Перейти к публикации

Брідер @POSTAL - д'Артань'ян серед г**** або як не згаяти свій час,нерви та гроші.

Рекомендованные сообщения

@Shajtan бро передаш будь-ласка кодерам, щоб якщо можливо, зробили таку тему: всі люди додані в ігнор - ти не бачиш їхніх тем та фотографій в галереї.

А то так ігнор ігнором, тільки повідомлення приховуються а все інше видно

Якщо буде можливо таке. Дякую 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

9 минут назад, Mecheniy сказал:

Так Неверминдер теж хоче адмінку, чого ж не дали

Нехай тоді перечитає правила. Та скаже нам чому "погрози" це не порушення

Я так підозрюю з такими тенденціями скоро тут буде один Неверминдер(правий у всьому і всіда)  Шайтан і Хейз )))

Від тебе бро не очікував що будеш підтримувати не праву сторону, наче розумний хлопець а підтримуєш не тих. Ну то так і живемо

пояснни за погрози, хто кому погрожує, бо я не бачу прямих погроз тут

3 минуты назад, Mecheniy сказал:

@Shajtan бро передаш будь-ласка кодерам, щоб якщо можливо, зробили таку тему: всі люди додані в ігнор - ти не бачиш їхніх тем та фотографій в галереї.

А то так ігнор ігнором, тільки повідомлення приховуються а все інше видно

Якщо буде можливо таке. Дякую 

я думаю, що для цього треба буде переписувати добрячий шматок коду 🤔

Поделиться сообщением

11 минут назад, Mecheniy сказал:

Так Неверминдер теж хоче адмінку, чого ж не дали

він хоча мені як людина і подобається ,але дуже радикальний для цієї посади. Він вас всіх би забанив 😄😆😅

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

2 минуты назад, Shajtan сказал:

пояснни за погрози, хто кому погрожує, бо я не бачу прямих погроз тут

Я так розумію що Постал мав на увазі це "Тобі проміж ріг треба раз броню збити,шоб ти трохи простіше був, а потім вже спілкуватись про шось."

Не бачу тут прямої загрози, проте все таки звучить не дуже, Постал цілком міг трактувати це як погрозу (хоч і пусту)

Поделиться сообщением

38 минут назад, Shajtan сказал:

Хейз найбільш адекватний адмін

:embarased::flagdja: аригато 

• Like +1 1
  • Не понравилось 1

Поделиться сообщением

• Shajtan changed the title to Брідер @POSTAL - д'Артань'ян серед г**** або як не згаяти свій час,нерви та гроші.
3 минуты назад, Shajtan сказал:

Він вас всіх би забанив 

то та і воно)

Изменено пользователем Mecheniy
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

Я змінив назву теми на більш корректну, бо ми тут за мир на форумі по великому рахунку, а назва теми говорить про хейт

• Like +1 2

Поделиться сообщением

1 час назад, Shajtan сказал:

Хейз найбільш адекватний адмін

А можливо щоб вельмишановний ,адекватний та суровий адмін давав попередження хоча б коли приходе "жалоба" або за явні образи ,бо побалакати неможливо,інколи(дуже часто) його "обидно звучит" не зовсім  адекватне.вважаєш "рукожоп" тягне на попередження?а "  проміж ріг треба раз броню збити"(тут не погроза,а тільки роги у людини та броня- і чим це відрізняється від рук с жопи?⁸ ),усі ми різні,і більшість інстітутав благородних дєвіц не кончали..і то що хтось баче образою,не завжди такою є,і навпаки.от наприклад,- "На старости лет мудрецом будешь =)"можливо хтось зрозцуміє як "а пока поживидолбоёбом глупцом" .хіба ні? 

.

• Like +1 3
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

1 минуту назад, синоптик сказал:

А можливо щоб вельмишановний ,адекватний та суровий адмін давав попередження хоча б коли приходе "жалоба" або за явні образи ,бо побалакати неможливо,інколи(дуже часто) його "обидно звучит" не зовсім  адекватне.вважаєш "рукожоп" тягне на попередження?а "  проміж ріг треба раз броню збити"(тут не погроза,а тільки роги у людини та броня- і чим це відрізняється від рук с жопи?⁸ ),усі ми різні,і більшість інстітутав благородних дєвіц не кончали..і то що хтось баче образою,не завжди такою є,і навпаки.от наприклад,- "На старости лет мудрецом будешь =)"можливо хтось зрозцуміє як "а пока поживидолбоёбом глупцом" .хіба ні? 

.

Головне,бро, шо твій метод пророщування кайфовий - я зрозумів в чому прикол на нормальному насінні. Дякую за підказку!:perfect:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

58 минут назад, Neverminder сказал:

Якшо ти береш за свою роботу гроші - виконуй її якісно і відповідай за свої дії

Безумовно 

Але мені просто здається, що ти некрасиво вчинив, міг би нормально порішати

Я просто читаючи це все більш можу уявити себе на місці Постала, ніж на твоєму. І пророщуєш ти дуже дивно, я б на місці брідера повністю зняв би з себе відповідальність, бачущи що людина таким займається щоб проростити сємку...я лише скажу що ти сам винуватий що так запарюєся над тим, над чим можна і не запарюватись взагалі 

Ну це імхо не кінець світу) просто особисто з моєї точки зору все виглядає так, камнями не закидую і мене не треба будь-ласка))

Я так бачу ти з Посталом не один рік мав справи і хвалив його раніше, а тут все прям так погано типу))

Про насіння я згоден що воно має сходити за 3-4 дні, як для покупця це для мене зе бест. Таке насіння практично де завгодно зійде

Проте, порішать все можна було би мирніше і відносини не псувати. Ну тобі відніше у всякому разі, я нічого не доказую) після Гудмастера вимоги до швидкості схожості насіння зростають конешн)))

• Like +1 1

Поделиться сообщением

37 минут назад, синоптик сказал:

100% що для одного образа іншому комплімент)

1 час назад, Neverminder сказал:

дякувати за витрачений час,гроші і кончене відношення?

Дякувати точно ні, та якщо людина запропонувала повернути гроші чи вислати ще насіння і наче нема довкола на нього нарікать, то може це все договорнячок?

:bulbulyator:опустив ще один водний

Отака параноя під вечір починається, після многочислених покурчиків ржачной: Погана реклама - також реклама, так що у бро @POSTAL зараз погонять дикі продажі! А форуму що?

1 час назад, Shajtan сказал:

ІІ. НА JAHFORUM.NET ЗАБОРОНЕНО:

4.      
Розміщення повідомлень рекламного характеру, не узгоджених з Адміністрацією форуму,

О-оу, а хлопці на попередження жаліються))

:giggling:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

2 минуты назад, Mecheniy сказал:

Безумовно 

Але мені просто здається, що ти некрасиво вчинив, міг би нормально порішати

Я просто читаючи це все більш можу уявити себе на місці Постала, ніж на твоєму. І пророщуєш ти дуже дивно, я б на місці брідера повністю зняв би з себе відповідальність, бачущи що людина таким займається щоб проростити сємку...я лише скажу що ти сам винуватий що так запарюєся над тим, над чим можна і не запарюватись взагалі 

Ну це імхо не кінець світу) просто особисто з моєї точки зору все виглядає так, камнями не закидую і мене не треба будь-ласка))

Я так бачу ти з Посталом не один рік мав справи і хвалив його раніше, а тут все прям так погано типу))

Про насіння я згоден що воно має сходити за 3-4 дні, як для покупця це для мене зе бест. Таке насіння практично де завгодно зійде

Проте, порішать все можна було би мирніше і відносини не псувати. Ну тобі відніше у всякому разі, я нічого не доказую) після Гудмастера вимоги до швидкості схожості насіння зростають конешн)))

Все дуже просто, бро.

Проблеми були з його насінням з самого початку, але ,для того,щоб про шось заявляти треба мати досвід і авторитет в спільноті.

По-хорошому, він мене і вдруге наїбав - продав з десяток горіхів,з которих зійшов ОДИН.

А зараз,як людина з де-яким досвідом, я можу довести,шо тіпок тюхає хуйню.

6 минут назад, Mecheniy сказал:

І пророщуєш ти дуже дивно, я б на місці брідера повністю зняв би з себе відповідальність, бачущи що людина таким займається щоб проростити сємку

Поясни,будь ласка: що я роблю не так?

І друге : чому проблеми саме з його матеріалом?

Ну і третьє вже тоді: над тим,чим я займаюсь,як ти кажеш, спостерігають і брідери, і гровери. Читай - я ж нормально відношусь до обоснованої критики. Я-людина і можу помилятись. Чому ніхто з них наразі чимось не нарікнув?

Я тебе слухаю уважно,бро)

4 минуты назад, CannabisDoomOcculta сказал:

100% що для одного образа іншому комплімент)

Дякувати точно ні, та якщо людина запропонувала повернути гроші чи вислати ще насіння і наче нема довкола на нього нарікать, то може це все договорнячок?

:bulbulyator:опустив ще один водний

Отака параноя під вечір починається, після многочислених покурчиків ржачной: Погана реклама - також реклама, так що у бро @POSTAL зараз погонять дикі продажі! А форуму що?

О-оу, а хлопці на попередження жаліються))

:giggling:

:bulbulyator:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

1 минуту назад, Neverminder сказал:

:bulbulyator:

Придбав декілька аналогових девайсів, особливо на природі прикольно побулькотіти. А дома електронка)

Поделиться сообщением

@Neverminder Пророщування зерен це процес, який вимагає не просто формального виконання дій, а глибокого розуміння кожного етапу.
Якщо ти берешся за це, обов’язково дотримуйся всіх норм та умов.
Температурний режим має бути стабільним, це критично важливо для пророщування, вологість матеріалу (губки, спонжа) має бути достатньою, але не надмірною. Навіть дрібниця, така як місце зберігання (наприклад, занадто темна чи холодна зона), може зруйнувати процес, зернам, яким 7–10 років, можна дати життя, якщо вони зберігалися в відповідних умовах.
Тому ключовий момент не вік, або везіння....., а якість догляду, дисципліна і знання.
бро, не обіжайся, але ти часто публікуєш результати з явними помилками, перезволоження, неправильний температурний режим, цілком ігнорування банальних норм.
твої ж спроби часто мають помилки на етапі пророщування, а ти продовжуєш публічно про це писати, не перший гров.
Навіщо?
Щоб отримати реакцію спільноти? навіть якщо вона ґрунтується на помилках?
або це спроба компенсувати невдачі через публічне схвалення?
чи заради компенсації?
Бро, якщо мета справжній результат, варто зосередитися на техніці, а не на реакції оточення.

Ps

Я, наприклад ставлюся до кожного зерна, як до останнього на світі, і роблю все щоб воно дало коріння.
:BOB_MARLEY:

• Like +1 2

Поделиться сообщением

3 минуты назад, CannabisDoomOcculta сказал:

Придбав декілька аналогових девайсів, особливо на природі прикольно побулькотіти. А дома електронка)

В мене бонг і водний...і косяки...і :eyes:

Поделиться сообщением

2 минуты назад, Бандера сказал:

@Neverminder Пророщування зерен це процес, який вимагає не просто формального виконання дій, а глибокого розуміння кожного етапу.

а ще головне легку руку :madeitation:

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

1 минуту назад, Бандера сказал:

Якщо ти берешся за це, обов’язково дотримуйся всіх норм та умов.
Температурний режим має бути стабільним, це критично важливо для пророщування, вологість матеріалу (губки, спонжа) має бути достатньою, але не надмірною. Навіть дрібниця, така як місце зберігання (наприклад, занадто темна чи холодна зона), може зруйнувати процес, зернам, яким 7–10 років, можна дати життя, якщо вони зберігалися в відповідних умовах.
Тому ключовий момент не вік, або везіння....., а якість догляду, дисципліна і знання.
бро, не обіжайся, але ти часто публікуєш результати з явними помилками, перезволоження, неправильний температурний режим, цілком ігнорування банальних норм.
твої ж спроби часто мають помилки на етапі пророщування, а ти продовжуєш публічно про це писати, не перший гров.
Навіщо?
Щоб отримати реакцію спільноти? навіть якщо вона ґрунтується на помилках?
або це спроба компенсувати невдачі через публічне схвалення?
чи заради компенсації?
Бро, якщо мета справжній результат, варто зосередитися на техніці, а не на реакції оточення.

Ps

Я, наприклад ставлюся до кожного зерна, як до останнього на світі, і роблю все щоб воно дало коріння.
:BOB_MARLEY:

Я теж бро. Підписуйся - ласкаво прошу. Давай будемо розбиратися разом шо до чого:

Поделиться сообщением

Только что, CannabisDoomOcculta сказал:

а ще головне легку руку :madeitation:

Немаловажне

Поделиться сообщением

6 минут назад, Neverminder сказал:

По-хорошому, він мене і вдруге наїбав - продав з десяток горіхів,з которих зійшов ОДИН.

А зараз,як людина з де-яким досвідом, я можу довести,шо тіпок тюхає хуйню.

Ну як так то маєш право, що сказати)

6 минут назад, Neverminder сказал:

Поясни,будь ласка: що я роблю не так?

Бро ну імхо мені теж здається що ти затопив)) хоча як інше всходе все, то с чого б це так? Дивно, так.

Ну мені особисто не подаються ці всі методи пророщування))але це більше імхо відношення)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

8 минут назад, CannabisDoomOcculta сказал:

А дома електронка)

мені не зайшла. Я десь тут огляд робив на вапор,шо вмене був - так після нього з п'ятки спокійно вбитися можна було. Переводняк. Спробуй покури оте після вапору-тебе нормально нагребе)

1 минуту назад, Mecheniy сказал:

Ну як так то маєш право, що сказати)

Бро ну імхо мені теж здається що ти затопив)) хоча як інше всходе все, то с чого б це так? Дивно, так.

Ну мені особисто не подаються ці всі методи пророщування))але це більше імхо відношення)

Бро, я ж теж вмію по-всякому. Ось, підпишись- тут все побачиш)

Поделиться сообщением

1 минуту назад, Neverminder сказал:

мені не зайшла. Я десь тут огляд робив на вапор,шо вмене був - так після нього з п'ятки спокійно вбитися можна було. Переводняк. Спробуй покури оте після вапору-тебе нормально нагребе)

Своя технологія є в палінні через вапор, трохи по іншому. + постійно наголошую що бажано мати девайс який гріє 240-260 С.

Поделиться сообщением

1 минуту назад, CannabisDoomOcculta сказал:

Своя технологія є в палінні через вапор, трохи по іншому. + постійно наголошую що бажано мати девайс який гріє 240-260 С.

Згоден в вапорі є свій прикол - нагрібає м'якенько. По-доброму. Терпеновий профіль чистий-чистий. Смак аж тече...Але мене задавила жаба,шо у відходах ще шось є)))

• Like +1 1

Поделиться сообщением

27 минут назад, CannabisDoomOcculta сказал:

людина запропонувала повернути гроші чи вислати ще насіння

цей запропонував))):giggling:

Поделиться сообщением

7 минут назад, Neverminder сказал:

Згоден в вапорі є свій прикол - нагрібає м'якенько. По-доброму. Терпеновий профіль чистий-чистий. Смак аж тече...Але мене задавила жаба,шо у відходах ще шось є)))

Раніше палив десь 190 С, вище 210 взагалі не підіймав. Зараз випалюю так, що якщо те що чорне лишається точно вже нічо там не має. Ну і паралельно такі тіпа міні бонги маю, через них дуже холодний димок. А все одно є думка повернутись до 190 і вище не піднімати. Але в такому випадку расход.

Поделиться сообщением

Люди приходят, уходят, а грабли те самые, кто из старых тот поймет:yes:

• Like +1 1

Карпатский ягодный чай от Fires

Fires indoor grow weed.

Поделиться сообщением

• Shajtan locked this тему
Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.

Чат Джа

Чат Джа

Пожалуйста, введите ваше отображаемое имя

• Создать...