Pablito11 407 Опубликовано: 11 июля, 2025 Добрий день Два дні тому вона зійшла і в такому стані як на фото вже два дні Каска злетіла два дні тому, але чомусь так і не поділилась на пополам, видать плівка заважає? Чи можна вже викинути? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
1 SlowStems31-1 28 Опубликовано: 12 июля, 2025 4 часа назад, Pablito11 сказал: Пізда друга сємка в жопу, хотів підняти автік один без помилок, стресів, так він другий вже за неділю сходе і стає в рості…. Стоє ще раз сємку мочить, встигну? Поки що все гаразд з рослиною судячи по фоткам. Інколи рослинки можуть пару днів плівки скидати - пшикаєш водою, ставиш зверху стаканчик прозорий, вона сама справиться. Дай їй більше світла і часу, та не заливай її Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
1 SlowStems31-1 28 Опубликовано: 12 июля, 2025 4 часа назад, Pablito11 сказал: Пізда друга сємка в жопу, хотів підняти автік один без помилок, стресів, так він другий вже за неділю сходе і стає в рості…. Стоє ще раз сємку мочить, встигну? Перші тиждень-два посилює спочатку кореневу, якщо в неї індичні гени у більшості - якорь проти вітру та сурових умов Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MadRoot 1 349 Опубликовано: 11 июля, 2025 Можливо залита, судячи зі стану землі навколо. могла і сама по собі завмерти, бува. Я б перестрахувався і висаджував декілька насінин як раз на такий випадок. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 evader 126 Опубликовано: 11 июля, 2025 це плівка не злізла, постав зверху стаканьчик, шоб був тіпа парничок, і каплю води можна дати на растіху, я так розкривав, бо якщо трохи так постоіть то тоді вже всьо.. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Pablito11 407 Опубликовано: 11 июля, 2025 14 минут назад, evader сказал: це плівка не злізла, постав зверху стаканьчик, шоб був тіпа парничок, і каплю води можна дати на растіху, я так розкривав, бо якщо трохи так постоіть то тоді вже всьо.. Куди краще поставити горщик? В тінь чи на ☀️? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MadRoot 1 349 Опубликовано: 11 июля, 2025 Воно мале ще, краще в тінь 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Legend777 1 093 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 июля, 2025 зніми сам ту плівку, не чекай, бо може відгнити голова. Легенько в здовж семядольок кінчиком ножа підчипи, або зубочистою можна спробувати. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Mecheniy 2 345 Опубликовано: 11 июля, 2025 За плівку підтримую бразів, одразу помітив її. Я знімаю її обережно голкою, коли таке є, вона так прикольно знімається ще - а як зняв то відчуваєш одразу як облегшив рослині життя) 2 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Pablito11 407 Опубликовано: 11 июля, 2025 12 минут назад, Mecheniy сказал: За плівку підтримую бразів, одразу помітив її. Я знімаю її обережно голкою, коли таке є, вона так прикольно знімається ще - а як зняв то відчуваєш одразу як облегшив рослині життя) Зняв обережно, дійсно вона така потужна що сама навряд чи розкрилась, чи піде вона тепер далі ? якщо день два буде без змін то прийдеться замочувати нову, хоча часу вже й немає…. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Mecheniy 2 345 Опубликовано: 11 июля, 2025 1 минуту назад, Pablito11 сказал: Зняв обережно, дійсно вона така потужна що сама навряд чи розкрилась, чи піде вона тепер далі ? якщо день два буде без змін то прийдеться замочувати нову, хоча часу вже й немає…. Має бути ок, бро, має піти в ріст. Дивись на реакцію рослини через 24 години, якщо росте, то ок) хоча має і раніше до світла розкритися 2 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Pablito11 407 Опубликовано: 11 июля, 2025 (изменено) 16 минут назад, Mecheniy сказал: Має бути ок, бро, має піти в ріст. Дивись на реакцію рослини через 24 години, якщо росте, то ок) хоча має і раніше до світла розкритися Янтаркою вже можна бризкати ?)) Изменено 11 июля, 2025 пользователем Pablito11 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Mecheniy 2 345 Опубликовано: 11 июля, 2025 37 минут назад, Pablito11 сказал: можна бризкати ?)) Можна, але не нужна😁 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Pablito11 407 Опубликовано: 12 июля, 2025 Щось на ранок її бідну нахилило…бореться ще за життя, чи r.i.p. ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 evader 126 Опубликовано: 12 июля, 2025 @Pablito11треба чекати, сьогодні має розкритися 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Pablito11 407 Опубликовано: 12 июля, 2025 (изменено) 7 часов назад, evader сказал: @Pablito11треба чекати, сьогодні має розкритися Без змін …я думаю що мабуть щось з корнем Изменено 12 июля, 2025 пользователем Pablito11 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Pablito11 407 Опубликовано: 12 июля, 2025 6 часов назад, Pablito11 сказал: Без змін …я думаю що мабуть щось з корнем Пізда друга сємка в жопу, хотів підняти автік один без помилок, стресів, так він другий вже за неділю сходе і стає в рості…. Стоє ще раз сємку мочить, встигну? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Pablito11 407 Опубликовано: 17 июля, 2025 Нова насінина! Все як завжди ватні диски, коріньчик пустила 1см, висадив, зійшла скинула каску і знову на бік і видно що тухне, 3- тя за місяць …. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Pablito11 407 Опубликовано: 18 июля, 2025 Ну нарешті 😂з 3- ї спроби ) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
Pablito11 407
Добрий день
Два дні тому вона зійшла і в такому стані як на фото вже два дні
Каска злетіла два дні тому, але чомусь так і не поділилась на пополам, видать плівка заважає? Чи можна вже викинути?
Поделиться сообщением
18 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас