Neverminder 3 934 Опубликовано: Суббота в 09:06 Вітаю,шановно громадо! Я радий ,що мені вдалося створити резонанс навколо бутерного матеріалу, шо ростповсюджують в нашій спільноті нешановні типочкі типу @POSTAL Будемо чистити нашу спільноту від нарваних бариг. Як гровер, вважаю,шо таких персонажей треба гнати сцяними ганчірками, бо вони псують репутацію нормальних продавців і, шо ,головне, брідерів. І,як наслідок, вводять нас,брази в оману,заважаючи розвитку укарїнського Джа-двіжу. Особисто я вважаю,шо нешановний тіпочек @POSTAL - ніякий не брідер, а нарваний брехливий барига,не дуже розумний до того ж, бо не вміє,навіть зберегти чужий матеріал. Заінтригував?))) Зараз я вип'ю кави і все,шановні вам обосную. А ти, не шановний БАРИГА @POSTAL, готуйся до моменту слави. Зараз буде твій зірковий час в нашому двіжі.Гарантую! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 934 Опубликовано: Суббота в 09:52 3 минуты назад, Neverminder сказал: Вітаю,шановно громадо! Я радий ,що мені вдалося створити резонанс навколо бутерного матеріалу, шо ростповсюджують в нашій спільноті нешановні типочкі типу @POSTAL Будемо чистити нашу спільноту від нарваних бариг. Як гровер, вважаю,шо таких персонажей треба гнати сцяними ганчірками, бо вони псують репутацію нормальних продавців і, шо ,головне, брідерів. І,як наслідок, вводять нас,брази в оману,заважаючи розвитку укарїнського Джа-двіжу. Особисто я вважаю,шо нешановний тіпочек @POSTAL - ніякий не брідер, а нарваний брехливий барига,не дуже розумний до того ж, бо не вміє,навіть зберегти чужий матеріал. Заінтригував?))) Зараз я вип'ю кави і все,шановні вам обосную. А ти, не шановний БАРИГА @POSTAL, готуйся до моменту слави. Зараз буде твій зірковий час в нашому двіжі.Гарантую! Погнали. 1. Коли я неправильно написав назву стрейна одного відомого брідера - він в особистих ввічливо попросив мене виправити.. Чому? Бо він дав цю назву цьому стрейну. Баризі ж глибоко срати як там буде написано - йому аби продати і шоб рекламації не було. 2. На просте питання від бро @CannabisDoomOcculta цей гой видав якусь маячню. Пруф: Так високі чи низькі температури? Перелив чи пересушив? Як вам відповідь " брідера"? 2. В нас тут постійний двіж: всі хоботяться, шось ростять, викладують фото,дискутують. Крім нарваного бариги @POSTAL. За 4 рока я не побачив від нього,крім реклами лайна в красивеньких пакетиках, НІ-ЧО-ГО. Жодної фотки процессу роста "його" стрейнів. Жодної строчки в обговореннях щодо технологій,генетики,добрив цей гой помічений не був. Бо це - БАРИГА 3. На своєму гівно-сайті, посилання на який ябуду згадувати,як на сайт проходимця, ЗАВЖДИ, і досі є стрейни,шо тестилися мною.І є та сама вдова, з якою я прогаяв відро нервів,купу часу,певну кількість грошей,щей вибачався перед цією х****тою,бо думав,шо то я шось не те роблю і зневажливо відношусь до праці брідера. Ти не ту людину розводив,вилупок. (Давайте бан, попередження - байдуже) Як відомо, кожен брідер, трепетно відноситься до своєї праці (як і гровер), фотографує,викладує,бо то-його досягнення. і т.н. І має СВОЇ фото СВОЇХ опилених рослин своїх стрейнів,звісно Тож нехай нешановний "брідер",шо "продає своє насіння сотнями" викладе в темі СВОЇ фото опилених рослин цих трьох стрейнів. Я навіть ігнор тимчасово зніму,шоб подивитися які смайли воно малюватиме тепер. Я дивуюсь: @POSTAL,я к ти з такими рішеннями дожив до своїх років? Невже тебе нормально ще не пиздили за то шо ти таке х**ло? Тож..... Барабанний дроб.... брідер @POSTAL показує свої опилені рослини....чомусь я вже бачу,як цей барига вилітає з нашої спільноти,підганяємий копняками і обісцяними ганчірками 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 15 612 Трофеи и Медали Опубликовано: Суббота в 09:58 За несколько оскорблений,мют на 4 дня бро... 1 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
POSTAL 4 340 Опубликовано: Суббота в 11:45 (изменено) 2 часа назад, Neverminder сказал: Вітаю,шановно громадо! Я радий ,що мені вдалося створити резонанс навколо бутерного матеріалу, шо ростповсюджують в нашій спільноті нешановні типочкі типу @POSTAL Будемо чистити нашу спільноту від нарваних бариг. Як гровер, вважаю,шо таких персонажей треба гнати сцяними ганчірками, бо вони псують репутацію нормальних продавців і, шо ,головне, брідерів. І,як наслідок, вводять нас,брази в оману,заважаючи розвитку укарїнського Джа-двіжу. Особисто я вважаю,шо нешановний тіпочек @POSTAL - ніякий не брідер, а нарваний брехливий барига,не дуже розумний до того ж, бо не вміє,навіть зберегти чужий матеріал. Заінтригував?))) Зараз я вип'ю кави і все,шановні вам обосную. А ти, не шановний БАРИГА @POSTAL, готуйся до моменту слави. Зараз буде твій зірковий час в нашому двіжі.Гарантую! Так , а де резонанс , де двіж , де сотні негативних коментарів ?) Чому тільки ти шось собі накрутив?! Цікаве загострення. 😁 Цікаво було б тебе побачити 😁 рекламна пішла , дякую за кліентів. 😭 Изменено Суббота в 11:47 пользователем POSTAL 1 Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
POSTAL 4 340 Опубликовано: Суббота в 11:54 (изменено) Ще цікаво куди поділись твої повідомлення з ЛС , де ти і вибачався наче і писав що умови в тебе не дуже 😁 а потім що все круто 😁 ти як ото кажуть у жінок від любви до ненависті один крок . Продовжуй , мені реально цікаво як ти закінчиш ) тим паче ти не перший не останній. Изменено Суббота в 11:54 пользователем POSTAL Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
POSTAL 4 340 Опубликовано: Суббота в 12:12 (изменено) Резонанс , це не коли все обертається коло тебе , навіть не уявляю що у тебе в голові 🙆 Дивись, я тобі пишу на весь форум, якщо ти такий клёвий, розумний, потужний, мені погрожував , можу оплатити тобі дорогу до мене , всі затрати візьму на себе , поспілкуємося , потім напишеш книгу як ти їздив до ,,бариги постала та його накріпив ,, Повір я теж люблю шоу , але мені вже не 20+ як раніше, зараз є інщі справи , інтереси ) можу собі дозволити спонсувати тебе щоб ти приїхав у гості , та поспілкувався. 🤭 Живу у Кривому Розі, покажу тобі цікаві місця , буде все на вищому рівні , щоб запам'ятав 👌 Чекаю на тебе ❤️ Изменено Суббота в 12:13 пользователем POSTAL 1 1 Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 440 Трофеи и Медали Опубликовано: Суббота в 12:27 12 минут назад, POSTAL сказал: Резонанс , це не коли все обертається коло тебе , навіть не уявляю що у тебе в голові 🙆 Дивись, я тобі пишу на весь форум, якщо ти такий клёвий, розумний, потужний, мені погрожував , можу оплатити тобі дорогу до мене , всі затрати візьму на себе , поспілкуємося , потім напишеш книгу як ти їздив до ,,бариги постала та його накріпив ,, Повір я теж люблю шоу , але мені вже не 20+ як раніше, зараз є інщі справи , інтереси ) можу собі дозволити спонсувати тебе щоб ти приїхав у гості , та поспілкувався. 🤭 Живу у Кривому Розі, покажу тобі цікаві місця , буде все на вищому рівні , щоб запам'ятав 👌 Чекаю на тебе ❤️ оце приклад, як правильно відповідати на хейт. Треба @kostiaу бро @POSTAL повчитись витримці. Бо після минулого мьюта у Кості відпало бажання спілкуватися на форумі, але дізать всі пости Хейза за бан від того, сили ще лишилися 😁 Гадаю, ця тема себе вичерпала. Хіба що Постал ще щось напише в свій захист. І будемо закривати лавку, бо це просто хейт-зона. А мене просили гнів на форумі не розводити 4 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 440 Трофеи и Медали Опубликовано: Суббота в 12:33 2 часа назад, Neverminder сказал: Погнали. 1. Коли я неправильно написав назву стрейна одного відомого брідера - він в особистих ввічливо попросив мене виправити.. Чому? Бо він дав цю назву цьому стрейну. Баризі ж глибоко срати як там буде написано - йому аби продати і шоб рекламації не було. 2. На просте питання від бро @CannabisDoomOcculta цей гой видав якусь маячню. Пруф: Так високі чи низькі температури? Перелив чи пересушив? Як вам відповідь " брідера"? 2. В нас тут постійний двіж: всі хоботяться, шось ростять, викладують фото,дискутують. Крім нарваного бариги @POSTAL. За 4 рока я не побачив від нього,крім реклами лайна в красивеньких пакетиках, НІ-ЧО-ГО. Жодної фотки процессу роста "його" стрейнів. Жодної строчки в обговореннях щодо технологій,генетики,добрив цей гой помічений не був. Бо це - БАРИГА 3. На своєму гівно-сайті, посилання на який ябуду згадувати,як на сайт проходимця, ЗАВЖДИ, і досі є стрейни,шо тестилися мною.І є та сама вдова, з якою я прогаяв відро нервів,купу часу,певну кількість грошей,щей вибачався перед цією х****тою,бо думав,шо то я шось не те роблю і зневажливо відношусь до праці брідера. Ти не ту людину розводив,вилупок. (Давайте бан, попередження - байдуже) Як відомо, кожен брідер, трепетно відноситься до своєї праці (як і гровер), фотографує,викладує,бо то-його досягнення. і т.н. І має СВОЇ фото СВОЇХ опилених рослин своїх стрейнів,звісно Тож нехай нешановний "брідер",шо "продає своє насіння сотнями" викладе в темі СВОЇ фото опилених рослин цих трьох стрейнів. Я навіть ігнор тимчасово зніму,шоб подивитися які смайли воно малюватиме тепер. Я дивуюсь: @POSTAL,я к ти з такими рішеннями дожив до своїх років? Невже тебе нормально ще не пиздили за то шо ти таке х**ло? Тож..... Барабанний дроб.... брідер @POSTAL показує свої опилені рослини....чомусь я вже бачу,як цей барига вилітає з нашої спільноти,підганяємий копняками і обісцяними ганчірками Тут можу погодитися з тим, що дивно не бачити репортів від брідера, але якщо це виробничі потужності (по 20+ ялин), то репорт дуже палєвно вести. Хоча, з іншого боку, можна по одній ялині з циклу щось провести.... А за фотки на сайті, то, чесно кажучи, не один постал так робить. В мене фотки від оригіналів. На певних сайтах (не буду говорити де) в Україні таке ж картина... Просто, якщо ти брідер, то це не значить, що ти фотограф, чи в тебе є красиве місце і гарна апаратура для фото. Я бачив на сайтах певних українських брідерів фото їх рослин і скажу вам, що хоч рослини там норм виросли, але якість фото, ракурс і все інше настільки всрате, що ніякого бажання купувати не виникає (якщо дивитися очима звичайного гровера-кайфожора) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
POSTAL 4 340 Опубликовано: Суббота в 13:02 27 минут назад, Shajtan сказал: Тут можу погодитися з тим, що дивно не бачити репортів від брідера, але якщо це виробничі потужності (по 20+ ялин), то репорт дуже палєвно вести. Хоча, з іншого боку, можна по одній ялині з циклу щось провести.... А за фотки на сайті, то, чесно кажучи, не один постал так робить. В мене фотки від оригіналів. На певних сайтах (не буду говорити де) в Україні таке ж картина... Просто, якщо ти брідер, то це не значить, що ти фотограф, чи в тебе є красиве місце і гарна апаратура для фото. Я бачив на сайтах певних українських брідерів фото їх рослин і скажу вам, що хоч рослини там норм виросли, але якість фото, ракурс і все інше настільки всрате, що ніякого бажання купувати не виникає (якщо дивитися очима звичайного гровера-кайфожора Життя в Україні дуже цікаве, яскраве, бентежне. Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 440 Трофеи и Медали Опубликовано: Суббота в 13:04 1 минуту назад, POSTAL сказал: Життя в Україні дуже цікаве, яскраве, бентежне. тому я тут до фіналу Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
POSTAL 4 340 Опубликовано: Суббота в 13:14 (изменено) 10 минут назад, Shajtan сказал: тому я тут до фіналу Удачі! Изменено Суббота в 13:14 пользователем POSTAL Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
markoff1984 1 502 Опубликовано: Суббота в 13:42 Народу потрібен хліб та видовища) У кожного є власна думка, когось це влаштовує когось ні, наврядчи людина щось починала б писати просто так стільки букв, значить був момент між двома людьми ,який поставив між ними бар'єр і неповагу. Але як казав один ,що домовитись можна і з чортом, головне цього бажати. Посталу б непогано було б зробити роздачу під репорти щоб довести свою компетентність, а автору зрозуміти ,пробачити і відпустити надавши людині другий шанс для реабілітації в його очах,як то кажуть. Як показує мій власний досвід,між людьми які мали великі не порозуміння може в майбутньому скластися дуже нормальні відносини. 3 https://jahforum.net/topic/74739-la-peyote-kush-seedsman/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
POSTAL 4 340 Опубликовано: Суббота в 14:49 (изменено) 1 час назад, markoff1984 сказал: Народу потрібен хліб та видовища) У кожного є власна думка, когось це влаштовує когось ні, наврядчи людина щось починала б писати просто так стільки букв, значить був момент між двома людьми ,який поставив між ними бар'єр і неповагу. Але як казав один ,що домовитись можна і з чортом, головне цього бажати. Посталу б непогано було б зробити роздачу під репорти щоб довести свою компетентність, а автору зрозуміти ,пробачити і відпустити надавши людині другий шанс для реабілітації в його очах,як то кажуть. Як показує мій власний досвід,між людьми які мали великі не порозуміння може в майбутньому скластися дуже нормальні відносини. Wtf. Я достатньо роздав горіхів, та інколи підвгріваю у кого нема грошей , мені якщо в загалі то пофігу що ця ,,людина,, пише, не тому що я пофігіст, а тому що знаю свою справу. Іноді власна думка не мае нічого спільного з реальностю. Віриш , на цьому етапі що зараз можу піти с форуму і далі працювати з гарними людьми. Я бачу як форум закопують самі люди, закопують самі себе, потім зникають .. ) я тут не перший рік , щоб балакати так. Тому мені байдуже, був час відповідав на хейт, але , Без фанатізму ) Я як і деякі люди зрозуміли хто він та що . 😉 Компетентність я свою вде давно довів , та багато хто тут з продавців у мене вчились, та питали. Я можу заробляти чисто на порадах 😉 Не беручи до уваги що мое насіння продается під різними назвами та банками. 😘👏 Изменено Суббота в 14:54 пользователем POSTAL Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
POSTAL 4 340 Опубликовано: Суббота в 14:51 (изменено) Того форума, вайбу, продажів, що було раніше вже не буде. Такі як цей чоловік до цього і привели. Продовжуйте, якщо так піде, ще не довго. Изменено Суббота в 14:51 пользователем POSTAL 1 Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
POSTAL 4 340 Опубликовано: Суббота в 15:07 1 час назад, markoff1984 сказал: Народу потрібен хліб та видовища) У кожного є власна думка, когось це влаштовує когось ні, наврядчи людина щось починала б писати просто так стільки букв, значить був момент між двома людьми ,який поставив між ними бар'єр і неповагу. Але як казав один ,що домовитись можна і з чортом, головне цього бажати. Посталу б непогано було б зробити роздачу під репорти щоб довести свою компетентність, а автору зрозуміти ,пробачити і відпустити надавши людині другий шанс для реабілітації в його очах,як то кажуть. Як показує мій власний досвід,між людьми які мали великі не порозуміння може в майбутньому скластися дуже нормальні відносини. Компетентність ))) Ти знаєш, якщо звертати увагу на всіх ,,розумних,, ти не в якій сфері нічого не отримаєш . Він, це не сотня або тисяча інших клієнтів. Якщо навіть щось і пішло не так, ми працюємо з живим матеріалом, може статись що завгодно, але цеб трапилось не тільки з ним ... Можливо йому стане легше після образ, тем, то я тільки за. Але якщо тверезо подумати, то цей чоловік вже на порозі, тих хто зник з форуму або з життя , це питання часу. Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
markoff1984 1 502 Опубликовано: Суббота в 15:16 По крутой тропинке горной Шёл домой барашек чёрный И на мостике горбатом Повстречался с белым братом. И сказал барашек белый: «Братец, вот какое дело: Здесь вдвоём нельзя пройти — Ты стоишь мне на пути». Чёрный брат ответил: «Ме-е, Ты в своём, братан, уме-е? Пусть мои отсохнут ноги, Не сойду с твоей дороги!» Помотал один рогами, Уперся другой ногами… Как рогами ни крути, А вдвоём нельзя пройти. Сверху солнышко печёт, А внизу река течёт. В этой речке утром рано Утонули два братана. https://jahforum.net/topic/74739-la-peyote-kush-seedsman/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 650 Опубликовано: Суббота в 16:30 5 часов назад, Shajtan сказал: оце приклад, як правильно відповідати на хейт. Треба @kostiaу бро @POSTAL повчитись витримці. Бо після минулого мьюта у Кості відпало бажання спілкуватися на форумі, але дізать всі пости Хейза за бан від того, сили ще лишилися 😁 Гадаю, ця тема себе вичерпала. Хіба що Постал ще щось напише в свій захист. І будемо закривати лавку, бо це просто хейт-зона. А мене просили гнів на форумі не розводити СПРОСИ У ХЕЙЗА ПРИЧИНУ ОТ ЧЕГО НАЧАЛ МИНУСЫ СТАВИТЬ ДУМАЮ ИНТЕРЕСНО БУДЕТ) ВЕДЬТЫ ОТКАЗАЛСЯ ЗАЩИЩАТЬ ВОТ Я И САМ НАШЁЛ ЛЕКАРСТВО ОТ ВСЯКИХ МЕЛКИХ ПАКОСТНИКОВ 1 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Андреа 675 Опубликовано: Суббота в 18:01 2 часа назад, POSTAL сказал: Компетентність ))) Ти знаєш, якщо звертати увагу на всіх ,,розумних,, ти не в якій сфері нічого не отримаєш . Він, це не сотня або тисяча інших клієнтів. Якщо навіть щось і пішло не так, ми працюємо з живим матеріалом, може статись що завгодно, але цеб трапилось не тільки з ним ... Можливо йому стане легше після образ, тем, то я тільки за. Але якщо тверезо подумати, то цей чоловік вже на порозі, тих хто зник з форуму або з життя , це питання часу. Кто из нас не банчил дурь. Для суда скажу не понаслышке если в теории ты накуришь своего кума то это уже влечет собой статью роспостронения. Ранее лет 5 назад я боялся мусоров как огня у нас на райчике жил один капитан переловил всех и виновных и невиновных столько горя принес боже мой, но потом стал февраль и ушел он русских валить и подорвалась эта личность на ростяжке где то год назад... И вот он герой воин или падла мусор ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БенЛаден 13 872 Опубликовано: Суббота в 19:11 7 часов назад, POSTAL сказал: рекламна пішла , дякую за кліентів. 😭 От віриш я б в тебе семки взяв чисто з принципу та цікавості для тесту на пророщення) ну не може девять з десяти бути пустотілими чи дефектними. Ще й цінником по 3 бакса, коли у конкурентів в середньому бакс. І це не беручи знижок і бонусів Але брати не буду, поки що на гров хватає цей:) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 5 243 Опубликовано: Суббота в 19:31 (изменено) 22 минуты назад, БенЛаден сказал: по 3 бакса а де це місця шо $ по 20гривень? чи ти застряг у коллайдері в 2015? Изменено Суббота в 19:33 пользователем синоптик 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
POSTAL 4 340 Опубликовано: Суббота в 19:47 (изменено) 38 минут назад, БенЛаден сказал: От віриш я б в тебе семки взяв чисто з принципу та цікавості для тесту на пророщення) ну не може девять з десяти бути пустотілими чи дефектними. Ще й цінником по 3 бакса, коли у конкурентів в середньому бакс. І це не беручи знижок і бонусів Але брати не буду, поки що на гров хватає цей:) А колы брав ? Давай подивимось переписку що брав, коли, бо я не знайшов . Будемо розбиратись )) я переписки не видаляю. Но щось нашу не знайшов, та і не пам'ятаю коли і що ти брав, якщо давно , це зовсім не смішно 😁 Чому не звертався? 😀 Изменено Суббота в 19:50 пользователем POSTAL Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БенЛаден 13 872 Опубликовано: Суббота в 20:00 11 минут назад, POSTAL сказал: А колы брав ? Давай подивимось переписку що брав, коли, бо я не знайшов . Будемо розбиратись )) я переписки не видаляю. Но щось нашу не знайшов, та і не пам'ятаю коли і що ти брав, якщо давно , це зовсім не смішно 😁 Чому не звертався? 😀 Та не брав я в тебе нічого. Зверху скріни з сайту по 150грн за семку) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
POSTAL 4 340 Опубликовано: Суббота в 20:02 Только что, БенЛаден сказал: Та не брав я в тебе нічого. Зверху скріни з сайту по 150грн за семку) Не розумію ,ти пишеш ,,брав в тебе семкі ради принципу, 9 пустих,, так , коли брав,? Ми можемо подивитись по замовленням, ти заплатив грощі, потрібно розібратись. Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БенЛаден 13 872 Опубликовано: Суббота в 20:02 29 минут назад, синоптик сказал: а де це місця шо $ по 20гривень? чи ти застряг у коллайдері в 2015? Скріни зверху по 150 за семку?) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БенЛаден 13 872 Опубликовано: Суббота в 20:06 (изменено) 9 минут назад, POSTAL сказал: Не розумію ,ти пишеш ,,брав в тебе семкі ради принципу, 9 пустих,, так , коли брав,? Ми можемо подивитись по замовленням, ти заплатив грощі, потрібно розібратись. Я би "взяв" семки на тест щоб перевірити їх на всхожість. Нервішки, наїзди, страсті. Ніхто іронії не розуміє. Ліпше піду тяпну медувухи візьму тягу і спатки Изменено Суббота в 20:14 пользователем БенЛаден 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения