Mecheniy 216 Опубликовано: Суббота в 07:52 (изменено) 25 минут назад, MadRoot сказал: Купи сам за бугром свіже з актуальних сортів, або в надійних продавців в Україні, які проблеми. Коли якість насіння радує і в рази дешевше за "імпортне", немає сенсу просто купувати інше Це імхо) Так склалося, я нічого не маю проти імпортного насіння, його генетику я і курю собсна) Просто, особисто для мене це марнотратство зараз... Бо влаштовує на 200% насіння Гуда наприклад, цікаві сорти) 25 минут назад, MadRoot сказал: Так очі ж бачили що брали)) Мене давно не ображали ерорси наприклад на сайті, але я брав хороші сорти...а погані знав заздалегідь які не брати) досвід друзів підказав, деякі сорти просто напросто дуже погано сходять імпортні, деякі дуже добре і якість норм, але ціна вища в них всеодно Це з 4 роки тому було десь тому за зараз нічого не кажу... не повезло із сортом, просто...то таке) Мир бро🤝🏻 Изменено Суббота в 07:53 пользователем Mecheniy 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 5 238 Опубликовано: Суббота в 08:05 48 минут назад, Mecheniy сказал: про якого завжди кажуть добре 10 часов назад, Neverminder сказал: 3 чи чотири насінини фемок двох стрейнів. Теж завіряв,шо все свіже (був один невсход чи два і як бачиш не завжди.3 трьох чи чотирьох один чи два . складається таке уявлення ,що тільки і ждуть продавці та брідери-коли ж автор до них звернеться,щоб йому залежале втюхать.мабуть таку лічную нєпріязнь іспитують,що кушать не можуть. а Барабашка з Посталом залякали інших..мабуть навіть тут на форумі цієї весни не один десяток гроверів зверталися до них..як гадаєте,якби з 10горіхов один живий,або з трьох за 50баксів два не взійшло- хтось промовчав би? та щаз.. отакі думки,імхо звісно. Усім гарного та тихого. 'хай росте аут 2025.якийсь автік. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 5 238 Опубликовано: Суббота в 08:13 55 минут назад, MadRoot сказал: нарукожопити обережно!можливо попередження! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MadRoot 1 029 Опубликовано: Суббота в 08:17 3 минуты назад, синоптик сказал: обережно!можливо попередження! Навіть якщо сам на себе?)) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 5 238 Опубликовано: Суббота в 08:25 7 минут назад, MadRoot сказал: Навіть якщо сам на себе?)) я вже і цьому не здивуюсь🙃 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 934 Опубликовано: Суббота в 08:47 2 часа назад, MadRoot сказал: ти автоматично повинен прийняти той факт Бро, після цих слів - далі не став читати.Вибач. Я нікому нічого не винен - це по-перше. Якшо людина бере гроші за свій товар/роботу він несе за це відповідальність - це по-друге По-третє, той вилупок наїбав мене під час початку війни, коли був повний капець,ще й лайном поливав. Люди,які вирішили мені зробити шось погане - проклинають той день,коли прийняли це рішення. Не бачу причин робити виключення в цей раз Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 702 Опубликовано: Суббота в 08:49 31 минуту назад, MadRoot сказал: Навіть якщо сам на себе? Якщо модератор вирішить, що ти образився, то запросто 2 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MadRoot 1 029 Опубликовано: Суббота в 08:53 3 минуты назад, Warming сказал: Якщо модератор вирішить, що ти образився, то запросто Якщо запорю гров через свою рукожопість то точно на себе ображусь 😂 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
argentum 103 Опубликовано: Суббота в 18:50 В 02.05.2025 в 18:01, Shajtan сказал: Якщо сказати Джеймс Бонд серед гандонів, гадаю, це теж не дуже, але звучить смішно 😄 Хорошо сказано ! Позвольте поинтересоваться ,Вы не о себе ли ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения