Shajtan 5 242 Трофеи и Медали Опубликовано: 6 июня Вітаю, друзі! Сьогодні я вирішив почати вести щоденник мого дорослішання цим літом (2025). Друзі кажуть, щоб я забив і просто відпочивав в таборі, знайшов дівчину і не забивав голову "писаниною". Та все ж, як би там не було, в мене є гостра потреба поділитися з вами, як я проведу це літо в таборі відпочинку The Weed. Знайомство з моїми товаришами і самим табором я проведу наступного разу, а поки хочу розповісти вам про мою школу, та школи моїх друзів. Всі ми автоквіти. Або, як каже моя мама, квіти її життя. Лол, мама, як завжди щось як ляпне... Приторно солодке і в стилів... мами... :) Отже, сам я зі школи величного Hitman'а (від, бро Shajtan). Ми не вбиваємо людей, хоча... якщо подивитися з іншого боку... Може й вбиваєм, але це не головна спеціалізація нашої школи. Ми спеціалізуємось на ароматі та стійкості до хвороб, а це ,як каже батько - ключик до довгого і пишного цвітіння (тобто життя). До речі, ось фотка мене та моїх сестер в дитинстві: Окрім школи Хітмана, в табір поїдуть і діти з інших шкіл, але в меншій кількості. На скільки я знаю, там кілька буде зі Школи Gorilla Glue (які ж вони приставучі) від Bulk Seeds, зоряні дітки Stardawg'а від Fast Buds Company, а також дівчатка, котрі задовбують мене щороку, коли при зустрічі впарюють свою випічку - Girl Scout Cookies від Nirvana Seeds (добре, хоч гроші вони збирають на ЗСУ). ----------------------------------------- P.S. Це всі не F1 насінини, а вже продукти моєї праці, хоча батьків я вказав, як є... ---------------------------------------- Так от... Треба закінчувати, бо я і так вас завантажив моєю розповіддю, скажу на останок лише ще одне. Ми закупили палатки, в котрих будемо жити перший тиждень нашого життя, доки на вулиці холодно (а це, майте на увазі, середина травня). А після будемо жити під віткритим небом в гармонії з природою. Що ж, до скорої зустрічі, чекайте на продовження скоро, як тільки-но я доберусь на місце і розчехлю фотошоп. І ось, до речі, нас обіцяють тренувати в таборі, займатися гімнастикою і особистим розвитком, тому в якості харчування в нас буде особлива дієта: А тепер трохи драмчика і спати: 12 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 16 156 Трофеи и Медали Опубликовано: 6 июня Дуже цікаво,буду гостем бро =) Hitman Blood Money навсегда в моем сердце🤩🤩🤩 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
GoshaVetrov 252 Опубликовано: 6 июня 10 минут назад, Shajtan сказал: Вітаю, друзі! Сьогодні я вирішив почати вести щоденник мого дорослішання цим літом (2025). Друзі кажуть, щоб я забив і просто відпочивав в таборі, знайшов дівчину і не забивав голову "писаниною". Та все ж, як би там не було, в мене є гостра потреба поділитися з вами, як я проведу це літо в таборі відпочинку The Weed. Знайомство з моїми товаришами і самим табором я проведу наступного разу, а поки хочу розповісти вам про мою школу, та школи моїх друзів. Всі ми автоквіти. Або, як каже моя мама, квіти її життя. Лол, мама, як завжди щось як ляпне... Приторно солодке і в стилів... мами... :) Отже, сам я зі школи величного Hitman'а. Ми не вбиваємо людей, хоча... якщо подивитися з іншого боку... Може й вбиваєм, але це не головна спеціалізація нашої школи. Ми спеціалізуємось на ароматі та стійкості до хвороб, а це ,як каже батько - ключик до довгого і пишного цвітіння (тобто життя). До речі, ось фотка мене та моїх сестер в дитинстві: Окрім школи Хітмана, в табір поїдуть і діти з інших шкіл, але в меншій кількості. На скільки я знаю, там кілька буде зі Школи Gorilla Glue (які ж вони приставучі), зоряні дітки Stardawg'а, а також дівчатка, котрі задовбують мене щороку, коли при зустрічі впарюють свою випічку - Girls Scout Cookies (добре, хоч гроші вони збирають на ЗСУ). Так от... Треба закінчувати, бо я і так вас завантажив моєю розповіддю, скажу на останок лише ще одне. Ми закупили палатки, в котрих будемо жити перший тиждень нашого життя, доки на вулиці холодно (а це, майте на увазі, середина травня). А після будемо жити під віткритим небом в гармонії з природою. Що ж, до скорої зустрічі, чекайте на продовження скоро, як тільки-но я доберусь на місце і розчехлю фотошоп. І ось, до речі, нас обіцяють тренувати в таборі, займатися гімнастикою і особистим розвитком, тому в якості харчування в нас буде особлива дієта: А тепер трохи драмчика і спати: Бро , Рост 5.5.5 для чего берешь? Я пользуюсь только 5.10.15 и 15 .7.7 ! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 242 Трофеи и Медали Опубликовано: 6 июня 7 минут назад, MrHaze сказал: Дуже цікаво,буду гостем бро =) Hitman Blood Money навсегда в моем сердце🤩🤩🤩 Як завжди радий 💚 3 минуты назад, GoshaVetrov сказал: Бро , Рост 5.5.5 для чего берешь? Я пользуюсь только 5.10.15 и 15 .7.7 ! це просто фотка з нету, конкретно беру синій і червоний теж, просто не було двох :) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
GoshaVetrov 252 Опубликовано: 6 июня 1 минуту назад, Shajtan сказал: Як завжди радий 💚 це просто фотка з нету, конкретно беру зелений і червоний теж, просто не було двох :) Я только синий и красный ! Вообще гуматы тема , впервые попробовал на овощах и ох ..л с урожая! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
GoshaVetrov 252 Опубликовано: 6 июня 3 минуты назад, Shajtan сказал: Як завжди радий 💚 це просто фотка з нету, конкретно беру зелений і червоний теж, просто не було двох :) Прикольно ещё в красном семки замачивать перед посадкой, разгон на 100% Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 16 156 Трофеи и Медали Опубликовано: 6 июня 10 минут назад, GoshaVetrov сказал: Прикольно ещё в красном семки замачивать перед посадкой, разгон на 100% Шо прям в концентрате замачиваешь бро? ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
GoshaVetrov 252 Опубликовано: 6 июня Только что, MrHaze сказал: Шо прям в концентрате замачиваешь бро? )) нет конечно, там на упаковке написано, если не ошибаюсь то один колпачёк на литр воды и до 14 часов, я держу пока не утонут ! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 242 Трофеи и Медали Опубликовано: 7 июня Я тільки в святій воді замочую, ніяких добавок. Якщо насіння старовинне, то можна кореневину чи бурштинки... А так чиста вода і нормас 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 528 Опубликовано: 7 июня 13 часов назад, Shajtan сказал: До речі, ось фотка мене та моїх сестер в дитинств Прикольно придумал писать как будто от имени семки,улыбнулся ,бо сразу вспомнилась вот эта приколюха.Удачи,буду наблюдать 4 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 629 Опубликовано: 7 июня 4 часа назад, Хотабыч сказал: Прикольно придумал писать как будто от имени семки,улыбнулся ,бо сразу вспомнилась вот эта приколюха.Удачи,буду наблюдать Мемы про сперматозоиды имба, по-моему))) всегда ору с них😂 и ведь правду говорят)) 2 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 242 Трофеи и Медали Опубликовано: 7 июня 14 часов назад, Хотабыч сказал: Прикольно придумал писать как будто от имени семки,улыбнулся ,бо сразу вспомнилась вот эта приколюха.Удачи,буду наблюдать Сподіваюся ,буде все гладко :) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 210 Опубликовано: 10 июня Видно творчий підхід) Удачі бро, буде цікаво поспостерігати. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 242 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 июня 07/05/25 Минуло два дні, як ми вирішили відправитись на відпочинок, але потяг школи Hitman десь застряг і наша подорож відклалась на пізніше.... 😱 Проте, я підписався на соціальні мережі табору The Weed або, як ми його називаємо "табір канабасиків" і тепер починаю слідкувати за подіями цього сезону. І от що я бачу?! 😍 Перші учасники табору вже прибули, починають розкладати речі і ділитися своїми світлинами з іншими. Це дівчинка на ім'я Конні (повне ім'я Коннопелла). Вона зі школи Girl Scout Cookies. Можливо, з нею приїхав ще хтось, але я поки бачу одну фотку... А разом з Конні до нас на тусу залітає Старс, котрого просто кличуть Стас. Він типовий хлопчина зі школи Stardawg і видно, що в цьому сезоні він матиме успіх серед однолітків. Дивіться, який стильний хлопчина: Всіх новоприбулих поселили на односпальні ліжка, котрі ми називаємо "стаканчиками" чи "горщиками", кому як зручно. Але я вірю, що їм там наразі досить зручно відпочивається. Це ж вам 300 мілілітрів торфу та кокосу!!! Що може бути краще?! І до того ж, це дуже приємно лоскочить корінці. Я вже не можу дочекатися ,коли прийде наш потяг і ми доєднаємося до літньої тусовки 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanya7777 6 594 Опубликовано: 15 июня Бро нафига мальчика растить? Ты собираешься семена делать? Аут 2017 Аут 2018 Аут2019 Аут2020 Аут2021 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 242 Трофеи и Медали Опубликовано: 15 июня 9 часов назад, sanya7777 сказал: Бро нафига мальчика растить? Ты собираешься семена делать? всі фемки, це просто для художньої історії. Якби це були навіть регуляри, як би я одразу здогадався, що це пацик? Хоча так, зараз я веду репорт з відставанням від реальних подій. Наразі вже показали перші вуса. Просто часу не вистачає все викладувати 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 242 Трофеи и Медали Опубликовано: 15 июня 8/05 На слідуючий день на сторінці табору каннабасиків в соцмережі з'явилося ще кілька нових приїзжих гостей, а саме... Чіка зі школи Girl Scout Cookies (це вже друга, як можна було побачити по фото). Симпатична та зовні трішки пихата . Можливо це якась зарозуміла вискочка, а може мені так це здалось на перший погляд. Як тільки-но я доберуся в табір, неодмінно все розізнаю! А також, разом з цим, з'явилися представники школи Gorilla Glue. Два брати-акробати (чи сестри) Слімка і Єллоу. Перша була витончена і, як на мене, трохи анорексична дівчина з розладами в харчовій поведінці (мабуть блює поза очі, щоби бути завжди такою стрункою, як зараз). Але це, знову ж-кати, лише мої здогадки... Прозвали її Слімкою, бо та була найхудіша з їх класу Ну і її сестра - Єллоу, котра виглядала нездорово-жовтавою , бо днями й ночами весь вільний час проводила зі смартфоном. Батьки точно не можуть її вигнати на двір погуляти. Ну ви бачили такий жовтуватий колір шкіри? Ось кому-кому, а цій дівчині сонячні промені точно не завадять! До речі! Стало відомо, що наш поїзд (школи Хітман) відправляється вже через два дні , а знаючи, що це поїзд прямуватиме з Індії... поїздка, одним словом, буде "неймовірна"! 😱 Чекайте на новини від мене. А поки я піду сталкерити особисті сторінки в соцмережах наших новачків. Піс! 🤞🥰 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 629 Опубликовано: 16 июня Оригінальна подача бро Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 242 Трофеи и Медали Опубликовано: 16 июня 11 часов назад, Mecheniy сказал: Оригінальна подача бро 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 242 Трофеи и Медали Опубликовано: 22 июня Вітаю друзі! Продовжую вести розповідь про табір Канабасиків і сьогодні ще дрібка новин. В соц мережі табору з'явилися нові фотки від нових учасників нашого двіжу... Це Міля від школи Stardawg (її так прозвали однокласники, бо вона народилася блідуватою, як міль) А також... НАРЕШТІ!!! Наша школа Hitman була допущена до поїздки в табір (ми, до речі, закриваюча група і після нас, сказали, що не буде більше новачків в таборі). Так от, в нас в школі проводили незалежне тестування під назвою "ПРОРОСТОК", де тестували силу нашого проростання. Скрытый текст (Треба було затестити на всожість насіння, котре я робив для свого магазину shajtanshop і тому так багато посіяв і в одну тару до того ж) Ось всі учасники конкурсу: Наша керівничка сказала, що буде відібрано кілька найкращих учнів. І хто здав тест на максимум балів, той неодмінно виїзжає вже на днях до табору, де нашу школу вже зачекалися. Ми з друзями зробили групове фото наостанок і розійшлися по домам, очікуючи на результати тесту... Я так хвилююсь, що, мабуть, сьогодні не засну.... 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 242 Трофеи и Медали Опубликовано: 23 июня Отже так, друзі! Нарешті! Це сталося! Я дуже схвильована! Скрытый текст (вирішив, все ж-таки вести репорт від жіночої особи, щоб не вводити в оману людей. А то подумаєте, що в мене авто регуляри тут) Нарешті прийшли результати зі школи... Мої листочки тримтіли, доки я відкривала конверт... і.... о так! Всередині був білет до табору!!! ААААА!!!!! Я така рада Терміново збераю речі і на потяг Всього нас буде їхати 9 учнів. Це найбільш численна кількість учнів серед інших шкіл. Як ви вже знаєте (хто слідкує за моїм репортом) в таборі вже розважається 2 подружки з Girl Scout Cookies, 2 учениці Gorilla Glue, а також двоє зі Stardawg. А нас же, з Hitman буде аж 9!!! Сподіваюся нічого поганого з нами в таборі не відбудеться Скрытый текст (Я відібрав 9 з 2 десятків і це було й так забагато. Просто протестував насіння на вхожість, як завжди,а потім жалко було викинути всі. Тому я обрав кращі 9. Хоча, планував в цьому місці лише 9 ялин ростити, а вийшло 15... Якось так ) Нові фото будуть вже сьогодні-завтра, чекайте! 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 242 Трофеи и Медали Опубликовано: Вторник в 15:34 Друзі, коротеньке оновлення репорту про мою поїздку до табору Канабасиків. Ми все ж таки дібралися на базу і розібрали швиденько речі. Але, в зв'язку з тим, що з нашої школи приїхало більше запланованого, довелося занести двоспальні ліжка та розмістити частину дітей по двоє в одній кімнаті. Ось я на місці А нижче решта учнів нашої школи Hitman. Знайомтесь! Детального опису кожного учня я не приготувала, бо дуже багато сьогодні і так справ з написанням та фотошопом... Скрытый текст Тим паче треба наздогнати час, бо репорт з відставанням ведеться ДЖІМБА... Дивне ім'я, мабуть, хтось накурений придумав... Якщо попередня була з дивним ім'ям, то тут батьки явно не старались, вигадуючи ім'я БАБІНА ПРИМУЛА прибула до нас з маленьким коричневим пірсингом... Мабуть вважає себе найкрутішею в таборі. Та кому потрібен той пірсинг?! Цікаво, а мені пасував би такий? КРІПІ прозвана так була нами, бо самі подивіться, виглядає вон трохи кріпово і не зовсім здоровою. Але, в літньому таборі всі окріпнуть неодмінно! Як на мене найбільш естетично красива (звичайно, не рахуючи мене), це ГРІНІ-МІНІ А от чиї батьки дійсно зловживали якимись речовинами (поговорюють, що насправді її батько не з України), то це наша ДЖЕМПЕРПАМПА . Її ім'я говорить саме за себе. Дуже нестандартна дівчина... І далі дівчинка з сім'ї хіппі, чиї батьки полюбляли Кастанеду, або ж... квіти. Звідси її ім'я. ФЛОРІНДА... Ця подруга була вся у веснянках, але можливо, з віком, її шкіра зміниться на більш однотонну. Поживемо-побачимо Маленька і пухнаста ФЛАФФІ... Дивіться яка миленька і маленька. Так і хочеться її обійняти та притиснути до себе! мммм..... ************************ *********** ********************* Пізніше я трохи прогулялася табором і познайомилася з іншими дітьми, котрі вам вже відомі по моїм минулим записам в цьому блозі. Але з моменту нашого останнього знайомства з учнями інших шкіл, пройшло трохи часу і от як вони змінилися... ******************** ********** ************************ Стасік виявляється СТАСЯ, вибачайте, що ввела вас в оману раніше, бо мені після писали, як в жіночому таборі затесався хлопець?! Сорянчик, мій загон... СТАСЯ (Sardawg) 14 днів МІЛЯ (Sardawg) 12 днів Дівчата зі школи Girl Scout КОННІ (GSC) 14 днів ЧІКА (GSC) 13 днів І наостанок школа Клейких Горил... це ЄЛЛОУ (GG) 13 днів А от остання СЛІМКА (GG) 13 днів була підселена до нас. А саме спала вона поряд зі мною на іншому ярусі ліжка, бо в нас була непарна кількість учнів... І ... коротше як я писала на початку репорту, нас довелося садити (тобто розселити) по 2 в 1 кімнату, то в мене з'явилась сусідка, котра дивно виглядала, але... сусідів не обирають... Скрытый текст На справді була якась генетична мутація, як ви бачите по світлині. В майбутньому вона ще себе покаже, як той ще мутант... Гарного всім настрою і мирного неба! До скорих зустрічей! 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 4 963 Опубликовано: Вторник в 16:03 Справжній "канабісовий Артек"!Та ще та компанія з’їжджається :Gorilla Glue — приліпляться і не віддереш,Stardawg — думають, що зірки, але не світять, а Girl Scout Cookies — знов із печивом своїм 🤪 3 exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 242 Трофеи и Медали Опубликовано: Вторник в 22:03 5 часов назад, sshkiper сказал: Справжній "канабісовий Артек"!Та ще та компанія з’їжджається :Gorilla Glue — приліпляться і не віддереш,Stardawg — думають, що зірки, але не світять, а Girl Scout Cookies — знов із печивом своїм 🤪 Зібрав топовий набір з того, що маю (не оригіналів) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 242 Трофеи и Медали Опубликовано: Пятница в 17:00 Доброденьчики всім! Сьогодні свіженькі новини з табору. Є як гарні, так і не дуже. Почнемо з поганих... Вночі табір атакувала ворожа нам раса КОТІВ і двох учнів зі школи Hitman було знищено і, я не побоюсь цього слова, засрато та засцято. Навіть на мене трохи мінування попало, але я, слава богу, вижила. Травми не серйозні. Пом'янемо нашу парочку... Їм було всього 12.... Йобана русня Скрытый текст ніколи не зайве згадати, що русня йобана і путін підарас В зв'язку з котячим проривом, було вирішено виставити дерев'яні "зуби дракона", щоби захистити мешканців табору від нахабних нападів пухнастої армії. Скрытый текст Я просто накидав палок та різного сміття довкола, щоби коти не рилися поряд з рослинами і не викопали їх ще раз випадково. Бо, як ви можете знати, котики люблять копатися в скопаній пухкенькій землі, в котру я і висаджував ялинки... Що ми маємо в результаті... Виглядає, як засмічений п'ятачок ,але зате безпечний для канабасиків... Так, як був сонячний день, то ось всі виживші дітки, котрих я пофоткала на вранішній лінійці... Гадаю, тепер і так видно кому скільки днів, я на фотках і це вирішила вказувати. Якщо не зрозумілий шрифт - пишіть, буду мати не увазі. І раз ми затронули сьогодні школу Хатманів негативною новиною, то наразі і продовжимо огляд цчнів нашої школи з мене: ----------------------------------------------------------------------------- Наступна на черзі школа Gorilla Glue Слімка гарно вийшла на фото з мікро-кульбабками. А Єллоу вже не така жовта і гарно сховалась за захистними паличками, позуючи для мого блогу. ________========================_______________===========================_____________ Школа Stardawg до вашої уваги! ---=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= +++++=++======+++==+=+=+= І на кінець, учні зі школи Girl Scout Cookies Поки немає слів, що й додати після таких трагічних новин, тому до наступних зустрічей! 4 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения