Mecheniy 629 Опубликовано: 28 мая Вітаю всіх, браття та сестри! Вирішив завести репорт, сподіваюся получится довести до кінця! Наша мала зійшла із землі десь другого травня. Сходила 10 днів, але це через те, що я саджав її одразу в землю та занадто сильно залив ділянку, земля стала як камінь. Проте, насінина на 10й день вправно зійшла! Спочатку думав буде 100% чупачупс і не дуже великий. Але зараз вже і не знаю, наче вєга поперла непогано На днях обробляв "теппекі", потім "каліпсо" через день, бо почали вже їсти її усілякі нуждающієся в сортовушній клетчатці членистоногі, а дичку поряд не чіпають))) планую обробляти десь 3 рази за цикл, бо це аут. На черзі "квадріс" - щоб вірогідність грибку зменшити в рази. Під корінь ще планую використовувати "тріходермін". Також планую використовувати гумати "волшебная грядка", але я до цього користувався ними тільки на кокосі, то ж для землі треба якось менше дозування робити навчитись) Бажаю всім приємних покурів та мирного неба! Отже, 2 фото це 27 днів від каски, одне це перший день і ще одне, це приблизно півтора тижні: 25 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 629 Опубликовано: 29 мая В 28.05.2025 в 13:27, Mecheniy сказал: кожен день вспушую, то сьогодні дощ такий добрий, ще і не встиг Вчора був такий дощ весь день, що нічого було вспушить! Прийшов, а там болото якесь... То вже не вспушування а як заміс глини якоїсь сподіваюся не погниє від таких приколів, бо дощі та грози ще тиждень передають... Тільки наче пекло прийшло, і знову дощі) Погода приємна чимось, але не для растіхи. Хоча, з іншого боку, для вєги непогано має бути, подивимося) заливає старанно дощем) Проте, вже зранку щось вийшло вспушить, дощу поки немає на щастя: Скрытый текст Сьогодні по листу дам янтарку з пульвіка ввечері, щоб почистити від бруду перш за все, ну і може янтарка свою роль зіграє не дивлячись на дощ) І трохи місцевих красот: Скрытый текст 18 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 629 Опубликовано: 29 мая Доброго вечора Останнім часом я прийшов до того, що став палити лише декілька разів на тиждень...з ряду причин Тому, для мене тепер стало багато навіть "звичний" ковпачок, саме цього сорту girl scout cookies xxl.. Раніше 2-3 таких спокійно міг(будь-якого автіка фактично), а тепер від одного страшнувато.. Тому вважаю за потрібне зробити невеликий смоук-репорт цього індорного екземпляру(який був не найкращим чином взгровлений, багато азоту лив задовнго). Лишилося трохи цього сорту, рослина ферментується вже 3 місяці, я взяв не найкращий екземпляр шишки з невеличких, спецом щоб протестити) По запаху, перемолов, і дуже схоже на благовонія palo santo, з нотками гвоздики краплю, і чимось солодким...такі асоціації виникли в мене із запахом) смак досить крутий, але в цей раз не дуже виражений бо я офігєл від того як почало запирати...я не кашляю загалом і нормас тримаю. Протримав, 3-4 секунди, ну...треба було напевно в 2 рази менше сипати))) але з іншого боку тепер як треба. Ну і кіно подивитися нормас) Серце в мене не дуже - але зараз ніяких задишек або тяжінь від куріння не помітив) коротше кажучи потужна штука, яка повністю відповідає всім параметрам яким треба)) Коли в мене був толер великий, це був один з моїх улюблених сортів від Гуда, який завжди нагрібав) А тепер тим паче! Бро @goodmaster ти прям красава знаєш свою справу!) Дуже великий тобі Скрытый текст 12 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 629 Опубликовано: 2 июня Вітаю всіх! За порадою підсипав декілька лопаток піску, розподілив та переміщав навкруги рослини Вспушувати більше не буду, там все рихло та чудово тепер! А також під'їхала свіжа мульча))) Вносив під корінь тріходермін, три відра в сумі пішло з тріходерміном під рослину. 2 вчора та 1 сьогодні на мульчу, все розмірено Дощів які передавали зараз немає, оминають повз, загалом спека та сонце Але рослині не все подобається) думаю внести добрива flora growing (grow bloom micra) ввечері, в пропорції для землі тільки навіть ще менше трохи, чисто для підживлення... так щоб не перестаратися випадково. І напевно туди ж мікродозу кальцієвої селітри Ось фото: Скрытый текст Можна побачити якесь пожовтіння трохи та перекручення в місцях пожовтіння - від чого таке може бути в ауті? 6 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 629 Опубликовано: 4 июня Добрійшого вечорочка, шановні! Вчора дав знову "Каліпсо" по листу і залишки під корінь - бо перша обробка була після дощу, тупанув трохи, та і днів 10 пройшло вже. Бо побачив вчора що комахи там тусять і лист один був надгризений ще... Сьогодні нам 34 дні, вже почала показувати активно стать, думаю предквіт починається потихеньку Фото: Скрытый текст 5 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 629 Опубликовано: 6 июня Вітаю! 36 днів від каски Буде чупа-чупс скоріше за все))) але мені нормас, умови полу-дикі, місця небагато..треба буде ще насінину закинути поки не пізно)) А то тільки 1 рослину за сезон підняти малувато буде)) Скрытый текст Постійно якісь комахи тусять поряд і на рослині, ще і різні...але рослина протравлена жорстко, наче не жруть 4 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 629 Опубликовано: 8 июня Всіх вітаю! Аномальна спека мало кому подобається, аде рослині вона наче загалом по кайфу, бо росте зараз непогано Фото: Скрытый текст Вчора якась звірюка пронеслася поряд і поламала лист один, перший 5ти палий. Він живий, але неприємно трохи, стрес Переживе такий стрес звісно, вже пережив добре) А так ото нормас наче) поливаю ввечері, потихеньку росте, потихеньку починає квіточки нарощувати🌞 3 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 629 Опубликовано: 13 июня Всім Джа! Сьогодні 43 дня від каски Дощів поки не було, проте вітряно. Думаю треба сьогодні другий раз давати "Квадріс" доки не пізно, але якщо буде вітряно то давати його толку буде мало)) подивимося. Але 2-й раз обов'язково треба дати Фото: Скрытый текст Із цікавого: рослину любить немала кількість комах та взагалі усіляких. Наприклад, на останньому фото можна побачити частину тіла міні-богомола якогось. При чому це реально як богомоли, їх загалом набагато більше ніж зараз, я їх знімаю, як і будь-яких комах з рослини. Але люблять її страшне)) шкоди начебто майже немає ніякої бо протравлене, але якщо б не травив то взагалі сподіватися ні на що було б, з'їли б все тільки так)) А так приємно росте, приємно споглядати, така непогана йолочка буде в результаті. Нижні гілочки втягуються нормас так Далі в закрєп тільки 2 основні пости підуть коли вже перед збором та харв, бо прям перекриває все, скоро сторінки не вистачить на це) тому наступні пости загалом будуть не прикріпленими. 6 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 244 Трофеи и Медали Опубликовано: 18 июня Плями можуть бути через кривий пш землі. Ти не коло хвойного лісу ростиш? Можна заміряти пш та ппм землі для цікавості, що воно покаже. Копнути коробку сірникову з різних місць, вдома розвести водою і заміряти 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 629 Опубликовано: 18 июня 14 минут назад, Shajtan сказал: Плями можуть бути через кривий пш землі. Ти не коло хвойного лісу ростиш? Можна заміряти пш та ппм землі для цікавості, що воно покаже. Копнути коробку сірникову з різних місць, вдома розвести водою і заміряти Ні бро, хвої тут немає, але ПШ землі нестабільний 100%. В мене ніяких приладів для землі немає, в сусіда є тільки ПШ міряти. То він каже в нас таке місце, але він так пояснив що причину я і не зрозумів...ну точно не хвоя. Весною ПШ нормальний типу. А влітку через посуху загальну ПШ щось на приколі, десь наче норм, а десь не дуже 2 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 510 Опубликовано: 18 июня 2 часа назад, Mecheniy сказал: А влітку через посуху загальну ПШ щось на приколі може частіше поливай, щоб не пересихало, заодно і зайві добрива розводяться... ще такий момент чув, що в суху землю не можна растішці одразу добрива давати, а спочатку все добряче водою залити, а тоді вже компотік 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 629 Опубликовано: 19 июня Дарова) Потихеньку квітнемо, вчора добре полив, наче непогано почуває себе рослина, плями не розповзуються далі наче Скрытый текст Трихомки 4 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 244 Трофеи и Медали Опубликовано: 19 июня 6 часов назад, Mecheniy сказал: Дарова) Потихеньку квітнемо, вчора добре полив, наче непогано почуває себе рослина, плями не розповзуються далі наче Скрыть содержимое Трихомки ТА вже досить гарно 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 629 Опубликовано: 21 июня Шановні, вітаю! 51 день від каски - половина строку десь, хоча я думаю на 90 днях буде харв) Скрытый текст Все в принципі норм наче, шишки ростуть, красиво наче) Поливаю дуже багато зараз бо посуха. Підгодовувати поки не думав та і хз чим, може там в землі вистачить ніштяків, хз🤣🤣 гумати давав під корінь "волшебная грядка" але то будо тиждень тому. Може ще інших гуматів дати хз..не експерт в підкормках в ауті) 3 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 629 Опубликовано: 21 июня Питання таке Автікам листя краще не різати ж взагалі...але я чув, що хворі листя більше беруть на себе життєвих сил ніж дають... Особливо якщо це старі лопухи. Як гадаєте, можна підрізати ті хворі 4 лопуха? Чи буде це норм, чи навпаки стрес зайвий і краще не чіпати? Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 530 Опубликовано: 21 июня 5 минут назад, Mecheniy сказал: Питання таке Автікам листя краще не різати ж взагалі...але я чув, що хворі листя більше беруть на себе життєвих сил ніж дають... Особливо якщо це старі лопухи. Як гадаєте, можна підрізати ті хворі 4 лопуха? Чи буде це норм, чи навпаки стрес зайвий в краще не чіпати? Врядли для такого растения будет стресс,но если тебя это так беспокоит,удали их не сразу все,а по штучке за раз.В ауте по таким мелочам,мало кто парится,в основном шо ненужное,само отпадает. 21 минуту назад, Mecheniy сказал: Шановні, вітаю! 51 день від каски - половина строку десь, хоча я думаю на 90 днях буде харв) Скрыть содержимое Все в принципі норм наче, шишки ростуть, красиво наче) Поливаю дуже багато зараз бо посуха. Підгодовувати поки не думав та і хз чим, може там в землі вистачить ніштяків, хз🤣🤣 гумати давав під корінь "волшебная грядка" але то будо тиждень тому. Може ще інших гуматів дати хз..не експерт в підкормках в ауті) Настойка из птичьего помета неплохо работает,главное без фанатизма,помаленьку дозняк увеличивать.Я в 23м году(когда была возможность их брать непосредственно у производителей)мешал гусиные и куриные какахи,результатом был доволен.Если не потяге заморачиваться или нет возможности,старый добрый монофосфат калия в помощь. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 629 Опубликовано: 21 июня Только что, Хотабыч сказал: основном шо ненужное,само отпадает Это да! Ну я думаю не критично что так, что так)) чисто этим вопросом задался резко как-то) 2 минуты назад, Хотабыч сказал: Настойка из птичьего помета неплохо работает,главное без фанатизма,помаленьку дозняк увеличивать.Я в 23м году(когда была возможность их брать непосредственно у производителей)мешал гусиные и куриные какахи,результатом был доволен.Если не потяге заморачиваться или нет возможности,старый добрый монофосфат калия в помощь. Спасибо бро с птичьими какахами ещё дел не имел пока) а мфк обязательно надо купить...уже пол года никак не куплю его 2 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanya7777 6 595 Опубликовано: 22 июня В 21.06.2025 в 12:05, Mecheniy сказал: Питання таке Автікам листя краще не різати ж взагалі...але я чув, що хворі листя більше беруть на себе життєвих сил ніж дають... Особливо якщо це старі лопухи. Як гадаєте, можна підрізати ті хворі 4 лопуха? Чи буде це норм, чи навпаки стрес зайвий і краще не чіпати? Я режу листья постоянно не заметил стресса. А последние дней 7 у меня ёлка вообще лысая, одни шишки. 1 Аут 2017 Аут 2018 Аут2019 Аут2020 Аут2021 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 244 Трофеи и Медали Опубликовано: 22 июня В 21.06.2025 в 12:05, Mecheniy сказал: Питання таке Автікам листя краще не різати ж взагалі...але я чув, що хворі листя більше беруть на себе життєвих сил ніж дають... Особливо якщо це старі лопухи. Як гадаєте, можна підрізати ті хворі 4 лопуха? Чи буде це норм, чи навпаки стрес зайвий і краще не чіпати? листки - це сонячні панелі рослини і те що вона жива лишається, коли всі листки прибирають певні унікуми, то це заслуга маленьких листочків і запасів енергії рослини. І те що шишок на 10-20% менше отримано буде, то це не помітно по факту. Хоча вплив, безумовно буде. Якщо різати листя перед врожаєм, то, звичайно, шишок не привавиш не убавиш. А от на вегі, це не дуже здорово. Частину листків прибирати можна, бо рослина бобить більше листків про запас і їх вистачає, наприклад на 200%. Коли зрізав половину, стає 100% потенціалу. А коли всі великі прибрав, лишається 50% потенціалу, котрий тримається на дрібних листках. (це я наприклад) Стосовно хворих листків, вони теж працюють, але я хз, може якісь там вірусні хвороби є, котрі заважають рослині розвиватися. Але от ті листки, котрі поступово жовтіють і відпадають, їх видаляти (якщо логічно думати) краще, коли вони самі легко відвалюються. А поки вони міцно тримаються на рослині, то в цьому випадку рослина забирає накопичені поживні речовини з листка назад. Це як з запасом жиру в тілі людини. І коли ти ріжеш листок, то типу зрізаєш запаси, котрі могли б бути поглинуті рослиною 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 629 Опубликовано: 23 июня Салют 53 дні Запах просто неймовірний, кайфуха! Скрытый текст Хтось зовсім трохи під'їдає листя іноді, але мало, яди працюють наче ще. Трохи дощу було, слава Богу і до нас щось дійшло) Поки нічим не підгодовував расту) Але шишки кожен день ростуть, непогано так. Якщо б не було що курити, вже кола йшла би на знищення...але їй повезло Через неї і рослину видно досить добре і далеко... якщо є кому дивитися. Але, без неї і 60% шишок не буде) бо нижні гілочки розвинені не те щоб сильно, відносно коли вони малі дуже) Корочє підрізати дуже не хотілося б, і сподіваюся що по стелсу вийде це все дотримати до потрібного стану А так, всім мирного неба бажаю та смачних шишок і гарних врожаїв, щастя та добра! 6 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 629 Опубликовано: Четверг в 08:02 День добрий) 56 днів Запах неймовірний) Підрізав 3 листа страшненьких нижніх, за це не бийте, захотілося прибрати їх)) Хтось знову змотав лист павутинням і відклав там свою ікру під ним(фото 6)...але я ці плани порушив 😈 Бо нєфіг зворачувати листя на моєму кущі)) зняв те павутиння, випрямив лист та знищив ікру. Нехай пробачить мене її хазяїн, але я не знаю чия то ікра І від вітру на одному з фото позначена поломка, один лапух надламався. Ну то не страшне) Шишки ростуть прям кожен день) сонця багато рослині, поливу також Така краса) ще місяць цвіту і все) Скрытый текст 6 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 629 Опубликовано: Четверг в 08:10 І бонусом - невеличкий time-lapse найактуальніший на даний момент, з ракурсу під назвою "ромб" Скрытый текст 6 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 244 Трофеи и Медали Опубликовано: Четверг в 13:46 передостання фотка гарно вийшла 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 629 Опубликовано: Четверг в 15:36 1 час назад, Shajtan сказал: передостання фотка гарно вийшла В time-lapse чи в основному пості?) Та всі вони гарні бо рослина гарна, такий типовий автік невеличкий) Дівчинка зі школи girl scout cookies вже стає жінкою потихеньку Хоча тут в неї не літній табір, а скоріше виживання у стилі Беара Грілза 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 244 Трофеи и Медали Опубликовано: Суббота в 00:10 Я про це фото 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 629 Опубликовано: Суббота в 04:39 4 часа назад, Shajtan сказал: Я про це фото Зрозуміло! Це фото у стилі, що називають "впіндюрив азоту". Цікавий кольоровий контраст, дивлячись на фото із таким співвідношенням кольорів, іноді можна навіть дійсно подумати, що забагато азоту там! Проте, це так тільки здається )) 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Buddhist 4 093 Опубликовано: Суббота в 06:39 Привіт бро Гарна мала. Я теж собі прикупив G.S.C XXL, лежить насіння, жде своєї черги. Брав для індора. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 629 Опубликовано: Суббота в 09:37 2 часа назад, Buddhist сказал: Привіт бро Гарна мала. Я теж собі прикупив G.S.C XXL, лежить насіння, жде своєї черги. Брав для індора. Дякую бро! Чудовий сорт це, один із моїх улюблених! Жаль що в рахітних умовах відносно гровити доводиться, таке якщо б в норм грядках посадити, то була б побільше) А так компактна дівчина, але теж прикольна дуже 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения