопі повернув їм більш-менш природній колір... Та все ж, гадаю тижнів через 3-4 будемо дивитися на них в повній красі. Бо там на одній фотці можете побачити насіннячко, котре вже стигне потроху... 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 467 Трофеи и Медали Опубликовано: 15 мая 15 травня 2025 Я вам обіцяв не робити більше фоток до харвесту, але ялини змусили мене зробити фінальну перестановку в палатці, попідв'язувати всіх і вирівняти під лампою. Поприбирав опавше листя, обрізав нижні дрищові гілки у де-яких рослин і т.п. Поливаю поки чистою водою. А через кілька поливів подивимося на пш і ппм. А то я цей період щось переборщив трохи. Хоча, дивлячись по рослинам, де-хто з них блідненькі, а де-хто підпалений трошки. Більшість відчуваються норм (маю на увазі всі, хто в палатці, а не тільки ці, які попали в репорт). Ну отже. Що ми маємо.... CBD N.L. #1 (69 днів) - цей фенотип можна лишити і висіяти ще раз, подивитися, що буде в наступному поколінні, як на мене вийшла гарна. Компактна і щільна. Важкі красиві шишки. І чудовий колір! 💚 CBD N.L. #2 (69 днів) (півник) - зрізав його і відправив на сушку, зберу пилок на всяк випадок... CBD N.L. #3 (69 днів) - не влізла на мою картонку, що на фоні ставлю, тому фотка всрата, але ідея зрозуміла... Шишки поки рідкуваті, але я вже запилив ялину, так що, навряд чи вона набере ще масу...😒 CBD N.L. #4 (68 днів) - цей фенотип мені теж сподобався. Хоч і не здоровенна ялина, але це справжній Тризуб. Слава Україні! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 467 Трофеи и Медали Опубликовано: 15 мая Друга порція фоток... CBDV #1 (68 днів) - це той, що розщепив собі бошку, генетичний мутантос 🤓 CBDV #2 (68 днів) - в порівнянні з першою Нозерн Лайтс не таке красиве росте, як і її родичі... CBDV #3 (65 днів) - чудернацьке листя, як пластикове, крутиться... може від передозу... не горить ,а крутиться. Ну, що маємо, то маємо... CBG Relif #1 (69 днів) - тут суцільне насіння, мінімум шишла буде, але не за-за шишок я його сіяв... Як і попередні CBDV цей родився рахітним, були генетичні збої, довго чехлився. І результат, явно хріновий... 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 16 420 Трофеи и Медали Опубликовано: 16 мая Дійсно гарні 😛 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 467 Трофеи и Медали Опубликовано: 16 мая Сьогодні прийшла компенсація від Барабашки за хрінові насінини від Seedsman (щось він там з ними рішав, по-ідеї йому просто вони там знижку зробили чи що)... Коротше, дав мені три сємки: Auto Trichome & Cream від Dutch Passion, Orange Apricot Glue XL від Sweet Seeds та Banana Purple Punch від FastBuds. Так що, якщо нічого не завадить, чекайте влітку від мене репорт. Сподіваюся, що це насіння проросте. Фігово, що в наявності по 1 насінню, тому схрестимо пальці зарання 🤞 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 467 Трофеи и Медали Опубликовано: 23 мая Помітив натяки на плісняву... Поки лише на кількох листочках, шишки, ніби-то ок... 🤯Довбана білокрилка, як завжди псує все. А оприскувати не варіант, як я писав раніше, бо вже рослини відцвілися і насіння зріє. Тому бодемо надіятися на краще. Додав ще два вентилятори, щоби все продувати краще і сповільнити розповсюдження плісняви (не з білокрилкою, то хоч з пліснявою поборемося). А на слідуючий цикл буду вже пускати в хід тяжку артилерію і поливати хімікатами на вегу від білокрилки. До того ж, прийшло літо майже і можна виностити мої квіти на вулицю... А це мінус волога в кімнаті, мінус температура, мінус зони для розмноження білокрилок... А то зараз в мене більше півсотні рослин (окрім коноплі) в кімнаті, де палатка гроверська стоїть, тому дуже вогко. В зв'язку з цим планую купувати осушувач повітря, а також поступово почати замінювати днати на леди, але тут ще треба до біса грошей назбирати... Отакі справи... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 724 Опубликовано: 24 мая (изменено) 20 часов назад, Shajtan сказал: слідуючий цикл буду вже пускати в хід тяжку артилерію і поливати хімікатами на вегу від білокрилки. До того ж, прийшло літо майже і можна виностити мої квіти на вулицю... А це мінус волога в кімнаті, мінус температура, мінус зони для розмноження білокрилок... А то зараз в мене більше півсотні рослин (окрім коноплі) в кімнаті, де палатка гроверська стоїть, тому дуже вогко. В зв'язку з цим планую купувати осушувач повітря, а також поступово почати замінювати днати на леди, але тут ще треба до біса грошей назбирати... Бро, скажу чисто як в мене працює Коли рослині +-14 днів, я обов'язково обробляю "Каліпсо", потім день відпочинку, потім "Квадріс", теж відпочити трохи і "Теппекі"... Це ядерно але це допомогає Звісно, якщо дозування правильне) Потім повторити це на предцвіті, коли гілки ще гнучкі, але вже починаються закручуватись зелені макухи - самий раз другу обробку зробити, і все, ніяких більш обробок не буде. Фітоверм прикольна тема, там вітаміни якісь є, можна пролити субстрат трошки коди рослина маленька) проте не обов'язкова річ, чого я б не сказав про три вищевказаних препарати, без них нікуди я вважаю) або їм аналогічних, системної дії все таке. Квадріс той взагалі ненавидить грибки, і знищує їх ще на самих початках на макрорівні, навіть до того як вони почнуть шкодити хоч трохи. Помідори якщо страшні через грибки, після цього препарату вони дуже сильно одужують, прям на лице ефект Але звісно, якщо якісь стреси або мала вентиляція, не допоможе і це, в мене було що поселилилась тля з вулиці, бо я гібридно вирощував (сонячне світло вулиця - а ввечері досвіт в боксі, а зранку знов на вулицю виносив), але так вийшло що звісно воно падало декілька разів у бур'яни через вітер, і трохи землі на трихоми попало. Але що ще важливо - в боксі індорном на той момент не було вентиляції, окрім кулерів на самій лампі. Це як приклад єдиного разу, коли не зовсім допомогли мені обробки, але без них я гадаю там би я врятував не 95% врожаю а 70% в кращому випадку) Важливо обробляти по плану, мати це в розкладі так сказати, заздалегідь, тоді вірогідності розвинутися всякій нечисті буде менше) У мене в чистому індорі білокрилка не діставала, до речі, тільки з вулиці заносилась якщо гібридно гровив) хоча читав багато форум то це те що з'являється не звідки і в усіх) проте я вже досить давно обробляю все по графіку, перестраховуюсь, навіть якщо чесно не пам'ятаю коли я не обробляв, чи було таке) Такі справи бро) Изменено 24 мая пользователем Mecheniy 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 467 Трофеи и Медали Опубликовано: 24 мая 3 часа назад, Mecheniy сказал: Бро, скажу чисто як в мене працює Коли рослині +-14 днів, я обов'язково обробляю "Каліпсо", потім день відпочинку, потім "Квадріс", теж відпочити трохи і "Теппекі"... Це ядерно але це допомогає Звісно, якщо дозування правильне) Потім повторити це на предцвіті, коли гілки ще гнучкі, але вже починаються закручуватись зелені макухи - самий раз другу обробку зробити, і все, ніяких більш обробок не буде. Фітоверм прикольна тема, там вітаміни якісь є, можна пролити субстрат трошки коди рослина маленька) проте не обов'язкова річ, чого я б не сказав про три вищевказаних препарати, без них нікуди я вважаю) або їм аналогічних, системної дії все таке. Квадріс той взагалі ненавидить грибки, і знищує їх ще на самих початках на макрорівні, навіть до того як вони почнуть шкодити хоч трохи. Помідори якщо страшні через грибки, після цього препарату вони дуже сильно одужують, прям на лице ефект Але звісно, якщо якісь стреси або мала вентиляція, не допоможе і це, в мене було що поселилилась тля з вулиці, бо я гібридно вирощував (сонячне світло вулиця - а ввечері досвіт в боксі, а зранку знов на вулицю виносив), але так вийшло що звісно воно падало декілька разів у бур'яни через вітер, і трохи землі на трихоми попало. Але що ще важливо - в боксі індорном на той момент не було вентиляції, окрім кулерів на самій лампі. Це як приклад єдиного разу, коли не зовсім допомогли мені обробки, але без них я гадаю там би я врятував не 95% врожаю а 70% в кращому випадку) Важливо обробляти по плану, мати це в розкладі так сказати, заздалегідь, тоді вірогідності розвинутися всякій нечисті буде менше) У мене в чистому індорі білокрилка не діставала, до речі, тільки з вулиці заносилась якщо гібридно гровив) хоча читав багато форум то це те що з'являється не звідки і в усіх) проте я вже досить давно обробляю все по графіку, перестраховуюсь, навіть якщо чесно не пам'ятаю коли я не обробляв, чи було таке) Такі справи бро) на слідуючий цикл я так і планував, поки вега буду тепеккі обробляти, а от зараз вже пізно. Чат жпт каже, що немає досліджень як швидко розкладається цей препарат, якщо в рослині. На поверхні за 2-3 тижні. А от, якщо полити (як рекомендують досвідчені борці з білокрилкою), то може й довже буде. А приймати отруту потім при курінні не хочеться. А поприскати зараз не варік, бо вже фінал циклу на підході... Так що просто поки більше вентиляторів ставлю і ок. Сама білокрилка не так страшна, як її какахи, на котрих пліснявий грибок розростається... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 724 Опубликовано: 24 мая 33 минуты назад, Shajtan сказал: Так що просто поки більше вентиляторів ставлю і ок. Так, зараз звісно вже ніяк бризгати) ну то нічого) 34 минуты назад, Shajtan сказал: пліснявий грибок розростається... Ага, одна проблема, що створює ще одну 35 минут назад, Shajtan сказал: як рекомендують досвідчені борці з білокрилкою я б під корінь лити не ризикував, якщо на упаковці не вказане таке. Типу якщо вказане тільки обприскування, корні це корні, хоч і по логіці має "випити", але дозування для корньової протравки... якщо є таке то норм. А так, наче, всі ці яди тримаються по суті не більше 40 днів, так щоб нашкодити, хоча саме 2 обробки за цикл дадуть чудовий результат захисту) ну і нічого, отрави немає, від останньої обробки в мене проходить приблизно півтора місяці цвіту і цього вистачає, як на мене, с головою) за півтора місяця багато води вип'є рослина, багато випарить) Але вся інфа по суті має бути на самих отравах будь-яких - де скільки тримається і все таке) Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 724 Опубликовано: 24 мая (изменено) 54 минуты назад, Shajtan сказал: немає досліджень як швидко розкладається цей Теппекі (інсектицид) розпадається в залежності від умов та типу рослини, проте, загалом, він має тривалу дію, близько 3 тижнів, після чого починає розпадатись. Шкідники перестають харчуватися через 30 хвилин після обробки, а повна загибель настає через 2-5 дні. Типу починає розпадатись аж після трьох тижнів) до цього ні на атом не розпадається типу, схоже) ядерна річ) Изменено 24 мая пользователем Mecheniy 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 724 Опубликовано: 24 мая кратність обробок: 3 Строк останньої обробки (днів до збору врожаю): 35 Інсектицид Теппекі безпечний для бджіл! Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 5 580 Опубликовано: 24 мая В 23.05.2025 в 16:25, Shajtan сказал: Довбана білокрилка, як завжди псує все. А оприскувати не варіант як тобі такий план- відключити бокс та обробка звичайним діхлофосом.на рослини прискати не обов'язково 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 467 Трофеи и Медали Опубликовано: 25 мая 10 часов назад, синоптик сказал: як тобі такий план- відключити бокс та обробка звичайним діхлофосом.на рослини прискати не обов'язково бокс в хаті... не хотів смердіти цим, але варіант... Мабуть, дочекаюсь врожаю, а потім профікактику в румі зроблю дихлофосом хіба. тим паче в мене ще рослини в домі в тій кімнаті і там білокрилки теж літають, так що треба всю кімнату травити. А як винесу їх на двур, закрию цикл, тоді перейдемо до тяжкої артилерії 10 часов назад, Mecheniy сказал: кратність обробок: 3 Строк останньої обробки (днів до збору врожаю): 35 Інсектицид Теппекі безпечний для бджіл! в мене там ще дозрівають інші сорти, які практично готові, тому вибірково прискати немає сенсу, вся не подохне, а харвест де-яких днів через 7-10 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 467 Трофеи и Медали Опубликовано: 25 мая 10 часов назад, Mecheniy сказал: Теппекі (інсектицид) розпадається в залежності від умов та типу рослини, проте, загалом, він має тривалу дію, близько 3 тижнів, після чого починає розпадатись. Шкідники перестають харчуватися через 30 хвилин після обробки, а повна загибель настає через 2-5 дні. Типу починає розпадатись аж після трьох тижнів) до цього ні на атом не розпадається типу, схоже) ядерна річ) чат жпт каже, що, якщо поливати, то і то може довше розпад бути, бо так на листі він на повітрі швидше почне розпад Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения