Mecheniy 1 308 Опубликовано: 28 мая Вітаю всіх, браття та сестри! Вирішив завести репорт, сподіваюся получится довести до кінця! Наша мала зійшла із землі десь другого травня. Сходила 10 днів, але це через те, що я саджав її одразу в землю та занадто сильно залив ділянку, земля стала як камінь. Проте, насінина на 10й день вправно зійшла! Спочатку думав буде 100% чупачупс і не дуже великий. Але зараз вже і не знаю, наче вєга поперла непогано На днях обробляв "теппекі", потім "каліпсо" через день, бо почали вже їсти її усілякі нуждающієся в сортовушній клетчатці членистоногі, а дичку поряд не чіпають))) планую обробляти десь 3 рази за цикл, бо це аут. На черзі "квадріс" - щоб вірогідність грибку зменшити в рази. Під корінь ще планую використовувати "тріходермін". Також планую використовувати гумати "волшебная грядка", але я до цього користувався ними тільки на кокосі, то ж для землі треба якось менше дозування робити навчитись) Бажаю всім приємних покурів та мирного неба! Отже, 2 фото це 27 днів від каски, одне це перший день і ще одне, це приблизно півтора тижні: 25 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 308 Опубликовано: 29 мая В 28.05.2025 в 13:27, Mecheniy сказал: кожен день вспушую, то сьогодні дощ такий добрий, ще і не встиг Вчора був такий дощ весь день, що нічого було вспушить! Прийшов, а там болото якесь... То вже не вспушування а як заміс глини якоїсь сподіваюся не погниє від таких приколів, бо дощі та грози ще тиждень передають... Тільки наче пекло прийшло, і знову дощі) Погода приємна чимось, але не для растіхи. Хоча, з іншого боку, для вєги непогано має бути, подивимося) заливає старанно дощем) Проте, вже зранку щось вийшло вспушить, дощу поки немає на щастя: Скрытый текст Сьогодні по листу дам янтарку з пульвіка ввечері, щоб почистити від бруду перш за все, ну і може янтарка свою роль зіграє не дивлячись на дощ) І трохи місцевих красот: Скрытый текст 19 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 308 Опубликовано: 29 мая Доброго вечора Останнім часом я прийшов до того, що став палити лише декілька разів на тиждень...з ряду причин Тому, для мене тепер стало багато навіть "звичний" ковпачок, саме цього сорту girl scout cookies xxl.. Раніше 2-3 таких спокійно міг(будь-якого автіка фактично), а тепер від одного страшнувато.. Тому вважаю за потрібне зробити невеликий смоук-репорт цього індорного екземпляру(який був не найкращим чином взгровлений, багато азоту лив задовнго). Лишилося трохи цього сорту, рослина ферментується вже 3 місяці, я взяв не найкращий екземпляр шишки з невеличких, спецом щоб протестити) По запаху, перемолов, і дуже схоже на благовонія palo santo, з нотками гвоздики краплю, і чимось солодким...такі асоціації виникли в мене із запахом) смак досить крутий, але в цей раз не дуже виражений бо я офігєл від того як почало запирати...я не кашляю загалом і нормас тримаю. Протримав, 3-4 секунди, ну...треба було напевно в 2 рази менше сипати))) але з іншого боку тепер як треба. Ну і кіно подивитися нормас) Серце в мене не дуже - але зараз ніяких задишек або тяжінь від куріння не помітив) коротше кажучи потужна штука, яка повністю відповідає всім параметрам яким треба)) Коли в мене був толер великий, це був один з моїх улюблених сортів від Гуда, який завжди нагрібав) А тепер тим паче! Бро @goodmaster ти прям красава знаєш свою справу!) Дуже великий тобі Скрытый текст 13 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 308 Опубликовано: 2 июня Вітаю всіх! За порадою підсипав декілька лопаток піску, розподілив та переміщав навкруги рослини Вспушувати більше не буду, там все рихло та чудово тепер! А також під'їхала свіжа мульча))) Вносив під корінь тріходермін, три відра в сумі пішло з тріходерміном під рослину. 2 вчора та 1 сьогодні на мульчу, все розмірено Дощів які передавали зараз немає, оминають повз, загалом спека та сонце Але рослині не все подобається) думаю внести добрива flora growing (grow bloom micra) ввечері, в пропорції для землі тільки навіть ще менше трохи, чисто для підживлення... так щоб не перестаратися випадково. І напевно туди ж мікродозу кальцієвої селітри Ось фото: Скрытый текст Можна побачити якесь пожовтіння трохи та перекручення в місцях пожовтіння - від чого таке може бути в ауті? 6 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 308 Опубликовано: 4 июня Добрійшого вечорочка, шановні! Вчора дав знову "Каліпсо" по листу і залишки під корінь - бо перша обробка була після дощу, тупанув трохи, та і днів 10 пройшло вже. Бо побачив вчора що комахи там тусять і лист один був надгризений ще... Сьогодні нам 34 дні, вже почала показувати активно стать, думаю предквіт починається потихеньку Фото: Скрытый текст 5 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 308 Опубликовано: 6 июня Вітаю! 36 днів від каски Буде чупа-чупс скоріше за все))) але мені нормас, умови полу-дикі, місця небагато..треба буде ще насінину закинути поки не пізно)) А то тільки 1 рослину за сезон підняти малувато буде)) Скрытый текст Постійно якісь комахи тусять поряд і на рослині, ще і різні...але рослина протравлена жорстко, наче не жруть 4 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 308 Опубликовано: 8 июня Всіх вітаю! Аномальна спека мало кому подобається, аде рослині вона наче загалом по кайфу, бо росте зараз непогано Фото: Скрытый текст Вчора якась звірюка пронеслася поряд і поламала лист один, перший 5ти палий. Він живий, але неприємно трохи, стрес Переживе такий стрес звісно, вже пережив добре) А так ото нормас наче) поливаю ввечері, потихеньку росте, потихеньку починає квіточки нарощувати🌞 3 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 308 Опубликовано: 13 июня Всім Джа! Сьогодні 43 дня від каски Дощів поки не було, проте вітряно. Думаю треба сьогодні другий раз давати "Квадріс" доки не пізно, але якщо буде вітряно то давати його толку буде мало)) подивимося. Але 2-й раз обов'язково треба дати Фото: Скрытый текст Із цікавого: рослину любить немала кількість комах та взагалі усіляких. Наприклад, на останньому фото можна побачити частину тіла міні-богомола якогось. При чому це реально як богомоли, їх загалом набагато більше ніж зараз, я їх знімаю, як і будь-яких комах з рослини. Але люблять її страшне)) шкоди начебто майже немає ніякої бо протравлене, але якщо б не травив то взагалі сподіватися ні на що було б, з'їли б все тільки так)) А так приємно росте, приємно споглядати, така непогана йолочка буде в результаті. Нижні гілочки втягуються нормас так Далі в закрєп тільки 2 основні пости підуть коли вже перед збором та харв, бо прям перекриває все, скоро сторінки не вистачить на це) тому наступні пости загалом будуть не прикріпленими. 6 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 308 Опубликовано: 16 июля Ну шо, прийшов час розповісти як справи... У віці 67 днів була дорізана раста, бо вже її облюбували різні шкідкики, у великій кількості. Але нашкодити ще не встигли сильно, самим шишкам. Воно і не дивно, бо незадовго до цього мала бути б необхідна третя обробка ядами від комах, а ще врахувати стрес від зрізання коли, пришвидшило процвітання комах. Вийшло сумарно 1л банка, майже під верх забита досить плотно. Вагу, на жаль, не скажу, поки не купив ваги. Ось після зрізання того, що залишалося: Скрытый текст Такі шишки загалом: Скрытый текст Смоук репорт по цій рослині і стрейну загалом: Що я можу сказати? Не дивлячись на кількість і умовну "зеленість" рослини, вона показує круті результати з точки зору дегустації. Дуже потужна, я не втомлюсь повторювати, що це тепер один з моїх улюблених автів які я куштував)) Навіть такий продукт на 60двк і на 67двк зарізаний, навіть він дуже крутий. Потужний стрейн! смак сильний, солодкий, тримає по 3 години навіть на толері, не хочеться сильно часто юзати. Старий стафф цього сорту відрізняється тільки смаком, там він більше виражений, пролічка 7 місяців десь все ж таки) А по силі пушка! @goodmaster ще раз дяка за такі потужні насіння! GSC це імба))) Дякую всім, що були тут, дякую всім за підтримку, друзі!) Старався зробити нормальний репорт, вийшов рахітний трохи але не найгірший, я думаю. Цікаво було, потім як індор запущу то і репорт зроблю обов'язково) Зараз, що б ви розуміли, така спека і посуха, що кущ знайшли би 100%))) вже і через живу огорожу все видно)) 6 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 308 Опубликовано: 1 июля 6 часов назад, goodmaster сказал: Можливо треба підіймати малопахущі сорта аатоцвітів,і рослину загінати до землі. Ага, але я звик до потужних сортів ..тому ті що мало пахнуть здаються слабкими. Хоча може тільки здаються А так, пригибати треба було, так. Хотілося цей цикл без таких втручань провести) 6 часов назад, goodmaster сказал: голодна,запах мінімальний,тільки пролив 50проц удобрами чи водою,неправильний пш,нехватка,як начинається сильний запах,це так і є,візьми собі на замітку))) Коли в мене наїбнувся пш,брехав собака,штин від кущів стояв піпец Я помічав, проте не співставив це ні з чим. Рослина була на 50двк в індорі більш пахуча, ніж на 80)) Буває і таке. 5 часов назад, Shajtan сказал: треба тоді спілку планокурів села робити і змушувати тих вирощувати кожний своє Однозначно бро😁😁 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 308 Опубликовано: 1 июля 1 час назад, Legend777 сказал: то кажуть краще жопа в руці ніж рука в жопі ця централка ще поки буде сушитись то віддасть останні соки в трихоми. Так, це точно 🤣централка ця теж нічого така буде, я впевнений) 1 час назад, Legend777 сказал: огризок твій вже такий запах видавати не буде, банально через меншу кількість шишок. Тому голову не опускай - шукай всюди хороше, куриш швидше всіх тоже плюс, ахах)) Ага, такий смішний бансайчик залишився)) ну і менше шишок, і низько вони розташовані. Плюси є, так) 1 час назад, Legend777 сказал: Шукай браза надійне місце на наступний сезон Та в мене з цим погано бро, на жаль, проходняк всюду такий, що ховайся в жито. Завжди все на грані виходило. Найбільш крутий метод для мене, це закладувати гілками рослину, і щоб вона росла біля купи гілок. Тоді рослини ростуть в гілках, їх і дістати та помітити складніше Ото минулий рік нормас вийшло в гілках, непомітно, і запах чомусь не доходив хоча відстань до дороги така сама була) А цей раз вирішив по природньому зробити... але воно не зовсім класно вийшло)) Але як ти чітко сказав про руку і жопу - метафора що треба! Чітко описує)) за репорт неприємно трохи, хотів по красоті зробити, ну нічого) якщо достоїть нижнє до зрілості, теж непогано буде) 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 037 Трофеи и Медали Опубликовано: 1 июля 1 час назад, Mecheniy сказал: Та в мене з цим погано бро, на жаль, проходняк всюду такий, що ховайся в жито. ну я раніше теж так думав і про свій райончик)) але один раз так серйозно взявся за пошуки. Першим ділом відкрив Гугл карти і почав роздивлятись які місця в окрузі. Підібрав цікавий мені містяк, сів на вєлік і поїхав в розвідку, ну і знайшов що хотів. Ідеальний за всіма моїми параметрами. Так навіть цікаво час можна провести, коли в пошуках, сприймай як похід на природу. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Michman 3 416 Трофеи и Медали Опубликовано: 2 июля @Mecheniy успехов бро.....дай джа всей нечисти стороной обойти, твой заповедник ! 1 Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com : https://t.me/uacanas Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Michman 3 416 Трофеи и Медали Опубликовано: 2 июля 11 часов назад, Legend777 сказал: ну я раніше теж так думав і про свій райончик)) але один раз так серйозно взявся за пошуки. Першим ділом відкрив Гугл карти і почав роздивлятись які місця в окрузі. Підібрав цікавий мені містяк, сів на вєлік і поїхав в розвідку, ну і знайшов що хотів. Ідеальний за всіма моїми параметрами. Так навіть цікаво час можна провести, коли в пошуках, сприймай як похід на природу. Мне больше всего понравился остравок, среди меллиоративных каналов......прям сказка а не место....даже без полива результат у автов очень достойный )) А для фастов конечно же болотина, да такая что бы когда ногой тупаешь то аж земля ходором ходит от подземный вод, рай )) Есть варианты по интереснее, по типу насыпи из бугров прям на водоёме, как у стрейт хантеров.....но для меня с 5-ю грыжами пока в не доступа такие варианты.....хотя за 3 месяца плаванья в качественном месте, можно стать как огурчик ) 2 Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com : https://t.me/uacanas Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 308 Опубликовано: 2 июля 16 часов назад, Legend777 сказал: ну я раніше теж так думав і про свій райончик)) але один раз так серйозно взявся за пошуки. Першим ділом відкрив Гугл карти і почав роздивлятись які місця в окрузі. Підібрав цікавий мені містяк, сів на вєлік і поїхав в розвідку, ну і знайшов що хотів. Ідеальний за всіма моїми параметрами. Так навіть цікаво час можна провести, коли в пошуках, сприймай як похід на природу. Та я так вже робив) варіантів тут немає бро, на жаль, це я 100% можу сказати) Та і для мене то накладно дуже, як по силам так і по часу, + результати не завжди є, та і в нас така природа навкруги що одна суха трава, через яку ще і вогнище може бути, і поля))) і дрони літають моніторять все 4 часа назад, Michman сказал: @Mecheniy успехов бро.....дай джа всей нечисти стороной обойти, твой заповедник ! Спасибо бро) 2 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 11 284 Опубликовано: 2 июля 7 часов назад, Mecheniy сказал: Та я так вже робив) варіантів тут немає бро, на жаль, це я 100% можу сказати) Та і для мене то накладно дуже, як по силам так і по часу, + результати не завжди є, та і в нас така природа навкруги що одна суха трава, через яку ще і вогнище може бути, і поля))) і дрони літають моніторять все Спасибо бро) Кто ищет,тот найдет бро.Немного не в тему,но как пример,у Хейза смотрел гров на крыше дома?Понятно шо у всех разные возможности в передвижении,но если есть хоть какая-то техника,думаю можно придумать какую нибудь мульку.Дело конечно хозяйское,каждый преследует свои цели,но как по мне,когда имеешь в наличии 5-10 мастей,то и толер не так растёт,даже когда куришь пару раз на день.Естественно шо движ может быть(зачастую так и есть)трудозатратным,но в ауте,без труда,редко получается чего-то наростить. Я думаю,если задался целью,то найдешь способы и варианты,как её добиться. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 200 Трофеи и Медали Опубликовано: 16 июля Светлых трипов =) 2 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 037 Трофеи и Медали Опубликовано: 16 июля 6 часов назад, Mecheniy сказал: Старався зробити нормальний репорт, вийшов рахітний трохи але не найгірший, я думаю. Рахітним репорт точно не вийшов, все чітко і по-полочкам кожний крок описаний. Все інше - просто обставини від яких ніхто не застрахований) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 308 Опубликовано: 16 июля 8 часов назад, MrHaze сказал: Светлых трипов =) 2 часа назад, Legend777 сказал: Рахітним репорт точно не вийшов, все чітко і по-полочкам кожний крок описаний. Все інше - просто обставини від яких ніхто не застрахований) Дякую брази Та ну да, обставини такі) Я чесно кажучи так і думав що може бути таке з посухою, часто в нас така погода. Лише було роки 2 назад дощі йшли часто і влітку зеленого було багато, але загалом не часто таке. Ну а за запах так, не розрахував трохи)) ну то нічого) головне що є шо курить тепер новеньке Було чому пахнуть це точно))) зараз коли банку відкриваю провітрить, запах на всю хату майже 3 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 308 Опубликовано: 18 июля До речі, насіння взагалі ще не бачив. Ні коли манікюрив, ні коли різав в банки, ні коли перемелював. Схоже, вийшла неопидена дівчинка) Хоча це дивно, завжди якась бздюха кидає пильцу в районі тут, я думав насіння буде і не мало, як торік було) а нє) 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 460 Трофеи и Медали Опубликовано: 18 июля Головне, щоб пахло смачно. Тому, бажаю смачних покурів тобі, бро 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 308 Опубликовано: 18 июля 2 часа назад, Shajtan сказал: Головне, щоб пахло смачно. Тому, бажаю смачних покурів тобі, бро Дякую бро смачні це точно) особливо після 3-4 місяців пролічки) 2 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас