Перейти к публикации

50 ШИРОТА Аут 2025 фотікі,раннікі ,автікі

Рекомендованные сообщения

Дякую друзі ,закинув все сохне запах ухх неймовірний, з п'ятниці вроді літо повертається:perfect: але ночі холодні то не є добре,ну ні чого ми і не таке терпіли.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

19 часов назад, СэрМюллех сказал:

Всім привіт

:drujba:, привіт Братан! З харвом! Осінь ще погріє, але мабуть не стабільно, ночі холодні будуть тормозити розвиток, якби заморозків не було). 

• Like +1 1

Репорт-2016 АУТ     http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/                                                                                                                                          Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) .:flower:      https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468      

Поделиться сообщением

• Друже привіт:drujba:даа як би тількі морозу не було.Так що там  Мімозар буде в продажі? В мене ще біг юа три горішка лишилось на слідуючий рік підуть,хоть би в автікі не пішли теж мастюха огонь.А мімозар стабільно це був раннік ,автів не виявлено і врожайний  і прущий що треба:perfect:Жалко що в цьому році поїло їх,а в мене баночка мімозара закатана стоїть,її не з чим не перепутаєш ствол темний не зелений короче хотілося б ще такої мастюхі вона пролічилась тепер вбиває жостко яж її перетримав в ауті
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

18 часов назад, СэрМюллех сказал:
  • Друже привіт:drujba:даа як би тількі морозу не було.Так що там  Мімозар буде в продажі? В мене ще біг юа три горішка лишилось на слідуючий рік підуть,хоть би в автікі не пішли теж мастюха огонь.А мімозар стабільно це був раннік ,автів не виявлено і врожайний  і прущий що треба:perfect:Жалко що в цьому році поїло їх,а в мене баночка мімозара закатана стоїть,її не з чим не перепутаєш ствол темний не зелений короче хотілося б ще такої мастюхі вона пролічилась тепер вбиває жостко яж її перетримав в ауті

Може до слідуючого сезону зроблю, бо ще є люди хочуть його мати на наступнй сезон.. 

Зараз зробити фото фем в планах, а до весни якщо не роз'їбуть орда, то зроблю пару нових фастів, і Мімозар.. 

Дай Боже нам миру, і все буде добре! 

• Like +1 6

Репорт-2016 АУТ     http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/                                                                                                                                          Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) .:flower:      https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468      

Поделиться сообщением

Привит раста народ. Можна сказати сьогодні остаточний харвест по автам лишилася одна вдова,це перший раз так щоб автіки восени збирав  раніше це було перші числа липня.Зрізав герл скаут кукіс дотримав до янтаря .фасти полив останній раз більше ходити не планую після 20 го  завітаю фотосесію а там буде видно.Думаю що нічого не встигне в цьому році.Бо кажуть в кінці вересня приморозки,а поки погода радує ,через днів 10 зріжу вдову останню.В мене побратим  з'явився ,коли підпалили болото то хтось зайшов і накидав  зерен ,і по виростало перше знайшов случайно подивився в право стоять в хащах дві девкі і один мужик це падло воно опилило мої автіки ,я їх вирвав і викинув ,сьогоді іду вже після харва по стежці яку на топтав і прям біля стежкі в крапиві росте я вирвав і викинув,і йду до велосипеда і заростях ще один кущик ,,його не виривав залишив по структурі як дичка,остання  поямо біля вєліка і скільки ходив не бачив я в шоці ,а повиривав щоб як прийде більше не ходив,бо може й до мене завітати 

IMG_20250904_114007.jpg

IMG_20250904_113953.jpg

IMG_20250904_113936.jpg

IMG_20250904_113923.jpg

IMG_20250904_111426.jpg

IMG_20250904_111224.jpg

IMG_20250904_111215.jpg

IMG_20250904_111207.jpg

IMG_20250904_114932.jpg

Изменено пользователем СэрМюллех
  • Like +1 9

Поделиться сообщением

З харвом бро) хай радує :1371049992_harvest50:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Гарний харв бро👍Вітаю✌️Ти на кубок заявку подавав сподіваюсь?

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Ні не подавав ,аут не годний в цьму році ,я в розпачі але все ок ,в мене с того року хватає урожаю хватить на довго, той рік я нарахував більше 100 рослин це мій рекорд за всі роки що вирощую

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 2 weeks later...

Все по по автікам закрив сезон тількі шо зрізав останню ww почистив  фасти недорозвинені гілочки та лопухи щоб дихачка була кущ провітрювався, це стрейни від бро katus.фоткі буду робити в кінці вересня якщо достоять і морозу не буде,бо з завтрашнього дня похолодання і дощі,але будим бачити ,поливати не має чим болото пересохло.от завтра хоч дощик польє ,одуванчики гарні хоча б неділі три і було б все топ.

IMG_20250916_111944.jpg

IMG_20250916_111936.jpg

• Like +1 9

Поделиться сообщением

• 2 weeks later...

helo brother and sister мороз своє діло зробив,зрізав дві рослини третю лишив пізніше зріжу бо вона на тридцять відсотків  цвіту ,а граль і одна GMO на 50%короче аут в цьому році не в жіночий половий орган.Розмір шишок на даний час то в мене в 24 році станом на перше вересня у мімозара були такі шишки,я думаю і мімозр би в цьому році не визрів це лотерея з погодою.,але все одно попробуємо граль и ГМО легендарний кукіс.перші три фото то граль,остача Анімал кукіс.анімал дуже смолянистий на руках смола налипає, але не визрів пєчалька

IMG_20250926_100737.jpg

IMG_20250926_100746.jpg

IMG_20250926_100804.jpg

IMG_20250926_100824.jpg

IMG_20250926_100829.jpg

IMG_20250926_100833.jpg

• Like +1 13

Поделиться сообщением

Співчуваю бро.

Поделиться сообщением

Ох  і запах з горища ,гашиша після морозу і солодким якимсь зразу відчувається прода:perfect:

• Like +1 3

Поделиться сообщением

В нас теж -3С було. По максимуму прибрав все серед тижня. Теж урон буде, не знаю чи фотіки живі, може в кущах не побило.

Поделиться сообщением

А спасати від морозу не потрібно ,хіба якщо теплиця то можна наніч ще агроводокном ,а ьак хай морозозить і після морозу збирай,боятись не потрібно,вона на оборот крєпша буде стрес виділяє більше смоли щоб квіти захистити.Ще й сьогодні буде третій приморозок ,поміжори геть померзли всі.

• Confused 1

Поделиться сообщением

По автікам  від Кактуса джелато,мінт джилі, щербінскі дж. авто wwВсе огонь якісне,а мій герл скаут кукіс така лайтова травка послабіша але не гівно просто слабіша вчора ww avto  я чмихнули о да тількі про лікувати потрібно бо дере горло сильно.Катус дякую  за якість :drujba:

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Два кущі що лишив в лісі минув мороз, а по поймі було біле.

Поделиться сообщением

В 26.09.2025 в 18:53, СэрМюллех сказал:

А спасати від морозу не потрібно ,хіба якщо теплиця то можна наніч ще агроводокном ,а ьак хай морозозить і після морозу збирай,боятись не потрібно,вона на оборот крєпша буде стрес виділяє більше смоли щоб квіти захистити.Ще й сьогодні буде третій приморозок ,поміжори геть померзли всі.

Мені це один старий вірменин твердив "Надо собирать после первых морозов", правда тоді ще ні він ні я не знали що є ще автоквіти, ранніки, фотоперіоди. Які сємки йому його друзі підкидали ті і садили)))

Поделиться сообщением

В 27.09.2025 в 12:47, СэрМюллех сказал:

По автікам  від Кактуса джелато,мінт джилі, щербінскі дж. авто wwВсе огонь якісне,а мій герл скаут кукіс така лайтова травка послабіша але не гівно просто слабіша вчора ww avto  я чмихнули о да тількі про лікувати потрібно бо дере горло сильно.Катус дякую  за якість :drujba:

Привіт друже!

В цьому сезоні аут притупили холода, але врожай є,- З харвом!

Я сам порізав усе, до кінця не визріло, але пре, і шишки норм, без насіння майже, де не де попадаються.. Орда не дала доспіть.. 

• Like +1 5

Поделиться сообщением

Да в нас теж орда робить зла мій товариш з роботи загинув на моїй роботі прямо в машину шахахед  влетів,ппс це геноцид ,4 дні назад  9 днів відбули.Там мог бути і я але не моя зміна якось так

• Confused 2

Поделиться сообщением

• Создать...