Перейти к публикации

Ароматний Тест Терпенів (Cali Terpenes)

Рекомендованные сообщения

Привіт, як обіцяв, розпишу вам, що то за терпени мені прислали на подарунок. Хто не в курсі, можете подивитися в моїх альбомах про набір подарунковий: 

Так от, зараз конкретно про подарунок в вигляді таких от паличок "Твікс":

IMG_20260104_100828.thumb.jpg.a1e3744bc3c0ce81cdb4b85da36cacde.jpg

Це батарея та густа олійка з з сорту конопельок Gorilla Glue

image.png.6463c14b97b4c18fb2881c3ea4cba709.png

Батарея на 350 мАн, зарядив її від павербанка і погнали на тест:

IMG_20260104_101201.jpgIMG_20260104_101402.jpg

Схоже на рацію. Точніше, я маю рацію :1813357245_Launge50:

Другий пакунок - екстракт чи масло канабісу. Я проконсультувався з чатом жпт, бо цікаво було, що то всередині. Бо ця "олійка" була густа, як клей. коли картридж перевертаю, воно навіть не стікає по стінкам. Прямо, якийсь бурштин!

Чат просвітив:

"Це висококонцентрований CBD-дистилят, тобто очищений екстракт канабіноїдів, який має густу, майже непереливну текстуру."

Зі зворотнього боку пакунку бачимо склад:

crkfl.thumb.png.5991d8117100cd1749d5fb942262f0cf.png

Чат GPT: "

Його склад:

• CBD: приблизно 45–55%

• CBG: 2.5–20%

• CBDV, CBN, CBC, CBE: у малих концентраціях

• THC: менше 0.2% (легально допустимий рівень)

• Терпени: натуральні ароматичні сполуки, що імітують профілі сортів канабісу (Amnesia, Gelato, Gorilla Glue тощо)"

Ну що ж, я зліпив курямбочку і затестив:

IMG_20260104_101101.jpg

Тут описувати не багато, але все ж...😏

😋 На смак іі аромат це дуже схоже на якісь "благовонія". Воно нагадує трохи канабіс, бо в повітрі літає (і в роті відчувається) стійкий аромат гашишу, сандалу і каніфолі (коли покурив кілька разів, то зрозумів, що це мені нагадує церковний ладан). Тобто основні аромати для мене - ладан, сандал і трохи гашиш.😇

😤 Дим смачний, легкий, має легку гірчинку. Якщо курити часто ,або багато, ця горчинка буде подразнювати горло (в моєму випадку). Хоча і не лише в моєму. 

До мене зайшов батько посівать. Я кажу йому типу хочеш зацінити. Він не курить і не хапає, але затестити погодився. В результаті кашляв пів-години. Ну не так ,як після потужного воднііка ,але в горлі лоскотало довго 😁

Аромат на стійки стійкий, що в хаті кілька годин пахне цими терпенами. Що досить прикольно. Як на мене класна дудка попарити щось, коли не хочеш нахапатися ,а чисто почілити.

По ефекту, що і очикувалось від цього канабіноїдного міксу - легке розслаблення та легка п'янкість в голові. Був зранку трохи на нервах, так мене підчіліло і скинуло з колії агресії на дзен-рейки. На такому паравозі я попарив пару хвилин і спіймав навіть натхнення вам написати за цей продукт.

До речі, аромат мені нагадав більше благовонія, аніш куріння шмалі. З цим питанням я звернувся до чату жпт, бо подумав, що можливо в ці терпени доміксовують еферні олії чи типу терпени аналогічні, але добуті не прямо з сорту (в моєму випадку Gorilla Glue), а наприклад з хвої ,чи суцвіть лаванди. Особливо я задумався над цим ,коли прочитав: "Терпени: натуральні ароматичні сполуки, що імітують профілі сортів канабісу (Amnesia, Gelato, Gorilla Glue тощо)"

Тобто як "іімітують"?!

Чат на це сказав (вірити йому чи ні самі думайте, а краще гугліть): 

🧪 У продуктах типу Cali Terpenes

• Використовуються натуральні терпени, отримані з рослин (не лише з канабісу, а й з інших джерел).

• Їх додають до дистиляту CBD, щоб відтворити аромат і смак конкретних сортів канабісу (наприклад, Gelato, Amnesia, Gorilla Glue).

• Це не синтетична «імітація», а екстракт ароматичних речовин, який повторює профіль сорту.

Отаке, друзі. Я ще попихкаю ці олійки і може тут же нижче додам про свій досвіід курііння терпенів протягом певного періоду. А курити там, повірте, доволі довго можна. Бо я з дружиною сумарно викурили десь затяжок 20-25 за 2 дні, а рівень рідини в картриджі ніби і не змінився. Так що, думаю таке можна курити з місяць сміливо

• Like +1 4

Поделиться сообщением

Привет.

А сколько тяг на "раз покурить" получается?

Поделиться сообщением

Гарний відгук бро,як завжди. 👌

Поделиться сообщением

В 06.01.2026 в 11:50, jaHar сказал:

Привет.

А сколько тяг на "раз покурить" получается?

та я хз... скільки хочеш. Я курив по 5-7 затяжок. Гадаю, що ок. Чат жпт взагалі пише 2-3 (до 5) для тесту робити. Воно ж не пре, а терапевтично, гадаю, що і 5-7 вистачить для легкої поліровки мізків.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...