Перейти к публикации
  • 0

Гров-блекаут

Вопрос

Хаю хай , друзі хто як провів грови в індорі минулого року в блекаут ? Якісь лайфхаки порадите ?

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

Генератор

Поделиться сообщением

• 0
12 часов назад, weedjicot сказал:

Хаю хай , друзі хто як провів грови в індорі минулого року в блекаут ? Якісь лайфхаки порадите ?

Перейшов на автіки, бо електрикою себе забезпечив у напів автоматичному режимі.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
15 часов назад, gans30 сказал:

Вивіз на дачу,та пересадив... Разом з горшками в грунд.

Поделиться сообщением

• 0
Только что, weedjicot сказал:
15 часов назад, gans30 сказал:

Мені друже під набрид аут на 50 широті якщо чесно , хочется кращий код отримувати  треба щось придумати для дому 

3 часа назад, Neverminder сказал:

Генератор

В квартирі 🙂?

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, CannabisDoomOcculta сказал:

Перейшов на автіки, бо електрикою себе забезпечив у напів автоматичному режимі.

Розкажеш як ? 

Поделиться сообщением

• 0
5 минут назад, weedjicot сказал:

Розкажеш

Автікам пофіг відключення. В мене вже 2цикла на постійних приколах зі світлом і все нормально.

Поделиться сообщением

• 0
15 минут назад, weedjicot сказал:

В квартирі 🙂?

Генератор на вулиці - шнур в хату. Геморно,дорого але автономне живлення для всієї оселі. Виходу іншого нема: я не п'ю-не палю,а заспокоювати нерви треба)

До кінця війни стоятимете в прихожій - заспокоює....

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

у меня паверстанция)
с вітяжкой и светом на полную мощность в боксе -  могу 5-6 часов позволить автономности. 
збс

• Like +1 2

Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу )

Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN  Сухой вес - 255 гр. :perfect:

:flower:  DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led   Сухой вес - 416 гр. :peace:

Поделиться сообщением

• 0

Єто лучшее решение) правда не самое дешевое) Зато не дырынчит, бенз лить не надо. Масло менять
ебаться заводить и глушить. Оно просто само как упс включается когда нет света) и все

• Like +1 1

Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу )

Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN  Сухой вес - 255 гр. :perfect:

:flower:  DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led   Сухой вес - 416 гр. :peace:

Поделиться сообщением

• 0
35 минут назад, boyarskiy сказал:

Єто лучшее решение) правда не самое дешевое) Зато не дырынчит, бенз лить не надо. Масло менять
ебаться заводить и глушить. Оно просто само как упс включается когда нет света) и все

Але є мінус - потужність. В мене є 3,5 кВт свого ліпістрічіства. У тяжкі часи коли лягав інтернет і зв'язок взимку,а за ним і опалення в хаті,крім генератора,іншого виходу не було...Мета була забезпечити оселю в місті теплом,світлом та енергією за будь-яких умов. А в мене лише квіти 0,6 кВт на годину + холодос+кондиціонери шоб не змерзнути.Тож аккум був не варіант...До того ж,його заряджати треба а бензин можна дістати за будь-яких умов. Тож ,готуючись до осади міста, я всирався від щасття,коли дружина його приперла з Європи - в нас такого не купиш,хіба шо Хонду за дохуліон грошей

Поделиться сообщением

• 0
20 часов назад, weedjicot сказал:

Розкажеш як ? 

Світлом забезпечив завдяки bluetti на 2 кВт - бере з сонячної панелі чи розетки, заряджається і потім можна включити щоб давала струм, та як дбж автономно ця штука не працює, треба включати виключати вручну. Ще маю APC SMX750I замінив батарею на LiFePO4 тепер 512 Вт всередині, це може автономно працювати якщо не довго без світла.

Як вище правильно написали автіки квітнуть не залежно від світового режиму, тому якщо часті відключення або декілька днів без світла для них це менша проблема ніж для фотіков, елементарно можна поставити на підвіконня.

Якщо є приміщення куди світло не проведене то я б дивився або у сторону аута або у сторону сонячних панелей.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
21 час назад, Бугор сказал:

Автікам пофіг відключення. В мене вже 2цикла на постійних приколах зі світлом і все нормально.

++++

21 час назад, Neverminder сказал:

Генератор на вулиці - шнур в хату. Геморно,дорого але автономне живлення для всієї оселі. Виходу іншого нема: я не п'ю-не палю,а заспокоювати нерви треба)

До кінця війни стоятимете в прихожій - заспокоює....

Красиво , шкода тільки що не поставиш в квартирі генератор а екофлоу буде коштувати космос 

Поделиться сообщением

• 0
21 час назад, boyarskiy сказал:

Це точно щось на богатому 😅

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
21 час назад, weedjicot сказал:

екофлоу буде коштувати космос 

не бери цю приблуду,бро

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

Паци, спомню як я виживав. Світла нема 2 доби ти ліпипеш фанаріки на початках і воду на газі грієш в плчшки щоб не замерзли. Пізніше акумм на 48в через зарядку і напряму до одного борда. Коли світло тухло то акумм до 5 годин витягував. І так огого місяць два з тими виключаннями. Ще Кріссовий виноград був там з гібридами. Шишки в цілому вийшли такі мясисті і писаді що капець..

Зараз раджу( якщо є можливість і жопа з світлом) то дві панельки по 400ват і контроллер дешманський на 24-48в напряму в борда чи в бонусне світло і не паришся) 7-8тисяч десь вийде але то не на зиму точно.

Поделиться сообщением

• 0
В 01.04.2025 в 00:20, weedjicot сказал:

Ячейки железо-фосфатные и инвертор......за 600 евро можно собрать аккум на 7кВт и инвертор на 1кВт ) ну 

Но это я описал цену на качественный товар.....есть варианты и дешевле....но есть куча нюансов 

Изменено пользователем Michman
  • Like +1 1

Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com  :  https://t.me/uacanas

Поделиться сообщением

• 0
15 часов назад, БенЛаден сказал:

Паци, спомню як я виживав. Світла нема 2 доби ти ліпипеш фанаріки на початках і воду на газі грієш в плчшки щоб не замерзли. Пізніше акумм на 48в через зарядку і напряму до одного борда. Коли світло тухло то акумм до 5 годин витягував. І так огого місяць два з тими виключаннями. Ще Кріссовий виноград був там з гібридами. Шишки в цілому вийшли такі мясисті і писаді що капець..

Зараз раджу( якщо є можливість і жопа з світлом) то дві панельки по 400ват і контроллер дешманський на 24-48в напряму в борда чи в бонусне світло і не паришся) 7-8тисяч десь вийде але то не на зиму точно.

Хай бро....

Хоть кто то, что то понимает ))) А то выписывают ху*ню с генераторами......у меня одни запускали генераторы....такая лажа.....особенно шум (((

• Like +1 2

Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com  :  https://t.me/uacanas

Поделиться сообщением

• 0
11 часов назад, Michman сказал:

Хай бро....

Хоть кто то, что то понимает ))) А то выписывают ху*ню с генераторами......у меня одни запускали генераторы....такая лажа.....особенно шум (((

Та да. Це мінус 40-50грн в годину. Золоті шишки получаються:)) шум, сморід, обслуговування.

До речі в майбутньому планую перейти на жилізо фосфатні. Зараз пакети літій кобольтові на на 3.5кв в тандемі з панелями.

Думаю мінімум 5кв брати або самому зкручувати..

Ще забув за чистий сінус сказати. Хто грався з генераторами той знає яка дискотека від лампмв хаті)) драйвера за такий ток спасибі не скажуть.

Изменено пользователем БенЛаден

Поделиться сообщением

• -1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...