Перейти к публикации

@POSTAL -брідер чи нарваний брехливий барига? Давайте розберемся...

Рекомендованные сообщения

Вітаю,шановно громадо!

Я радий ,що мені вдалося створити резонанс навколо бутерного матеріалу, шо ростповсюджують в нашій спільноті нешановні типочкі типу @POSTAL:demon2:

Будемо чистити нашу спільноту від нарваних бариг.

Як гровер, вважаю,шо таких персонажей треба гнати сцяними ганчірками, бо вони псують репутацію нормальних продавців і, шо ,головне, брідерів.

І,як наслідок, вводять нас,брази в оману,заважаючи розвитку укарїнського Джа-двіжу.

Особисто я вважаю,шо нешановний тіпочек @POSTAL - ніякий не брідер, а нарваний брехливий барига,не дуже розумний до того ж, бо не вміє,навіть зберегти чужий матеріал.

Заінтригував?)))

Зараз я вип'ю кави і все,шановні вам обосную.

А ти, не шановний БАРИГА @POSTAL, готуйся до моменту слави. Зараз буде твій зірковий час в нашому двіжі.Гарантую!

• Like +1 1

Поделиться сообщением

3 минуты назад, Neverminder сказал:

Вітаю,шановно громадо!

Я радий ,що мені вдалося створити резонанс навколо бутерного матеріалу, шо ростповсюджують в нашій спільноті нешановні типочкі типу @POSTAL:demon2:

Як гровер, вважаю,шо таких персонажей треба гнати сцяними ганчірками, бо вони псують репутацію нормальних продавців і, шо ,головне, брідерів.

І,як наслідок, вводять нас,брази в оману,заважаючи розвитку укарїнського Джа-двіжу.

Особисто я вважаю,шо нешановний тіпочек @POSTAL - ніякий не брідер, а нарваний брехливий барига,не дуже розумний до того ж, бо не вміє,навіть зберегти чужий матеріал.

Заінтригував?)))

А ти, не шановний БАРИГА @POSTAL, готуйся до моменту слави. Зараз буде твій зірковий час в нашому двіжі.Гарантую!

Погнали.

1. Коли я неправильно написав назву стрейна одного відомого брідера - він в особистих ввічливо попросив мене виправити.. Чому? Бо він дав цю назву цьому стрейну.

Баризі ж глибоко срати як там буде написано - йому аби продати і шоб рекламації не було.

2. На просте питання від бро @CannabisDoomOcculta цей гой видав якусь маячню.

Пруф:

963496731_.thumb.png.ce9efe795c9e51105f47b87dca07e46f.png

2049848934_.thumb.png.8291a18082481915f475aa2b3e468364.png

Так високі  чи низькі температури? Перелив чи пересушив?

Як вам відповідь " брідера"?

2. В нас тут постійний двіж: всі хоботяться, шось ростять, викладують фото,дискутують.  Крім нарваного бариги @POSTAL.

За 4 рока я не побачив від нього,крім реклами лайна в красивеньких пакетиках, НІ-ЧО-ГО.

Жодної фотки процессу роста "його" стрейнів. Жодної строчки в обговореннях щодо технологій,генетики,добрив цей гой помічений не був. Бо це - БАРИГА

3. На своєму гівно-сайті, посилання на який ябуду згадувати,як на сайт проходимця, ЗАВЖДИ, і досі є стрейни,шо тестилися мною.І є та сама вдова, з якою я прогаяв відро нервів,купу часу,певну кількість грошей,щей вибачався перед цією х****тою,бо думав,шо то я шось не те роблю і зневажливо відношусь до праці брідера.

Ти не ту людину розводив,вилупок. (Давайте бан, попередження - байдуже)

270255866_.thumb.png.62f3e3e3cd402700a114fc13fe5c40fb.png

2041428025_.thumb.png.049a3b50a3845db173e02e0ac1be4a3e.png

212568250_.thumb.png.54b5b4921f54e962f850449bdc539b7b.png

Як відомо, кожен брідер, трепетно відноситься до своєї праці (як і гровер), фотографує,викладує,бо то-його досягнення. і т.н.

І має СВОЇ фото СВОЇХ опилених рослин своїх стрейнів,звісно:demon2:

Тож нехай нешановний "брідер",шо "продає своє насіння сотнями" викладе в темі СВОЇ фото опилених рослин цих трьох стрейнів:positive:.

Я навіть ігнор тимчасово зніму,шоб подивитися які смайли воно малюватиме тепер.

Я дивуюсь:

@POSTAL,я к ти з такими рішеннями дожив до своїх років? Невже тебе нормально ще не пиздили за то шо ти таке х**ло?

Тож.....

Барабанний дроб....

брідер @POSTAL показує свої опилені рослини....чомусь я вже бачу,як цей барига вилітає з нашої спільноти,підганяємий копняками і обісцяними ганчірками:male:

• Like +1 4

Поделиться сообщением

За несколько оскорблений,мют на 4 дня бро...

• Like +1 1
  • Не понравилось 1

Поделиться сообщением

2 часа назад, Neverminder сказал:

Вітаю,шановно громадо!

Заінтригував?)))

Так , а де резонанс , де двіж , де сотні негативних коментарів ?) Чому тільки ти шось собі накрутив?!   Цікаве загострення.  😁 

Цікаво було б тебе побачити 😁 

рекламна пішла , дякую за кліентів. 😭

Изменено пользователем POSTAL
  • Like +1 1

Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. 

Поделиться сообщением

Ще цікаво куди поділись твої повідомлення з ЛС , де ти і вибачався наче і писав що умови в тебе не дуже 😁 а потім що все  круто 😁 ти як ото кажуть у жінок від любви до ненависті один крок . Продовжуй , мені реально цікаво як ти закінчиш ) тим паче ти не перший не останній. 

Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. 

Поделиться сообщением

Резонанс , це не коли все обертається коло тебе , навіть не уявляю що у тебе в голові 🙆   

Дивись, я тобі пишу на весь форум, якщо ти такий клёвий, розумний, потужний, мені погрожував ,  можу оплатити тобі дорогу до мене , всі затрати візьму на себе , поспілкуємося  , потім напишеш книгу як ти їздив до ,,бариги постала та його накріпив ,, Повір я теж люблю шоу , але мені вже не 20+ як раніше, зараз є інщі справи , інтереси )  можу собі дозволити спонсувати тебе щоб ти приїхав у гості , та поспілкувався. 🤭 Живу у Кривому Розі, покажу тобі цікаві місця , буде все на вищому рівні , щоб  запам'ятав 👌 Чекаю на тебе ❤️

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

12 минут назад, POSTAL сказал:

Резонанс , це не коли все обертається коло тебе , навіть не уявляю що у тебе в голові 🙆   

Дивись, я тобі пишу на весь форум, якщо ти такий клёвий, розумний, потужний, мені погрожував ,  можу оплатити тобі дорогу до мене , всі затрати візьму на себе , поспілкуємося  , потім напишеш книгу як ти їздив до ,,бариги постала та його накріпив ,, Повір я теж люблю шоу , але мені вже не 20+ як раніше, зараз є інщі справи , інтереси )  можу собі дозволити спонсувати тебе щоб ти приїхав у гості , та поспілкувався. 🤭 Живу у Кривому Розі, покажу тобі цікаві місця , буде все на вищому рівні , щоб  запам'ятав 👌 Чекаю на тебе ❤️

оце приклад, як правильно відповідати на хейт. Треба @kostiaу бро @POSTAL повчитись витримці. Бо після минулого мьюта у Кості відпало бажання спілкуватися на форумі, але дізать всі пости Хейза за бан від того, сили ще лишилися  😁

Гадаю, ця тема себе вичерпала. Хіба що Постал ще щось напише в свій захист. І будемо закривати лавку, бо це просто хейт-зона. А мене просили гнів на форумі не розводити

• Like +1 4
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

2 часа назад, Neverminder сказал:

Погнали.

1. Коли я неправильно написав назву стрейна одного відомого брідера - він в особистих ввічливо попросив мене виправити.. Чому? Бо він дав цю назву цьому стрейну.

Баризі ж глибоко срати як там буде написано - йому аби продати і шоб рекламації не було.

2. На просте питання від бро @CannabisDoomOcculta цей гой видав якусь маячню.

Пруф:

963496731_.thumb.png.ce9efe795c9e51105f47b87dca07e46f.png

2049848934_.thumb.png.8291a18082481915f475aa2b3e468364.png

Так високі  чи низькі температури? Перелив чи пересушив?

Як вам відповідь " брідера"?

2. В нас тут постійний двіж: всі хоботяться, шось ростять, викладують фото,дискутують.  Крім нарваного бариги @POSTAL.

За 4 рока я не побачив від нього,крім реклами лайна в красивеньких пакетиках, НІ-ЧО-ГО.

Жодної фотки процессу роста "його" стрейнів. Жодної строчки в обговореннях щодо технологій,генетики,добрив цей гой помічений не був. Бо це - БАРИГА

3. На своєму гівно-сайті, посилання на який ябуду згадувати,як на сайт проходимця, ЗАВЖДИ, і досі є стрейни,шо тестилися мною.І є та сама вдова, з якою я прогаяв відро нервів,купу часу,певну кількість грошей,щей вибачався перед цією х****тою,бо думав,шо то я шось не те роблю і зневажливо відношусь до праці брідера.

Ти не ту людину розводив,вилупок. (Давайте бан, попередження - байдуже)

270255866_.thumb.png.62f3e3e3cd402700a114fc13fe5c40fb.png

2041428025_.thumb.png.049a3b50a3845db173e02e0ac1be4a3e.png

212568250_.thumb.png.54b5b4921f54e962f850449bdc539b7b.png

Як відомо, кожен брідер, трепетно відноситься до своєї праці (як і гровер), фотографує,викладує,бо то-його досягнення. і т.н.

І має СВОЇ фото СВОЇХ опилених рослин своїх стрейнів,звісно:demon2:

Тож нехай нешановний "брідер",шо "продає своє насіння сотнями" викладе в темі СВОЇ фото опилених рослин цих трьох стрейнів:positive:.

Я навіть ігнор тимчасово зніму,шоб подивитися які смайли воно малюватиме тепер.

Я дивуюсь:

@POSTAL,я к ти з такими рішеннями дожив до своїх років? Невже тебе нормально ще не пиздили за то шо ти таке х**ло?

Тож.....

Барабанний дроб....

брідер @POSTAL показує свої опилені рослини....чомусь я вже бачу,як цей барига вилітає з нашої спільноти,підганяємий копняками і обісцяними ганчірками:male:

Тут можу погодитися з тим, що дивно не бачити репортів від брідера, але якщо це виробничі потужності (по 20+ ялин), то репорт дуже палєвно вести. Хоча, з іншого боку, можна по одній ялині з циклу щось провести....

А за фотки на сайті, то, чесно кажучи, не один постал так робить. В мене фотки від оригіналів. На певних сайтах (не буду говорити де) в Україні таке ж картина... Просто, якщо ти брідер, то це не значить, що ти фотограф, чи в тебе є красиве місце і гарна апаратура для фото. Я бачив на сайтах певних українських брідерів фото їх рослин і скажу вам, що хоч рослини там норм виросли, але якість фото, ракурс і все інше настільки всрате, що ніякого бажання купувати не виникає (якщо дивитися очима звичайного гровера-кайфожора)

Поделиться сообщением

27 минут назад, Shajtan сказал:

Тут можу погодитися з тим, що дивно не бачити репортів від брідера, але якщо це виробничі потужності (по 20+ ялин), то репорт дуже палєвно вести. Хоча, з іншого боку, можна по одній ялині з циклу щось провести....

А за фотки на сайті, то, чесно кажучи, не один постал так робить. В мене фотки від оригіналів. На певних сайтах (не буду говорити де) в Україні таке ж картина... Просто, якщо ти брідер, то це не значить, що ти фотограф, чи в тебе є красиве місце і гарна апаратура для фото. Я бачив на сайтах певних українських брідерів фото їх рослин і скажу вам, що хоч рослини там норм виросли, але якість фото, ракурс і все інше настільки всрате, що ніякого бажання купувати не виникає (якщо дивитися очима звичайного гровера-кайфожора

Життя в Україні дуже цікаве, яскраве, бентежне. 

Поделиться сообщением

1 минуту назад, POSTAL сказал:

Життя в Україні дуже цікаве, яскраве, бентежне. 

тому я тут до фіналу :feedme:

Поделиться сообщением

10 минут назад, Shajtan сказал:

тому я тут до фіналу :feedme:

Удачі! 

Поделиться сообщением

Народу потрібен хліб та видовища) У кожного є власна думка, когось це влаштовує когось ні, наврядчи людина щось починала б писати просто так стільки букв, значить був момент між двома людьми ,який поставив між ними бар'єр і неповагу. Але як казав один ,що домовитись можна і з чортом, головне цього бажати. Посталу б непогано було б зробити роздачу під репорти щоб довести свою компетентність, а автору зрозуміти ,пробачити і відпустити надавши людині другий шанс для реабілітації в його очах,як то кажуть. Як показує мій власний досвід,між людьми які мали великі не порозуміння може в майбутньому скластися дуже нормальні відносини. 

• Like +1 3

Поделиться сообщением

1 час назад, markoff1984 сказал:

Народу потрібен хліб та видовища) У кожного є власна думка, когось це влаштовує когось ні, наврядчи людина щось починала б писати просто так стільки букв, значить був момент між двома людьми ,який поставив між ними бар'єр і неповагу. Але як казав один ,що домовитись можна і з чортом, головне цього бажати. Посталу б непогано було б зробити роздачу під репорти щоб довести свою компетентність, а автору зрозуміти ,пробачити і відпустити надавши людині другий шанс для реабілітації в його очах,як то кажуть. Як показує мій власний досвід,між людьми які мали великі не порозуміння може в майбутньому скластися дуже нормальні відносини. 

Wtf. Я достатньо роздав горіхів, та інколи підвгріваю у кого нема грошей , мені якщо в загалі то пофігу що ця ,,людина,, пише, не тому що я пофігіст, а тому що знаю свою  справу. Іноді власна думка не мае нічого спільного з реальностю. Віриш , на цьому етапі що зараз можу   піти с форуму і далі працювати з гарними людьми. Я бачу як форум закопують самі люди, закопують самі себе, потім зникають .. ) я тут не перший рік , щоб балакати так. Тому мені байдуже, був час відповідав на хейт, але , Без фанатізму ) Я як і деякі люди зрозуміли хто він та що . 😉 Компетентність я свою вде давно довів , та багато хто тут з продавців у мене вчились, та питали.  Я можу заробляти чисто на порадах 😉  Не беручи до уваги що мое насіння продается під різними назвами та банками. 😘👏

Поделиться сообщением

Того форума, вайбу,  продажів,  що було  раніше вже не буде. Такі як цей чоловік до цього і привели. Продовжуйте, якщо так піде, ще не довго. 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

1 час назад, markoff1984 сказал:

Компетентність )))  Ти знаєш, якщо звертати увагу на всіх ,,розумних,, ти не в якій сфері нічого не отримаєш .  Він, це не сотня або тисяча  інших клієнтів.  Якщо навіть щось і пішло не так, ми працюємо з живим матеріалом, може статись що завгодно, але цеб трапилось не тільки з ним ...  Можливо йому стане легше після образ, тем, то я тільки за. Але якщо тверезо подумати, то цей чоловік вже на порозі, тих хто зник з форуму або з життя , це питання часу. 

Поделиться сообщением

По крутой тропинке горной
Шёл домой барашек чёрный
И на мостике горбатом
Повстречался с белым братом.

И сказал барашек белый:
«Братец, вот какое дело:
Здесь вдвоём нельзя пройти —
Ты стоишь мне на пути».

Чёрный брат ответил: «Ме-е,
Ты в своём, братан, уме-е?
Пусть мои отсохнут ноги,
Не сойду с твоей дороги!»

Помотал один рогами,
Уперся другой ногами…
Как рогами ни крути,
А вдвоём нельзя пройти.

Сверху солнышко печёт,
А внизу река течёт.
В этой речке утром рано
Утонули два братана.

Поделиться сообщением

5 часов назад, Shajtan сказал:

оце приклад, як правильно відповідати на хейт. Треба @kostiaу бро @POSTAL повчитись витримці. Бо після минулого мьюта у Кості відпало бажання спілкуватися на форумі, але дізать всі пости Хейза за бан від того, сили ще лишилися  😁

Гадаю, ця тема себе вичерпала. Хіба що Постал ще щось напише в свій захист. І будемо закривати лавку, бо це просто хейт-зона. А мене просили гнів на форумі не розводити

СПРОСИ У ХЕЙЗА ПРИЧИНУ ОТ ЧЕГО НАЧАЛ МИНУСЫ СТАВИТЬ ДУМАЮ ИНТЕРЕСНО БУДЕТ) ВЕДЬТЫ ОТКАЗАЛСЯ ЗАЩИЩАТЬ ВОТ Я И САМ НАШЁЛ ЛЕКАРСТВО ОТ ВСЯКИХ МЕЛКИХ ПАКОСТНИКОВ

• Не понравилось 1

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поделиться сообщением

2 часа назад, POSTAL сказал:

Компетентність )))  Ти знаєш, якщо звертати увагу на всіх ,,розумних,, ти не в якій сфері нічого не отримаєш .  Він, це не сотня або тисяча  інших клієнтів.  Якщо навіть щось і пішло не так, ми працюємо з живим матеріалом, може статись що завгодно, але цеб трапилось не тільки з ним ...  Можливо йому стане легше після образ, тем, то я тільки за. Але якщо тверезо подумати, то цей чоловік вже на порозі, тих хто зник з форуму або з життя , це питання часу. 

Кто из нас не банчил дурь. Для суда скажу не понаслышке если в теории ты накуришь своего кума то это уже влечет собой статью роспостронения. Ранее лет 5 назад я боялся мусоров как огня у нас на райчике жил один капитан переловил всех и виновных и невиновных столько горя принес боже мой, но потом стал февраль и ушел он русских валить и подорвалась эта личность на ростяжке где то год назад... И вот он герой воин или падла мусор ?

Поделиться сообщением

7 часов назад, POSTAL сказал:

рекламна пішла , дякую за кліентів. 😭

От віриш я б в тебе семки взяв чисто з принципу та цікавості для тесту на пророщення)  ну не може девять з десяти бути пустотілими чи дефектними. Ще й цінником по 3 бакса, коли у конкурентів в середньому бакс. І це не беручи знижок і бонусів:eyes:

Але брати не буду, поки що на гров хватає цей:)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

22 минуты назад, БенЛаден сказал:

по 3 бакса

а де це місця шо  $ по 20гривень? чи ти застряг у коллайдері в 2015?

Изменено пользователем синоптик
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

38 минут назад, БенЛаден сказал:

От віриш я б в тебе семки взяв чисто з принципу та цікавості для тесту на пророщення)  ну не може девять з десяти бути пустотілими чи дефектними. Ще й цінником по 3 бакса, коли у конкурентів в середньому бакс. І це не беручи знижок і бонусів:eyes:

Але брати не буду, поки що на гров хватає цей:)

А колы брав ? Давай подивимось переписку що брав,  коли, бо я не знайшов . Будемо розбиратись )) я переписки не видаляю. Но щось нашу не знайшов, та і не пам'ятаю коли і що ти брав, якщо давно , це зовсім не смішно 😁 Чому не звертався? 😀

Поделиться сообщением

11 минут назад, POSTAL сказал:

А колы брав ? Давай подивимось переписку що брав,  коли, бо я не знайшов . Будемо розбиратись )) я переписки не видаляю. Но щось нашу не знайшов, та і не пам'ятаю коли і що ти брав, якщо давно , це зовсім не смішно 😁 Чому не звертався? 😀

Та не брав я в тебе нічого. Зверху скріни з сайту по 150грн за семку)

Поделиться сообщением

Только что, БенЛаден сказал:

Та не брав я в тебе нічого. Зверху скріни з сайту по 150грн за семку)

Не розумію ,ти пишеш ,,брав в тебе семкі ради принципу, 9 пустих,, так , коли брав,? Ми можемо подивитись по замовленням, ти заплатив грощі, потрібно розібратись. 

Поделиться сообщением

29 минут назад, синоптик сказал:

а де це місця шо  $ по 20гривень? чи ти застряг у коллайдері в 2015?

Скріни зверху по 150 за семку?)

Поделиться сообщением

9 минут назад, POSTAL сказал:

Не розумію ,ти пишеш ,,брав в тебе семкі ради принципу, 9 пустих,, так , коли брав,? Ми можемо подивитись по замовленням, ти заплатив грощі, потрібно розібратись. 

Я би "взяв" семки на тест щоб перевірити їх на всхожість.

Нервішки, наїзди, страсті. Ніхто іронії не розуміє. Ліпше піду тяпну медувухи візьму тягу і спатки:drujba:

Изменено пользователем БенЛаден
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

• Shajtan locked this тему
Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.

Чат Джа

Чат Джа

Пожалуйста, введите ваше отображаемое имя

• Создать...