Перейти к публикации

50 ШИРОТА Аут 2025 фотікі,раннікі ,автікі

Рекомендованные сообщения

В 06.05.2025 в 21:00, qwertytools сказал:

Купуй зламаний металошукач і ходи з лопатою без паліва

Показать больше  

Є складні лопати, які свобідно вміщаються в звичайний вуличний рюкзак. В принципі все найнеобхідніше можна безпалівно в рюкзаку і носити.

А в залежності від регіону і обставин, взагалі будь-який електронний прилад може викликати підвищену увагу імхо. Мало лі, вдруг це кабельна диверсія або РЕБ замаскований )

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 06.05.2025 в 18:24, qwertytools сказал:

Садиш саженцями?

Показать больше  

Ні пророщим зерном ,завжди так саджу

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Всім привіт показувать не мащо ,аут не годний холод ні чого не росте стоїть маленьке , опять потєрі зїло мімозара і граль ,і автікі поїдо багато,всіх автів лишилось 6 ,і 6 ранніків лишилось ось такий аут ночі холодні ні чого не росте дай ще морози обіцяють 28-29 до -2 От в мене чуйка була не садити в уьому роуі .Ну нічого тримаємось шо є то є всім добра та миру.

Изменено пользователем СэрМюллех
  • Like +1 6
  • Confused 1

Поделиться сообщением

В 21.05.2025 в 09:37, СэрМюллех сказал:

Всім привіт показувать не мащо ,аут не годний холод ні чого не росте стоїть маленьке , опять потєрі зїло мімозара і граль ,і автікі поїдо багато,всіх автів лишилось 6 ,і 6 ранніків лишилось ось такий аут ночі холодні ні чого не росте дай ще морози обіцяють 28-29 до -2 От в мене чуйка була не садити в уьому роуі .Ну нічого тримаємось шо є то є всім добра та миру.

Показать больше  

Просто поспішив... Я от тільки вчора стартанув. Як будуть всходи то і тест-репорт заведу.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

В 21.05.2025 в 09:37, СэрМюллех сказал:

Показать больше  

Привіт, це все досвід, яким би він не був... Головне щоб ми були... все ще попереду...

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Та досвіда вдосталь ,а ось погода непредсказуєма ,хоч і досвід є ,а коли ночі холодні то хоть вий на місяць ,в ці часи ми вже курались повним ходом ,а зараз ні  вода холодна

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Місце в тебе шикарне,засуджуй ще

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Та ще джелатто  є треба підсадити

• Like +1 2

Поделиться сообщением

У меня идентичная ситуация, тоже садил пророщенными семками в середине апреля под стаканчики

из-за ночного холода много потерь, + улитки и жуки пожрали, и тоже стоят маленькие, еле растут

Немного регулярв было досадил, может будет толк хоть с них

Поделиться сообщением

Бро я высадил в грунт 15 апреля, все растихам пережили холод ) завтра покажу, я хотел спросить что такое "ранники"? У меня опыта немного //

Изменено пользователем Gidroponikk
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

hi конопляне сообщєство сьгодні посадив джелатто авто 5 штук і сьогодні ще замочів 5 ww. awto Kaktus і свої авто скоут-кукіс авто їм три роки в кількості 4 ,останні знайшов.В мене таке питання я не парився ні коли але інтересно сьогодні садив джелатто і один вліз в ватний диск корінець длінний ,але сам кочик зламався десь 1 мл. Буде рости чи ні? Як вважаєте.Бро раннік це рослина заквітає десь на початку а середині Серпня а бо раніше це все залежить чкіх генів отримало зернятко більше автіка чи фотіка.

IMG_20250526_105005.jpg

• Like +1 5

Поделиться сообщением

Чат Джа

Чат Джа

• или переместите ваши файлы сюда
      Разрешённые типы файлов: jpg, jpeg, jpe, png, gif, webp, mp3, wav, mp4 · Максимальный размер файла 3MB
      Вы можете загрузить только 1 файл
    • Создать...