Neverminder 3 930 Опубликовано: Пятница в 07:44 Вітаю шановне панство! Кожен з вас стикався в житті з ситуацією, коли придбане насіння не проростає або дохне. Варіантів , за POSTALом може бути кілька: - криві руки - погані думки - не повезло... Початківець, дивлячись на стату продавця і час реєстрації на форумі, починає думати,шо дійсно проблема в ньому самому, але.... Це -не так. Якшо насіння якісне і свіже-воно проросте без усяких танців з бубном. В підтвердження своїх слів я запустив сессію з тестування матеріалу наших брідерів: Так, в житті буває всяке, але ,я вважаю, шо за будь-яких обставин треба залишатися людиною і мати мужність визнавати свої помилки. POSTAL має іншу думку - почитайте. Людині срати на вас, на ваш час. Він-д'Артань'ян,шо продає насіння "сотнями". Йому похую ваші проблеми,бо в нього своя статистика. Він буде надсилати вам фото паростків, розповідаючи,шо все гаразд - то ви олень І,в той час, поки ви їбатиметеся з його бутерним насінням (не все,але в переважній більшості), від буде сцяти вам у вуха про філософію і прочу хуєту. Пруфи-в топіку. Якшо не бажаєте,шоб вас за ваші ж гроші шили в дурні,зневажаючи ваш час та працю - краще обходьте стороною Mudro Seeds в особі POSTAL 1 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
POSTAL 4 340 Опубликовано: Пятница в 10:43 😅😅😅 1 Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 930 Опубликовано: Пятница в 10:45 2 минуты назад, POSTAL сказал: 😅😅😅 Єбать смішно)))) Хуйню втюхав - ай молодець))) А які б ти смайли малював,дивлячись мені в очі,вася?))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
POSTAL 4 340 Опубликовано: Пятница в 10:47 (изменено) 1 минуту назад, Neverminder сказал: Єбать смішно)))) Хуйню втюхав - ай молодець))) А які б ти смайли малював,дивлячись мені в очі,вася? Так давай созвонимся по видео , поговорим )) Можешь ко мне в город приехать пообщаемся , если ты такой серьезный перец. 🤭 Я никогда и некому хуйню не тюхал . 😉 Всякое может быть , но в данном случаи ты рукожоп ) Изменено Пятница в 10:47 пользователем POSTAL 1 Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 930 Опубликовано: Пятница в 10:50 4 минуты назад, POSTAL сказал: Так давай созвонимся по видео , поговорим )) Можешь ко мне в город приехать пообщаемся , если ты такой серьезный перец. 🤭 Я никогда и некому хуйню не тюхал . 😉 Про шо з тобою спілкуватись? Тобі проміж ріг треба раз броню збити,шоб ти трохи простіше був, а потім вже спілкуватись про шось. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 15 593 Трофеи и Медали Опубликовано: Пятница в 10:53 6 минут назад, POSTAL сказал: рукожоп Предупреждение. 1 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
POSTAL 4 340 Опубликовано: Пятница в 10:57 (изменено) 8 минут назад, Neverminder сказал: Про шо з тобою спілкуватись? Тобі проміж ріг треба раз броню збити,шоб ти трохи простіше був, а потім вже спілкуватись про шось. Делать выводы о прорастании я могу от личных тестов или от отзывов , т.к продаю не одну сотню семян и не одному десятку гроверам ( ток по форуму ) , обращений был бы не один десяток , по факту в этом сезоне было 3 обращения , 2 с форума и 1 с магазина , беру во внимание что занимаюсь не один год и в сезон в период массовых продаж я бываю случаи что у кого то что то не выходит , это статистика, это природа, это случаи и т.д Факторы. На данный момент , я поставил вчера на тесты те сорта что писали ) посмотрим. Ты же хочешь узнать что я тебе бы сказал с глазу на глаз , а тут же морозишься ( 4 минуты назад, MrHaze сказал: Предупреждение. Как то всеравно , но факт что человек мне писал угрозы про бить ебало , маты в сообщениях ты упустил. Далеко пойдешь 😉 Главное не пропадай как и тот за кого ты вступился :) Изменено Пятница в 10:58 пользователем POSTAL 1 Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
POSTAL 4 340 Опубликовано: Пятница в 11:01 Такие как вы добьют форум до конца, мне конечно жаль , вас в том числе просто по человечески, но у каждого своя дорога ) Оруу предупреждение за правду , Ура Ура Ура 😅🤭 1 Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 930 Опубликовано: Пятница в 11:03 @POSTALЦе вся твоя аргументація: перехід на особистості,образи і смайли? Оце ти собі рекламу робиш))) Короче,не шановний. Я не хочу більше гаяти на тебе свій час. Так зневажливо будеш із своєю дружиною спілкуватися. Яка ти людина і шо ти продаєш я буду згадувати,з посиланням на пруфи при першій-ліпшій можливості. Хай в тебе все буде так,як ти ото робиш. Ігнор. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 15 593 Трофеи и Медали Опубликовано: Пятница в 11:05 1 минуту назад, POSTAL сказал: предупреждение за правду , Мог бы просто написать что он виноват в том что орехи не проросли,но ты решил оскорбить. 7 минут назад, POSTAL сказал: маты в сообщениях Мат на форуме не запрещен,угрозы тоже. 2 1 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 15 593 Трофеи и Медали Опубликовано: Пятница в 11:13 Я тут подумал...Дартаньян серед говна это тоже обидно...Невермайндеру тоже предупреждение,если @Shajtan решит шо я не прав то уберет. 1 2 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kaktuss 7 877 Опубликовано: Пятница в 11:23 10 минут назад, MrHaze сказал: Я тут подумал...Дартаньян серед говна это тоже обидно. Якесь божевілля.. 🙃 Це вже той самий кінець світу?) 3 5 Репорт-2016 АУТ http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/ Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) . https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 930 Опубликовано: Пятница в 11:40 28 минут назад, MrHaze сказал: Я тут подумал...Дартаньян серед говна это тоже обидно...Невермайндеру тоже предупреждение,если @Shajtan решит шо я не прав то уберет. Хай буде. За то майже без мата,переходу на особистості і,після купи згаяного часу і отого "спілкування", доволі ввічливо. Прогресую 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 15 593 Трофеи и Медали Опубликовано: Пятница в 11:42 2 минуты назад, Neverminder сказал: Прогресую На старости лет мудрецом будешь =) 1 2 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisDoomOcculta 7 266 Опубликовано: Пятница в 12:19 1 час назад, POSTAL сказал: Всякое может быть , но в данном случаи ты рукожоп ) Бро, а що на твою думку автор допису робив не так при пророщуванні? І цікаво як пророщуєш ти, чи є якісь лафй-хаки для старого насіння, чи насіння яке має трабли з проростанням? 1 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 930 Опубликовано: Пятница в 12:29 9 минут назад, CannabisDoomOcculta сказал: автор допису робив не так при пророщуванні? згадав звідки в нього то насіння 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
POSTAL 4 340 Опубликовано: Пятница в 12:31 (изменено) 13 минут назад, CannabisDoomOcculta сказал: Бро, а що на твою думку автор допису робив не так при пророщуванні? І цікаво як пророщуєш ти, чи є якісь лафй-хаки для старого насіння, чи насіння яке має трабли з проростанням? Я пророщую в спунжах , або відразу в землі. Мені не сподобалась зайва волога , та можливо високі або навпаки низьки температури. Наприклад перший день я обільно змочую спунжи ,а потім через сутки починає сохнути, можу пакет надіти якщо нижче 21'° , не переливаю, та не сушу. Легка вологість. Закинув вчора у ночі на тест, подивимось. Хоча в Новий Рік , особисто підіймав найс дизеля, це мій один з любих сортів вже понад 5 років. Насіння кінець 23 року, не вважаю старим, тим паче зберігав в сухому прохолодному місці, так були збії зі світлом, але я пророщував вже після, все було гарно і потужно) Та і беру в увагу що в цьому сезоні саме їх продав більше 500 штук, гадаю вже б писали. Повір , я ніколи нікого не підьцобуаав,або слав гівно, мені важливо щоб було все добре, я люблю порядок. Але розумію що у всіх все добре не може бути. Нехай спробує тримати марку більше 10 років , там щоб були постійні клієнти котрі тебе знають багато років, зрозуміє яка це праця. Можливо щось пішло не так, розберемось , але як людина себе поводить це інше питання. Він це не сотня моїх клієнтів та не кінцевий результат . Тим паче він мені в темі, або в особисті не писав. Изменено Пятница в 12:33 пользователем POSTAL Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisDoomOcculta 7 266 Опубликовано: Пятница в 12:34 2 минуты назад, POSTAL сказал: Я пророщую в спунжах , або відразу в землі. Мені не сподобалась зайва волога , та можливо високі або навпаки низьки температури. Наприклад перший день я обільно змочую спунжи ,а потім через сутки починає сохнути, можу пакет надіти якщо нижче 21'° , не переливаю, та не сушу. Легка вологість. тобто без якихось додаткових фунгіцидів чи стимів? >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
POSTAL 4 340 Опубликовано: Пятница в 12:37 1 минуту назад, CannabisDoomOcculta сказал: тобто без якихось додаткових фунгіцидів чи стимів? Жодного разу їх не юзав. Для мене старе нассіня це , наприклад 2015 рік , г ,13 , і то в 2023 їх розмножив. 2 Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisDoomOcculta 7 266 Опубликовано: Пятница в 13:23 48 минут назад, POSTAL сказал: можливо високі або навпаки низьки температури. 49 минут назад, POSTAL сказал: якщо нижче 21'° писав у сусідній гілці та і тут продублюю, певний час пророщував при 15-17 С, бо при 24-25 мені здавалось насіння тоне/задихаєтсья. Ну як здавалось, коли було холодніше проростало, а коли отак тепленько - то не дуже (одна партія). І одні умови при яких стрельне сорт, для іншого будуть чимось не так. >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 420 Трофеи и Медали Опубликовано: Пятница в 15:01 3 часа назад, MrHaze сказал: Я тут подумал...Дартаньян серед говна это тоже обидно...Невермайндеру тоже предупреждение,если @Shajtan решит шо я не прав то уберет. Якщо Постала не чіпляє, можемо проігнорити. Ну а там я ,чесно кажучи, з тим же Костею задовбався вирішувати чи образа людини була чи ні. Якщо чіплятися, то це образа. Типу порівняння людини з гівном. Не важливо чи там є згадування героїв Дюма. Якщо сказати Джеймс Бонд серед гандонів, гадаю, це теж не дуже, але звучить смішно 😄 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 420 Трофеи и Медали Опубликовано: Пятница в 15:03 2 часа назад, POSTAL сказал: Жодного разу їх не юзав. Для мене старе нассіня це , наприклад 2015 рік , г ,13 , і то в 2023 їх розмножив. для мене старе насіння це 22 рік. Я в себе в магазині знижки роблю на нього, або знімаю з продажів, якщо воно до того ж і дрібне. Воно проростає, але не ідеально 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 420 Трофеи и Медали Опубликовано: Пятница в 15:10 4 часа назад, MrHaze сказал: Мог бы просто написать что он виноват в том что орехи не проросли,но ты решил оскорбить. Мат на форуме не запрещен,угрозы тоже. Хейз найбільш адекватний адмін, котрий єдиний тут слідкує за порядком. 4 часа назад, POSTAL сказал: Такие как вы добьют форум до конца, мне конечно жаль , вас в том числе просто по человечески, но у каждого своя дорога ) Оруу предупреждение за правду , Ура Ура Ура 😅🤭 Не починайте тут на хлопця наганяти, а то побаню всіх і форум закінчиться після моєї тупості 😁 А взагалі, тобі нас жалко? Може себе краще пожалієш? Такий олдовий і ніби-то мудрим повинен бути, а лише дурня клеїш, типу ти вище нашої дріб'язковості і тупості людської. Може нашим гуру станеш? 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 216 Опубликовано: Пятница в 15:34 17 минут назад, Shajtan сказал: єдиний тут слідкує за порядком. Так Неверминдер теж хоче адмінку, чого ж не дали 18 минут назад, Shajtan сказал: найбільш адекватний адмін, Нехай тоді перечитає правила. Та скаже нам чому "погрози" це не порушення Я так підозрюю з такими тенденціями скоро тут буде один Неверминдер(правий у всьому і всіда) Шайтан і Хейз ))) Від тебе бро не очікував що будеш підтримувати не праву сторону, наче розумний хлопець а підтримуєш не тих. Ну то так і живемо Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 930 Опубликовано: Пятница в 15:38 2 минуты назад, Mecheniy сказал: Так Неверминдер теж хоче адмінку, чого ж не дали Нехай тоді перечитає правила. Та скаже нам чому "погрози" це не порушення Я так підозрюю з такими тенденціями скоро тут буде один Неверминдер(правий у всьому і всіда) Шайтан і Хейз ))) Від тебе бро не очікував що будеш підтримувати не праву сторону, наче розумний хлопець а підтримуєш не тих. Ну то так і живемо Бро, ти вважаєш,що я маю дякувати за витрачений час,гроші і кончене відношення? Чи тихенько мовчати? Якшо ти береш за свою роботу гроші - виконуй її якісно і відповідай за свої дії Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения