Shajtan 6 921 Трофеи и Медали Опубликовано: 24 января В 22.01.2026 в 12:41, Kotikkrotik сказал: Всім Джа, Всім Добра ☯️🙏🍀 десь цей косяк я вже бачив Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kotikkrotik 72 Опубликовано: 24 января (изменено) 2 часа назад, Shajtan сказал: десь цей косяк я вже бачив Привіт ✌️Можливо у фейсбуці друже😉 Мій чоловік переміг там у вашому конкурсі з фото на якому 3 косяки, і доречі дуже цікаво як там з ним справи ?))) ще з Листопада чекає подаруночок 🌚 Изменено 24 января пользователем Kotikkrotik Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 925 Опубликовано: 24 января 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 5 276 Трофеи и Медали Опубликовано: 24 января 8 1 exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 921 Трофеи и Медали Опубликовано: 25 января 21 час назад, Kotikkrotik сказал: Привіт ✌️Можливо у фейсбуці друже😉 Мій чоловік переміг там у вашому конкурсі з фото на якому 3 косяки, і доречі дуже цікаво як там з ним справи ?))) ще з Листопада чекає подаруночок 🌚 ну так написалиби мені, нагадали, я не слідкував за цим, хай напише мені в ЛС Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 921 Трофеи и Медали Опубликовано: 25 января 21 час назад, Kotikkrotik сказал: у вашому конкурсі чи це в фейсбуці був конкурс, бо я лише на форумі сиджу Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kotikkrotik 72 Опубликовано: 25 января 5 часов назад, Shajtan сказал: чи це в фейсбуці був конкурс, бо я лише на форумі сиджу Так так, у фейсбуці, від JAH Forum, IZI, та Україна 4:20, казали що з Чехії буде їхати.. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 5 276 Трофеи и Медали Опубликовано: 25 января 1 час назад, Kotikkrotik сказал: казали що з Чехії буде їхати.. дивно exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 921 Трофеи и Медали Опубликовано: 26 января 21 час назад, Kotikkrotik сказал: Так так, у фейсбуці, від JAH Forum, IZI, та Україна 4:20, казали що з Чехії буде їхати.. я уточню Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kotikkrotik 72 Опубликовано: 26 января 6 часов назад, Shajtan сказал: я уточню Дякую 🧚 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 3 344 Трофеи и Медали Опубликовано: 26 января 7 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Eveee 577 Трофеи и Медали Опубликовано: 27 января (изменено) Тоже поучаствую ✌️ Hash Plant F2 auto reg. Изменено 27 января пользователем Eveee 6 2 🌿 Konopeli – україномовний гровінг! Тестуємо, експериментуємо, ділимося досвідом. 📺 YouTube: youtube.com/@konopeli 📢 Telegram: t.me/konopeliua Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения