Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

Начало гроурепорта

привіт, народ! що ж намаялась я з розсадою, всі нерви з'їла, но не біда. буде мені наукою.

Отже, що ми на сьогодні маємо:

big bang (auto fem.)  -  shajtan
jack herer (auto fem.) - shajtan 

nice diesel (auto fem.) - mudro seeds
astrata       (auto fem.) - mudro seeds 

pale widow (foto fem.) 2шт. - old kyiv hills
violet gas   (foto fem.) - old kyiv hills 

мімозар (fast fem.)2шт. - kaktuss
грааль (fast fem.) - kaktuss 

snow panda 🐼 (foto fem.) - atlas seed (барабашка)
orange sherbet (fast fem.) - fast buds (барабашка)
gorilla cookies (fast fem.) - fast buds (барабашка)

я лише нагадаю, що земля з магазу перемішана з рибним і кістковим борошном з додаванням десь перліту а десь соломи. на дні лунки чотирирічний коров'ячий перегній

добрива: навіть не знаю. є куряк в гранулах, можливо робитиму на основі цього  компоти. 
або
є мастер від valagro ось такі

15.5.30
3.11.38
13.40.13

що буде краще, як гадаєте?

також є  аміачна та магнієва  селітра,
різні стимулятори, антистресанти, вітаміни,
інсектициди,  фунгіциди...

досвіду з цим усім мало, тому буду рада підказкам і порадам що і як краще зробити, додати, підживити ....

тренувати? ... хм...  мабуть не буду. ніколи нічо такого не робила. побачимо

деякі рослинки досить хиленькі. вони пережили пророщення у дуже паршивій землі. хтось каже що краще не бабратись з ними, але хай вже ростуть як є. 

DSC08976.thumb.JPG.0bfbdce910784bc0a7bbe4aa1af5c224.JPG

Рослинки переїхали в аут 31.05. 2025.

big bang (auto fem.)   двк 14.05.👇

DSC08941.thumb.JPG.6c64d63b64319dd88fe826bc9ea7f521.JPG

jack herer (auto fem.)  двк 14.05.👇

DSC08943.thumb.JPG.bcf0dfa00b4102d3048401f207762801.JPG

gorilla cookies (fast fem.) двк 14.05.👇
DSC08946.thumb.JPG.4f5e1f7574972f5fe132e5ed517c92ec.JPG

snow panda 🐼 (foto fem.) двк 14.05👇

DSC08947.thumb.JPG.d55037bc07295f30ad01424972331c47.JPG

orange sherbet (fast fem.) двк 17.05👇

DSC08950.thumb.JPG.e1f3b788fb0b0f893988d6229e0cbf44.JPG

pale widow1 (foto fem.) двк 14.05👇

DSC08952.thumb.JPG.5ed239cdad2906f9c11ddfa34da71d4e.JPG

nice diesel (auto fem.)  двк 17.05.👇

DSC08953.thumb.JPG.5ef29b57424efe8052bfbd686cfaf837.JPG

astrata       (auto fem.) двк 17.05👇

DSC08956.thumb.JPG.8bed1b493b0437c81a2aff6f3f33289d.JPG

мімозар1 (fast fem.) двк 17.05👇

DSC08958.thumb.JPG.41d9efc1a850bb0abb2d2a7412461b06.JPG

мімозар2 (fast fem.) двк 17.05👇

DSC08960.thumb.JPG.309f0f2c390c6ab89998e9794339dbe9.JPG

грааль (fast fem.) двк 17.05👇

DSC08962.thumb.JPG.0628a333207bdff6a6b7f97c93b46b55.JPG

violet gas   (foto fem.) двк 14.05👇

DSC08963.thumb.JPG.098e00f25c14fd8821e021502e61453a.JPG

pale widow2 (foto fem.) двк 14.05👇

DSC08965.thumb.JPG.24760132337c12a4b4e3ec92376bcb17.JPG

ну і пара загальних фото

DSC08968.thumb.JPG.2fd4ed9f5efa7c21bd0fae09d66bb805.JPG

DSC08970.thumb.JPG.4ad794e4eb6e0823a25261e56f817174.JPG

DSC08971.thumb.JPG.4ddbbf1e6add3a28c06e43a3c7b68f3e.JPG

• Like +1 16

Поделиться сообщением

• 3 months later...
Конец гроурепорта

друзяки, всім привіт!:peace:

короче захарвила я свої три рослинки про які розповідала раніше. один автік горіла кукіс фаст бадс, мімозар2 фіолетовий від Кактуса і оранж щербет від фаст бадс.

глянула я під мікроскопом... короче пора уже було, а може навіть треба було раніше. но не факт. але янтарь поліз і достатньо активно.
до речі, може в когось є бажання, то  розкажіть тут, хто коли пускає рослини під ніж. тримаєте до  20% янтаря, чи  до 30%.? чи взагалі не дочекавшись янтарних трихом? цікаво просто кому і як більше заходить. поділіться досвідом, дуже цікаво. я з цього приводу різне читала, хтось так робить хтось так. але для себе пока не можу з цим оприділитися, коли краще і чому):smile:

я доречі писала була раніше, що мабуть трохи ранувато зрізала мімозар 1 той що автоматизувався. там янтаря майже ще не було, а переважна більшість трихом були молочними. показався мені на перших пробах трохи лайтовим. але нещодавно я його знову спробувала .... та офігєзна трава народ!:perfect:  дуже весела получилась.:rasta_biggrin: і я була не сама, друзі до мене навідались... коротше кажучи всім зайшло на ура:giggling:. ну і мені головне тоже:rasta_laugh:. тепер вже мімозар1 курю, а не грааль. от як цікаво получається)):smile:

кстаті, трімила горілку кукіс, дуже смолянистою вийшла,
правда шишки якісь не дуже плотні, а такі продовгуваті і рихлуваті чи як то правильно сказати. коротше кажучи на попкорн трохи схоже. а ще на двох шишах обнаружила початок плісняви. прям самісінький початок, буквально точки розміром з головка спічки. тому вважаю вчасно я її зрізала.
оранж щербет теж уже янтарних трихом вистачало, тому теж зрізала, хоча й не планувала. знайшла на ній якусь невеличку гусінь, а вдома коли повісила сушитись, то теж з неї вилізло з два десятки гусіні. не знаю звідки вона полізла, вроді стовбур цілий і шишки теж. а вот листя покоцані. мабуть все-таки листя їла. тому не страшно.:smile:

ось гусінь

DSC09397.thumb.JPG.a09ae37f59b29598e447981acd0306b8.JPG

так вже получилось, що 
не вийшло в мене все потрімити одразу, тому мімозар2 і оранж щербет пару днів висіли не трімлені. сьогодні тільки потрімила, якраз тоді, коли рослина була трохи підсушена. і я зрозуміла в чому плюс такого тріму. реально ножиці і пальці не так залипають від смоли, як коли одразу трімити. але тут є інші нюанси, наприклад деяке листя вже так плотно обліпило шишки, що й не потрімиш так просто. ну все-таки мені більше сподобалось на свіжак трімити, люблю потім ото все з ножиць і пальців позбирати і пошмалити, аби розуміти що собою взагалі представляє данна травичка. ну якось так:positive:

от так вони сушаться у мене ):smile:

102_9769.thumb.JPG.0f413f0bbe33c1376f58d785a3d888b4.JPG

скажу вам, що прикро було різати. все таки цілий немаленкий сезон провела з цими рослинами і було трохи сумно:rasta_sad: ну але то таке, що поробиш?:smile:
ось останні фоточки растіх поки вони ще росли.

gorilla cookies (fast fem.) - fast buds 

102_9740.thumb.png.53850d7840666869c040d77942452f4a.png

горіла кукіс  пахла  до речі як класична трава, ніяких ноток фруктів чи чогось такого. а просто єдрьоний такий сильний запах трави :smile:

мімозар (fast fem.) - kaktuss👇

102_9750.thumb.png.2fe41a10e2617f4fb82974b28c663dbd.png

мімозар2 пахнув очуміло смачно... я толком і не скажу чим...  поки ріс, здавалось мені що нотки дині там є. а коли трімила, то чимось цитрусовим віддавало, а точніше мандарином) ото прикол:positive:
до речі дуже трихомистий

orange sherbet (fast fem.) - fast buds 👇

IMG_20250916_193201.thumb.png.8c134636eb67ee132ecde48209a8fdaa.png

IMG_20250916_193302.thumb.png.617f1f8f8b6afe2d92f856f99dde4b45.png

оранж щербет  пахнув як я вже казала землянікою. і він теж дуже і дуже трихомистий і шишки дуже плотні. не камінь звісно. але повірте на слово тверді і плотні капець:smile:

ну що народ, такі справи.:smile:
в полі залишилось дві рослинки. я там вже тиждень не була, не знаю як вони. сподіваюсь без плісняви і без гусіні. можливо варто чимось було б обробити, але не знаю чи то правильно на цвітінні бризкати чимось на шишки:hm: (на везі я обробляла кілька разів)
ну нічо, на днях прогуляюсь, гляну що там і як, і вже тоді прийму якесь рішення:smile:

друзі, хай там все, де б ви не були, хай все у вас буде добре :smile:.  гарних вам врожаїв і пахучих шишандр):positive: , та й просто спокою на душі і на серці:wub:
всіх обійняла :drujba: до зустрічі! чао):peace:

• Like +1 15

Поделиться сообщением

Краса!:respect:

• Like +1 3

Подпись.png
                                                                                                        Якщо цінуєш якісну генетику! 
                                                         https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/

Поделиться сообщением

3 часа назад, sztella-cucurella сказал:

друзяки, всім привіт!:peace:

короче захарвила я свої три рослинки про які розповідала раніше. один автік горіла кукіс фаст бадс, мімозар2 фіолетовий від Кактуса і оранж щербет від фаст бадс.

глянула я під мікроскопом... короче пора уже було, а може навіть треба було раніше. но не факт. але янтарь поліз і достатньо активно.
до речі, може в когось є бажання, то  розкажіть тут, хто коли пускає рослини під ніж. тримаєте до  20% янтаря, чи  до 30%.? чи взагалі не дочекавшись янтарних трихом? цікаво просто кому і як більше заходить. поділіться досвідом, дуже цікаво. я з цього приводу різне читала, хтось так робить хтось так. але для себе пока не можу з цим оприділитися, коли краще і чому):smile:

я доречі писала була раніше, що мабуть трохи ранувато зрізала мімозар 1 той що автоматизувався. там янтаря майже ще не було, а переважна більшість трихом були молочними. показався мені на перших пробах трохи лайтовим. але нещодавно я його знову спробувала .... та офігєзна трава народ!:perfect:  дуже весела получилась.:rasta_biggrin: і я була не сама, друзі до мене навідались... коротше кажучи всім зайшло на ура:giggling:. ну і мені головне тоже:rasta_laugh:. тепер вже мімозар1 курю, а не грааль. от як цікаво получається)):smile:

кстаті, трімила горілку кукіс, дуже смолянистою вийшла,
правда шишки якісь не дуже плотні, а такі продовгуваті і рихлуваті чи як то правильно сказати. коротше кажучи на попкорн трохи схоже. а ще на двох шишах обнаружила початок плісняви. прям самісінький початок, буквально точки розміром з головка спічки. тому вважаю вчасно я її зрізала.
оранж щербет теж уже янтарних трихом вистачало, тому теж зрізала, хоча й не планувала. знайшла на ній якусь невеличку гусінь, а вдома коли повісила сушитись, то теж з неї вилізло з два десятки гусіні. не знаю звідки вона полізла, вроді стовбур цілий і шишки теж. а вот листя покоцані. мабуть все-таки листя їла. тому не страшно.:smile:

ось гусінь

DSC09397.thumb.JPG.a09ae37f59b29598e447981acd0306b8.JPG

так вже получилось, що 
не вийшло в мене все потрімити одразу, тому мімозар2 і оранж щербет пару днів висіли не трімлені. сьогодні тільки потрімила, якраз тоді, коли рослина була трохи підсушена. і я зрозуміла в чому плюс такого тріму. реально ножиці і пальці не так залипають від смоли, як коли одразу трімити. але тут є інші нюанси, наприклад деяке листя вже так плотно обліпило шишки, що й не потрімиш так просто. ну все-таки мені більше сподобалось на свіжак трімити, люблю потім ото все з ножиць і пальців позбирати і пошмалити, аби розуміти що собою взагалі представляє данна травичка. ну якось так:positive:

от так вони сушаться у мене ):smile:

102_9769.thumb.JPG.0f413f0bbe33c1376f58d785a3d888b4.JPG

скажу вам, що прикро було різати. все таки цілий немаленкий сезон провела з цими рослинами і було трохи сумно:rasta_sad: ну але то таке, що поробиш?:smile:
ось останні фоточки растіх поки вони ще росли.

gorilla cookies (fast fem.) - fast buds 

102_9740.thumb.png.53850d7840666869c040d77942452f4a.png

горіла кукіс  пахла  до речі як класична трава, ніяких ноток фруктів чи чогось такого. а просто єдрьоний такий сильний запах трави :smile:

мімозар (fast fem.) - kaktuss👇

102_9750.thumb.png.2fe41a10e2617f4fb82974b28c663dbd.png

мімозар2 пахнув очуміло смачно... я толком і не скажу чим...  поки ріс, здавалось мені що нотки дині там є. а коли трімила, то чимось цитрусовим віддавало, а точніше мандарином) ото прикол:positive:
до речі дуже трихомистий

orange sherbet (fast fem.) - fast buds 👇

IMG_20250916_193201.thumb.png.8c134636eb67ee132ecde48209a8fdaa.png

IMG_20250916_193302.thumb.png.617f1f8f8b6afe2d92f856f99dde4b45.png

оранж щербет  пахнув як я вже казала землянікою. і він теж дуже і дуже трихомистий і шишки дуже плотні. не камінь звісно. але повірте на слово тверді і плотні капець:smile:

ну що народ, такі справи.:smile:
в полі залишилось дві рослинки. я там вже тиждень не була, не знаю як вони. сподіваюсь без плісняви і без гусіні. можливо варто чимось було б обробити, але не знаю чи то правильно на цвітінні бризкати чимось на шишки:hm: (на везі я обробляла кілька разів)
ну нічо, на днях прогуляюсь, гляну що там і як, і вже тоді прийму якесь рішення:smile:

друзі, хай там все, де б ви не були, хай все у вас буде добре :smile:.  гарних вам врожаїв і пахучих шишандр):positive: , та й просто спокою на душі і на серці:wub:
всіх обійняла :drujba: до зустрічі! чао):peace:

Клево,с харвом.

Походу и второй куст мимозар автик.Так он зацветает в конце августа.На счет когда харвить,тут дело хозяйское.Я ориентируюсь по времени,(если не плесень или форс мажор)стараюсь держать не меньше 8 недель.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

З харвом ✌️:respect:.  Orange Sherbet шикарно виглядає. А про те коли харвити то я стараюсь тримати по максимуму поки погода дозволяє, а так раніше 50 днів цвітіння не ріжу якщо звісно обставини не змушують. 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Краса, з харвом! 👍🏻

Харвлю теж по-різному, як і вище писали, краше довше...чим більш янтарю, тим більше прибиває до дивану стаф ну і зрілість це класно, а якщо молодший то він може бути більш бодрящий, ну типу не зелений а молодий але потужний так сказати)

• Like +1 2

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Поделиться сообщением

З харвом ,рано ще рано ,в мене мімозар зацвів десь 10-12 серпня а першого вересня виглядав шикарно що я і поняв він вицвіте ,я тримав до останнього ,десь до 10 жовтня ,що сказати після трьох місяців пролічки ,одна із самих сильних  стрейнів да і біг юа  на одному рівні кого не пригощав казали що це найсильніше шо курили,як для мене дуже достойний варік щоб ростити в ауті ,але в мене автів з нього не попадалось ,в мене й зараз лежить банка півторашка плотно набита розсипухою і закатана мімозара :perfect:а біг юа в шишках лежить.Скоро рік буде.А в тебе горіхи мімозара теж були 2924 року бо я питав у бро сказав що не має,буде робити якщо кацапи дадуть змогу.Татарська ракета все пре огонь дуже достойна дудка слабих не виявленно ,а в мене ще лишились горішки татарки  і джелато і вв.і біг-юа три горіха.Пролєчка рішає 100%

Изменено пользователем СэрМюллех
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

1 час назад, СэрМюллех сказал:

З харвом ,рано ще рано ,в мене мімозар щацвів десь 10-12 серпня а першого вересня виглядав шикарно що я і поняв він ввицвіте ґ,я тримав до останнього ,десь до 10 жовтня ,що сказати після трьх місяців пролічки ,одна із самих мильних  стрейнів да і біг юа  на одному рівні кого не пригощав казали що це найсильніше шо курили,як для мене дуже достойний варік щоб ростити в ауті ,але в мене автів з нього не попадалось ,в мене й зараз лежить банка півторашка плотно набита розсипухою і закатана мімозара :perfect:а біг юа в шишках лежить.Скоро рік буде.А втебе горіхи мімозара теж були 2924 року бо я питав у бро сказав що не має,буде робити якщо кацапи дадуть змогу.Татарська ракета все пре огонь дуже достойна дудка слабих не виявленно ,а в мене ще лишились горішки татарки  і джелатто і вв.і біг-юа три горіхаПролєчка рішаж 100%

Я  у Кактуса слабого не встречал,автики хоть и не люблю,но татарка,вв и желато,вполне зачетные,часок нагребают нормально.У меня мимозар давнешний,не один ещё не автоматизировался,а граалики новые(1,2)к сожалению все три автики,но вставляют тоже на уровне.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Як будуть мімозарки, то візьму на слідуючий рік, і граль якщо доцвіте і сподобається тягло то візьму ,а автіків хватає.А якщо не буде то в тебе будем брати Хатабич мімозара багато лишилось горішків? В мене три лишилось посіяв в цьому році ,поїло всі три ,а з пяти граль дві пропало дві автіка і одна фаст.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

всім привіт!:peace:
хочу трохи доповнити репорт.
прогулялась вранці на поле. погодка сьогодні просто чудесна. тепло і сонячно, а в небі жодної хмаринки. я так підозрюю, що з самого ранку на полях стоїть туман, тому що все навкруги мокре, ну і його насправді видно з балкону:smile:

на початку репорту, хто пам'ятає, розповідала, що окрім зайців і фазанів ніхто більше в цих місцях не водиться. але потім, я так поняла завелась лисиця, а сьогодні ще й отакі сліди обнаружила. підозра на косулю але насправді я точно не знаю хто це))

102_9791.thumb.JPG.b511190068eb3015697fe47e8215a0e6.JPG

102_9793.thumb.JPG.599e4fe4597afb60b8de93f1af40b9cd.JPG

ну а це фазанячі походу. фазанів просто море... поки до місця дійдеш, то сто разів тебе налякають, прям з під ніг вилітаючи з характерним криком:yatta:

102_9792.thumb.JPG.7d7534c591826c4627c12ec5db2bc7d9.JPG

а ще бачила зайців, три штуки відразу!!! правда поки дістала телефон, то їх уже і слід простив:rasta_laugh:
так як є вірогідність того, що наступний сезон  проведу уже не в цих місцях (що дуже прикро) то 
на згадку, так сказать, залишу тут це відео) хай буде)
як я все-таки обожнюю ці поля,  та й природу в цілому, просто неймовірне задоволення отримую коли виходжу за місто:smile::smile::smile:

я раніше бачила ну двох зайців рядом, але так щоб три пліч о пліч топали - такого ніколи не бачила. шкода що не встигла засняти. до речі зайці були огромними  і хутро з рижуватим таким  відтінком )

ну а ось рослинки
джек херер цвіте і пахне):smile:

102_9785.thumb.JPG.e792f21485cc2fce9dd28a2b06b3b046.JPG

102_9787.thumb.JPG.fb4cb0b8d03f8819ed0b41756c54f041.JPG

і ось ця рожевенька (то вона на відео))
pale widow 

102_9778.thumb.JPG.ddcaa7c8bd2f57490aeea9e3d3a73bb6.JPG

102_9773.thumb.JPG.29268264d8286df200cd4c8311534065.JPG

все з ними гаразд.
плісняви нема, гусениць також
навіть не знаю обробляти чимось чи не варто...
препарат світч у мене до речі є в арсеналі:smile: короч, ще подумаю)

@Хотабычбро, видимо действительно мімозар2 автоматом оказався) що тут поробиш... ну нічо, через год попробуєм ще раз виростити уже всьотакі фаст версію. спасибо что розтолковал, а то  я даже не догадалась бы. думала всe-таки фаст выростила))) может это они у меня автиками стали из-за того  что, если помнишь, на ранней стадии много стресса получали через плохую землю. я тогда полно рассады от разных производителей погубила. а эти видишь  хоть выжили.

@СэрМюллех привіт бро, рада що заскочив сюди)
я взимку замовляла у Кактуса, але якого року сємки не знаю. так, в мене теж ще повно його насіння.  насипав мені дай боже, я малость прифігіла коли отримала. все й не перепробуєш так сразу)

добро друзі. дякую за увагу, за відгуки, за коменти і просто за те  що заходите так сказать в гості. це приємно:smile:

всім добра !
до скорого:peace:

• Like +1 14

Поделиться сообщением

Мама тереза ділись мімозкою:rasta_biggrin:

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

4 часа назад, СэрМюллех сказал:

Як будуть мімозарки, то візьму на слідуючий рік, і граль якщо доцвіте і сподобається тягло то візьму ,а автіків хватає.А якщо не буде то в тебе будем брати Хатабич мімозара багато лишилось горішків? В мене три лишилось посіяв в цьому році ,поїло всі три ,а з пяти граль дві пропало дві автіка і одна фаст.

Надо глянуть сколько осталось,но немного однозначно,я или в 23 или в 22 брал,пораздавал много.Автиков тоже по брови,а куда их садить только…@sztella-cucurella Следы косули.Посмотрел ещё раз на твоего мимозар,с увеличением,мне вроде как опять похоже шо рано,стигм свежих много.Надо записывать,когда цвет начинается,особенно когда  много мастей.Можно реп назад полистать,но мне неудобно с телефона.

• Like +1 4

Поделиться сообщением

Гарні рослини, а кліщів немає на листі знизу?

вони, звісно, не люблять вологу ,а в тебе дощі, але... перевірити не завадить

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• Создать...