Перейти к публикации
  • 0

Пролечка марихуаны .


Вопрос

Всем хай и хорошего урожая .у меня вопрос такой сколько времени длиться пролечка марихуаны ? Я по такому способу делаю закрываю в банке стеклянной и в день открываю крышку по несколько рас. Мне интересно сколько времени это занимает где то читал месяц и больше где то недели 2 . 

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Рекомендованные сообщения

  • 0
1 час назад, Elexx1994 сказал:

Всем хай и хорошего урожая .у меня вопрос такой сколько времени длиться пролечка марихуаны ? Я по такому способу делаю закрываю в банке стеклянной и в день открываю крышку по несколько рас. Мне интересно сколько времени это занимает где то читал месяц и больше где то недели 2 . 

Так по різному пишуть, якщо є можливість тримаю мінімум 2 місяці, якщо на галяках то можна і відразу палити чи потримати скільки можеш.

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0

Ну и влага должна быть 59-62'%

Чтобы не пересыхала) 

  • Like +1 2

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0
2 часа назад, Uchastkoviy сказал:

Ну и влага должна быть 59-62'%

Чтобы не пересыхала) 

А как поддерживать влагу в банке ? 

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0
42 минуты назад, Elexx1994 сказал:

А как поддерживать влагу в банке ? 

Boveda 62% – засіб для підтримки оптимального балансу вологості при зберіганні, ферментації та “пролікуванні” органічних матеріалів.
Ці пакети дозволяють балансувати вологість у двох напрямках: осушення та зволоження.

 

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0
1 час назад, Elexx1994 сказал:

А как поддерживать влагу в банке ? 

Я пошёл более бюджетным и простым способом 

По началу влага была в банках 49 

Добавлял в каждую банку по дольке апельсиновой корки и через 2 часа убирал их и влага поднимались до нужных показателей) пару раз так делал и сейчас стабильно держится 60% 

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0

@Elexx1994 на канабіс капах тестують продукт 3 і 6 місяців пролічки. Думаю люди там знають що роблять.

  • Like +1 2

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0
В 01.08.2025 в 16:25, DrRastafarai сказал:

Boveda 62% – засіб для підтримки оптимального балансу вологості при зберіганні, ферментації та “пролікуванні” органічних матеріалів.
Ці пакети дозволяють балансувати вологість у двох напрямках: осушення та зволоження.

 

Привіт.Я не спец,не вкурсі що там мікс солей?А то не хочеться придбати те що в взуття ложать)))

Изменено пользователем qwertytools

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0
В 01.08.2025 в 11:37, Elexx1994 сказал:

Всем хай и хорошего урожая .у меня вопрос такой сколько времени длиться пролечка марихуаны ? Я по такому способу делаю закрываю в банке стеклянной и в день открываю крышку по несколько рас. Мне интересно сколько времени это занимает где то читал месяц и больше где то недели 2 . 

Привіт, хочеться курити кури,є запас лічи,я наприклад взнаю про пролічку в цьому році)))

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0
12 часов назад, qwertytools сказал:

що там мікс солей

Розчин не контактує безпосередньо з продуктом, оскільки знаходиться у герметичному пакеті, який пропускає лише водяну пару. У складі немає хімії чи синтетичних речовин, які могли б потрапити до канабісу чи бути шкідливими для здоров’я.

Boveda 62% — безпечна і дуже популярна серед гроверів для пролічки та зберігання канабісу. Якщо ти не рвеш сам пакет і не даєш вмісту контактувати з продуктом, то жодної шкоди чи небажаного впливу не буде.

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0

Я перестав проліковувати бо я її на стриху пересушив і багато немає з 2 кущів 40 грам зібрав .

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0

можна пролічить за 35 хвилин, декарб називаеться

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0
5 минут назад, evader сказал:

можна пролічить за 35 хвилин, декарб називаеться

нагріти в духовці до 130-150?

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0

 

по таблиці береш час і темпу, я робив 30 хв при 120 градусах в мультіварці, ссилка на статью на англ нижче якщо цікаво що до чого
https://greencamp.com/decarboxylation/decarb-chart.jpg.c354f6117efb54ca539486539aa92c99.jpg

Изменено пользователем evader
  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0

візьми грамину, пролічи спробуй і скажеш, але на марафоні тяжко відчути різницю))

  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0
1 минуту назад, evader сказал:

візьми грамину, пролічи спробуй і скажеш, але на марафоні тяжко відчути різницю))

Та з мене ще той марафонець)))я один два напаси з папіроси роблю))) спробую з десятком шишок.

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0

смисл пролечки в том шо ТГКА перетворюеться в ТГК, це можна зробити водою, повітрям, і жаром

тоді чекаю репорт))

 

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0

там главне не передержать

і смак міняється на цікавий

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0
33 минуты назад, evader сказал:

там главне не передержать

і смак міняється на цікавий

Отаке ще знайшов

IMG_20250804_162439.jpg

IMG_20250804_162433.jpg

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0

темпа більше 160 плавить тгк, я б не рекомендовав більше 130, та і погрішність пічки ще ніхто не відміняв

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0
Только что, evader сказал:

темпа більше 160 плавить тгк, я б не рекомендовав більше 130, та і погрішність пічки ще ніхто не відміняв

ну я вже думаю спочатку градусники пекти,визначити темпу,а вже потім продукт

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0
В 01.08.2025 в 11:37, Elexx1994 сказал:

Всем хай и хорошего урожая .у меня вопрос такой сколько времени длиться пролечка марихуаны ? Я по такому способу делаю закрываю в банке стеклянной и в день открываю крышку по несколько рас. Мне интересно сколько времени это занимает где то читал месяц и больше где то недели 2 . 

2 місяця в морозілку,раз в тиждень можеш засовувати носа в банку,заодно і провітриш бошкі)

В 01.08.2025 в 17:22, Uchastkoviy сказал:

Я пошёл более бюджетным и простым способом 

По началу влага была в банках 49 

Добавлял в каждую банку по дольке апельсиновой корки и через 2 часа убирал их и влага поднимались до нужных показателей) пару раз так делал и сейчас стабильно держится 60% 

я слабопахучі,такі собі по запаху бошкі,при пролічці в одну банку засипав сухої цедри лимона,в іншу апельсина,в третю мандаріна,з мандарінчіком запах і вкус даже був на післявкусії)))І при тому що банки були закопані в сніг))

 

  • Like +1 2

Goodmaster seeds....

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0

@goodmaster скіки сипав і яка банка?

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 0
4 минуты назад, evader сказал:

@goodmaster скіки сипав і яка банка?

банкі стелкляні з під нескафе,0.5літрові кажись,з пластіковою кришкою...

шкарлуп сухіх сипав небагато,з 3-4мандарін.

  • Like +1 1

Goodmaster seeds....

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
×
×
  • Создать...