sztella-cucurella 650 Опубликовано: 1 июня привіт, народ! що ж намаялась я з розсадою, всі нерви з'їла, но не біда. буде мені наукою. Отже, що ми на сьогодні маємо: big bang (auto fem.) - shajtan jack herer (auto fem.) - shajtan nice diesel (auto fem.) - mudro seeds astrata (auto fem.) - mudro seeds pale widow (foto fem.) 2шт. - old kyiv hills violet gas (foto fem.) - old kyiv hills мімозар (fast fem.)2шт. - kaktuss грааль (fast fem.) - kaktuss snow panda 🐼 (foto fem.) - atlas seed (барабашка) orange sherbet (fast fem.) - fast buds (барабашка) gorilla cookies (fast fem.) - fast buds (барабашка) я лише нагадаю, що земля з магазу перемішана з рибним і кістковим борошном з додаванням десь перліту а десь соломи. на дні лунки чотирирічний коров'ячий перегній добрива: навіть не знаю. є куряк в гранулах, можливо робитиму на основі цього компоти. або є мастер від valagro ось такі 15.5.30 3.11.38 13.40.13 що буде краще, як гадаєте? також є аміачна та магнієва селітра, різні стимулятори, антистресанти, вітаміни, інсектициди, фунгіциди... досвіду з цим усім мало, тому буду рада підказкам і порадам що і як краще зробити, додати, підживити .... тренувати? ... хм... мабуть не буду. ніколи нічо такого не робила. побачимо деякі рослинки досить хиленькі. вони пережили пророщення у дуже паршивій землі. хтось каже що краще не бабратись з ними, але хай вже ростуть як є. Рослинки переїхали в аут 31.05. 2025. big bang (auto fem.) двк 14.05.👇 jack herer (auto fem.) двк 14.05.👇 gorilla cookies (fast fem.) двк 14.05.👇 snow panda 🐼 (foto fem.) двк 14.05👇 orange sherbet (fast fem.) двк 17.05👇 pale widow1 (foto fem.) двк 14.05👇 nice diesel (auto fem.) двк 17.05.👇 astrata (auto fem.) двк 17.05👇 мімозар1 (fast fem.) двк 17.05👇 мімозар2 (fast fem.) двк 17.05👇 грааль (fast fem.) двк 17.05👇 violet gas (foto fem.) двк 14.05👇 pale widow2 (foto fem.) двк 14.05👇 ну і пара загальних фото 16 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 650 Опубликовано: 20 сентября друзяки, всім привіт! короче захарвила я свої три рослинки про які розповідала раніше. один автік горіла кукіс фаст бадс, мімозар2 фіолетовий від Кактуса і оранж щербет від фаст бадс. глянула я під мікроскопом... короче пора уже було, а може навіть треба було раніше. но не факт. але янтарь поліз і достатньо активно. до речі, може в когось є бажання, то розкажіть тут, хто коли пускає рослини під ніж. тримаєте до 20% янтаря, чи до 30%.? чи взагалі не дочекавшись янтарних трихом? цікаво просто кому і як більше заходить. поділіться досвідом, дуже цікаво. я з цього приводу різне читала, хтось так робить хтось так. але для себе пока не можу з цим оприділитися, коли краще і чому) я доречі писала була раніше, що мабуть трохи ранувато зрізала мімозар 1 той що автоматизувався. там янтаря майже ще не було, а переважна більшість трихом були молочними. показався мені на перших пробах трохи лайтовим. але нещодавно я його знову спробувала .... та офігєзна трава народ! дуже весела получилась. і я була не сама, друзі до мене навідались... коротше кажучи всім зайшло на ура. ну і мені головне тоже. тепер вже мімозар1 курю, а не грааль. от як цікаво получається)) кстаті, трімила горілку кукіс, дуже смолянистою вийшла, правда шишки якісь не дуже плотні, а такі продовгуваті і рихлуваті чи як то правильно сказати. коротше кажучи на попкорн трохи схоже. а ще на двох шишах обнаружила початок плісняви. прям самісінький початок, буквально точки розміром з головка спічки. тому вважаю вчасно я її зрізала. оранж щербет теж уже янтарних трихом вистачало, тому теж зрізала, хоча й не планувала. знайшла на ній якусь невеличку гусінь, а вдома коли повісила сушитись, то теж з неї вилізло з два десятки гусіні. не знаю звідки вона полізла, вроді стовбур цілий і шишки теж. а вот листя покоцані. мабуть все-таки листя їла. тому не страшно. ось гусінь так вже получилось, що не вийшло в мене все потрімити одразу, тому мімозар2 і оранж щербет пару днів висіли не трімлені. сьогодні тільки потрімила, якраз тоді, коли рослина була трохи підсушена. і я зрозуміла в чому плюс такого тріму. реально ножиці і пальці не так залипають від смоли, як коли одразу трімити. але тут є інші нюанси, наприклад деяке листя вже так плотно обліпило шишки, що й не потрімиш так просто. ну все-таки мені більше сподобалось на свіжак трімити, люблю потім ото все з ножиць і пальців позбирати і пошмалити, аби розуміти що собою взагалі представляє данна травичка. ну якось так от так вони сушаться у мене ) скажу вам, що прикро було різати. все таки цілий немаленкий сезон провела з цими рослинами і було трохи сумно ну але то таке, що поробиш? ось останні фоточки растіх поки вони ще росли. gorilla cookies (fast fem.) - fast buds горіла кукіс пахла до речі як класична трава, ніяких ноток фруктів чи чогось такого. а просто єдрьоний такий сильний запах трави мімозар (fast fem.) - kaktuss👇 мімозар2 пахнув очуміло смачно... я толком і не скажу чим... поки ріс, здавалось мені що нотки дині там є. а коли трімила, то чимось цитрусовим віддавало, а точніше мандарином) ото прикол до речі дуже трихомистий orange sherbet (fast fem.) - fast buds 👇 оранж щербет пахнув як я вже казала землянікою. і він теж дуже і дуже трихомистий і шишки дуже плотні. не камінь звісно. але повірте на слово тверді і плотні капець ну що народ, такі справи. в полі залишилось дві рослинки. я там вже тиждень не була, не знаю як вони. сподіваюсь без плісняви і без гусіні. можливо варто чимось було б обробити, але не знаю чи то правильно на цвітінні бризкати чимось на шишки (на везі я обробляла кілька разів) ну нічо, на днях прогуляюсь, гляну що там і як, і вже тоді прийму якесь рішення друзі, хай там все, де б ви не були, хай все у вас буде добре . гарних вам врожаїв і пахучих шишандр) , та й просто спокою на душі і на серці всіх обійняла до зустрічі! чао) 15 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 359 Опубликовано: 20 сентября Краса! 3 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 11 179 Опубликовано: 20 сентября 3 часа назад, sztella-cucurella сказал: друзяки, всім привіт! короче захарвила я свої три рослинки про які розповідала раніше. один автік горіла кукіс фаст бадс, мімозар2 фіолетовий від Кактуса і оранж щербет від фаст бадс. глянула я під мікроскопом... короче пора уже було, а може навіть треба було раніше. но не факт. але янтарь поліз і достатньо активно. до речі, може в когось є бажання, то розкажіть тут, хто коли пускає рослини під ніж. тримаєте до 20% янтаря, чи до 30%.? чи взагалі не дочекавшись янтарних трихом? цікаво просто кому і як більше заходить. поділіться досвідом, дуже цікаво. я з цього приводу різне читала, хтось так робить хтось так. але для себе пока не можу з цим оприділитися, коли краще і чому) я доречі писала була раніше, що мабуть трохи ранувато зрізала мімозар 1 той що автоматизувався. там янтаря майже ще не було, а переважна більшість трихом були молочними. показався мені на перших пробах трохи лайтовим. але нещодавно я його знову спробувала .... та офігєзна трава народ! дуже весела получилась. і я була не сама, друзі до мене навідались... коротше кажучи всім зайшло на ура. ну і мені головне тоже. тепер вже мімозар1 курю, а не грааль. от як цікаво получається)) кстаті, трімила горілку кукіс, дуже смолянистою вийшла, правда шишки якісь не дуже плотні, а такі продовгуваті і рихлуваті чи як то правильно сказати. коротше кажучи на попкорн трохи схоже. а ще на двох шишах обнаружила початок плісняви. прям самісінький початок, буквально точки розміром з головка спічки. тому вважаю вчасно я її зрізала. оранж щербет теж уже янтарних трихом вистачало, тому теж зрізала, хоча й не планувала. знайшла на ній якусь невеличку гусінь, а вдома коли повісила сушитись, то теж з неї вилізло з два десятки гусіні. не знаю звідки вона полізла, вроді стовбур цілий і шишки теж. а вот листя покоцані. мабуть все-таки листя їла. тому не страшно. ось гусінь так вже получилось, що не вийшло в мене все потрімити одразу, тому мімозар2 і оранж щербет пару днів висіли не трімлені. сьогодні тільки потрімила, якраз тоді, коли рослина була трохи підсушена. і я зрозуміла в чому плюс такого тріму. реально ножиці і пальці не так залипають від смоли, як коли одразу трімити. але тут є інші нюанси, наприклад деяке листя вже так плотно обліпило шишки, що й не потрімиш так просто. ну все-таки мені більше сподобалось на свіжак трімити, люблю потім ото все з ножиць і пальців позбирати і пошмалити, аби розуміти що собою взагалі представляє данна травичка. ну якось так от так вони сушаться у мене ) скажу вам, що прикро було різати. все таки цілий немаленкий сезон провела з цими рослинами і було трохи сумно ну але то таке, що поробиш? ось останні фоточки растіх поки вони ще росли. gorilla cookies (fast fem.) - fast buds горіла кукіс пахла до речі як класична трава, ніяких ноток фруктів чи чогось такого. а просто єдрьоний такий сильний запах трави мімозар (fast fem.) - kaktuss👇 мімозар2 пахнув очуміло смачно... я толком і не скажу чим... поки ріс, здавалось мені що нотки дині там є. а коли трімила, то чимось цитрусовим віддавало, а точніше мандарином) ото прикол до речі дуже трихомистий orange sherbet (fast fem.) - fast buds 👇 оранж щербет пахнув як я вже казала землянікою. і він теж дуже і дуже трихомистий і шишки дуже плотні. не камінь звісно. але повірте на слово тверді і плотні капець ну що народ, такі справи. в полі залишилось дві рослинки. я там вже тиждень не була, не знаю як вони. сподіваюсь без плісняви і без гусіні. можливо варто чимось було б обробити, але не знаю чи то правильно на цвітінні бризкати чимось на шишки (на везі я обробляла кілька разів) ну нічо, на днях прогуляюсь, гляну що там і як, і вже тоді прийму якесь рішення друзі, хай там все, де б ви не були, хай все у вас буде добре . гарних вам врожаїв і пахучих шишандр) , та й просто спокою на душі і на серці всіх обійняла до зустрічі! чао) Клево,с харвом. Походу и второй куст мимозар автик.Так он зацветает в конце августа.На счет когда харвить,тут дело хозяйское.Я ориентируюсь по времени,(если не плесень или форс мажор)стараюсь держать не меньше 8 недель. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 615 Опубликовано: 20 сентября З харвом ✌️. Orange Sherbet шикарно виглядає. А про те коли харвити то я стараюсь тримати по максимуму поки погода дозволяє, а так раніше 50 днів цвітіння не ріжу якщо звісно обставини не змушують. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 071 Опубликовано: 20 сентября Краса, з харвом! 👍🏻 Харвлю теж по-різному, як і вище писали, краше довше...чим більш янтарю, тим більше прибиває до дивану стаф ну і зрілість це класно, а якщо молодший то він може бути більш бодрящий, ну типу не зелений а молодий але потужний так сказати) 2 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 732 Опубликовано: 21 сентября (изменено) З харвом ,рано ще рано ,в мене мімозар зацвів десь 10-12 серпня а першого вересня виглядав шикарно що я і поняв він вицвіте ,я тримав до останнього ,десь до 10 жовтня ,що сказати після трьох місяців пролічки ,одна із самих сильних стрейнів да і біг юа на одному рівні кого не пригощав казали що це найсильніше шо курили,як для мене дуже достойний варік щоб ростити в ауті ,але в мене автів з нього не попадалось ,в мене й зараз лежить банка півторашка плотно набита розсипухою і закатана мімозара а біг юа в шишках лежить.Скоро рік буде.А в тебе горіхи мімозара теж були 2924 року бо я питав у бро сказав що не має,буде робити якщо кацапи дадуть змогу.Татарська ракета все пре огонь дуже достойна дудка слабих не виявленно ,а в мене ще лишились горішки татарки і джелато і вв.і біг-юа три горіха.Пролєчка рішає 100% Изменено 21 сентября пользователем СэрМюллех 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 11 179 Опубликовано: 21 сентября 1 час назад, СэрМюллех сказал: З харвом ,рано ще рано ,в мене мімозар щацвів десь 10-12 серпня а першого вересня виглядав шикарно що я і поняв він ввицвіте ґ,я тримав до останнього ,десь до 10 жовтня ,що сказати після трьх місяців пролічки ,одна із самих мильних стрейнів да і біг юа на одному рівні кого не пригощав казали що це найсильніше шо курили,як для мене дуже достойний варік щоб ростити в ауті ,але в мене автів з нього не попадалось ,в мене й зараз лежить банка півторашка плотно набита розсипухою і закатана мімозара а біг юа в шишках лежить.Скоро рік буде.А втебе горіхи мімозара теж були 2924 року бо я питав у бро сказав що не має,буде робити якщо кацапи дадуть змогу.Татарська ракета все пре огонь дуже достойна дудка слабих не виявленно ,а в мене ще лишились горішки татарки і джелатто і вв.і біг-юа три горіхаПролєчка рішаж 100% Я у Кактуса слабого не встречал,автики хоть и не люблю,но татарка,вв и желато,вполне зачетные,часок нагребают нормально.У меня мимозар давнешний,не один ещё не автоматизировался,а граалики новые(1,2)к сожалению все три автики,но вставляют тоже на уровне. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 732 Опубликовано: 21 сентября Як будуть мімозарки, то візьму на слідуючий рік, і граль якщо доцвіте і сподобається тягло то візьму ,а автіків хватає.А якщо не буде то в тебе будем брати Хатабич мімозара багато лишилось горішків? В мене три лишилось посіяв в цьому році ,поїло всі три ,а з пяти граль дві пропало дві автіка і одна фаст. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 650 Опубликовано: 21 сентября всім привіт! хочу трохи доповнити репорт. прогулялась вранці на поле. погодка сьогодні просто чудесна. тепло і сонячно, а в небі жодної хмаринки. я так підозрюю, що з самого ранку на полях стоїть туман, тому що все навкруги мокре, ну і його насправді видно з балкону на початку репорту, хто пам'ятає, розповідала, що окрім зайців і фазанів ніхто більше в цих місцях не водиться. але потім, я так поняла завелась лисиця, а сьогодні ще й отакі сліди обнаружила. підозра на косулю але насправді я точно не знаю хто це)) ну а це фазанячі походу. фазанів просто море... поки до місця дійдеш, то сто разів тебе налякають, прям з під ніг вилітаючи з характерним криком а ще бачила зайців, три штуки відразу!!! правда поки дістала телефон, то їх уже і слід простив так як є вірогідність того, що наступний сезон проведу уже не в цих місцях (що дуже прикро) то на згадку, так сказать, залишу тут це відео) хай буде) як я все-таки обожнюю ці поля, та й природу в цілому, просто неймовірне задоволення отримую коли виходжу за місто 20250921_101943.mp4 я раніше бачила ну двох зайців рядом, але так щоб три пліч о пліч топали - такого ніколи не бачила. шкода що не встигла засняти. до речі зайці були огромними і хутро з рижуватим таким відтінком ) ну а ось рослинки джек херер цвіте і пахне) і ось ця рожевенька (то вона на відео)) pale widow все з ними гаразд. плісняви нема, гусениць також навіть не знаю обробляти чимось чи не варто... препарат світч у мене до речі є в арсеналі короч, ще подумаю) @Хотабычбро, видимо действительно мімозар2 автоматом оказався) що тут поробиш... ну нічо, через год попробуєм ще раз виростити уже всьотакі фаст версію. спасибо что розтолковал, а то я даже не догадалась бы. думала всe-таки фаст выростила))) может это они у меня автиками стали из-за того что, если помнишь, на ранней стадии много стресса получали через плохую землю. я тогда полно рассады от разных производителей погубила. а эти видишь хоть выжили. @СэрМюллех привіт бро, рада що заскочив сюди) я взимку замовляла у Кактуса, але якого року сємки не знаю. так, в мене теж ще повно його насіння. насипав мені дай боже, я малость прифігіла коли отримала. все й не перепробуєш так сразу) добро друзі. дякую за увагу, за відгуки, за коменти і просто за те що заходите так сказать в гості. це приємно всім добра ! до скорого 14 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 732 Опубликовано: 21 сентября Мама тереза ділись мімозкою 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 11 179 Опубликовано: 21 сентября 4 часа назад, СэрМюллех сказал: Як будуть мімозарки, то візьму на слідуючий рік, і граль якщо доцвіте і сподобається тягло то візьму ,а автіків хватає.А якщо не буде то в тебе будем брати Хатабич мімозара багато лишилось горішків? В мене три лишилось посіяв в цьому році ,поїло всі три ,а з пяти граль дві пропало дві автіка і одна фаст. Надо глянуть сколько осталось,но немного однозначно,я или в 23 или в 22 брал,пораздавал много.Автиков тоже по брови,а куда их садить только…@sztella-cucurella Следы косули.Посмотрел ещё раз на твоего мимозар,с увеличением,мне вроде как опять похоже шо рано,стигм свежих много.Надо записывать,когда цвет начинается,особенно когда много мастей.Можно реп назад полистать,но мне неудобно с телефона. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 214 Трофеи и Медали Опубликовано: 23 сентября Гарні рослини, а кліщів немає на листі знизу? вони, звісно, не люблять вологу ,а в тебе дощі, але... перевірити не завадить 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 650 Опубликовано: 13 октября друзі всім вітаннячка три тижні не писала. власне бо не дуже то й є про що) нагадаю, що в полі до цього моменту залишались дві рослинки. тепер уже тільки одна - джек херер від Шайтанича. пале відов прийшлось забрати додому, бо коли прийшла, то ось так вона мене зустріла в неї був трохи стовбур підгризений з самого низу. хоч я її і підперла, але видно сильно важкою була після дощу, тому уломилася. хоч були і дощі і холод, але як на мене трохи набрала вона за весь цей час. взагалі хоч і маленька, але шиши досить непогані. а це фото та сама рослина два тижні тому зроблене, хтось поламав дві маленькі гілочки. я їх забрала , висушила і спробувала.... і бляха так накрило... я взагалі не очікувала. рослинка ж мала, важко і з траблами весь сезон росла, до того ж не дозріла. думала і по ефекту буде таке собі. але виявилось що помилялась. накурило дуже сильно і неочікувано кльово. заздрю тим, хто підіймав цю рослину і вона в них нормальних розмірів виросла. треба буде потім спробувати на пробу ще раз, бо ну дуже дивно що така файна. але поки скажу, що дуже зачотна дудка короче сезон не перестає дивувати, причом приємно). ось ще фото цієї рослинки. гарна така була з рожевими стігмами. зараз уже сушиться вдома. до речі трімила одразу і це було капець як важко. настільки, що я навіть хреново все це зробила, бо не могла інакше. все дуже і дуже смолянисте ну а це джек херер. єдиною і самотньою залишилась в полі. теж по чуть набирає. плісняви нема, гусіні також. я була обробляла світчом перед холодами і дощами, але не знаю чи це препарат спасає, чи то просто рослинка невеличка, тому гарно встигає після дощів просихати) ну і це ж поле, вітер любить тут гуляти ось такі справи. так як майже нема чого фоткати, то подіставала з лунок коріння раніше зрізаних рослин. ось це найкраще вдалось вирвати. це з мімозара той що був фіолетовий. навіть в таку похмуру і прохолодну погоду в полі дуже чарівно. вже вкотре за сезон гуляла там і насолоджувалась . жаль правда, що тут тварин не випасають. може тоді ще й гриби якісь би росли. я б з радістю збирала ну а так - просто поле, небо, хащі і квіти) а ще от такі польові доріжки. дуже мені подобаються. гуляти ними одне задоволення добро, народ. трохи сумно що сезон підходить до завершення. адже було цікаво і весело разом з вами я не прощаюсь. просто думки в голос до зустрічі , до скорого хай все у вас буде добре! 15 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 214 Трофеи и Медали Опубликовано: 13 октября Чудовий Джек а шишки накурять не залежно від розмірів, головне, щоби достигли 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 071 Опубликовано: 13 октября 59 минут назад, sztella-cucurella сказал: трохи сумно що сезон підходить до завершення. адже було цікаво і весело разом з вами Чудові фотки!) А осінью завжди трохи сумно буває, але при тому неймовірно красиво) з частковим харвом! 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 287 Опубликовано: 13 октября 4 минуты назад, Mecheniy сказал: Чудові фотки!) А осінью завжди трохи сумно буває, але при тому неймовірно красиво) з частковим харвом! З харвом, сестро! Так осінь це часто сум. Цієї осені ловлю часто себе на відчутті, що осінь має для мене якийсь особливий сенс. Запах жухлрго листя, його фарби, що іноді зупиняють біг зору і приковують до себе і я ніжно "цепенею" в моменті. Осінь чарівна. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 359 Опубликовано: 13 октября З Харвом! Класні фото! 1 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 640 Опубликовано: Четверг в 17:33 я трімлю, безпосередньо перед закладанням до контейнеру. мені значно легше ніж коли все ще свіже та пружне 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения