Перейти к публикации
  • 0

Жовті листочки стала в рості

Вопрос

Підскажіть що може бути.

Пожовкли повністю листочки, стала в рості, сьогодні зранку опустились листочки з одної сторони на фото видно.

Підживлюю цими добривами що на фото строго по інструкції, лампа на 200 ват., на відстані 60 см., поливаю десь раз в два дні 1-1.5 л., заміряв був високий рh десь 8-8,5 після цього поливаю водою з лимонною кислотою з ph 6-6,5., вентилятор цілими днями обдуває не сильно но шоб листочки шатались, замість вентиляції відкрите вікно поряд тому свіже повітря завжди є, вологість 50% буває падає до 40% в жаркі дні, але працює зволожувач повітря тому намагаюсь тримати в нормі.

Другі рослинки в тих самих умовах ростуть нормально але на 3 фото видно на нових листочках жовтіють кінчики і по краям трохи підкручуються до гори.

Буду вдячний за файні поради.

09D26479-7219-47DD-B973-01BF33E4F6C7.jpeg

4B5B9C43-CABD-4560-A491-96C279429637.jpeg

69BEFA36-2921-4C22-83C2-4ED7422917DF.jpeg

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

Залюбив. Можливо і залив. Дай просохнути и поливай пока водою. Через тиждень-два можна буде і добрива давать.

Поделиться сообщением

• 0

Перелив врятлі, після поливу чекаю щоб земля висохла і коли вона трохи волога або суха тоді знову поливаю.

Листя було повністю раніше жовте і тонке шо просвітлювалось. А останній тиждень грубше стало але колір тільки нижніх листочків вернувся, а в нових тільки жилки почали зеленіти і одразу повисло листя з одної сторони. Я думаю може чогось не вистачає?

Поделиться сообщением

• 0
В 08.07.2025 в 16:31, Sergo663 сказал:

Перелив врятлі, після поливу чекаю щоб земля висохла і коли вона трохи волога або суха тоді знову поливаю.

Листя було повністю раніше жовте і тонке шо просвітлювалось. А останній тиждень грубше стало але колір тільки нижніх листочків вернувся, а в нових тільки жилки почали зеленіти і одразу повисло листя з одної сторони. Я думаю може чогось не вистачає?

Они поебаные у тебя(листочки)у меня такой же был прикол это скорее всего удобрение не подходит оно слишком ядренное для них либо ты даешь больше чем указано по грамовке либо не чередуешь удобрение-вода-удобрение,+у тебя ph давай около 5.9-6.0и не допускай больше 7.0.Почему?Да потому что блокируется потом определённые элементы и твой малёк не питается всем что ты ему даёшь и есть в почве и для такого малька 2 раза по 1 литру?хто слишком они стоко не пьют давай им по 500мл

Поделиться сообщением

• 0

Я зрозумів, дякую. Буду виправлятись ставити на ноги

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...