Перейти до публікації
  • 0

Допоможіть порадою

Питання

Привіт друзі, я вирішив перший раз спробувати індор, до цього гровив тільки в ауті.

Расті 10 днів від каски, мені здається що вона маленька на свій вік та чомусь у неї загинає листя вниз як кігті 

Вирощую в звичайній землі під лед лампою 50 ват, раста від лампи приблизно 30 см поливаю раз у два дня

Скажіть будь ласка чи нормально розвивається моя растішка? Та чи немає якихось проблем..

IMG_20260106_165329.jpg

• Like +1 2

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Рекомендовані повідомлення

• 0

Привіт,бро.Всі твої трабли через землю. Колись теж ростив в індорі на городній землі, і теж росло дуже повільно, навіть під хорошою лампою.Мало того що грунт дуже плотний, то в ньому ще може бути безліч живих організмів, , які можуть шкодити розтішці. Так що в слідуючий раз, обовязково купляй нормальну землю. Цей раз вже якось виросте, буде тобі наука. Помилка в тому що ти подумав, на вулиці росте в цій землі, значить виросте і боксі, але в боксі все геть по іншому. І згодом ти це зрозумієш, набивши трохи гуль. 

Змінено користувачем Этилморфинканабинол

Поділитися повідомленням

• 0
8 часов назад, Этилморфинканабинол сказал:

Привіт,бро.Всі твої трабли через землю. Колись теж ростив в індорі на городній землі, і теж росло дуже повільно, навіть під хорошою лампою.Мало того що грунт дуже плотний, то в ньому ще може бути безліч живих організмів, , які можуть шкодити розтішці. Так що в слідуючий раз, обовязково купляй нормальну землю. Цей раз вже якось виросте, буде тобі наука. Помилка в тому що ти подумав, на вулиці росте в цій землі, значить виросте і боксі, але в боксі все геть по іншому. І згодом ти це зрозумієш, набивши трохи гуль. 

Привіт бро, я завів репорт з новою растішкою на нормальній землі а ті дві вирвав та викінув.. Дякую що написав)

Поділитися повідомленням

Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!

Зарегистрировать обліковий запис

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...