Яр13 2 077 Опубликовано: 12 декабря Вітаю брази і сісти , де можна купити б/у вапор ? Олх і Пром нічого не видають , Гугл в цілому видав всього пару пропозицій , може хто знає перевірену барахолку з б/у вапорайзерами в телеграмі чи ще десь ? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 DzidzioID 630 Опубликовано: 13 декабря А що проблема нового купити, скупий плаче двічі Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 2 077 Опубликовано: 14 декабря 10 часов назад, DzidzioID сказал: А що проблема нового купити, скупий плаче двічі не проблема бро , мене бентежить те що це не всім заходить і потім вапор валяється без діла . так то я придивився собі бютжетний xmax v3 pro , але цікаво було подивитись що пропонує б/у ринок за ті самі гроші . ну і план Б , якщо мені не зайде - треба ж десь його потім продати , а на олх і промі певно боряться з пропагандою вживання канабісу і таких оголошень там нема Маєш вапор бро ? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 DzidzioID 630 Опубликовано: 14 декабря Колись придбав з Алі, 60 баксів, не сподобався, забивається, важко тягнеться, смак та терпени не ті до яких я звик, пішов у смітник. Бумага Raw, це моє, вживаю я - в місяць 1-3 рази. Маркетинг скрізь бро. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 2 077 Опубликовано: 14 декабря 10 минут назад, DzidzioID сказал: Колись придбав з Алі, 60 баксів, не сподобався, забивається, важко тягнеться, смак та терпени не ті до яких я звик, пішов у смітник. І мені це трохи дивно , що китайці не шльопають свої варіанти чи копії брендових вапорів , на алі теж дивився але там все сумно в плані вибору 14 минут назад, DzidzioID сказал: Бумага Raw, це моє, вживаю я - в місяць 1-3 рази. Уявляю силу відчутів при таких рідких покурах 17 минут назад, DzidzioID сказал: Маркетинг скрізь бро. я б про вапор і не думав але кашель задовбав - це з однієї сторони , а з другої багато пишуть що приход не такий інтенсивний , довгі сесії , і взагалі це не те саме що процес горіння і людям зі стажем може не зайти - не однозначний девайс Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Артурпам 557 Опубликовано: 14 декабря 25 минут назад, Яр13 сказал: я б про вапор і не думав але кашель задовбав - це з однієї сторони , а з другої багато пишуть що приход не такий інтенсивний , довгі сесії , і взагалі це не те саме що процес горіння і людям зі стажем може не зайти - не однозначний девайс Как по мне лучше одну затяжку через бонг сделать, чем 10 через вапар.Пробовал много разных и дорогих и дешёвых и стационарные в которые через розетку работает,друг повернут на этих вапорах,короче не то пальто.Янтарь который через бутан делается курить через вапор прикольно.А кашель будит не меньше чем от бонга,мокрота. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Canton 3 Опубликовано: 14 декабря В принципе могу подумать отдать свой. 3 месяца отроду. Употреблялся 1 раз в 3 дня. Можно понять сколько сессий. Стал не сильно нужен, запросто могу обойтись Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 2 077 Опубликовано: 14 декабря 11 минут назад, Canton сказал: В принципе могу подумать отдать свой. 3 месяца отроду. Употреблялся 1 раз в 3 дня. Можно понять сколько сессий. Стал не сильно нужен, запросто могу обойтись Це здається з модель з Алі , скажу зразу що вона мене не цікавить , але для загального розуміння, як вона тобі ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Canton 3 Опубликовано: 14 декабря (изменено) 14 минут назад, Яр13 сказал: але для загального розуміння, як вона тобі ? Мне сравнивать не с чем. Мне лекарство надо для обезбола, субъективно после сигаретки работает быстрее. А вкусовые качества не сильно интересуют - лекарство может быть горьким А железяка как железяка, функции свои выполняет Изменено 14 декабря пользователем Canton 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Canton 3 Опубликовано: 14 декабря 14 минут назад, Яр13 сказал: Це здається з модель з Алі Не знаю, можно пробить - я этикетку еще не активировал. Там номер, по номеру на сайте производителя проверяется Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 DzidzioID 630 Опубликовано: 14 декабря Колись була приказка « не кашлянеш - не кайфанеш», змирись з кашлем, нормальна трава по-любому дере горло та легені. Можливо ти ще не найшов те що тобі підходить. Як не як через легені все поглинається). 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 hashivan 59 Опубликовано: 15 декабря В 12.12.2025 в 17:43, Яр13 сказал: Вітаю брази і сісти , де можна купити б/у вапор ? Олх і Пром нічого не видають , Гугл в цілому видав всього пару пропозицій , може хто знає перевірену барахолку з б/у вапорайзерами в телеграмі чи ще десь ? И на olx есть, нужно уметь искать. Вот например: https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/ngalyator-volcano-classic-IDZxP76.html Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 2 077 Опубликовано: 15 декабря 1 час назад, hashivan сказал: И на olx есть, нужно уметь искать. Вот например: https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/ngalyator-volcano-classic-IDZxP76.html Да бро я бачив , і ще 2 оголошення за 10-13тисяч , + 4 пропозиції на сайтах магазинів , не густо Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ычыч 12 Опубликовано: 15 декабря (изменено) В 14.12.2025 в 09:32, Яр13 сказал: не проблема бро , мене бентежить те що це не всім заходить і потім вапор валяється без діла . так то я придивився собі бютжетний xmax v3 pro , але цікаво було подивитись що пропонує б/у ринок за ті самі гроші . ну і план Б , якщо мені не зайде - треба ж десь його потім продати , а на олх і промі певно боряться з пропагандою вживання канабісу і таких оголошень там нема Маєш вапор бро ? Маю деякий час саме такий. Якщо ціль позбавитися кашлю, то бери однозначно. Про б/у тут таке діло, що в них мундштуки це розхідники, скоріш за все доведеться докуповувати, батарею також, можливо, доведеться міняти. Тобто може так вийти, що не дуже й дешевше. Загалом, висновок - брати. І ця модель нормальна. Якщо є питання по даній моделі, можу відповісти на якісь. Изменено 15 декабря пользователем ычыч 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 2 077 Опубликовано: 15 декабря 49 минут назад, ычыч сказал: Маю деякий час саме такий. Якщо ціль позбавитися кашлю, то бери однозначно. Про б/у тут таке діло, що в них мундштуки це розхідники, скоріш за все доведеться докуповувати, батарею також, можливо, доведеться міняти. Тобто може так вийти, що не дуже й дешевше. Загалом, висновок - брати. І ця модель нормальна. Якщо є питання по даній моделі, можу відповісти на якісь. мене найбільше цікавить сам процес покуру , оці довгі затяжкі як пишуть по 10-20 секунд не напрягають ? а ще , чи хватає одного насипа щоб накуритися людині зі стажем) ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 2 077 Опубликовано: 15 декабря (изменено) 1 час назад, ычыч сказал: Про б/у тут таке діло, що в них мундштуки це розхідники, скоріш за все доведеться докуповувати, батарею також, можливо, доведеться міняти. Тобто може так вийти, що не дуже й дешевше. та я скоріше подивитися що є за ту саму сотку євро тільки б/у , подзвонив в один магазин , поговорив про тягу у v3 pro порадили придивитися до xmax Ace , сказали може відчуватись сильнішим по першому удару за рахунок іншого типу випарювання , але ціна в нас здається завищеною . з за кордону заказувати виходить ніби дешевше але я хз як такі речі проходять митницю Изменено 15 декабря пользователем Яр13 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ычыч 12 Опубликовано: 15 декабря (изменено) 47 минут назад, Яр13 сказал: мене найбільше цікавить сам процес покуру , оці довгі затяжкі як пишуть по 10-20 секунд не напрягають ? а ще , чи хватає одного насипа щоб накуритися людині зі стажем) ? Затяжки такі довгі, тому що там спеціально обмежувач тяги. На одну затяжку йде до 30 секунд, якщо спортсмен) При цьому перші до 10 секунд тягнеш майже порожнє повітря поки камера та стафф прогрівається, "дим" починає відчутно випаровуватись тільки тоді. Ще такий момент - після такої довгої затяжки важко затримати дим в легенях, бо вже надувся як шарік і хочеш тільки видихнути, але найсмачніша частина затяжки була в кінці затяжки, тобто в верхніх дихальних шляхах лол. Але не все так погано. Може бути ще гірше - таких затяжок треба зробити близько 6-8, 4 хвилини десь, не менше, тягнеш з мордою як у пінгвіна з мультика. І якщо перші дві затяжки це весело-прикольно, тому що тут найароматніші аромати, то далі, з підвищенням температури, смак погіршується, в процесс набридає. Доречі, доки ці 4-5хвилин не дотягнеш - не напре. Чомусь весь процесс відбувається в повній тверезості до самого кінця і це трошки може не подобатись, бо приходу різкого нема, все якось плавно-м'яко і потім. Одного насипа вистачає. Без шутеек, саме так. Вірогідно навіть трохи охуїти з того як навалило з тої кількості. Виробник заявляє що в камору влазить в середньому 0,15 грамма. А відбувається так тому що з тої ж кількості стафу доступних речовин всотується в організм пацієнта процентів на 50 більше ніж при спалюванні, а ще - більш широкий спектр. Изменено 15 декабря пользователем ычыч 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ычыч 12 Опубликовано: 15 декабря 5 минут назад, Яр13 сказал: та я скоріше подивитися що є за ту саму сотку євро тільки б/у , подзвонив в один магазин , поговорив про тягу у v3 pro порадили придивитися до xmax Ace , сказали може відчуватись сильнішим по першому удару за рахунок іншого типу випарювання , але ціна в нас здається завищеною Мені ні з чим порівняти. Коли обирав, чатГоПоТи мені наполегливо рекомендував саме це, якщо за ці гроші. Так, довгий сеанс, набридючий процес, але воно варте того. Кашель відступає, а це такий плюс що ого, я вважаю. Економічний до стафу, не без мінусів, бісячих, але все одно це хороша річ, компактна, стелс - виглядає як аерозоль антиперспірант, воніщі немає!! О, це теж плюс, відсутність гарі отої. Є декілька ще підводних каменів: одразу купуй ізопроміловий спирт, чистити мундштук, є окремо скляний мундштук, він трохи збільшує дизайн, але, загалом, краще пластикового(є вроді модель Titanium Чи шось такое, вона комплектується одразу скляним мундштуком, він краще), в також спеціальні гільзи, які можна заряджати зараньше, і з це позбавляє необхідності чистити саму чашу. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 2 077 Опубликовано: 15 декабря 13 минут назад, ычыч сказал: Затяжки такі довгі, тому що там спеціально обмежувач тяги. На одну затяжку йде до 30 секунд, якщо спортсмен) При цьому перші до 10 секунд тягнеш майже порожнє повітря поки камера та стафф прогрівається, "дим" починає відчутно випаровуватись тільки тоді. Ще такий момент - після такої довгої затяжки важко затримати дим в легенях, бо вже надувся як шарік і хочеш тільки видихнути, але найсмачніша частина затяжки була в кінці затяжки, тобто в верхніх дихальних шляхах лол. Але не все так погано. Може бути ще гірше - таких затяжок треба зробити близько 6-8, 4 хвилини десь, не менше, тягнеш з мордою як у пінгвіна з мультика. І якщо перші дві затяжки це весело-прикольно, тому що тут найароматніші аромати, то далі, з підвищенням температури, смак погіршується, в процесс набридає. Доречі, доки ці 4-5хвилин не дотягнеш - не напре. Чомусь весь процесс відбувається в повній тверезості до самого кінця і це трошки може не подобатись, бо приходу різкого нема, все якось плавно-м'яко і потім. Одного насипа вистачає. Без шутеек, саме так. Вірогідно навіть трохи охуїти з того як навалило з тої кількості. Виробник заявляє що в камору влазить в середньому 0,15 грамма. В відбувається так тому що з тої ж кількості стафу доступних речовин всотується в організм пацієнта процентів на 50 більше ніж при спалюванні, в ще більш широкий спектр. бляха оці довгі тяги) дякую бро розписав все по суті , а концентрати парив ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ычыч 12 Опубликовано: 15 декабря 4 минуты назад, Яр13 сказал: бляха оці довгі тяги) дякую бро розписав все по суті , а концентрати парив ? Ні. Але думаю, що буде нормально на нижчих температурах. Пробував просто більше кіфу насипати, то головне не стартувати з високих температур, бо відчуття також можуть бути ніби вдихнув аерозоля-антиперспіранта ще й гарячого. Не робіть так, ніколи не стартуйте не максимальній температурі(тут 220) бо будете потім пару годин ходити з мордою як у ригаючого кота) летючі ароматичні речовини в суміші з смолами в такій концентраціі за такої температури дарують невимовні відчуття. Хаха, ну, це я так теж хотів скоротити час сеансу) це пиздець) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Sorted 1 495 Трофеи и Медали Опубликовано: 15 декабря 52 минуты назад, ычыч сказал: Затяжки такі довгі, тому що там спеціально обмежувач тяги. На одну затяжку йде до 30 секунд, якщо спортсмен) При цьому перші до 10 секунд тягнеш майже порожнє повітря поки камера та стафф прогрівається, "дим" починає відчутно випаровуватись тільки тоді. Ще такий момент - після такої довгої затяжки важко затримати дим в легенях, бо вже надувся як шарік і хочеш тільки видихнути, але найсмачніша частина затяжки була в кінці затяжки, тобто в верхніх дихальних шляхах лол. Але не все так погано. Може бути ще гірше - таких затяжок треба зробити близько 6-8, 4 хвилини десь, не менше, тягнеш з мордою як у пінгвіна з мультика. І якщо перші дві затяжки це весело-прикольно, тому що тут найароматніші аромати, то далі, з підвищенням температури, смак погіршується, в процесс набридає. Доречі, доки ці 4-5хвилин не дотягнеш - не напре. Чомусь весь процесс відбувається в повній тверезості до самого кінця і це трошки може не подобатись, бо приходу різкого нема, все якось плавно-м'яко і потім. Одного насипа вистачає. Без шутеек, саме так. Вірогідно навіть трохи охуїти з того як навалило з тої кількості. Виробник заявляє що в камору влазить в середньому 0,15 грамма. А відбувається так тому що з тої ж кількості стафу доступних речовин всотується в організм пацієнта процентів на 50 більше ніж при спалюванні, а ще - більш широкий спектр. Бро, респект за описание, киф траву я парил через вап, а гашиш переживаю шо протечёт, ты случаем не пробовал гаш в вапонайзере курить? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Tarantinooooo 0 Опубликовано: 18 декабря Вітаю, друже я, як раз з тих, кому вейп не зайшов. Маю свій firefly 2+. Стан чудовий. хочу отримати 10000 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Canton 3 Опубликовано: 19 декабря В 15.12.2025 в 20:22, Яр13 сказал: мене найбільше цікавить сам процес покуру , оці довгі затяжкі як пишуть по 10-20 секунд не напрягають ? а ще , чи хватає одного насипа щоб накуритися людині зі стажем) ? Мне одной загрузки хватает на 2 покура. Первый при 390 F - сессия 5 минут Второй при 400 F - две сессии. Одна загрузка - 0.6 куб см Но у меня задача своя, не для кайфа... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ElijahWeed 177 Опубликовано: 19 декабря Салют растаманы. Лет 5 назад покупал Pax 3, крутой по тем мерках вапор. Но я тогда прям плотно курил и прикола от вапора, конечно же, не понял. Так и забросил его в дальний ящик. Сейчас же не курю уже продолжительное время и, думаю, попарив с вапора эффект точно будет. Опять же, читая парильщиков cbd сортов - все описывают очень, очень даже интересные эффекты - ясность в голове и приятный хай в теле, никакой паранойи, как правило без сухости во рту и нет красноты глаз. И это при парении cbd сортов с малым, или даже с нулевым содержанием thc. Чего же тогда ожидать от сортов с высоким процентом thc? Но собой экономии стафа тоже не стоит ожидать, курится гораздо медленнее, чем если дать банку и полетел . К тому же, если толер высокий, то не жди какого-то сильного прихода. Зато легкие будут чище и вони реально никакой. Плюс читал, что отходы после вапора можно собрать в баночку и залить потом маслицом оливковым, например, и потом настоять с месяц и мазать колени там, или ушибы, ссадины всякие. В общем, как и везде, есть свои плюсы и минусы, но считаю, что вапор нормальная тема и надо осваивать . 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 2 077 Опубликовано: 19 декабря 16 часов назад, Tarantinooooo сказал: Вітаю, друже я, як раз з тих, кому вейп не зайшов. Маю свій firefly 2+. Стан чудовий. хочу отримати 10000 Вітаю бро , я вже замовив xmax v3 pro на курілці у картавого Джима))) можеш зробити оголошення тут на барахолці Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Canton 3 Опубликовано: 19 декабря (изменено) Пару дней назад поюзал Boundless Tera с керамической камерой Это бимба!!! Наверное Меседес в мире вапоров... Нереально крутой и приятный. Наверное следующий будет он И еще под стандартные АКБ. С заменой проблем не будет Изменено 19 декабря пользователем Canton 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
Яр13 2 077
Вітаю брази і сісти , де можна купити б/у вапор ? Олх і Пром нічого не видають , Гугл в цілому видав всього пару пропозицій , може хто знає перевірену барахолку з б/у вапорайзерами в телеграмі чи ще десь ?
Поделиться сообщением
26 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас