Curtisandrii 5 Опубликовано: 24 июня, 2025 Всім салам хто підкаже де купити качествиний і неособо дорогий вапорайзер? Дякую 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MadRoot 1 346 Опубликовано: 25 июня, 2025 Вітаю. Маю XMAX V3 PRO, погугли, має коштувати трохи більше ніж 100 баксів. Гарна машинка, ще й на змінному АКБ. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 fires 15 106 Трофеи и Медали Опубликовано: 25 июня, 2025 Скільки наблюдаю, усі хто загорівся вапорами куплять, пограюця і продают, мало хто користуеця постійно. 5 Карпатский ягодный чай от Fires Fires indoor grow weed. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MadRoot 1 346 Опубликовано: 25 июня, 2025 1 час назад, fires сказал: Скільки наблюдаю, усі хто загорівся вапорами куплять, пограюця і продают, мало хто користуеця постійно. погоджусь. юзаю ситуаційно, а так приємніше і звичніше через бонг 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Curtisandrii 5 Опубликовано: 25 июня, 2025 5 часов назад, MadRoot сказал: Вітаю. Маю XMAX V3 PRO, погугли, має коштувати трохи більше ніж 100 баксів. Гарна машинка, ще й на змінному АКБ. Чи є ефект від куріння через цю машинку цікаво твоя думка Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MadRoot 1 346 Опубликовано: 25 июня, 2025 5 минут назад, Curtisandrii сказал: Чи є ефект від куріння через цю машинку цікаво твоя думка Звісно є. Але він трохи мʼякіший ніж традиційні методи вживання. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 DrRastafarai 223 Опубликовано: 25 июня, 2025 Дружина подарувала Tinymight 2 для сухих ШШ, дорога (350 €) але не погана штука. Разів 20 курив, поки звикнув до нього, але смак зовсім не той, сильно сухий та горіховий Гарно поєднується з бонгом або баблером 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 7 580 Опубликовано: 25 июня, 2025 13 часов назад, Curtisandrii сказал: Всім салам хто підкаже де купити качествиний і неособо дорогий вапорайзер? Дякую Користуюсь бренд Vapeble модель Nebel вже декілька років саме цією моделью, та маю цього ж виробника Wolke V1, Wolke V2 та Vortex. Nebel на мою думку краще та швидше прогріває. >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Legend777 1 043 Трофеи и Медали Опубликовано: 25 июня, 2025 16 часов назад, Curtisandrii сказал: Всім салам хто підкаже де купити качествиний і неособо дорогий вапорайзер? Дякую Вітаю бро) Я перейшов на вапік з водного і дуже задоволений. У мене XVape Starry 4, служить вже другий рік. Ціна 100 євро по теперішньому курсу. Не очікуй від нього такого ж ефекту як від водного, треба спочатку звикнути до нового методу куріння. Довгі затяжки із затримкою на пару секунд пари - найкращий варіант. Якщо курити як сигарету - короткими і швидкими затяжками, то ефект буде дуже слабкий. Повторюсь треба звикнути. Але для мене переваги перекривають всі нюанси. Шикарний смак, без гарі + зберігає здоров'я. А також ефект більш "м'який" якщо це правильне слово. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Dunulbul 1 641 Опубликовано: 2 июля, 2025 В 25.06.2025 в 07:57, fires сказал: Скільки наблюдаю, усі хто загорівся вапорами куплять, пограюця і продают, мало хто користуеця постійно. У мене вапор вже третій рік, можу сказати, що це прилад більше для стелс покурів десь у людних місцях, на роботі, в парку і т.д. Так, накур не такий як від водніка чи бонга, але накур добрячий якщо курити не бур'ян, і стелс це його перевага. Я свій не продав, користуюся і буду користуватися. Забив його і пішов, йдеш по вулиці потягуєш і є ефект, без палива, те що треба іноді)) 1 Гроурепорт #1 Мой первый опыт - 215г Гроурепорт #2 Lemon Kix Auto - 195г Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Zzmey77 23 Опубликовано: 9 июля, 2025 Після корони кинув будь яке паління і навіть електронку, тепер користуюся тільки Dynavap у 2021 замовив аж зі штатів ( тоді акція була). Так ефект трохи не той більш м'який, але мене влаштовує. До цього було ще два вапори , перший не пам'ятаю , а ось другим навіть зараз табак парю ось такий AIRISTECH Nokiva. Брав на Алі . Так я з ним їздив у Одесу , дув у толпі, у купе на верхній полці) . Класний, маленький та зручний. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Лазаренко 3 648 Опубликовано: 21 июля, 2025 В 25.06.2025 в 07:57, fires сказал: Скільки наблюдаю, усі хто загорівся вапорами куплять, пограюця і продают, мало хто користуеця постійно. И потом хуярят водный в два раза больше чем до вапора 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
Curtisandrii 5
Всім салам хто підкаже де купити качествиний і неособо дорогий вапорайзер? Дякую
Поделиться сообщением
11 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас