БогданРастаман 128 Опубліковано: 6 січня Привіт друзі, я вирішив перший раз спробувати індор, до цього гровив тільки в ауті. Расті 10 днів від каски, мені здається що вона маленька на свій вік та чомусь у неї загинає листя вниз як кігті Вирощую в звичайній землі під лед лампою 50 ват, раста від лампи приблизно 30 см поливаю раз у два дня Скажіть будь ласка чи нормально розвивається моя растішка? Та чи немає якихось проблем.. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Этилморфинканабинол 96 Опубліковано: 19 січня (змінено) Привіт,бро.Всі твої трабли через землю. Колись теж ростив в індорі на городній землі, і теж росло дуже повільно, навіть під хорошою лампою.Мало того що грунт дуже плотний, то в ньому ще може бути безліч живих організмів, , які можуть шкодити розтішці. Так що в слідуючий раз, обовязково купляй нормальну землю. Цей раз вже якось виросте, буде тобі наука. Помилка в тому що ти подумав, на вулиці росте в цій землі, значить виросте і боксі, але в боксі все геть по іншому. І згодом ти це зрозумієш, набивши трохи гуль. Змінено 19 січня користувачем Этилморфинканабинол Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 БогданРастаман 128 Опубліковано: 20 січня 8 часов назад, Этилморфинканабинол сказал: Привіт,бро.Всі твої трабли через землю. Колись теж ростив в індорі на городній землі, і теж росло дуже повільно, навіть під хорошою лампою.Мало того що грунт дуже плотний, то в ньому ще може бути безліч живих організмів, , які можуть шкодити розтішці. Так що в слідуючий раз, обовязково купляй нормальну землю. Цей раз вже якось виросте, буде тобі наука. Помилка в тому що ти подумав, на вулиці росте в цій землі, значить виросте і боксі, але в боксі все геть по іншому. І згодом ти це зрозумієш, набивши трохи гуль. Привіт бро, я завів репорт з новою растішкою на нормальній землі а ті дві вирвав та викінув.. Дякую що написав) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
БогданРастаман 128
Привіт друзі, я вирішив перший раз спробувати індор, до цього гровив тільки в ауті.
Расті 10 днів від каски, мені здається що вона маленька на свій вік та чомусь у неї загинає листя вниз як кігті
Вирощую в звичайній землі під лед лампою 50 ват, раста від лампи приблизно 30 см поливаю раз у два дня
Скажіть будь ласка чи нормально розвивається моя растішка? Та чи немає якихось проблем..
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
52 відповіді на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз