MrHaze 17 053 Трофеи и Медали Опубликовано: 22 сентября Кола ваще красавица =) 4 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 393 Опубликовано: 22 сентября Погано що Charas виріс в вигляді однієї коли, вся маса пішла в один стовбур, і за цього щільність і в результаті пліснява. А так гарна поляна бро! 2 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 986 Трофеи и Медали Опубликовано: 22 сентября Только что, OldKyivHills сказал: Погано що Charas виріс в вигляді однієї коли, вся маса пішла в один стовбур, і за цього щільність і в результаті пліснява. А так гарна поляна бро! Дякую, бро) Ну він не весь в централку пішов. Там нормальні розгалуження знизу є, виглядає як мініатюрна класична індика. Але те що вона дуже заросла зіграло поганий жарт. Та і місце моє в низині, там підвищена вологість і сонце за дерева швидко ховається. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 393 Опубликовано: 22 сентября 1 минуту назад, Legend777 сказал: Дякую, бро) Ну він не весь в централку пішов. Там нормальні розгалуження знизу є, виглядає як мініатюрна класична індика. Але те що вона дуже заросла зіграло поганий жарт. Та і місце моє в низині, там підвищена вологість і сонце за дерева швидко ховається. Із своєї практики можу сказати, в ауті кращі рослини це ті які кустисті, не такі щільні коли, все продувається, але як вже є. Краще не ризикувати з пліснявою, коли плануєш знімати інші рослини? Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 986 Трофеи и Медали Опубликовано: 22 сентября 11 минут назад, OldKyivHills сказал: Із своєї практики можу сказати, в ауті кращі рослини це ті які кустисті, не такі щільні коли, все продувається, але як вже є. Краще не ризикувати з пліснявою, коли плануєш знімати інші рослини? на мою думку швидше першої декади жовтня не варто, ще зовсім мало визріли... але буду дивитись по обставинах 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 393 Опубликовано: 22 сентября 17 минут назад, Legend777 сказал: на мою думку швидше першої декади жовтня не варто, ще зовсім мало визріли... але буду дивитись по обставинах Чараси вже на фінішній прямій, в перших числах будуть готові. 1 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 669 Опубликовано: 22 сентября привіт бро! дуже гарні поляни з бомбезними рослинами . виглядає все це -аж захоплює. круть! мені теж кола дуже подобається. але й інші рослини кльові. ну і фотки як завжди вогонь 🔥 а чому спочатку таким фунгіцидом а потім іншим? чи воно по різному діє? і скажи, то тільки по листю треба старатись обробляти, чи то треба весь кущ забризкати добряче разом з шишками і стволом? я просто не в курсі) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sergioss 61 Опубликовано: 22 сентября 4 часа назад, Legend777 сказал: Дякую, бро) Ну він не весь в централку пішов. Там нормальні розгалуження знизу є, виглядає як мініатюрна класична індика. Але те що вона дуже заросла зіграло поганий жарт. Та і місце моє в низині, там підвищена вологість і сонце за дерева швидко ховається. Я один раз вибрав місце в низині і поцвіло все нахер,хоча така погода була гарна,шо я такої не пам'ятаю!А посадив на підвищенній місцевості то пів місяця дощі херачили,і хоч би одній цвіль була! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 624 Опубликовано: 22 сентября (изменено) Співчуваю з пліснявою бро. Якби не вона то все б ідеально виглядало. Але й так все на висоті просто краса і різноманіття фенотипів і квітів викликає естетичну насолоду 🔥. На фото OG Kush від Барні накидав багато кристалів наче цукром обсипаний не дивлячись не ранній етап цвітіння. Жаль тільки, що погода не віщує нічого хорошого( Изменено 22 сентября пользователем RustCohle 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 986 Трофеи и Медали Опубликовано: 22 сентября 4 часа назад, sztella-cucurella сказал: привіт бро! дуже гарні поляни з бомбезними рослинами . виглядає все це -аж захоплює. круть! мені теж кола дуже подобається. але й інші рослини кльові. ну і фотки як завжди вогонь 🔥 а чому спочатку таким фунгіцидом а потім іншим? чи воно по різному діє? і скажи, то тільки по листю треба старатись обробляти, чи то треба весь кущ забризкати добряче разом з шишками і стволом? я просто не в курсі) дякую сіста) та я чув таке що грибок виробляє з часом імунітет до фунгіцида, тому варто чередувати різні препарати... хз експериментую, подивимось що з цього вийде я кроплю все разом, навіть вирізані шишки заливаю і виліковувало, головне щоб погода була... бо якщо затягнуло дощами, то толку з фунгіцида мало 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 986 Трофеи и Медали Опубликовано: 22 сентября 1 час назад, RustCohle сказал: Співчуваю з пліснявою бро. Якби не вона то все б ідеально виглядало. Але й так все на висоті просто краса і різноманіття фенотипів і квітів викликає естетичну насолоду 🔥. На фото OG Kush від Барні накидав багато кристалів наче цукром обсипаний не дивлячись не ранній етап цвітіння. Жаль тільки, що погода не віщує нічого хорошого( мені Оуджі також сподобався, виробляє трихом багато) от з погодою шляпа - це точно, в мене ще й низина, там вологіше і холодніше. якось та й буде, там ніби потім знов потепління легеньке прогнозують, побачимо. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 306 Трофеи и Медали Опубликовано: 23 сентября Я би там ,де пліснява трахає, повисмикував би сухе листя, а краще вирізав би запліснявілі ділянки шишки, чи з запасом краще різонути боху. Бо, якщо поряд є їнші рослини, плісняві гриби можуть розпилити спори навколо і як тільки дощі підуть, то пліснява масово атакує 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 986 Трофеи и Медали Опубликовано: 24 сентября 23 часа назад, Shajtan сказал: Я би там ,де пліснява трахає, повисмикував би сухе листя, а краще вирізав би запліснявілі ділянки шишки, чи з запасом краще різонути боху. Бо, якщо поряд є їнші рослини, плісняві гриби можуть розпилити спори навколо і як тільки дощі підуть, то пліснява масово атакує так і роблю, бро) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 732 Опубликовано: 25 сентября Красиві кущі бро кола чері топ а так прикро різко похолодало у мене і буряк померз ,я ще і не ходив на полянуякщо завтра і після завта приморозки будуть то піду все зріжу нах...мені дві недількі б і гуд а так пєчалька. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 986 Трофеи и Медали Опубликовано: 25 сентября 3 часа назад, СэрМюллех сказал: Красиві кущі бро кола чері топ а так прикро різко похолодало у мене і буряк померз ,я ще і не ходив на полянуякщо завтра і після завта приморозки будуть то піду все зріжу нах...мені дві недількі б і гуд а так пєчалька. та я сам дивлюсь прогноз а там взагалі пиздося якась)) і хз шо робити взагалі? думаю ніякі припарки типу Мегафол вже не витягнуть їх 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 732 Опубликовано: 25 сентября Для мене дощ це порятунок коли дощ морозу не буде. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
UrsusAretos 30 Опубликовано: 25 сентября в мене теж померзла зелень в городі. а ця ніч буде холодніша. фотіки лишив, однак 1 вересня поцвіли.... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 306 Трофеи и Медали Опубликовано: 26 сентября отак і саджай фотіки в Україні... Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
qwertytools 336 Опубликовано: 26 сентября 1 час назад, Shajtan сказал: отак і саджай фотіки в Україні... Стабільна нестабільність 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 11 243 Опубликовано: 26 сентября 15 часов назад, Legend777 сказал: та я сам дивлюсь прогноз а там взагалі пиздося якась)) і хз шо робити взагалі? думаю ніякі припарки типу Мегафол вже не витягнуть їх Дожди конечно печалька,а так походу у всех похолодало,по крайней мере у меня темпа такая же,правда без дождя.Я приохерел сегодня,когда в начале восьмого увидел иней на траве,метрах в 50ти от кустиков.Рановато в этом году,с вообще и не припоминаю,в крайние года вроде такой пакости не было. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
qwertytools 336 Опубликовано: 26 сентября 10 минут назад, Хотабыч сказал: Дожди конечно печалька,а так походу у всех похолодало,по крайней мере у меня темпа такая же,правда без дождя.Я приохерел сегодня,когда в начале восьмого увидел иней на траве,метрах в 50ти от кустиков.Рановато в этом году,с вообще и не припоминаю,в крайние года вроде такой пакости не было. Років 15 не було приморозків у вересні,цей рік взагалі приморожений 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Gidroponikk 594 Опубликовано: 27 сентября Бро плантарь отменный ) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 306 Трофеи и Медали Опубликовано: 27 сентября 23 часа назад, qwertytools сказал: Років 15 не було приморозків у вересні,цей рік взагалі приморожений що весна що осінь.... 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 986 Трофеи и Медали Опубликовано: 29 сентября (изменено) Слава Ісусу Христу! Брази сьогодні в мене харвест. Під ніж пішли всі 4-ри кущі Полуничної Коли, а також за компанію два Чараси. Попередньо у нас, як і мабуть у всіх, була галіма, мокра і холодна погода. Темпа опускалась до +4 вночі, але стресу сильного я не помітив по рослинах. Деякі дуже гарно забарвили листя в фіолетовий навіть. Шишки продовжують розвиватись, але повільніше. Харвити я настроївся в першу чергу Полуничну Колу, бо вона була по всіх параметрах найближча до готовності. Навіть на фото видно як вона відрізняється від інших, присутнє в'яле листя знизу, а також відтінок всіх живих листків наближається до жовтого, що є вірним знаком близької готовності. По паспорту вона відцвітає за 49 днів (7 тижнів), по-моєму календарю в неї зараз приблизно 42 дні. Я би радий ще потримати, але погода далі ще гірша, бо затягує дощами, тому прийняв рішення рубати. Це найшвидший сорт на моїй поляні цього сезону. За наводку на сорт дякую @Milwaukee , підглянув у його репі. За компанію вирішив зрізати два Чараси, бо хоч фунгіцид і допоміг сповільнити хворобу, але не вилікував повністю. Тим більше далі дощі як я згадував вище. Думаю хоть не зріле, але щось та й спробую ніж все пропаде від плісняви. По вигляду їм ще стояти два тижні... Хоч цей сорт першим стартанув, але тривалість цвітіння досить тривала. В наших широтах швидше середини жовтня харвити не варто. Скіфське Золото залишив ще стояти, плісняви не виявив. По виду йому також треба ще мінімум тиждень. Також дуже хотілось Зелений Крек харванути, шишки дуже гарні і сама рослина вся фіолетова стала, але там нижні шишечки ще зовсім не стиглі. Порадував цей сорт швидкістю дозрівання, пізно почав, але дуже швидко прогресує. Трошки відстає від Крека Торт з Морозива. Думаю що ці два сорти, а також Оуджі Куш можна дотримати до харву. А от Блакитна Полуниця, Червоне Гаряче Печиво, а також Кришталева Цукерка будуть стояти настільки довго, наскільки можливо. Все буде залежати від погоди і від хвороб, які рано чи пізно, але появляться. Сам процес харву як і похід на поляну був дуже нервозний, я хвилювався і навіть боявся як ніколи раніше. Просив Бога про захист і допомогу коли йшов. Це допомогло. Далі всі інстинкти були викручені на максимум, я помітив що моя стежка не протоптана по новому, на землі слідів окрім звірячих виявлено не було. Значить все спокійно на даний момент, по дорозі також сполохав самця косулі (козла), він на мене мичав від страху коли тікав)) Це мене ще більше заспокоїло, в кущах точно ніхто не засів і не чатує на мене. Маска на голову, рукавиці на руки і ниряю в свої дебрі. Там ще пару чекпоінтів і я на базі. По-швидкому відфоткав для Форуму і давай чікати сікатором всіх обраних. Грубо розібрав на менші шматки, попакував по пакетам і давай відчалювати звідти. На виході, в безпечному місці, подякував Богу що я без траблів зайшов і вийшов. І тільки потім згадав, що я забув зробити другу обробку фунгіцидом... А тепер фотки, 18 тижнів від каски. Изменено 29 сентября пользователем Legend777 13 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 393 Опубликовано: 29 сентября З Харвом бро! Гарний репорт! молодець! смачних покурів! 4 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения