Grunk 1 Опубликовано: 9 ноября . Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 122 Трофеи и Медали Опубликовано: 9 ноября Когда первые стигмы увидишь 3 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Barabashka69 3 625 Опубликовано: 11 ноября Від переводу на 12/12 - це і є біологічно початок цвітіння, ініціація переходу. Якщо виробник зазначає 8-9 тижнів, то старт цього відліку починається в перший день переходу на режим 12/12. 1 B69.STORE ПОПЕРЕДЖАЄМО, ЩО КОЛЕКЦІОНУВАННЯ НАСІННЯ ЕКЗОТИЧНИХ СОРТІВ КАНАБІСУ ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ B69.STORE Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 230 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 ноября Від появи перших пестіків (реальний початок цвітіння) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
bonivur 17 974 Опубликовано: 16 ноября Все залежить від запасів і наскільки хочеться курити. 😄 Якщо запасів ноль і курнути так хочеться що аж грива свирбить то правильно считати В 11.11.2025 в 14:31, Barabashka69 сказал: Від переводу на 12/12 - це і є біологічно початок цвітіння, ініціація переходу. А якщо курити є що то В 11.11.2025 в 17:06, JahVibes сказал: Від появи перших пестіків (реальний початок цвітіння) 1 1 Аут 2020 Jedi Genetics Тест-реп семян от бро Кактуса Аут 2020 Сборный тест-отчет-реп Тест-репорт 2021 Шаг в неизвестность Аут 2022 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Barabashka69 3 625 Опубликовано: Понедельник в 10:55 В 16.11.2025 в 14:31, bonivur сказал: Все залежить від запасів і наскільки хочеться курити. Період переходу 1-2 тижні всерівно вважається цвітіння, маєш ти запаси чи ні Виробником, якщо зазначено 60 днів цвітіння, то це з моменту переходу на 12/12, а не з появою гриви. В інтернеті повно дискусій на цю тему, і багато балагану - https://www.rollitup.org/t/do-you-count-flowering-from-12-12-switch-or-when-you-see-pistil-hairs.198475/ @bonivur @JahVibes @MrHaze а в цілому, ви спілкувались на цю тему з самими виробниками? Задавали таке запитання? B69.STORE ПОПЕРЕДЖАЄМО, ЩО КОЛЕКЦІОНУВАННЯ НАСІННЯ ЕКЗОТИЧНИХ СОРТІВ КАНАБІСУ ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ B69.STORE Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 122 Трофеи и Медали Опубликовано: Понедельник в 11:08 8 часов назад, Barabashka69 сказал: Період переходу 1-2 тижні всерівно вважається цвітіння, маєш ти записи чи ні Виробником, якщо зазначено 60 днів цвітіння, то це з моменту переходу на 12/12, а не з появою гриви. В інтернеті повно дискусій на цю тему, і багато балагану - https://www.rollitup.org/t/do-you-count-flowering-from-12-12-switch-or-when-you-see-pistil-hairs.198475/ @bonivur @JahVibes @MrHaze а в цілому, ви спілкувались на цю тему з самими виробниками? Задавали таке запитання? Так Шкипер считает,мы привыкли =) тошо до стигм то предцвет. Я у сидбанков не спрашивал 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 230 Трофеи и Медали Опубликовано: Понедельник в 17:03 8 часов назад, Barabashka69 сказал: Виробником, якщо зазначено 60 днів цвітіння, то це з моменту переходу на 12/12, а не з появою гриви. Дивні то виробники! Цвітіння – це не миттєвий старт дня 1 при зміні на 12/12, а поступовий процес морфогенезу (розвитку структури квітки). Різні сорти мають різну довжину передцвіту (stretch phase),і як більш прагматичний підхід, щоб точніше синхронізувати харчування та час збирання врожаю,рахувати краще за появою перших справжніх пестіків у вузлах. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 230 Трофеи и Медали Опубликовано: Понедельник в 19:04 В 11.11.2025 в 13:31, Barabashka69 сказал: Від переводу на 12/12 - це і є біологічно початок цвітіння, ініціація переходу. а коли у автоматов біологічний початок тоді)? 1 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
bonivur 17 974 Опубликовано: Вторник в 01:26 14 часов назад, Barabashka69 сказал: Виробником, якщо зазначено 60 днів цвітіння, то це з моменту переходу на 12/12, а не з появою гриви. Тоді виробники брешуть, або ти вводиш людей в оману. Ну які нахуй 60 днів цвітіння з моменту переводу 12/12, нахуя писати всяку хуйню!!! Не заходив рік сюди і мабуть нехер тут більше робити, раз такі поважні люди як цей продавець несе явну херню. 2 Аут 2020 Jedi Genetics Тест-реп семян от бро Кактуса Аут 2020 Сборный тест-отчет-реп Тест-репорт 2021 Шаг в неизвестность Аут 2022 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Barabashka69 3 625 Опубликовано: Вторник в 10:06 16 часов назад, JahVibes сказал: Дивні то виробники! Які саме? Ace Seeds, SubSchool, Barney's, RQS, Lineage Genetics, Expert Seeds - і хз кому там ще задавали це запитання: відповіли своїм покупцям про те, що правильно рахувати після переводу на 12/12. 14 часов назад, JahVibes сказал: а коли у автоматов біологічний початок тоді)? Не розумію до чого тут автоквітучі в цілому, в яких зазначається життєвий цикл. 8 часов назад, bonivur сказал: Тоді виробники брешуть, або ти вводиш людей в оману. Ну які нахуй 60 днів цвітіння з моменту переводу 12/12, нахуя писати всяку хуйню!!! Не заходив рік сюди і мабуть нехер тут більше робити, раз такі поважні люди як цей продавець несе явну херню. До тебе хтось агресував, переходив на особистості, щоб ти собі дозволяв вести (як я думав констурктивний) діалог в такому тоні? Ознайомився з тим, про що йдетсья в обговоренні на rollitup? Чи задавав запитання виробникам стосовно цього? - Не бачу відповідь на це запитання. B69.STORE ПОПЕРЕДЖАЄМО, ЩО КОЛЕКЦІОНУВАННЯ НАСІННЯ ЕКЗОТИЧНИХ СОРТІВ КАНАБІСУ ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ B69.STORE Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 230 Трофеи и Медали Опубликовано: Вторник в 10:20 15 минут назад, Barabashka69 сказал: Ace Seeds, SubSchool, Barney's, RQS, Lineage Genetics, Expert Seeds Це дуже цікаво!Хотілося би побачити пруфи🤔 15 минут назад, Barabashka69 сказал: в яких зазначається життєвий цикл. 😥 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Barabashka69 3 625 Опубликовано: Вторник в 10:25 2 минуты назад, JahVibes сказал: Хотілося би побачити пруфи🤔 А в чому проблема самому написати виробнику на пошту? B69.STORE ПОПЕРЕДЖАЄМО, ЩО КОЛЕКЦІОНУВАННЯ НАСІННЯ ЕКЗОТИЧНИХ СОРТІВ КАНАБІСУ ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ B69.STORE Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 230 Трофеи и Медали Опубликовано: Вторник в 10:30 2 минуты назад, Barabashka69 сказал: А в чому проблема самому написати виробнику на пошту? Як мінімум що ти пишеш мягко кажучи щось не те ) 22 минуты назад, Barabashka69 сказал: RQS Вони як раз так не думають https://www.royalqueenseeds.com/content/46-the-blooming-phase думаю що і решта теж Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Barabashka69 3 625 Опубликовано: Вторник в 10:54 6 минут назад, JahVibes сказал: Як мінімум що ти пишеш мягко кажучи щось не те ) То це причина, по якій є проблема написати виробнику просте запитання, і закрити для себе цей момент? Якщо виробник зазначає цвітіння 8 тижнів по паспорту, а по факту воно буде 10-11 в залежності від генотипу, то це просто введення людей в оману. 7 минут назад, JahVibes сказал: Вони як раз так не думають https://www.royalqueenseeds.com/content/46-the-blooming-phase А ти сам прочитав те що мені надіслав?) "Once your plants receive less light, they’ll automatically start focusing their energy on growing buds rather than foliage." "Weeks 1–3 - What to expect: Flowering stretch, white hairs (pistils), and noticeable aromas." "Week two of flowering is usually when you can confidently “sex” your plants." "By week three, your plants will gradually stop stretching and really focus on developing their buds." 21 минуту назад, JahVibes сказал: думаю що і решта теж Не закопуй себе ще більше. B69.STORE ПОПЕРЕДЖАЄМО, ЩО КОЛЕКЦІОНУВАННЯ НАСІННЯ ЕКЗОТИЧНИХ СОРТІВ КАНАБІСУ ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ B69.STORE Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 230 Трофеи и Медали Опубликовано: Вторник в 10:59 Ти може не дочитав трохи) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Barabashka69 3 625 Опубликовано: Вторник в 11:13 5 минут назад, JahVibes сказал: Ти може не дочитав трохи) Що саме? Процитуй, бо якраз прочитав, і відео переглянув, скрін якого з субтитрами в тебе на екрані. "For photoperiod strains, the blooming period begins when the light cycle changes to 12 hours of light and 12 hours of total darkness." І вже встиг написати особисто 3 виробникам стосовно цього. Ace, BF та RQS раз ми перейшли в цю площину. B69.STORE ПОПЕРЕДЖАЄМО, ЩО КОЛЕКЦІОНУВАННЯ НАСІННЯ ЕКЗОТИЧНИХ СОРТІВ КАНАБІСУ ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ B69.STORE Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 230 Трофеи и Медали Опубликовано: Вторник в 11:39 Слухай, друже, я ціную твою впертість, правда. Але я не бачу сенсу доводити очевидне тому, хто не хоче бачити різницю між “stretch” і “flower”.Рахувати цвітіння від фліпа — це як святкувати день народження дитини від моменту, коли батько тільки зняв шкарпетки. Процес наче запущений… але «дитини» ще нема 😁 Рослина після 12/12 ще не цвіте. Вона просто думає над цим, тягнеться, перебудовується, готується. А от коли вилізли перші пістили — о! Це вже і є народження шишок. Тоді й починається реальна фаза, на яку і сидбанки, і бридери ставлять свої «8–9 тижнів». Тому рахувати цвітіння від фліпа — це як включити таксометр у таксі, коли ти ще вдома шукаєш ключі. А от коли сідаєш у машину — тоді вже логічно тицнути «старт» Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Barabashka69 3 625 Опубликовано: Вторник в 11:42 2 минуты назад, JahVibes сказал: Слухай, друже, я ціную твою впертість, правда. Але я не бачу сенсу доводити очевидне тому, хто не хоче бачити різницю між “stretch” і “flower”.Рахувати цвітіння від фліпа — це як святкувати день народження дитини від моменту, коли батько тільки зняв шкарпетки. Процес наче запущений… але «дитини» ще нема 😁 Рослина після 12/12 ще не цвіте. Вона просто думає над цим, тягнеться, перебудовується, готується. А от коли вилізли перші пістили — о! Це вже і є народження шишок. Тоді й починається реальна фаза, на яку і сидбанки, і бридери ставлять свої «8–9 тижнів». Тому рахувати цвітіння від фліпа — це як включити таксометр у таксі, коли ти ще вдома шукаєш ключі. А от коли сідаєш у машину — тоді вже логічно тицнути «старт» Класно штучний інтелект пише)) А відповідь на попереднє запитання буде, що саме я не дочитав? 1 B69.STORE ПОПЕРЕДЖАЄМО, ЩО КОЛЕКЦІОНУВАННЯ НАСІННЯ ЕКЗОТИЧНИХ СОРТІВ КАНАБІСУ ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ B69.STORE Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 230 Трофеи и Медали Опубликовано: Вторник в 11:50 Нічого не дочитав) і нажаль не зрозумів ( Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Barabashka69 3 625 Опубликовано: Вторник в 11:53 1 час назад, JahVibes сказал: думаю що і решта теж 38 минут назад, Barabashka69 сказал: І вже встиг написати особисто 3 виробникам стосовно цього. Ace 2 минуты назад, JahVibes сказал: Нічого не дочитав) і нажаль не зрозумів ( Аргументація, зрозумів, ти вже вийшов з цього обговрення. B69.STORE ПОПЕРЕДЖАЄМО, ЩО КОЛЕКЦІОНУВАННЯ НАСІННЯ ЕКЗОТИЧНИХ СОРТІВ КАНАБІСУ ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ B69.STORE Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 230 Трофеи и Медали Опубликовано: Вторник в 12:15 🤣не закопуй себе,тобі відповів там такий же продавець як і ти Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Barabashka69 3 625 Опубликовано: Вторник в 12:18 2 часа назад, JahVibes сказал: 🤣не закопуй себе,тобі відповів там такий же продавець як і ти Цікаво діалог скотився, а по темі ще щось буде? Бо якщо ні, то я не хочу більше на це витрачати свій час. Відпишуть інші виробники, закину їхню відповідь. Але бачу що то до лампочки, коли один другого не чує. Всім хорошого дня 1 B69.STORE ПОПЕРЕДЖАЄМО, ЩО КОЛЕКЦІОНУВАННЯ НАСІННЯ ЕКЗОТИЧНИХ СОРТІВ КАНАБІСУ ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ B69.STORE Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 230 Трофеи и Медали Опубликовано: Вторник в 12:29 Так було вже зверху 👆і якби ти сам розумів процес то почув би,сарян шо не виправдала) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Barabashka69 3 625 Опубликовано: Вторник в 13:00 2 часа назад, JahVibes сказал: Так було вже зверху 👆і якби ти сам розумів процес то почув би,сарян шо не виправдала) Ми або ведемо діалог аргументований, або навіщо продовжувати воду лити? Вище сьогоднішня відповідь від Ace Seeds, чітка і зрозуміла позиція, правда? Хотіли ж якихось пруфів від виробників, є? Перший пішов, і це хороший брідер, з хорошими сортами, історією. Повторюсь, що саме я недочитав по RQS? З того посилання що ти сама надіслала (вибачаюсь, не міг знати). По тексту та по відео RQS також все зрозуміло - 12/12. Ми говоримо від якого часу ми відштовхуємось по паспорту від заявлених виробником даних. А не про те коли починається активна фаза цвітіння, коли там добрива коригувати і т.д., одразу не відбуваються зміни, але саме біологічно процес запускається з переводу. Складається враження, що вам байдуже, яка в кого позиція і хто що на цю тему думає - є тільки те, що ви собі звикли вважати “тру сторі”. Я не прийшов тут з кимось на диби ставати, я висловив свою точку зору, яка підкріплена не однією людиною, не одним досвідом. Ваші реакції, насмішки, тон, мені це не приємно. Хотіли в якомусь світлі мене виставити, але вийшло як завжди. B69.STORE ПОПЕРЕДЖАЄМО, ЩО КОЛЕКЦІОНУВАННЯ НАСІННЯ ЕКЗОТИЧНИХ СОРТІВ КАНАБІСУ ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ B69.STORE Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас