stella-kukarella 261 Опубликовано: 1 мая В 30.04.2025 в 01:16, Warming сказал: Та це все вигадки і понти. Ніякий звір не полює на коноплі і тим більше не розкопує лунки в пошуках курячого лайна. Усі випадки чисто випадковість і невдалий збіг обставин. В мене і зайці, і косулі, їжаки, білки, ондатри, лисиці... Бувало топчуть, бувало птах якийсь нашкодить, одного разу натрапив на кабанчика зовсім поряд, але ніяка тварина спєцом на діляни не лізе. Хіба двонога. Це комахи значно більше шкоди приносять, слимаки, тощо. Ну можна трохи накидати гілок підходи позакривати, зайці буває гризуть, копитні пересуваються тропами.. Але з рибою чотко зроблений маячок. В принципі як і весь підхід в цілому чоткий. Респект ого😱 ото у вас звіринець там. ще й ондатри. у нас їх кажись взагалі нема. колись були, коли я була мала бачила їх в річці. а їжаків нема і не було.в житті не бачила живого їжака) а десь їх кажуть повно) косулі, кабани, лиси , вовки... ну вони є в цьому краю, але значно десь дальше від міста. ну якшоб це все водилося тут, явно б не було ніякої риби і всякого такого в лунках, обходилась би без цього. а так, чому б не спробувати. я хз чому, ну якось (можливо поки що) мені до душі на органіці їхати. але знаю, що все може згодом помінятись). дякую) дуже приємно, ще й як)😊 В 30.04.2025 в 06:54, yyarik сказал: Ну автікам буде збс так думаю...а ось deep forest від Doctors choice,планую робити добрячі лунки,там і земля і перегній перепрівший піде в хід,ну а трохи пізніше від kyiv old hills , original charas, Scotian gold автікам 💯 процентів буде зашибісь) а репорту нема у тебе? із задоволенням подивилась би. думаю і не тільки я) у мене теж від олдкиїв буде шось але інші сорти В 30.04.2025 в 00:31, Shajtan сказал: А репорт буде? 😏 ну в смислі чи буде😁 це і є мій репорт). чи що мається на увазі)? ну я бачиш приготувала 15 лунок і туди заселю 15 рослинок. всі різні, від різних виробників. і від вас в тому числі . і про це все і йтиметься в репорті) до речі сємки вже всі замочила і жду. як проклюнуться пустять корінці і проростуть, потім трохи окріпнуть і будуть усі готові в дорогу, тоді вже напишу від кого і які сорти. просто не хочу спішити з тим , бо можливо не всі ж проростуть, і їх тому треба буде замінити на щось інше, а це все потім виправляй тут в репорті.... короче боюсь що тільки заплутає справу.... чи шо? було б краще, якби про все це теж описувала? як краще?) 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CERVANTES 419 Опубликовано: 2 мая Пишіть про все гарно виходить 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 306 Опубликовано: 5 мая В 30.04.2025 в 01:16, Warming сказал: Та це все вигадки і понти. Ніякий звір не полює на коноплі і тим більше не розкопує лунки в пошуках курячого лайна. Усі випадки чисто випадковість і невдалий збіг обставин. В мене і зайці, і косулі, їжаки, білки, ондатри, лисиці... Бувало топчуть, бувало птах якийсь нашкодить, одного разу натрапив на кабанчика зовсім поряд, але ніяка тварина спєцом на діляни не лізе. Хіба двонога. Це комахи значно більше шкоди приносять, слимаки, тощо. Ну можна трохи накидати гілок підходи позакривати, зайці буває гризуть, копитні пересуваються тропами.. Але з рибою чотко зроблений маячок. В принципі як і весь підхід в цілому чоткий. Респект Какие вигадки и понты?Люди делятся опытом,и он не всегда позитивный.То шо тебя не коснулась проблема,не означает шо её не может быть.Как можно утверждать что то не присутствуя и не видя собственными глазами,? 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 755 Опубликовано: 5 мая 14 часов назад, Хотабыч сказал: Как можно утверждать что то не присутствуя и не видя собственными глазами,? Друже, ти лісу ніколи в житті не бачив. Навіть уяви не маєш, що це таке Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 306 Опубликовано: 5 мая 36 минут назад, Warming сказал: Друже, ти лісу ніколи в житті не бачив. Навіть уяви не маєш, що це таке Не угадал,грибы люблю собирать,по этому до 22года ездил 2-3 раза за сезон.В принципе разговора про лес и небыло,речь шла о возможном вреде животных в диком ауте,а это и поля,и посадки,и яры…К примеру с кабанами я столкнулся в заповеднике,ныне называемом рельефно ландшафтным парком ,,Клебан Бык».Там водохранилище 550га зеркала и вокруг него лесопосадка,в несколько раз больше.Так вот охотхозяйство развело столько свиней(скрестили диких с домашними)шо если ты как то встретил кабанчика,то тут я мог встретить 2-3 семьи,по 10-15 штук за день рыбалки.Которых первых вывели(они в розовых пятнах были),те и людей не боялись,выходили кормиться к зоне отдыха,та и вообще практически всю територию(особенно ближе к воде)перекапывали как трактором.А лиса шкодничала в ярку,по которому рос камыш,в перемешку с дичькой и постоянно паслись фазаны. По ходу ты на своей местности зациклен и другие варианты развития событий не рассматриваешь,либо же хлебом не корми,дай поспорить. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 755 Опубликовано: 5 мая (изменено) @Хотабыч Изменено 6 мая пользователем Warming Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 755 Опубликовано: 5 мая (изменено) del Изменено 6 мая пользователем Warming Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 261 Опубликовано: Пятница в 19:42 привіт, народ! як ви? сподіваюсь у кожного все більш менш добре) розкажу трохи як йдуть справи з моїми рослинками. нажаль далеко все не так гуд як хотілось би. короче замочила я 15 рослин, поставила на прокльов і на цьому етапі все було добре. 14-ть проклюнулось без проблем, пустили за пару днів гарні товсті корінчики. а та одна що не прокинуласьь була замінена на аналогічну і теж згодом проросла. тут на форумі кілька днів досить активно обсуждали проростання насінин.. як на мене, з проростанням особливих проблем не виникає. це досить простий етап у вирощуванні. А от що було далі, навіть згадувати не хочу. я реально сіла була якось і заплакала. для повноти картини мушу тут трохи поділитися як то всьо у мене проходило. заготовила короче 15 мішечків для розсади (фіг вже згадаю звідки вони в мене завалялись). зазвичай все роблю в стаканчиках звичайних . але шось дома не набралось необхідної кількості, кудись йти за ними не хотілося, тому і вирішила використати мішечки (лежать же ж без діла). перед тим глянула по просторах інтернету, вроді успішно люди ними користуються. ну і висадила я туди проросші насінини (земля купована, перемішана з вермикулітом). і тут почалося.. як на мене, ось це і є найважчий етап - підняти оту розсаду. короче каски поскидали легко, з цим проблем не було. проблеми виникли з правильним поливанням. поясню. спочатку походу я перелила їх, хоча вроді не багато води їм давала а вони тупо стояли на місці, і навіть листя (сємядолі) не розкривали (хоча вже були без касок і без плівок). потім, коли просохли і здавалось шо все пішло на поправку, якось я прийшла додому з роботи, а вони всі лежать ((. на цей раз вже не долила получається. попшикала з пульвіка. вроді відійшли помалу . наступного разу йшла на роботу і трохи зволожила грунт , шоб знов не полягли як прийду. а як оказалось я знову їх перелила. ну шо за писдець.. просто капець. як цю золоту середину нащупати, поки не знаю. і вроді би не було в мене таких проблем в минулому році. так, пригадую теж важко набирались сил, довго ось цей період проходив поки вони ще зовсім слабенькі, поки листочків лише одна пара. але ось так шоб так тяжко було - такого не було. в результаті майже половину насінин я погубила. десь загнив корінець, десь між корінцем і листям стовбур занадто був затоненький і рослина не витримала , десь ще якась мара... ((( блін, дуже прикро і я дуже важко переживаю ці втрати. тим більше що серед втрат були не дешеві закордонні сємки. короче кажучи до сих пір з усім цим мучаюсь. вже кучу нових сємок замочила по новій, стараюсь вже більш відповідальніше ставитись до всього цього, але всеодно важкувато все це проходить. ну сподіваюсь що все якось вирулиться. можливо правда не 15 буде рослинок, а менше, нажаль. ну побачимо... до речі зазвичай все це відбувалось на підвіконнику. але пам'ятаю що світла їм там завжди не вистачало, тягнулись і хилились до світла, тому на цей раз вирішила тримати їх під світлом битовим . колись давно я хотіла вирощувати вдома на мінімалках, і чоловік зробив мені ось таку типу люстру (фото). але руки до того так і не дійшли , люстра кілька років пролежала в кладовці. а тепер я її дістала, перевірила ура працює. поставила картону коробку, туди розсаду і зверху люстру з двома лампами 6500/ читала десь що саме таке світло норм для розсади. ну і пару фоток для повноти картини. поки що їдемо так, кривувато трохи но шо поробиш не дуже хотілось про все це писати, я то собі планувала, що вже ось ось можна буде в аут переносити і вже тоді написати що там у мене буде рости. але не виходить так. ну нічо, все це досвід і можливо наступного разу він стане мені в нагоді) народ, всіх обійняла) всім миру. 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 15 705 Трофеи и Медали Опубликовано: Пятница в 19:54 11 минут назад, stella-kukarella сказал: лампами 6500 Да,отличная рассада под этим светом. Не грусти систа =) 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения