sztella-cucurella 635 Опубликовано: 1 июня привіт, народ! що ж намаялась я з розсадою, всі нерви з'їла, но не біда. буде мені наукою. Отже, що ми на сьогодні маємо: big bang (auto fem.) - shajtan jack herer (auto fem.) - shajtan nice diesel (auto fem.) - mudro seeds astrata (auto fem.) - mudro seeds pale widow (foto fem.) 2шт. - old kyiv hills violet gas (foto fem.) - old kyiv hills мімозар (fast fem.)2шт. - kaktuss грааль (fast fem.) - kaktuss snow panda 🐼 (foto fem.) - atlas seed (барабашка) orange sherbet (fast fem.) - fast buds (барабашка) gorilla cookies (fast fem.) - fast buds (барабашка) я лише нагадаю, що земля з магазу перемішана з рибним і кістковим борошном з додаванням десь перліту а десь соломи. на дні лунки чотирирічний коров'ячий перегній добрива: навіть не знаю. є куряк в гранулах, можливо робитиму на основі цього компоти. або є мастер від valagro ось такі 15.5.30 3.11.38 13.40.13 що буде краще, як гадаєте? також є аміачна та магнієва селітра, різні стимулятори, антистресанти, вітаміни, інсектициди, фунгіциди... досвіду з цим усім мало, тому буду рада підказкам і порадам що і як краще зробити, додати, підживити .... тренувати? ... хм... мабуть не буду. ніколи нічо такого не робила. побачимо деякі рослинки досить хиленькі. вони пережили пророщення у дуже паршивій землі. хтось каже що краще не бабратись з ними, але хай вже ростуть як є. Рослинки переїхали в аут 31.05. 2025. big bang (auto fem.) двк 14.05.👇 jack herer (auto fem.) двк 14.05.👇 gorilla cookies (fast fem.) двк 14.05.👇 snow panda 🐼 (foto fem.) двк 14.05👇 orange sherbet (fast fem.) двк 17.05👇 pale widow1 (foto fem.) двк 14.05👇 nice diesel (auto fem.) двк 17.05.👇 astrata (auto fem.) двк 17.05👇 мімозар1 (fast fem.) двк 17.05👇 мімозар2 (fast fem.) двк 17.05👇 грааль (fast fem.) двк 17.05👇 violet gas (foto fem.) двк 14.05👇 pale widow2 (foto fem.) двк 14.05👇 ну і пара загальних фото 16 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 635 Опубликовано: 20 сентября друзяки, всім привіт! короче захарвила я свої три рослинки про які розповідала раніше. один автік горіла кукіс фаст бадс, мімозар2 фіолетовий від Кактуса і оранж щербет від фаст бадс. глянула я під мікроскопом... короче пора уже було, а може навіть треба було раніше. но не факт. але янтарь поліз і достатньо активно. до речі, може в когось є бажання, то розкажіть тут, хто коли пускає рослини під ніж. тримаєте до 20% янтаря, чи до 30%.? чи взагалі не дочекавшись янтарних трихом? цікаво просто кому і як більше заходить. поділіться досвідом, дуже цікаво. я з цього приводу різне читала, хтось так робить хтось так. але для себе пока не можу з цим оприділитися, коли краще і чому) я доречі писала була раніше, що мабуть трохи ранувато зрізала мімозар 1 той що автоматизувався. там янтаря майже ще не було, а переважна більшість трихом були молочними. показався мені на перших пробах трохи лайтовим. але нещодавно я його знову спробувала .... та офігєзна трава народ! дуже весела получилась. і я була не сама, друзі до мене навідались... коротше кажучи всім зайшло на ура. ну і мені головне тоже. тепер вже мімозар1 курю, а не грааль. от як цікаво получається)) кстаті, трімила горілку кукіс, дуже смолянистою вийшла, правда шишки якісь не дуже плотні, а такі продовгуваті і рихлуваті чи як то правильно сказати. коротше кажучи на попкорн трохи схоже. а ще на двох шишах обнаружила початок плісняви. прям самісінький початок, буквально точки розміром з головка спічки. тому вважаю вчасно я її зрізала. оранж щербет теж уже янтарних трихом вистачало, тому теж зрізала, хоча й не планувала. знайшла на ній якусь невеличку гусінь, а вдома коли повісила сушитись, то теж з неї вилізло з два десятки гусіні. не знаю звідки вона полізла, вроді стовбур цілий і шишки теж. а вот листя покоцані. мабуть все-таки листя їла. тому не страшно. ось гусінь так вже получилось, що не вийшло в мене все потрімити одразу, тому мімозар2 і оранж щербет пару днів висіли не трімлені. сьогодні тільки потрімила, якраз тоді, коли рослина була трохи підсушена. і я зрозуміла в чому плюс такого тріму. реально ножиці і пальці не так залипають від смоли, як коли одразу трімити. але тут є інші нюанси, наприклад деяке листя вже так плотно обліпило шишки, що й не потрімиш так просто. ну все-таки мені більше сподобалось на свіжак трімити, люблю потім ото все з ножиць і пальців позбирати і пошмалити, аби розуміти що собою взагалі представляє данна травичка. ну якось так от так вони сушаться у мене ) скажу вам, що прикро було різати. все таки цілий немаленкий сезон провела з цими рослинами і було трохи сумно ну але то таке, що поробиш? ось останні фоточки растіх поки вони ще росли. gorilla cookies (fast fem.) - fast buds горіла кукіс пахла до речі як класична трава, ніяких ноток фруктів чи чогось такого. а просто єдрьоний такий сильний запах трави мімозар (fast fem.) - kaktuss👇 мімозар2 пахнув очуміло смачно... я толком і не скажу чим... поки ріс, здавалось мені що нотки дині там є. а коли трімила, то чимось цитрусовим віддавало, а точніше мандарином) ото прикол до речі дуже трихомистий orange sherbet (fast fem.) - fast buds 👇 оранж щербет пахнув як я вже казала землянікою. і він теж дуже і дуже трихомистий і шишки дуже плотні. не камінь звісно. але повірте на слово тверді і плотні капець ну що народ, такі справи. в полі залишилось дві рослинки. я там вже тиждень не була, не знаю як вони. сподіваюсь без плісняви і без гусіні. можливо варто чимось було б обробити, але не знаю чи то правильно на цвітінні бризкати чимось на шишки (на везі я обробляла кілька разів) ну нічо, на днях прогуляюсь, гляну що там і як, і вже тоді прийму якесь рішення друзі, хай там все, де б ви не були, хай все у вас буде добре . гарних вам врожаїв і пахучих шишандр) , та й просто спокою на душі і на серці всіх обійняла до зустрічі! чао) 15 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 311 Опубликовано: 20 сентября Краса! 3 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 11 106 Опубликовано: 20 сентября 3 часа назад, sztella-cucurella сказал: друзяки, всім привіт! короче захарвила я свої три рослинки про які розповідала раніше. один автік горіла кукіс фаст бадс, мімозар2 фіолетовий від Кактуса і оранж щербет від фаст бадс. глянула я під мікроскопом... короче пора уже було, а може навіть треба було раніше. но не факт. але янтарь поліз і достатньо активно. до речі, може в когось є бажання, то розкажіть тут, хто коли пускає рослини під ніж. тримаєте до 20% янтаря, чи до 30%.? чи взагалі не дочекавшись янтарних трихом? цікаво просто кому і як більше заходить. поділіться досвідом, дуже цікаво. я з цього приводу різне читала, хтось так робить хтось так. але для себе пока не можу з цим оприділитися, коли краще і чому) я доречі писала була раніше, що мабуть трохи ранувато зрізала мімозар 1 той що автоматизувався. там янтаря майже ще не було, а переважна більшість трихом були молочними. показався мені на перших пробах трохи лайтовим. але нещодавно я його знову спробувала .... та офігєзна трава народ! дуже весела получилась. і я була не сама, друзі до мене навідались... коротше кажучи всім зайшло на ура. ну і мені головне тоже. тепер вже мімозар1 курю, а не грааль. от як цікаво получається)) кстаті, трімила горілку кукіс, дуже смолянистою вийшла, правда шишки якісь не дуже плотні, а такі продовгуваті і рихлуваті чи як то правильно сказати. коротше кажучи на попкорн трохи схоже. а ще на двох шишах обнаружила початок плісняви. прям самісінький початок, буквально точки розміром з головка спічки. тому вважаю вчасно я її зрізала. оранж щербет теж уже янтарних трихом вистачало, тому теж зрізала, хоча й не планувала. знайшла на ній якусь невеличку гусінь, а вдома коли повісила сушитись, то теж з неї вилізло з два десятки гусіні. не знаю звідки вона полізла, вроді стовбур цілий і шишки теж. а вот листя покоцані. мабуть все-таки листя їла. тому не страшно. ось гусінь так вже получилось, що не вийшло в мене все потрімити одразу, тому мімозар2 і оранж щербет пару днів висіли не трімлені. сьогодні тільки потрімила, якраз тоді, коли рослина була трохи підсушена. і я зрозуміла в чому плюс такого тріму. реально ножиці і пальці не так залипають від смоли, як коли одразу трімити. але тут є інші нюанси, наприклад деяке листя вже так плотно обліпило шишки, що й не потрімиш так просто. ну все-таки мені більше сподобалось на свіжак трімити, люблю потім ото все з ножиць і пальців позбирати і пошмалити, аби розуміти що собою взагалі представляє данна травичка. ну якось так от так вони сушаться у мене ) скажу вам, що прикро було різати. все таки цілий немаленкий сезон провела з цими рослинами і було трохи сумно ну але то таке, що поробиш? ось останні фоточки растіх поки вони ще росли. gorilla cookies (fast fem.) - fast buds горіла кукіс пахла до речі як класична трава, ніяких ноток фруктів чи чогось такого. а просто єдрьоний такий сильний запах трави мімозар (fast fem.) - kaktuss👇 мімозар2 пахнув очуміло смачно... я толком і не скажу чим... поки ріс, здавалось мені що нотки дині там є. а коли трімила, то чимось цитрусовим віддавало, а точніше мандарином) ото прикол до речі дуже трихомистий orange sherbet (fast fem.) - fast buds 👇 оранж щербет пахнув як я вже казала землянікою. і він теж дуже і дуже трихомистий і шишки дуже плотні. не камінь звісно. але повірте на слово тверді і плотні капець ну що народ, такі справи. в полі залишилось дві рослинки. я там вже тиждень не була, не знаю як вони. сподіваюсь без плісняви і без гусіні. можливо варто чимось було б обробити, але не знаю чи то правильно на цвітінні бризкати чимось на шишки (на везі я обробляла кілька разів) ну нічо, на днях прогуляюсь, гляну що там і як, і вже тоді прийму якесь рішення друзі, хай там все, де б ви не були, хай все у вас буде добре . гарних вам врожаїв і пахучих шишандр) , та й просто спокою на душі і на серці всіх обійняла до зустрічі! чао) Клево,с харвом. Походу и второй куст мимозар автик.Так он зацветает в конце августа.На счет когда харвить,тут дело хозяйское.Я ориентируюсь по времени,(если не плесень или форс мажор)стараюсь держать не меньше 8 недель. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 597 Опубликовано: 20 сентября З харвом ✌️. Orange Sherbet шикарно виглядає. А про те коли харвити то я стараюсь тримати по максимуму поки погода дозволяє, а так раніше 50 днів цвітіння не ріжу якщо звісно обставини не змушують. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 007 Опубликовано: 20 сентября Краса, з харвом! 👍🏻 Харвлю теж по-різному, як і вище писали, краше довше...чим більш янтарю, тим більше прибиває до дивану стаф ну і зрілість це класно, а якщо молодший то він може бути більш бодрящий, ну типу не зелений а молодий але потужний так сказати) 2 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 730 Опубликовано: 21 сентября (изменено) З харвом ,рано ще рано ,в мене мімозар зацвів десь 10-12 серпня а першого вересня виглядав шикарно що я і поняв він вицвіте ,я тримав до останнього ,десь до 10 жовтня ,що сказати після трьох місяців пролічки ,одна із самих сильних стрейнів да і біг юа на одному рівні кого не пригощав казали що це найсильніше шо курили,як для мене дуже достойний варік щоб ростити в ауті ,але в мене автів з нього не попадалось ,в мене й зараз лежить банка півторашка плотно набита розсипухою і закатана мімозара а біг юа в шишках лежить.Скоро рік буде.А в тебе горіхи мімозара теж були 2924 року бо я питав у бро сказав що не має,буде робити якщо кацапи дадуть змогу.Татарська ракета все пре огонь дуже достойна дудка слабих не виявленно ,а в мене ще лишились горішки татарки і джелато і вв.і біг-юа три горіха.Пролєчка рішає 100% Изменено 21 сентября пользователем СэрМюллех 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 11 106 Опубликовано: 21 сентября 1 час назад, СэрМюллех сказал: З харвом ,рано ще рано ,в мене мімозар щацвів десь 10-12 серпня а першого вересня виглядав шикарно що я і поняв він ввицвіте ґ,я тримав до останнього ,десь до 10 жовтня ,що сказати після трьх місяців пролічки ,одна із самих мильних стрейнів да і біг юа на одному рівні кого не пригощав казали що це найсильніше шо курили,як для мене дуже достойний варік щоб ростити в ауті ,але в мене автів з нього не попадалось ,в мене й зараз лежить банка півторашка плотно набита розсипухою і закатана мімозара а біг юа в шишках лежить.Скоро рік буде.А втебе горіхи мімозара теж були 2924 року бо я питав у бро сказав що не має,буде робити якщо кацапи дадуть змогу.Татарська ракета все пре огонь дуже достойна дудка слабих не виявленно ,а в мене ще лишились горішки татарки і джелатто і вв.і біг-юа три горіхаПролєчка рішаж 100% Я у Кактуса слабого не встречал,автики хоть и не люблю,но татарка,вв и желато,вполне зачетные,часок нагребают нормально.У меня мимозар давнешний,не один ещё не автоматизировался,а граалики новые(1,2)к сожалению все три автики,но вставляют тоже на уровне. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 730 Опубликовано: 21 сентября Як будуть мімозарки, то візьму на слідуючий рік, і граль якщо доцвіте і сподобається тягло то візьму ,а автіків хватає.А якщо не буде то в тебе будем брати Хатабич мімозара багато лишилось горішків? В мене три лишилось посіяв в цьому році ,поїло всі три ,а з пяти граль дві пропало дві автіка і одна фаст. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 635 Опубликовано: 21 сентября всім привіт! хочу трохи доповнити репорт. прогулялась вранці на поле. погодка сьогодні просто чудесна. тепло і сонячно, а в небі жодної хмаринки. я так підозрюю, що з самого ранку на полях стоїть туман, тому що все навкруги мокре, ну і його насправді видно з балкону на початку репорту, хто пам'ятає, розповідала, що окрім зайців і фазанів ніхто більше в цих місцях не водиться. але потім, я так поняла завелась лисиця, а сьогодні ще й отакі сліди обнаружила. підозра на косулю але насправді я точно не знаю хто це)) ну а це фазанячі походу. фазанів просто море... поки до місця дійдеш, то сто разів тебе налякають, прям з під ніг вилітаючи з характерним криком а ще бачила зайців, три штуки відразу!!! правда поки дістала телефон, то їх уже і слід простив так як є вірогідність того, що наступний сезон проведу уже не в цих місцях (що дуже прикро) то на згадку, так сказать, залишу тут це відео) хай буде) як я все-таки обожнюю ці поля, та й природу в цілому, просто неймовірне задоволення отримую коли виходжу за місто 20250921_101943.mp4 я раніше бачила ну двох зайців рядом, але так щоб три пліч о пліч топали - такого ніколи не бачила. шкода що не встигла засняти. до речі зайці були огромними і хутро з рижуватим таким відтінком ) ну а ось рослинки джек херер цвіте і пахне) і ось ця рожевенька (то вона на відео)) pale widow все з ними гаразд. плісняви нема, гусениць також навіть не знаю обробляти чимось чи не варто... препарат світч у мене до речі є в арсеналі короч, ще подумаю) @Хотабычбро, видимо действительно мімозар2 автоматом оказався) що тут поробиш... ну нічо, через год попробуєм ще раз виростити уже всьотакі фаст версію. спасибо что розтолковал, а то я даже не догадалась бы. думала всe-таки фаст выростила))) может это они у меня автиками стали из-за того что, если помнишь, на ранней стадии много стресса получали через плохую землю. я тогда полно рассады от разных производителей погубила. а эти видишь хоть выжили. @СэрМюллех привіт бро, рада що заскочив сюди) я взимку замовляла у Кактуса, але якого року сємки не знаю. так, в мене теж ще повно його насіння. насипав мені дай боже, я малость прифігіла коли отримала. все й не перепробуєш так сразу) добро друзі. дякую за увагу, за відгуки, за коменти і просто за те що заходите так сказать в гості. це приємно всім добра ! до скорого 14 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 730 Опубликовано: 21 сентября Мама тереза ділись мімозкою 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 11 106 Опубликовано: 21 сентября 4 часа назад, СэрМюллех сказал: Як будуть мімозарки, то візьму на слідуючий рік, і граль якщо доцвіте і сподобається тягло то візьму ,а автіків хватає.А якщо не буде то в тебе будем брати Хатабич мімозара багато лишилось горішків? В мене три лишилось посіяв в цьому році ,поїло всі три ,а з пяти граль дві пропало дві автіка і одна фаст. Надо глянуть сколько осталось,но немного однозначно,я или в 23 или в 22 брал,пораздавал много.Автиков тоже по брови,а куда их садить только…@sztella-cucurella Следы косули.Посмотрел ещё раз на твоего мимозар,с увеличением,мне вроде как опять похоже шо рано,стигм свежих много.Надо записывать,когда цвет начинается,особенно когда много мастей.Можно реп назад полистать,но мне неудобно с телефона. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 103 Трофеи и Медали Опубликовано: 23 сентября Гарні рослини, а кліщів немає на листі знизу? вони, звісно, не люблять вологу ,а в тебе дощі, але... перевірити не завадить 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения