PitonChik 1 671 Опубликовано: 5 сентября Всім 05,09 Original Charas від @OldKyivHills Піля Изобіону дівчата почали значно сильніше пахнути, до цього запах майже не відчувався , і піднабрали Зелена : сподіваюсь днів 10-14 і харв Рожева: вона побільша за зелену, але їй ще місяць стояти точно 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 671 Опубликовано: 6 сентября В 31.08.2025 в 09:18, PitonChik сказал: 31.08 Літу прийшов кінець. Сподіваюсь що погодка потримається Поки Авти лікуються , фоти по трозу набирають. Після підживлення сульфатом калію ситуація не змінилась, як були ті листи з жовтим краєм ,так і лишились. Вчора дав по листу Ізобіон , гарний стім, по весні в мене від нього всі дерева дуріють, подивимось що буде з дівчатами. Original Charas від @OldKyivHills Рожева Зелена Ранок !!! Це той час коли дійно можна відчути читий аромат. Рожева - пахне Грейфрутом, Малиною і Чернікою . Зелена - чистий Бергамот. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 397 Опубликовано: 6 сентября В 05.09.2025 в 07:41, PitonChik сказал: Всім 05,09 Original Charas від @OldKyivHills Піля Изобіону дівчата почали значно сильніше пахнути, до цього запах майже не відчувався , і піднабрали Зелена : сподіваюсь днів 10-14 і харв Рожева: вона побільша за зелену, але їй ще місяць стояти точно Це краса бро!!! Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 671 Опубликовано: 11 сентября 11.09 Original Charas @OldKyivHills Пока тільки фото Рожева Зелена 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 671 Опубликовано: 15 сентября Всім Привіт ! 15,09 по трошку крадуться холода і дощі , а з дощами і пліснява . Дівчат зазделегіть почав обробляти препаратом Світч. Original Charas @OldKyivHills Зелена : якійсь дивний горіх мені попався , рання форма , ще трошки і буду різати, стігми всі темні, і смола вже майже готова. Доречі в мене є ще декілька рослин @OldKyivHills і там ранністью не пахне. El Curandero : як і в тому році показало рожеві стігми, висока дівуля не очикував , а гнути нема куди Cthulhu Kush: досажував літом ,коли не помьятаю, ну трошки виросте 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 397 Опубликовано: 15 сентября Гарні рослини, як завжди! 1 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 671 Опубликовано: 19 сентября Всіх Вітаю ! Отож що ми маємо : Original Charas від @OldKyivHills Незнаю з какого хрена Зелена псіханула і почала в'янути, як хтось рубільник вимкнув, прийняте рішення рубати. Рожева : Це якесь чудо , коли жарить сонце вона починає пахнути, а так в загалі без палєва. Якось так Далі буде 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 397 Опубликовано: 19 сентября З частковим харвом бро! 2 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 146 Опубликовано: 19 сентября 4 часа назад, PitonChik сказал: Незнаю з какого хрена Зелена псіханула і почала в'янути, як хтось рубільник вимкнув, прийняте рішення рубати. Може медведка коріння перегризла товсте... В мене так з огірками було колись У всякому разі не порожняк вже) Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 671 Опубликовано: 25 сентября В 19.09.2025 в 13:52, Mecheniy сказал: Може медведка коріння перегризла товсте... В мене так з огірками було колись У всякому разі не порожняк вже) Медведка наврядчи, в мене її нема, знищив ще років пьять тому. І хруща на коріннях не було . Так наросло норм, і тріхоми вже були мутні . 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 671 Опубликовано: 30 сентября 30.09 Отож : Дві ночі з мінусовою температурою, рослинки стоять , але чи будуть пухнути це питання. Стігми вже темніють. Почався тиждень дожів , сподіваюсь не прийде пліснява. Original Charas від @OldKyivHills Рожева дівчинка вже на фініше Cthulhu Kush El Curandero : в тому році ці дівчата врятували мене від прольоту, вона сама недозріла . 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 671 Опубликовано: 7 октября Отож справи такі - дощі , холод , пліснява !!! 07,10 Original Charas від @OldKyivHills Рожева довго трималась , але треба щось робити , краще так чим приїхати і побачити сіру ялину. 77 днів від початку цвітіння El Curandero @OldKyivHills здорова дура , але чомусь верхівка пізніше зацвіла , наразі сама пізня ялина Cthulhu Kush @OldKyivHills щось да буде 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 397 Опубликовано: 7 октября Гарні фото бро! Я так розумію ти рожеву зрізав? Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 671 Опубликовано: 7 октября 44 минуты назад, OldKyivHills сказал: Гарні фото бро! Я так розумію ти рожеву зрізав? Так , суцвіття почали гнити з середини 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 397 Опубликовано: 7 октября 13 минут назад, PitonChik сказал: Так , суцвіття почали гнити з середини В цьому році погода не радує, що на початку сезону що в кінці. 1 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 671 Опубликовано: 7 октября 1 час назад, OldKyivHills сказал: В цьому році погода не радує, що на початку сезону що в кінці. 100% 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 671 Опубликовано: 3 ноября Всіх вітаю !!! Трошки був відсутній , запара. Що маю на данній час - так як була погода не в піз...у , і теба було відїхати, я все коцнув . Приїхав все сухеньке . Пару днів манікюру, розкидання по ящикам і маю що показати. Original Charas от @OldKyivHills Пока лідер по кількості з рослини . Що я можу сказати : Кущ середньоролий , компактний ,з густими суцвіттями, окрашеннімі у рожевий відтінок. Аромат виражений ,з цитрусовими нотами. Візуально рослина призводить ярке впечатленіє завдяки контрасту темно зеленого листя і рожевих суцвіть. Я її попробовал : Плавная , не грузящая , можливо і попрацювати, і зайнятися творчистю. На вкус нічого особливого сказати не можу, треба проліувати. Пробовал дівулю зелену ( яка чомусь вийшла ранньою) , вона більш агресивна, як кажуть " посидеть-помолчать , повітирать сопли" ( я не дуже люблю до такого пробувати) Cthulhu Kush от @OldKyivHills Пізно висажена , але перспективна рослина. В наступному сезоні спробуємо ще разок. Смолиста, ароматна, запах більш різкий . Не пробовал , не люблю не проліковану . Взагалі аут був складний , але маємо що маємо . Дякую за предоставленний посівной матеріал . Вибачайте за мій СУРЖИК. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 397 Опубликовано: 3 ноября Гарний результат бро! 1 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 090 Трофеи и Медали Опубликовано: 3 ноября Отлично бро =) 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 397 Опубликовано: 7 ноября Як там твоя El Curandero бро, достигла? Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 671 Опубликовано: 9 ноября В 07.11.2025 в 12:23, OldKyivHills сказал: Як там твоя El Curandero бро, достигла? Могла ще постояти , але я відїзжав тому і вона була зарубав. Воно якось стронно визріла , деякі гілки зовсім не зав'язали суцвіття , в в загалі вона виросла більше 2,5 метрів . Я її ще не розібрав , нема часу , якась запара останній місяць. Як до неї доберуть ,сфотаю результат, там буде чи мало. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас