mixas1011 34 Опубликовано: 10 мая (изменено) Привіт усім, шановні друзі. Вирішив почати репорт першого в житті ауту. З досвіду тільки один індор який досі триває. Тож досвіду маю мінімум.)) Створив його сподіваючись що по ходу справи буду отримувати від вас цінні поради. Тож, що маємо наразі: 1) Power Plant R (2шт-6.05двк) 2) F Serg Plant R (1шт-6.05двк, 2шт-8.05двк) 3) Frosty haze F (2.05двк) 4) Magnesia haze F (3шт поки не вилізли) 5) Amnesia Haze F (29.04двк) 6) Blueberry R (29.04двк) 7) Northern light R (2шт-20.04, 2шт-10.05) 8) Dark Devil F (2.05) 9) Lowryder2 R (10.05) 10) Runtz F (10.05) Майже всі автіки, окрім Serg plant, це фотік регуляр. Дістався від товариша. Що за сорт він не знає тож назвав на його честь)) В майбутньому можливо додам ще два фотіки. Energy Plant та Black Opium. Земля треть покупна, треть аутдорна і тритина перліт. Усі зараз, як ви розумієте під баклагами або пивнимиипластиковими келихами. Думаю що майже до кінця травня доведеться ростиків так "гріти". Декілька перших фото, ну і буду надалі тримати в курсі. ;) Изменено 10 мая пользователем mixas1011 11 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 965 Опубликовано: 10 мая Гарної погоди і вдалого грову! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 15 941 Трофеи и Медали Опубликовано: 10 мая 2 часа назад, mixas1011 сказал: додам ще два фотіки Давай давай братка,фотики куда интересней автоматов =) 2 часа назад, mixas1011 сказал: тритина перліт Придется поливать часто. 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mixas1011 34 Опубликовано: 10 мая Придется поливать часто.Може і не третина, а чверть) Отправлено с моего LM-V500N через Tapatalk 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 320 Опубликовано: 10 мая (изменено) вітаю) все дуже цікаво) багацько різних рослинок ще й перший аут) дуже круто! ще й встиг їх уже висадити.. баклажки ... блек опіум🙂.. індор паралельно..) все так цікаво.. вдачі і хайросте)! Изменено 10 мая пользователем stella-kukarella 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 320 Опубликовано: 10 мая ти на якій широті? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mixas1011 34 Опубликовано: 10 мая вітаю) все дуже цікаво) багацько різних рослинок ще й перший аут) дуже круто! ще й встиг їх уже висадити.. баклажки ... блек опіум.. індор паралельно..) все так цікаво.. вдачі і хайросте)!Дякую))48 широтаОтправлено с моего LM-V500N через Tapatalk Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 367 Опубликовано: 10 мая Вітаю в клубі аутменів) Як на мене ранувато стартонув, холодно досить по всіх регіонах України досі. Але в тебе фотіки - вони переживуть всі стреси, тому має бути все норм. Бажаю довести все до харву. Фарту в цій нелегкій справі Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mixas1011 34 Опубликовано: 10 мая Вітаю в клубі аутменів) Як на мене ранувато стартонув, холодно досить по всіх регіонах України досі. Але в тебе фотіки - вони переживуть всі стреси, тому має бути все норм. Бажаю довести все до харву. Фарту в цій нелегкій справі Дякую. Насправді фотіки поки що з усіх тільки два.))Сподіваюсь переживуть Отправлено с моего LM-V500N через Tapatalk Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mixas1011 34 Опубликовано: 15 мая Сумна звістка. У нас втрати.(((Холоди не пережили 2 Serg Plant, а Frosty Haze якась тварина викопала і з'їла((Інші себе почувають чудово і трохи підросли. Фото деяких:Dark devilBlueberryAmnesia hazeДва Northern lights.Інші ще геть маленькі P.s. непогане місце вибрав. Все поросло хмелем, а він наших ростиків добре маскує Отправлено с моего LM-V500N через Tapatalk 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mixas1011 34 Опубликовано: 15 мая Ну і, заразом, мій індорський кущик Northern lights.) 62 дні від каскиОтправлено с моего LM-V500N через Tapatalk 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mixas1011 34 Опубликовано: 22 мая Навідався на ділянку, посадив розсаду тютюну Black Mammoth, Burley kentuky 15, Walkers Broadleaf. Полив добривами з Корневіном і Актара. Розсипав проти мурах та равликів, плюс мій особистий винахід))) Малюка Northern lights якась гнида згризла. Подивимось чи оклигає. Отправлено с моего LM-V500N через Tapatalk 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mixas1011 34 Опубликовано: 25 мая Доброго дня, брати та сестри.Ділянка номер 2:1)F Energy plant F (13.05)2)F Black opium F (16.05)3)F Bubble Gum F (23.05)4)A Afghan Mass F (24.05)5)A Blueberry Bliss F(23.05)6)A BlueBerry R (17.05)7)A Power Plant R (17.05)8)A Amnesia R (-------)9)A Bishkek F (------)Висадив їх раненько, а парочку взагалі насінням з корінцем: росточок у обох вже видно. Полив, обробив всім що було. Подивимось що з цього вийде.))Декілька фото:Отправлено с моего LM-V500N через Tapatalk 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 685 Опубликовано: 25 мая 3 часа назад, mixas1011 сказал: Power Plant R (17.05 вряд ли вызреет бро сатива у самого есть пара семян смотрю думаю посадить а цвести же долго будет только это останавливает так это в боксе а у тебя улица 1 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mixas1011 34 Опубликовано: 25 мая вряд ли вызреет бро сатива у самого есть пара семян смотрю думаю посадить а цвести же долго будет только это останавливает так это в боксе а у тебя улица Це автіки. За 4 місяці точно дозрієОтправлено с моего LM-V500N через Tapatalk Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
qwertytools 153 Опубликовано: 25 мая Фотіки посадив?буває таке що треба робити розтяжку на розтяжці,а як розростуться то і пройти не можна,схема посадки бажано велика,бо дивлюсь ти по автікам,а це стелс Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mixas1011 34 Опубликовано: 25 мая Фотіки посадив?буває таке що треба робити розтяжку на розтяжці,а як розростуться то і пройти не можна,схема посадки бажано велика,бо дивлюсь ти по автікам,а це стелсТри фотіки, між ними відстань велика1)F Energy plant F (13.05)2)F Black opium F (16.05)3)F Bubble Gum F (23.05)Отправлено с моего LM-V500N через Tapatalk Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
qwertytools 153 Опубликовано: 25 мая Гни нещадно тільки голову піднімають на непотрібну тобі висоту,тріску,ламання гілок не бійся,але і корми хоч трошки 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
qwertytools 153 Опубликовано: 25 мая 1 час назад, kostia сказал: вряд ли вызреет бро сатива у самого есть пара семян смотрю думаю посадить а цвести же долго будет только это останавливает так это в боксе а у тебя улица Судячи з репортів про чисту сатіву, бокс займеш місяців на 9(я хз про твій бокс,те що я бачив повноцінна теплиця),чи тиждень веги і хай цвіте,попідвязую?(порошу без емоцій,капса і якщо не хоч відповідати то ігнорь) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 685 Опубликовано: 25 мая 1 час назад, qwertytools сказал: Судячи з репортів про чисту сатіву, бокс займеш місяців на 9(я хз про твій бокс,те що я бачив повноцінна теплиця),чи тиждень веги і хай цвіте,попідвязую?(порошу без емоцій,капса і якщо не хоч відповідати то ігнорь) да у негокак выяснилось автик я же думал фотик по тому так и писал что у нас в Украине вряд ли вызреет такой сорт. не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
qwertytools 153 Опубликовано: 25 мая 1 минуту назад, kostia сказал: да у негокак выяснилось автик я же думал фотик по тому так и писал что у нас в Украине вряд ли вызреет такой сорт. Ніні,я про тебе,будь обережний,воно цвіте і росте,росте і цвіте,таке враження наче до бескінечності Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 685 Опубликовано: 25 мая 1 час назад, qwertytools сказал: Ніні,я про тебе,будь обережний,воно цвіте і росте,росте і цвіте,таке враження наче до бескінечності да есть более достойные сорта с меньшим цветом что то выберу не готов ждать так долго не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
qwertytools 153 Опубликовано: 25 мая Только что, kostia сказал: да есть более достойные сорта с меньшим цветом что то выберу не готов ждать так долго ну те що я пробував з сатів,дуже круте,воно хоч і було на початку розвитку...чого і питаю,що тиждень і на режим екватора)))воно геть інше,чистий хай і постійно хочеться двіжу,роботи,аби малював малювання,як я це називав колоски,росте і росте в ширину,як ячмінь)))з 2рядного в шестирядний,потім восьмирядний,ваги нема,але якщо під себе знайдеш це ще той допінг Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 685 Опубликовано: 25 мая 1 час назад, qwertytools сказал: ну те що я пробував з сатів,дуже круте,воно хоч і було на початку розвитку...чого і питаю,що тиждень і на режим екватора)))воно геть інше,чистий хай і постійно хочеться двіжу,роботи,аби малював малювання,як я це називав колоски,росте і росте в ширину,як ячмінь)))з 2рядного в шестирядний,потім восьмирядний,ваги нема,але якщо під себе знайдеш це ще той допінг ты как мой дружаня говоришь угощал его недавно шкипер кушем опылённым грин спуном сказал чистый допинг не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
qwertytools 153 Опубликовано: 25 мая Только что, kostia сказал: ты как мой дружаня говоришь угощал его недавно шкипер кушем опылённым грин спуном сказал чистый допинг дядьку на мене не рівняйся,останній раз курив і вирощував 12 років тому,цього року вирішив знову почати вирощувати,бо товариш попав у полон,єдине чим зможу допомогти це на птср його накласти те що виростю,останній раз виростив більше 100 сортів)))якийсь дурень всю цю різноманітність в річку викинув,бо я став тупити і нагліти Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас