Warming 3 779 Опубликовано: 6 мая В 06.05.2025 в 21:00, qwertytools сказал: Купуй зламаний металошукач і ходи з лопатою без паліва Показать больше Є складні лопати, які свобідно вміщаються в звичайний вуличний рюкзак. В принципі все найнеобхідніше можна безпалівно в рюкзаку і носити. А в залежності від регіону і обставин, взагалі будь-який електронний прилад може викликати підвищену увагу імхо. Мало лі, вдруг це кабельна диверсія або РЕБ замаскований ) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 558 Опубликовано: 14 мая В 06.05.2025 в 18:24, qwertytools сказал: Садиш саженцями? Показать больше Ні пророщим зерном ,завжди так саджу 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 558 Опубликовано: 21 мая (изменено) Всім привіт показувать не мащо ,аут не годний холод ні чого не росте стоїть маленьке , опять потєрі зїло мімозара і граль ,і автікі поїдо багато,всіх автів лишилось 6 ,і 6 ранніків лишилось ось такий аут ночі холодні ні чого не росте дай ще морози обіцяють 28-29 до -2 От в мене чуйка була не садити в уьому роуі .Ну нічого тримаємось шо є то є всім добра та миру. Изменено 21 мая пользователем СэрМюллех 6 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 382 Опубликовано: 21 мая В 21.05.2025 в 09:37, СэрМюллех сказал: Всім привіт показувать не мащо ,аут не годний холод ні чого не росте стоїть маленьке , опять потєрі зїло мімозара і граль ,і автікі поїдо багато,всіх автів лишилось 6 ,і 6 ранніків лишилось ось такий аут ночі холодні ні чого не росте дай ще морози обіцяють 28-29 до -2 От в мене чуйка була не садити в уьому роуі .Ну нічого тримаємось шо є то є всім добра та миру. Показать больше Просто поспішив... Я от тільки вчора стартанув. Як будуть всходи то і тест-репорт заведу. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Grow-SugaR 47 Опубликовано: 21 мая В 21.05.2025 в 09:37, СэрМюллех сказал: Всім привіт показувать не мащо ,аут не годний холод ні чого не росте стоїть маленьке , опять потєрі зїло мімозара і граль ,і автікі поїдо багато,всіх автів лишилось 6 ,і 6 ранніків лишилось ось такий аут ночі холодні ні чого не росте дай ще морози обіцяють 28-29 до -2 От в мене чуйка була не садити в уьому роуі .Ну нічого тримаємось шо є то є всім добра та миру. Показать больше Привіт, це все досвід, яким би він не був... Головне щоб ми були... все ще попереду... 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 558 Опубликовано: 22 мая (изменено) Та досвіда вдосталь ,а ось погода непредсказуєма ,хоч і досвід є ,а коли ночі холодні то хоть вий на місяць ,в ці часи ми вже курались повним ходом ,а зараз ні вода холодна Изменено 22 мая пользователем СэрМюллех 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
qwertytools 164 Опубликовано: 22 мая Місце в тебе шикарне,засуджуй ще 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 558 Опубликовано: 22 мая Та ще джелатто є треба підсадити 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Цветовод 613 Опубликовано: 23 мая У меня идентичная ситуация, тоже садил пророщенными семками в середине апреля под стаканчики из-за ночного холода много потерь, + улитки и жуки пожрали, и тоже стоят маленькие, еле растут Немного регулярв было досадил, может будет толк хоть с них Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Gidroponikk 438 Опубликовано: 25 мая (изменено) Бро я высадил в грунт 15 апреля, все растихам пережили холод ) завтра покажу, я хотел спросить что такое "ранники"? У меня опыта немного // Изменено 25 мая пользователем Gidroponikk 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 558 Опубликовано: 26 мая (изменено) hi конопляне сообщєство сьгодні посадив джелатто авто 5 штук і сьогодні ще замочів 5 ww. awto Kaktus і свої авто скоут-кукіс авто їм три роки в кількості 4 ,останні знайшов.В мене таке питання я не парився ні коли але інтересно сьогодні садив джелатто і один вліз в ватний диск корінець длінний ,але сам кочик зламався десь 1 мл. Буде рости чи ні? Як вважаєте.Бро раннік це рослина заквітає десь на початку а середині Серпня а бо раніше це все залежить чкіх генів отримало зернятко більше автіка чи фотіка. Изменено 26 мая пользователем СэрМюллех 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения