sztella-cucurella 466 Опубликовано: 1 июня привіт, народ! що ж намаялась я з розсадою, всі нерви з'їла, но не біда. буде мені наукою. Отже, що ми на сьогодні маємо: big bang (auto fem.) - shajtan jack herer (auto fem.) - shajtan nice diesel (auto fem.) - mudro seeds astrata (auto fem.) - mudro seeds pale widow (foto fem.) 2шт. - old kyiv hills violet gas (foto fem.) - old kyiv hills мімозар (fast fem.)2шт. - kaktuss грааль (fast fem.) - kaktuss snow panda 🐼 (foto fem.) - atlas seed (барабашка) orange sherbet (fast fem.) - fast buds (барабашка) gorilla cookies (fast fem.) - fast buds (барабашка) я лише нагадаю, що земля з магазу перемішана з рибним і кістковим борошном з додаванням десь перліту а десь соломи. на дні лунки чотирирічний коров'ячий перегній добрива: навіть не знаю. є куряк в гранулах, можливо робитиму на основі цього компоти. або є мастер від valagro ось такі 15.5.30 3.11.38 13.40.13 що буде краще, як гадаєте? також є аміачна та магнієва селітра, різні стимулятори, антистресанти, вітаміни, інсектициди, фунгіциди... досвіду з цим усім мало, тому буду рада підказкам і порадам що і як краще зробити, додати, підживити .... тренувати? ... хм... мабуть не буду. ніколи нічо такого не робила. побачимо деякі рослинки досить хиленькі. вони пережили пророщення у дуже паршивій землі. хтось каже що краще не бабратись з ними, але хай вже ростуть як є. Рослинки переїхали в аут 31.05. 2025. big bang (auto fem.) двк 14.05.👇 jack herer (auto fem.) двк 14.05.👇 gorilla cookies (fast fem.) двк 14.05.👇 snow panda 🐼 (foto fem.) двк 14.05👇 orange sherbet (fast fem.) двк 17.05👇 pale widow1 (foto fem.) двк 14.05👇 nice diesel (auto fem.) двк 17.05.👇 astrata (auto fem.) двк 17.05👇 мімозар1 (fast fem.) двк 17.05👇 мімозар2 (fast fem.) двк 17.05👇 грааль (fast fem.) двк 17.05👇 violet gas (foto fem.) двк 14.05👇 pale widow2 (foto fem.) двк 14.05👇 ну і пара загальних фото 15 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 361 Опубликовано: 1 июня Вау, просто епічний набір сортів. Я взимку хотів взяти Snow Panda у Барабашки але затягнув і хто забрав останнє. То не ти випадково була))) По опису вони наче фасти від інших банків. Тримаю за тебе кулаки щоб без траблів і все вийшло) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
NSR500 66 Опубликовано: 1 июня 58 минут назад, stella-kukarella сказал: привіт, народ! що ж намаялась я з розсадою, всі нерви з'їла, но не біда. буде мені наукою. Отже, що ми на сьогодні маємо: big bang (auto fem.) - shajtan jack herer (auto fem.) - shajtan nice diesel (auto fem.) - mudro seeds astrata (auto fem.) - mudro seeds pale widow (foto fem.) 2шт. - old kyiv hills violet gas (foto fem.) - old kyiv hills мімозар (fast fem.)2шт. - kaktuss грааль (fast fem.) - kaktuss snow panda 🐼 (foto fem.) - atlas seed (барабашка) orange sherbet (fast fem.) - fast buds (барабашка) gorilla cookies (fast fem.) - fast buds (барабашка) я лише нагадаю, що земля з магазу перемішана з рибним і кістковим борошном з додаванням десь перліту а десь соломи. на дні лунки чотирирічний коров'ячий перегній добрива: навіть не знаю. є куряк в гранулах, можливо робитиму на основі цього компоти. або є мастер від valagro ось такі 15.5.30 3.11.38 13.40.13 що буде краще, як гадаєте? також є аміачна та магнієва селітра, різні стимулятори, антистресанти, вітаміни, інсектициди, фунгіциди... досвіду з цим усім мало, тому буду рада підказкам і порадам що і як краще зробити, додати, підживити .... тренувати? ... хм... мабуть не буду. ніколи нічо такого не робила. побачимо деякі рослинки досить хиленькі. вони пережили пророщення у дуже паршивій землі. хтось каже що краще не бабратись з ними, але хай вже ростуть як є. Рослинки переїхали в аут 31.05. 2025. big bang (auto fem.) двк 14.05.👇 jack herer (auto fem.) двк 14.05.👇 gorilla cookies (fast fem.) двк 14.05.👇 snow panda 🐼 (foto fem.) двк 14.05👇 orange sherbet (fast fem.) двк 17.05👇 pale widow1 (foto fem.) двк 14.05👇 nice diesel (auto fem.) двк 17.05.👇 astrata (auto fem.) двк 17.05👇 мімозар1 (fast fem.) двк 17.05👇 мімозар2 (fast fem.) двк 17.05👇 грааль (fast fem.) двк 17.05👇 violet gas (foto fem.) двк 14.05👇 pale widow2 (foto fem.) двк 14.05👇 ну і пара загальних фото В земле всегда начало печальное ...корневая слабая ,,трудный грунт .. постарше становится догоняет рост фотики. Автикр кнч время упущено , мало в знмле ншгмальныеиаыходят .. В таком возрасте удобряхи втрое меньше или вообще не нужны .. Пока хватит черного чая , берёзовогл сока если запасся и минеральной воды .. Самое главное н- это паливо все закрой !!! А то тюрьма рядом ... Сверху ничего не должно быть видно и тропы поменьше их тоже сверху видно Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
NSR500 66 Опубликовано: 1 июня И песком засыпь вокруг ствола. Земля дубенеет - корни сохнут , и тд Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 796 Опубликовано: 1 июня Хай сис,подмульчевать бы не помешало. 1 час назад, stella-kukarella сказал: навіть не знаю. є куряк в гранулах, можливо робитиму на основі цього компоти. або є мастер від valagro ось такі 15.5.30 3.11.38 13.40.13 що буде краще, як гадаєте? також є аміачна та магнієва селітра, різні стимулятори, антистресанти, вітаміни, інсектициди, фунгіциди... Сейчас удобрять рановато,я бы для корневой дал шо нибудь типа корневина, радифарма или шо там у тебя есть.Куряк ставь настаиваться,как раз через пару-тройку недель можно будет и давать.Для Веги по возможности настаивай в закрытой таре.Мастер на данной стадии больше подошел бы с большим содержанием азота ,типа такого.Ну и по листу можно янтарки,для аппетита по маленьку давать.Так же от сосущих насекомых обработать не будет лишним.Удачи. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
UrsusAretos 19 Опубликовано: 1 июня (изменено) В 28.05.2025 в 22:31, qwertytools сказал: Як називається і сквльки коштує та шняга голуба від равликів? Изменено 1 июня пользователем UrsusAretos 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 466 Опубликовано: 1 июня 4 часа назад, RustCohle сказал: Вау, просто епічний набір сортів. Я взимку хотів взяти Snow Panda у Барабашки але затягнув і хто забрав останнє. То не ти випадково була))) По опису вони наче фасти від інших банків. Тримаю за тебе кулаки щоб без траблів і все вийшло) привіт дякую! хто зна, може і я ту панду забрала) вона до речі пережила дай боже диви якою була ще раз дякую ти теж молодець що завів репорт 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 466 Опубликовано: 1 июня 4 часа назад, NSR500 сказал: В земле всегда начало печальное ...корневая слабая ,,трудный грунт .. постарше становится догоняет рост фотики. Автикр кнч время упущено , мало в знмле ншгмальныеиаыходят .. В таком возрасте удобряхи втрое меньше или вообще не нужны .. Пока хватит черного чая , берёзовогл сока если запасся и минеральной воды .. Самое главное н- это паливо все закрой !!! А то тюрьма рядом ... Сверху ничего не должно быть видно и тропы поменьше их тоже сверху видно дякую брате за поради. все сховаю обовязково! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 361 Опубликовано: 1 июня 2 минуты назад, stella-kukarella сказал: привіт дякую! хто зна, може і я ту панду забрала) вона до речі пережила дай боже диви якою була ще раз дякую ти теж молодець що завів репорт Серйозно її потріпало але вона вижила і тепер буде загартована 💪) І тобі дякую за підтримку) Тепер я вважаю, що недарма завів репорт бо вже є чим себе розрадити і перекинутись словечком з людьми які також люблять гровінг, а то останнім часом психологічний стан був мінусовий. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 466 Опубликовано: 1 июня 2 часа назад, UrsusAretos сказал: уліцид. не знаю скільки воно зараз стоїть. в мене минулого року був перший гров я всього набрала кілограмами Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 466 Опубликовано: 1 июня 2 минуты назад, RustCohle сказал: Серйозно її потріпало але вона вижила і тепер буде загартована 💪) І тобі дякую за підтримку) Тепер я вважаю, що недарма завів репорт бо вже є чим себе розрадити і перекинутись словечком з людьми які також люблять гровінг, а то останнім часом психологічний стан був мінусовий. і не кажи, відволікає від усього цього навколо 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 796 Опубликовано: 2 июня 8 часов назад, UrsusAretos сказал: Цена зависит от размера упаковки и аппетита продавца.Минимальная расфасовка 20 грам,стоит от 15-до 20гривен. 5 часов назад, stella-kukarella сказал: уліцид. не знаю скільки воно зараз стоїть. в мене минулого року був перший гров я всього набрала кілограмами его в таких количествах,как ты насыпала,не нужно.В 4-5 раз меньше и будет работать,его принцип действия как у приманки.Рациональней подсыпать свежего по немногу раз в неделю.Упаковки 20г хватит за раз на десяток растений,а по твоим фоткам похоже как на одно растение столько всыпано. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
qwertytools 317 Опубликовано: 2 июня Зараз добрив не давай,стимулятор для коріння радіфарм,або кореневін, потім(через тиждень) 13-40-13 для нарощування коренів, потім по азоту на початку я полюбляю давати кальцієву селітру, або добрива де в формулі більше азоту.На початку не більше 1г на літр добрив. Головне не залюбити,воно може вирости взагалі без добрив на одному поливі, але з добривами звісно буде більше врожай. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 466 Опубликовано: 2 июня 5 часов назад, Хотабыч сказал: Цена зависит от размера упаковки и аппетита продавца.Минимальная расфасовка 20 грам,стоит от 15-до 20гривен. его в таких количествах,как ты насыпала,не нужно.В 4-5 раз меньше и будет работать,его принцип действия как у приманки.Рациональней подсыпать свежего по немногу раз в неделю.Упаковки 20г хватит за раз на десяток растений,а по твоим фоткам похоже как на одно растение столько всыпано. 3 часа назад, qwertytools сказал: Зараз добрив не давай,стимулятор для коріння радіфарм,або кореневін, потім(через тиждень) 13-40-13 для нарощування коренів, потім по азоту на початку я полюбляю давати кальцієву селітру, або добрива де в формулі більше азоту.На початку не більше 1г на літр добрив. Головне не залюбити,воно може вирости взагалі без добрив на одному поливі, але з добривами звісно буде більше врожай. да, шось я перестаралась з тим уліцидом. прийшла додому , глянула фотки і сама прифігіла. а не замульчувала (є солома)тому що не знала як то потім той уліцид поверх соломи посипати, він же ж попровалюється крізь солому. та й погода на червень дивлюсь у нас в середньому 20 градусів. тобто жари не буде, тому думала пока постоїть без мульчі. але реально тепер думаю з висоти може в очі кидатися. мабуть зганяю сьогодні перероблю те все щоб не так палівно було. заодно дам корневіну і мабуть янтарки по листу і шось від шкідників. на зв'язок вийду через пару неділь, там вже побачим що їм далі давати. брази, всім гарно дякую! бережіть себе 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
NSR500 66 Опубликовано: 2 июня 2 часа назад, stella-kukarella сказал: да, шось я перестаралась з тим уліцидом. прийшла додому , глянула фотки і сама прифігіла. а не замульчувала (є солома)тому що не знала як то потім той уліцид поверх соломи посипати, він же ж попровалюється крізь солому. та й погода на червень дивлюсь у нас в середньому 20 градусів. тобто жари не буде, тому думала пока постоїть без мульчі. але реально тепер думаю з висоти може в очі кидатися. мабуть зганяю сьогодні перероблю те все щоб не так палівно було. заодно дам корневіну і мабуть янтарки по листу і шось від шкідників. на зв'язок вийду через пару неділь, там вже побачим що їм далі давати. брази, всім гарно дякую! бережіть себе Та ты их затравишь такими методами .... Будут на месте сидеть..автики если все нормально сразу растут и быстро , особенно на солнце. Сыпать вообще нельзя - подпалишь корни , только разводить и то рановато ещё 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
UrsusAretos 19 Опубликовано: 2 июня 8 часов назад, NSR500 сказал: Та ты их затравишь такими методами .... Будут на месте сидеть..автики если все нормально сразу растут и быстро , особенно на солнце. Сыпать вообще нельзя - подпалишь корни , только разводить и то рановато ещё Підпалить корні тою штукою від равликів? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 16 613 Трофеи и Медали Опубликовано: 2 июня Я тоже сыпал много,поменьше чем она конечно,и растихи были впорядке. 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 796 Опубликовано: 22 июня @sztella-cucurella Как растихи сис,давненько не обновлялась 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 792 Трофеи и Медали Опубликовано: 22 июня В 02.06.2025 в 00:25, sztella-cucurella сказал: привіт дякую! хто зна, може і я ту панду забрала) вона до речі пережила дай боже диви якою була ще раз дякую ти теж молодець що завів репорт ну якщо така виживає, то в силі канабісу можна не сумніватися 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 466 Опубликовано: 26 июня прівєтулі, народ! рада до вас повернутися короче всяких різних справ навалило чимало, тому не виходить часто писати. але в цілому все більш менш норм, на тому і дякую! що ж повернемось до рослинських справ😊😊 не всьо так гладко як хотілось би. але знаєте в чому цікава штука 😊 як би так пояснити... короче коли я саджала скажімо 15 кущиків , то і зібрати збиралась 15 кущиків😁. надіялась на 100% урожай 😊. а воно мабуть ніколи так не буває🙂 через усілякі можливі нюанси, частина кущиків чи розсади гине. і коли так ставалось, ну це для мене була ціла трагедія 😭 так шкода було втратити рослинку😢 але в якийсь момент до мене дійшло що без втрат не буває і тоді перестала так паритися через все це 😊 до чого це я взагалі веду 😊 до того що після того як я нарешті висадила рослини в поле, деякі, з різних причин не прижились. а потім були ще і ще втрати і в якийсь момент стало пофігу що щось виросте а щось ні 🙂 ну тобто, який урожай буде такий буде. насправді мабуть на одну мене , куща би на рік з головою хватило. а тут 15 нахріна стільки? тому якщо з 15 хай навіть 5 дійдуть до кінця.... ну це ж і так супер. ось такий прикол в аута😊 короче з 15 запланованих у мене поки десь 9 живих рослинок якщо пам'ятаєте, у мене була хрінова земля і розсада в ній мучилась. деякі тоді померли, а ті що якось ще трималися, то деякі з них після переїзду в поле теж загнулися. а деякі туплять до сих пір) і не знати чи виживуть.... як все-таки сезон на сезон не схожий 😊 минулого року я добре пам'ятаю що в 10 числах червня уже пробувала свої автіки висажені в березні. а цього року - у мене такі ще дрібнесенькі рослинки) ну і крім того є ще всякі нюанси. наприклад ті рослини які весь цілий день на сонці - вони у мене якісь ніби забагато їм сонця чи шо, дуже слабо ростуть, такі прибиті сонцем ніби. а ті які мають тінь хоч якусь, ті краще вроді ростуть. короче всьо на фото . на цих вихідних поливала valagro для веги. дуже слабеньким роствором і тільки найбільші рослинки. чахликів простою водою короче деякі ростуть, деякі не дуже. будем дивитись як воно далі буде... і не паримося ще раз усім привіт народ orange sherbet snow panda nice diesel astrata мімозар мімозар 2 грааль pale widow 11 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 796 Опубликовано: 26 июня 6 часов назад, sztella-cucurella сказал: прівєтулі, народ! рада до вас повернутися короче всяких різних справ навалило чимало, тому не виходить часто писати. але в цілому все більш менш норм, на тому і дякую! що ж повернемось до рослинських справ😊😊 не всьо так гладко як хотілось би. але знаєте в чому цікава штука 😊 як би так пояснити... короче коли я саджала скажімо 15 кущиків , то і зібрати збиралась 15 кущиків😁. надіялась на 100% урожай 😊. а воно мабуть ніколи так не буває🙂 через усілякі можливі нюанси, частина кущиків чи розсади гине. і коли так ставалось, ну це для мене була ціла трагедія 😭 так шкода було втратити рослинку😢 але в якийсь момент до мене дійшло що без втрат не буває і тоді перестала так паритися через все це 😊 до чого це я взагалі веду 😊 до того що після того як я нарешті висадила рослини в поле, деякі, з різних причин не прижились. а потім були ще і ще втрати і в якийсь момент стало пофігу що щось виросте а щось ні 🙂 ну тобто, який урожай буде такий буде. насправді мабуть на одну мене , куща би на рік з головою хватило. а тут 15 нахріна стільки? тому якщо з 15 хай навіть 5 дійдуть до кінця.... ну це ж і так супер. ось такий прикол в аута😊 короче з 15 запланованих у мене поки десь 9 живих рослинок якщо пам'ятаєте, у мене була хрінова земля і розсада в ній мучилась. деякі тоді померли, а ті що якось ще трималися, то деякі з них після переїзду в поле теж загнулися. а деякі туплять до сих пір) і не знати чи виживуть.... як все-таки сезон на сезон не схожий 😊 минулого року я добре пам'ятаю що в 10 числах червня уже пробувала свої автіки висажені в березні. а цього року - у мене такі ще дрібнесенькі рослинки) ну і крім того є ще всякі нюанси. наприклад ті рослини які весь цілий день на сонці - вони у мене якісь ніби забагато їм сонця чи шо, дуже слабо ростуть, такі прибиті сонцем ніби. а ті які мають тінь хоч якусь, ті краще вроді ростуть. короче всьо на фото . на цих вихідних поливала valagro для веги. дуже слабеньким роствором і тільки найбільші рослинки. чахликів простою водою короче деякі ростуть, деякі не дуже. будем дивитись як воно далі буде... і не паримося ще раз усім привіт народ orange sherbet snow panda nice diesel astrata мімозар мімозар 2 грааль pale widow Ты права,если это дикий аут,нужно закладывать процент потерь,причем на незнакомых местах,он может очень велик. Некоторые растения действительно слабенькими выглядят.Я кстати тоже заметил,слишком много солнца хорошо,когда аут домашний,и есть возможность поливать каждый день,а в диком ,лучший результат роста,показывают растения ,на которые прямые солнечные лучи попадают часа 4-5.Особенно это актуально,если посещения и соответственно полив/удобрение очень редки,типа 2-3 раза в месяц.Ну и ещё,на мой взгляд,нужно обновлять грунт в лунке каждый сезон,либо после харва,сразу заряжать органикой,готовя к следующему сезону. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 361 Опубликовано: 26 июня Серйозні втрати, співчуваю. Добре, що ти оптимістично налаштована тільки жаль потрачених зусиль і коштів. Та і просто втрачати рослини неприємно. Грааль з мімозаром наче нічого але інші чомусь страждають і не зрозуміло чому бо наче і грунт в розсаду змінила і лунки шикарно підготувала... Давно вже в повинні були відійти і в рості піти, в тут таке. Nice diesel карлик і вже починає цвісти... Зрозуміло, що з них буде пару раз покурити але сподіваюсь, що інші підуть в ріст і тебе порадують) Сподіваюсь далі все буде добре 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 765 Опубликовано: 26 июня 13 минут назад, RustCohle сказал: Добре, що ти оптимістично налаштована тільки жаль потрачених зусиль і коштів. Та і просто втрачати рослини неприємно Якщо чесно, імхо, але до цього треба бути готовим в дикому ауті, на жаль...Контролювати щось в таких умовах майже неможливо. Навіть у себе на дворі за автіками треба слідкувати майже щоденно, інакше буде шляпа... У всякому разі успіхів, сістер, в цій непростій справі! А так рекомендую подумати над індором в майбутньому, якщо немає свого місця нормального в ауті) бо дикий аут та ще лотерея) 5 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 394 Опубликовано: 26 июня сг це завжди ризики - молодець, що почала це розуміти. читай форум, розвивайся, приділяй більше уваги деталям і все буде добре 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 361 Опубликовано: 26 июня (изменено) 9 часов назад, Mecheniy сказал: Якщо чесно, імхо, але до цього треба бути готовим в дикому ауті, на жаль...Контролювати щось в таких умовах майже неможливо. Навіть у себе на дворі за автіками треба слідкувати майже щоденно, інакше буде шляпа... У всякому разі успіхів, сістер, в цій непростій справі! А так рекомендую подумати над індором в майбутньому, якщо немає свого місця нормального в ауті) бо дикий аут та ще лотерея) В більшості з тобою згоден але є нюанси. Людина не в якусь глину висадила і хрін забила, а реально підготувалась- лунки, нормальна земля, захист від всілякої живності... І нехай на стадії розсади були трабли але на час висадки всі виглядали прекрасно. І не зважаючи на всі зусилля вони просто не ростуть та ще й чахнуть незрозуміло чому. Реально була б проблема в грунті, живності чи навіть двохногих щурах то все ясно але ж хз в чому проблема... Изменено 26 июня пользователем RustCohle 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CERVANTES 468 Опубликовано: 27 июня Все буде зараз підуть в хід мімозавр і граль порадують гарно виглядають 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения