Перейти к публикации
  • 0

Аут. Авто. Розвиток рослин. 8й тиждень передцвіт

Вопрос

Всім привіт! Десь 15 травня замочив насіння автоматів, Папая кукіс, і Желато від Кактуса. Інше Еррорне Калі Міст, NL, Джек Херер, Магнезія Хейз, WW, Runtz XL. Все як книжка пише, доба-друга проклюнулось усе на 95%, далі таблетка, тоді щось перекинув, сам собі збитки зробив, тоді в стакан... Тижні 3 і полетіло все в аут, бо погода давала дрозда, раніше не міг. Земля бідна, поліська, піщана, тому торф з поля, какахи минулорічні, на дно кашу гідрогеля. Далі раз в тиждень підкормка валаграми біля 500 ппм. Рослинки нормально собі ростуть, когось жуки подовбали, якась рослинка більш в затінку, якась більш на сонці. На вихідних був на "городі", найбільші то Кактусові Папаї десь в пояс, стовбури на всіх міцні, при корені 12-15мм і усе продовжує рости, виглядають як на мене здоровими . Але передцвіт почався лише на двох кущах і пасинки почали гнати лише зараз. Куди не кинься то пишуть на 6й тиждень має цвісти, а тут таке, вже 8й, а вони тільки збираються.

Минулий рік пропустив з городництвом, в 2023 ото скільки наросло за 4-5 тижнів і почало цвісти , більше й не росло, хіба що АК-49 вимахав, але показав в результаті яйця.

Що його очикувати? Є ж терміни розвитку і біологічного життя рослини, може зараз спека і почнуть всі цвісти, хз. Кругом пишуть про життя автоматів 12 тижнів, воно ж тижнів зо 5-6 має поцвісти. 

Ясно що не вплинеш на обставини і на те що є, може в кого є думки на цю тему чи в когось теж таке є чи було? Чи буде результат?

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

Привіт! А як часто ти їм воду даєш? Чи дощі були?

Жаль фото немає)

А те, що висадив коли тижні 3 пройшло, це теж може зіграти роль, але результат має бути всеодно

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Поделиться сообщением

• 0

Та я раніше не ризикував висаджувати через холодні ночі. В нас трохи пойма, долина річки і ночі холодні. Води там достатньо, коли висажував в грунт то на дно ям заливав гідрогель і перемішував його з торфом. Потім взяв палички тіпа штапіків, сантиметрів 20-25 , писав на них сорти і повтикав в кут кожної лунки. Тепер зручно, ці штапіки виступають в ролі щупа, як моторі рівень масла перевіряєш. Плюс погода і так не була спекотною, тижні два тому дощі поливали, багато пасмурних днів було.

Фото зроблене минулих вихідних, днів 8-9 йому, тут ще передцвіту не видно. На цих вихідних вже з"явилися, плюс за тиждень явно набрала в рості і почали пагони формуватись. Погода була сонячною весь минулий тиждень. Добрива юзав 13-40-13, потім почав через раз 20-20-20 давати. Зацвіте, то буду змінювати меню кормів.

На другій діляні менш сочніші, бо полінувався нормальний грунт забовтати, але ситуація з передцвітом така сама. 

ddd.jpg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Та я думаю бро все заєбісь) погода така просто, на вигляд норм. Результат буде точно, я гадаю)

• Like +1 2

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Поделиться сообщением

• 0
15 минут назад, Mecheniy сказал:

Та я думаю бро все заєбісь) погода така просто, на вигляд норм. Результат буде точно, я гадаю)

Дякую!

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

12.thumb.jpg.d3a4d4db16ad3aa76453678728c1cab3.jpghz.thumb.jpg.749ae223b19885ae17c38fe0992419c7.jpg

papaya_cookies.thumb.jpg.8ee67b281a428d33e8d3d720d741495a.jpg11.thumb.jpg.7c458dff6ce9d712dc977e59559be42e.jpg

@Mecheniy Якщо тобі цікаво, то зараз отакі. Це вже 10,5 тижнів від каски.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Нормас! Як по запаху зараз?)

Поделиться сообщением

• 0
16 минут назад, Mecheniy сказал:

Нормас! Як по запаху зараз?)

Запах є, але не жирнючий, був там в неділю, пасмурно було, монофосфат підливав, але з цими дощами то до сраки добрива)). Коли сонце було тиждень тому то штиняло норм. Думав сильніше буде, а так терпимо.

Изменено пользователем UrsusAretos
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...