RustCohle 637 Опубликовано: 26 августа 4 часа назад, Pablito11 сказал: Короче суть така… в житті зʼявились проблеми… все заєбало… хочеться чи напитися чи накуритися а немає… скажіть будь ласка, чи є смисл з цих квітів якийсь, наприклад штук 5 зірвати засушити, буде з них хоть якийсь толок??? Щоб знати переведу тільки чи прикурить, дякую Не варто їх зривати тільки цвітіння почалось і ти прости загубиш всі свої старання і шанси на більш менш хороший врожай. А особливої різниці з лопухами не буде. Тому якщо вже збираєшся коцнути то ріж внутрішні маленькі шишечки, а верхівки ще порадують тебе. 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 166 Трофеи и Медали Опубликовано: 26 августа Можешь сделать швази и наварить молочины 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Pablito11 395 Опубликовано: 26 августа 3 часа назад, Mecheniy сказал: Ще встигну врятувати рослину? Бро, розумію тебе дуже. Але почекай будь ласка браза, навіть тижні через 2 це вже зовсім інша справа буде, ти просто вб'єш майбутні покури ахуєнні. Підрізати можна тільки коли трихоми є днів 7 і то сам розумієш, це бакапор всеодно буде але хоча б накурить. Якщо все зовсім погано і немає нічого, і ти на чистяках і не курив, значить тебе мають зачіпити лапухи (особливо ті листочки що вище, молодше, вони містять більше того що треба, ніж нижчі, тому суши окремо їх). Краще ти цим рослині не зробиш звісно, але на покур буде і здивує приємно і не так нашкодить рослині) Це якщо нема толєру звісно А так бро тримайся! Не вбивай врожай майбутній, якщо підріжеш гілку це значить ти не шишки підріжеш, а точки росту з азотом. Які будуть більші ніж зараз набагато разів, и ще здивуєшся як розпушиться все найближчий місяць, це буде букет. Почекай трохи браза Я тебе зрозумів друже 🤎 тримаюсь, не чіпаю, залив очі та на цьому і все, дякую за гарну річ 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Pablito11 395 Опубликовано: 26 августа 2 часа назад, MrHaze сказал: Можешь сделать швази и наварить молочины Як це зробити?) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 166 Трофеи и Медали Опубликовано: 26 августа 11 минут назад, Pablito11 сказал: Як це зробити?) Пообрывай большинство листьев и вари в молоке с банкой сгущенки до загустения,потом через марлю отожми и пей для начала 50гр ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Pablito11 395 Опубликовано: 26 августа 10 минут назад, MrHaze сказал: Пообрывай большинство листьев и вари в молоке с банкой сгущенки до загустения,потом через марлю отожми и пей для начала 50гр Скільки потрібно листя? завтра зварю покажу)))ніколи не пробував якщо чесно, аде дуже багато чув про це, детальніше можна будь ласка? завтра зварю бо піздец… 2 часа назад, RustCohle сказал: Не варто їх зривати тільки цвітіння почалось і ти прости загубиш всі свої старання і шанси на більш менш хороший врожай. А особливої різниці з лопухами не буде. Тому якщо вже збираєшся коцнути то ріж внутрішні маленькі шишечки, а верхівки ще порадують тебе. 🫡🫡🫡 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 166 Трофеи и Медали Опубликовано: 26 августа 6 минут назад, Pablito11 сказал: Скільки Чем больше тем лучше 2 2 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Pablito11 395 Опубликовано: 28 августа (изменено) В 26.08.2025 в 22:19, MrHaze сказал: Чем больше тем лучше Де краще варити? На подвірʼї, в лісі? Чи можна на кухні? Запах є? Изменено 28 августа пользователем Pablito11 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 166 Трофеи и Медали Опубликовано: 28 августа 10 минут назад, Pablito11 сказал: Де краще варити? На подвірʼї, в лісі? Чи можна на кухні? Запах є? Лучше дома шоб никто не побачил 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 166 Трофеи и Медали Опубликовано: 28 августа И сгущенку не забудь,можешь еще кусок масла сливочного кинуть,грамм 100,так как молоко не домашнее 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Pablito11 395 Опубликовано: 28 августа 8 минут назад, MrHaze сказал: Лучше дома шоб никто не побачил Вже поставив) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Pablito11 395 Опубликовано: 28 августа (изменено) 43 минуты назад, MrHaze сказал: И сгущенку не забудь,можешь еще кусок масла сливочного кинуть,грамм 100,так как молоко не домашнее Як зрозуміти що ГОТОВО ☑️ Изменено 28 августа пользователем Pablito11 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 166 Трофеи и Медали Опубликовано: 28 августа Еще пол часика 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Pablito11 395 Опубликовано: 28 августа (изменено) 12 минут назад, MrHaze сказал: Еще пол часика Добре, дякую а запах я єбу 😃 Изменено 28 августа пользователем Pablito11 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Pablito11 395 Опубликовано: 28 августа Все, зварив, вечером спробую напишу 😃 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Pablito11 395 Опубликовано: 28 августа 1 минуту назад, Pablito11 сказал: Все, зварив, вечером спробую напишу 😃 Листки дав дід) з села) горилу не чіпав) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 255 Опубликовано: 28 августа Цікаво, що вийде! Я колись теж варив, проте щось зробив не так, не знаю...молоко було домашнє, ще і масла додав, потім густе вийшло. Ми з кєнтом тоді спробували, через силу можна було пити, занадто жирне зробив. Але чомусь було ні ху... Можливо мало було тріму і він був від автіка, хоч і з трихомами, півлітрова банка напресована смачно так була їми. Я потім жалів, що не скурив їх просто, якось було прикро) З того якось і не варив) Але бро бажаю щоб було круто, бо це буде і для мене натхненням знову зробити це, тільки з більшим об'ємом тріму, сподіваюся навалить як треба 👍 1 минуту назад, Pablito11 сказал: Листки дав дід) з села) горилу не чіпав) Ого! Чудово) 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 166 Трофеи и Медали Опубликовано: 28 августа 1 минуту назад, Pablito11 сказал: Листки дав дід) з села) горилу не чіпав) Ааа ну если не сортовая то не факт шо попрет бро =( 2 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 255 Опубликовано: 28 августа Только что, MrHaze сказал: Ааа ну если не сортовая то не факт шо попрет бро =( Это да, надеюсь дед с сортовой дал 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Pablito11 395 Опубликовано: 28 августа 7 минут назад, Mecheniy сказал: Цікаво, що вийде! Я колись теж варив, проте щось зробив не так, не знаю...молоко було домашнє, ще і масла додав, потім густе вийшло. Ми з кєнтом тоді спробували, через силу можна було пити, занадто жирне зробив. Але чомусь було ні ху... Можливо мало було тріму і він був від автіка, хоч і з трихомами, півлітрова банка напресована смачно так була їми. Я потім жалів, що не скурив їх просто, якось було прикро) З того якось і не варив) Але бро бажаю щоб було круто, бо це буде і для мене натхненням знову зробити це, тільки з більшим об'ємом тріму, сподіваюся навалить як треба 👍 Ого! Чудово) Вечером відпишу))тріму боло АТБ пакет повний 7 минут назад, MrHaze сказал: Ааа ну если не сортовая то не факт шо попрет бро =( Він дав шишку ще, я через мікрохвильовку пробував, то дві банки і добре)) 6 минут назад, Mecheniy сказал: Это да, надеюсь дед с сортовой дал Надіюсь і я) то дід всім дідам) рідко ділиться) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 11 283 Опубликовано: 28 августа 2 часа назад, Pablito11 сказал: Листки дав дід) з села) горилу не чіпав) У тебя должно получиться так,шоб практически вся жидкость выпарилась,а осталось,только то шо отожмешь,это в районе 300 грам.Когда с дичьки варили,делали двойной выварки.Если трава более-менее и сварено по уму,может вставить крепко,и на долго.Главное понимать,шо прет не сразу,часок надо подождать. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Pablito11 395 Опубликовано: 28 августа 1 час назад, Хотабыч сказал: У тебя должно получиться так,шоб практически вся жидкость выпарилась,а осталось,только то шо отожмешь,это в районе 300 грам.Когда с дичьки варили,делали двойной выварки.Если трава более-менее и сварено по уму,может вставить крепко,и на долго.Главное понимать,шо прет не сразу,часок надо подождать. Скільки за один раз пити чайних ложок ? Готов пробувати 😃 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Pablito11 395 Опубликовано: 28 августа Випив 15 хв назад 50 гр. змін не відчуваю…. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Pablito11 395 Опубликовано: 28 августа (изменено) Я єбуу.. начали ноги ватні робитись.. шум такий якийсь наче пробки заложили) починається тріпиякийсь, залипаю .. шось мабуть діло буде Але далі не розганяє… на місці легкий тріп , може добвати? Десь читав колись що взагалі стаканами пьють 😃 Изменено 28 августа пользователем Pablito11 2 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Pablito11 395 Опубликовано: 28 августа Щас ще спробую 100 грам, як ні то не ХЗ тоді, може не так щось зробив.. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас