Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

Мої вітання колеги!

Ось маю нагоду зробити огляд матеріалу наших вельмишановних брідерів:

1159397486_.thumb.png.ed2ce851504e03c8ac172d3ae7ba3a60.png

В один-тойсамий момент було вкушено і замочено:

від Mudro Seeds - AK 47 Auto

від Monkey Seeds ( @Kriss) Gun GMO Auto

від бро @sim - opium auto

від Старих холмів Київа- фемка Кхтулу,як обіцяв

Наразі, через добу, жодна насінина не виявила бажання рости.

Матеріал від Бро @goodmaster - чемпіон!

Поки шо 3 з 3-х по проростанню.

Все,як треба: корінець за 10 годин і паросток на 3-тю добу. Агонь!

О! Я сюди викладатиму фото рослинок. Умови однакові. Час в мене є,добрив не шкода. Таблицю годування викладу -обгрунтована  критика вітається.

Цікаво зрівняти наступні критерії:

1) Час просинання насінини та час від корінця до сбросу каски

2) Час від насінини до перших стігм

3) Час від стигм до перших трихом

4)Загальний час цвітіння (по кольору трихом)

5) Врожайність

6) стійкість до плісняви

7)ефект,звісно:eyes:

За кінцеву вагу не кажу,бо доживає до харва кожен раз по-різному.

Проведемо такий-собі тест. А шо?

А результати будемо вносити в табличку. Створимо таку-собі статистику:rasta_peace:

Брідер

Сорт

Замочено

Проснулось

Взійшло

Посилання на репорт/фотоальбом

@POSTAL

AK-47 Auto

1

0

0

Знятий з тестування за неякісний матеріал. Людина має інших за дурнів. Не рекомендую. Взагалі!

Nice Diesel Auto

2

0

0

@sim

Opium Auto

3

2

0

Glueberry OG Auto

1

1

@OldKyivHills

Pale Widow fem

1

1

1

@Shajtan

Bubble Kush Auto

1

1

@kriss

GMO GUN Auto

1

1

1

@goodmaster

Imperium X Auto

Lemon AK Auto

Gorilla Glue Auto

1

1

1

1

1

1

1

1

1

Всім добра і гарних покурів!

• Like +1 12

Поделиться сообщением

Тож шо ми маємо?

Яким чином буде українське насіння від українських брідерів завойовувати ринок?

Коли:

@sim з 5 насінин Pinnapple Express відвантажив 3 зелені,шо той кум після банки.Нахіба? Всхід 2 з 5...Смол нема.То для піонерів,бро....вибач

@POSTAL, бро. Все круть але довго прорастає. Жодної насінини від тебе не показало корінець на наступний день від замочування.Гагарін авто від тебе-моя любов)

@OldKyivHills,бро я тобі обіцяв репорт на Ктулу куш. Плаває-не прорастає.

Брази!

Будтьте як @goodmaster:

- корінець з'являється за добу стабільно

-горіхи крупні і свіжі

- цикл авто +/-75 днів

• Like +1 2
  • Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

В 19.04.2025 в 22:19, Neverminder сказал:

від Monkey Seeds ( @Kriss) Gun GMO Auto

Показать больше  

Свіженьке. Дало корінець. Дякую,бро! Чекай на фото і відгук на сайті

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Маю бажання,як бро, звернути увагу спільноти на те,шо брідери,  продають свіже насіння пропорціонально старому. В хуйовому пропорційному відношенню.

Нахіба тоді весь цей движ?

Осьо-гудмайстер. Єдиний брідер (я,нарешті,дібрався і до його витворів), проростання горіхів у якого на рівні.

Бро @goodmaster, ти-крутий брідер!

А шо,бро, в тебе з фото є з ухилом в індику?

Так ,шоб вуха завертались і кілька сортів?

• Like +1 2

Поделиться сообщением

45441742_.thumb.png.51d535c19be5e5b0a7c7eb4b970c5c49.png

Дві доби  - руху 0. Бутер,бро @OldKyivHills, я обіцяв репорт тобі,бро. Є шось толкове? Я куплю. Але,бро, не буде руху за добу -матамеш негативний відгук

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 20.04.2025 в 04:56, Neverminder сказал:

45441742_.thumb.png.51d535c19be5e5b0a7c7eb4b970c5c49.png

Дві доби  - руху 0. Бутер,бро @OldKyivHills, я обіцяв репорт тобі,бро. Є шось толкове? Я куплю. Але,бро, не буде руху за добу -матамеш негативний відгук

Показать больше  

Дякую за відгук, можешь вибрати з асортименту любий стрейн, відправимо безплатно!

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 20.04.2025 в 01:22, Neverminder сказал:

Тож шо ми маємо?

Яким чином буде українське насіння від українських брідерів завойовувати ринок?

Коли:

@sim з 5 насінин Pinnapple Express відвантажив 3 зелені,шо той кум після банки.Нахіба? Всхід 2 з 5...Смол нема.То для піонерів,бро....вибач

@POSTAL, бро. Все круть але довго прорастає. Жодної насінини від тебе не показало корінець на наступний день від замочування.Гагарін авто від тебе-моя любов)

@OldKyivHills,бро я тобі обіцяв репорт на Ктулу куш. Плаває-не прорастає.

Брази!

Будтьте як @goodmaster:

- корінець з'являється за добу стабільно

-горіхи крупні і свіжі

- цикл авто +/-75 днів

Показать больше  

Перший раз чую бро, якщо за 24 години не зявляється корінь то це бутор...він не обов'язково повинен зявитись через сутки в воді, тест на всхожість насіння не так робиться, насіння замочують в воді на сутки, і саджають в ґрунт, не дивлячись показало насіння корінь чи ні, і вже тільки тоді чекають всходів...

• Like +1 6

Поделиться сообщением

Я за звичай пророщую в ватних дисках в зіп лок-пакеті. 2-є суток це полюбому треба чекати корінець. Буває навіть 3-є суток. Ну не більше.

• Like +1 6

Поделиться сообщением

В 20.04.2025 в 07:19, Buddhist сказал:

Я за звичай пророщую в ватних дисках в зіп лок-пакеті. 2-є суток це полюбому треба чекати корінець. Буває навіть 3-є суток. Ну не більше.

Показать больше  

Треба просто бути як чемпіон гудмайстер, у нього за 10 годин проростає...

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 4

Поделиться сообщением

В 20.04.2025 в 08:18, OldKyivHills сказал:

Треба просто бути як чемпіон гудмайстер, у нього за 10 годин проростає...

Показать больше  

Ну заїбісь. Гарний результат.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 19.04.2025 в 22:19, Neverminder сказал:

Матеріал від Бро @goodmaster - чемпіон!

Поки шо 3 з 3-х по проростанню.

Все,як треба: корінець за 10 годин і паросток на 3-тю добу. Агонь!

Показать больше  

В 20.04.2025 в 02:25, Neverminder сказал:

Осьо-гудмайстер. Єдиний брідер (я,нарешті,дібрався і до його витворів), проростання горіхів у якого на рівні.

Бро @goodmaster, ти-крутий брідер!

А шо,бро, в тебе з фото є з ухилом в індику?

Так ,шоб вуха завертались і кілька сортів?

Показать больше  

А у Гуда тема на форумі зараз є?

Поделиться сообщением

Если семена свежак, 1-3 месяца от харва, то +/- 12 часов штоб лопнуло зерно и показался корешок - это реальность, такие семена даже замачивать не нужно.

Замачивая семена на три или более трёх часов, нужно понимать (или узнать у того же бридера) для чего это нужно, более трёх часов замачивания может утопить семена. Для прорастания семян нужны всего три фактора, влага, воздух и тепло.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

В 20.04.2025 в 12:33, Sorted сказал:

Если семена свежак, 1-3 месяца от харва, то +/- 12 часов штоб лопнуло зерно и показался корешок - это реальность, такие семена даже замачивать не нужно.

Замачивая семена на три или более трёх часов, нужно понимать (или узнать у того же бридера) для чего это нужно, более трёх часов замачивания может утопить семена. Для прорастания семян нужны всего три фактора, влага, воздух и тепло.

Показать больше  

Насіння замочують для того щоб наситити його вологой, щоб краще всходило в грунті, але не обов'язково треба побачити корінець в стакані...головне наситити його вологой, делі тепло і мікроклімат зроблять свое діло, але казати  що це бутор, це теж не правильно...

• Like +1 4

Поделиться сообщением

В 20.04.2025 в 12:33, Sorted сказал:

Показать больше  

Что значит утопить?на 3 и более часов..я на протяжении хз сколько лет,беру бубку,щелкаю кончик и с водой с пару капель перекиси стоит до суток...и все 👍

Поделиться сообщением

В 20.04.2025 в 13:38, yyarik сказал:

Что значит утопить?

Показать больше  

лишить воздуха 

В 20.04.2025 в 13:38, yyarik сказал:

я на протяжении хз сколько лет

Показать больше  

не проверишь не поверишь, значит тебе везло, я вообще не замачиваю, у меня всходят прямо в горшке спустя трое суток как вскрыл упаковку с семенами, без лишних телодвижений с раскусыванием, замачиванием, ватными дисками, зипПакетами...😉 и... тоже всё 👍

• Like +1 4

Поделиться сообщением

В природі сємки живуть один сезон, напевно природа врахувала це і найбільшу силу дала насінню в перший рік утворення. Справді сємки щойно з куща вистрілюють ще при замочуванні, зазвичай у Гуда і є свіжак прямо з духовки, тому і різноманітність сортів бо конвейер. У інших брідерів ставка на стабільність, певний асортимент сортів і т.п., там трохи інший принцип. Але природа зробила так, що при певних умовах сємка залишатиметься живою(в коматозі) нереально довго, просто це також потрібно мати на увазі і застосовувати відповідний підхід.

Але імхо сємки більше 2-3років на прилавку тримати не бажано. Окремі виключення не рахуємо

Изменено пользователем Warming
  • Like +1 5

Поделиться сообщением

___

На додачу згадав прикол.  В мене в ауті прям з куща падали сємки і від дощів одразу пускали корінь )

IMG_20220921.jpg.8af885f3ea71047c1ffc00bc72e7a3bd.jpg

Изменено пользователем Warming
  • Like +1 3

Поделиться сообщением

В 20.04.2025 в 07:19, Buddhist сказал:

Показать больше  

Во во) у мене рекорд 14 годин. І 5-6 діб. Дальше вже гниють семки.  Гон на місцевих бридерів нераціональний так як фірмові семки аналогічні з сходженям. І навіть більше по часу буває. Є метод в морозилку на 12 годин)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 20.04.2025 в 14:12, Warming сказал:

В природі сємки живуть один сезон, напевно природа врахувала це і найбільшу силу дала насінню в перший рік утворення. Справді сємки щойно з куща вистрілюють ще при замочуванні, зазвичай у Гуда і є свіжак прямо з духовки, тому і різноманітність сортів бо конвейер. У інших брідерів ставка на стабільність, певний асортимент сортів і т.п., там трохи інший принцип. Але природа зробила так, що при певних умовах сємка залишатиметься живою(в коматозі) нереально довго, просто це також потрібно мати на увазі і застосовувати відповідний підхід.

Але імхо сємки більше 2-3років на прилавку тримати не бажано. Окремі виключення не рахуємо

Показать больше  

Семки в природі з разнобоєм ідуть. Якщо рік невдалий то проростають на другий третій четвертий рік. Тому тре іноді і скарлупу пальцями щолкати і і знімати) а в цілому згідний. Свіжак отразу переважно сходить.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

З відки така інформація що насіння повино пророщуватись на стадії замочування? Завжди було замочив на сутки, семка втонула, потім ватні диски, або зразу в грунт! А тут не побачив корінець в стакані зразу викидають...цікавий підхід...

• Like +1 4

Поделиться сообщением

В 20.04.2025 в 15:16, OldKyivHills сказал:

З відки така інформація що насіння повино пророщуватись на стадії замочування? Завжди було замочив на сутки, семка втонула, потім ватні диски, або зразу в грунт! А тут не побачив корінець в стакані зразу викидають...цікавий підхід...

Показать больше  

Во во. Дядько тестер а тут таке:) тож немає гарантії шо за 12 годин проклюне, портібно трішки навичок приложити щоб заставити рослинку рости:)  добре би піонер таке писав...

• Like +1 4

Поделиться сообщением

Минулого сезону брав насіння у бро goodmaster і POSTAL. Проросли всі насінини, як в мене, так і в мого друга. Всхожість 100% в обох бридерів. Навіть не думав, що таке можливо. Насіння від goodmaster, здається дійсно поросло швидше, але для мне +- доба особливо нічого не вирішує. Взагалі, по відчуттям, теза - саме ось цей брідер справжній, не дуже вдала для покращення або збереження атмосфери в спільноті.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

У всіх брав, а в мене насіння не взяв 🥶

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

В 20.04.2025 в 15:06, БенЛаден сказал:

Семки в природі з разнобоєм ідуть. Якщо рік невдалий то проростають на другий третій четвертий рік

Показать больше  

Ті сємкки, що не проросли або з різних причин загинули - тупо згнивають, як і вся біота. Весною намокли у відлигу + декілька дощів зверху - і пісєц

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 20.04.2025 в 06:06, OldKyivHills сказал:

якщо за 24 години не зявляється корінь то це бутор

Показать больше  

Бро, я називаю бутором не через те,шо шось не те - може і за три доби з'явитися і буде все добре,або ні. Час,бро. Якісний матеріал він і в Африці якісний.

Пояснюю: гаєш час,чекаєш.Воно там плаває.. Якшо на 3-й день показало корінець  -ще не факт ,що виросте.

Тому й завів цей топік.

Є з чим порівнювати: повторюсь,матеріал від бро @goodmaster стріляє,як брендові стрейни.

Час-найцінніше

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Чат Джа

Чат Джа

• или переместите ваши файлы сюда
      Разрешённые типы файлов: jpg, jpeg, jpe, png, gif, webp, mp3, wav, mp4 · Максимальный размер файла 3MB
      Вы можете загрузить только 1 файл
    • Создать...