Хотабыч 11 342 Опубликовано: 19 марта В 17.03.2026 в 15:59, hyperman сказал: я думаю LSD - 1, Runtz - 2, Gorilla - 3 тижні відповідно в LSD закінчується 4-й тиждень цвіту, може варто починати промивати? останній полив був в неділю і якраз була крануха Рано промывать,по идее должна ещё поднабрать. По фотке не особо видно,(или у меня такое зрение)…ориентируйся по стигмам и трихомам.А вообще цвести должно(в среднем)недель 7-8,а у тебя только четыре. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 141 Опубликовано: 19 марта 2 часа назад, Хотабыч сказал: Рано промывать,по идее должна ещё поднабрать. По фотке не особо видно,(или у меня такое зрение)…ориентируйся по стигмам и трихомам.А вообще цвести должно(в среднем)недель 7-8,а у тебя только четыре. у ЛСД по паспорту 65-70 харв(сьогодні кінець 5 тижня), у двох інших 60-65. Звичайно буду дивитись на наявність нових стігм і тріхом, перед промивкою, просто 7-8 для авто звучить як щось нереальне(принаймі не на кокосі). Проблема в тім, що я не купив і не використав калмаг в цьому циклі. Промивав горилу більше тижня. Думав спочатку передоз, потім на плісняву, а зараз очевидний дефіцит магнію(тягне з нових листочків). 21.03 буде 3 тижні цвіту. Можливо завтра куплю якись замінник і спробую врятувати хоч трохи врожаю. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
nymus13 62 Опубликовано: 19 марта у ЛСД по паспорту 65-70 харв(сьогодні кінець 5 тижня), у двох інших 60-65. Звичайно буду дивитись на наявність нових стігм і тріхом, перед промивкою, просто 7-8 для авто звучить як щось нереальне(принаймі не на кокосі). Проблема в тім, що я не купив і не використав калмаг в цьому циклі. Промивав горилу більше тижня. Думав спочатку передоз, потім на плісняву, а зараз очевидний дефіцит магнію(тягне з нових листочків). 21.03 буде 3 тижні цвіту. Можливо завтра куплю якись замінник і спробую врятувати хоч трохи врожаю.Да там все нормально звучит, у автиков первые 2 недели они дупля ловят, потом 3 недели веги, и начинается индукция и цветение которое >8 недель.Это если упростить, а паспорт то дело такое, трихомы и стигмы - вот твой паспорт) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 141 Опубликовано: 19 марта 20.03 64ДВК Судячи по стігмам, ЛСД ще неділю можна потримати. Горила виживає як може 😑 Скрытый текст 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 141 Опубликовано: 20 марта Був в магазині, замінник магнію не знайшов. Замовив калмаг від біобіз. Надіюсь в понеділок приїде. Великим растіхам також не завадить той магній. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 141 Опубликовано: 22 марта 22.03 66ДВК Скрытый текст 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 247 Трофеи и Медали Опубликовано: 23 марта Жалко, що рослину тоді так підкосило :( Сподіваємось, що до харву буде нормальна кількість ароматних шишок 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 141 Опубликовано: 23 марта 11 минут назад, Shajtan сказал: Жалко, що рослину тоді так підкосило :( Сподіваємось, що до харву буде нормальна кількість ароматних шишок бро вони написали що калмаг має прийти за 36 годин. надіюсь за 2 дні доставлять 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 141 Опубликовано: 24 марта 24.03 68ДВК непогана новина - привезли калмаг і мікроби я дав всім по 1л води(0.4г мікроб, 0.5мл калмага і 3мл fish-mix). У Runtz пожовтіло листя, незнаю азот то, чи якись сульфур. Білих стігм зовсім трохи і то тільки на верхній колі. ЛСД ще буде рости. Скрытый текст 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 141 Опубликовано: 26 марта 26.03 70ДВК Продовжую калмаг по 0,5мл/л Підстриг Горилу. В процесі було помітно, що вона хоче рости незважаючи на всю хрінь, що я з нею творив 😅 Runtz підстриг для кращої вентиляції і прибрав підставку - здалось верх трохи погорів. Скрытый текст 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 141 Опубликовано: 28 марта 28.03 72ДВК Сьогодні був проведений тест гілочки Runtz(мене буквально змусили зрізати) Висновки: 1. Без промивання, але водніки беруться м'яко. На виході трохи давить, але думаю після промивки+лікування проблема вирішиться. 2. Вони б ще постояли тиждень до промивки, але тіп сказав, що там достатньо % тгк і більше не потрібно тримати. 3. Починаю промивання кранухою і десь на Пасху буде харвест(Горилу ще потримаю 2-3 тижні, подивимось) Скрытый текст 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Gamut 465 Опубликовано: 28 марта тримають зазвичай поки тріхоми не пожовтіють. то треба мікроскопом дивитися. я завжди харвив до того, як жовтіли, мені так більше подобалося, менше проявлявся стоун ефект. не так розмазувало по дівану. 2 Нескінченний репорт або рубрика "Рукодупство" Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 141 Опубликовано: 28 марта 1 минуту назад, Gamut сказал: тримають зазвичай поки тріхоми не пожовтіють. то треба мікроскопом дивитися. я завжди харвив до того, як жовтіли, мені так більше подобалося, менше проявлявся стоун ефект. не так розмазувало по дівану. та прикол в тім що цього тіпа і так розмазало по дивану(і то без Рева) 🤪 якщо ще потримати, то взагалі перестанеш ходити на вулицю, чисто за продуктами в магазин) В мікроскоп дивився, ще всі 3 зелені, але якраз на Пасху в мене вихідні і можна буде трохи потрімити і зарядити на сушку 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 141 Опубликовано: 30 марта 30.03 74ДВК Десь завтра полию останній раз водою ЛСД і Runtz, темрява 3-го, харвест 5 квітня на 80 днів. Горила оживає(мені так здалося). Поливаю по таблиці - 5т цвіту + 0,5мл/л калмага. Як і думав спочатку: буду їх розділяти, бо не уявляю як адекватно висушити коли там ще буде лампа світити неділі 2 Скрытый текст 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 247 Трофеи и Медали Опубликовано: 1 апреля Пора вже це все їсти :)) 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 141 Опубликовано: 1 апреля 6 часов назад, Shajtan сказал: Пора вже це все їсти :)) Окрім стігм і тріхом можна додати ще один факт, що рослина готова. В мене фільтр вже не витягує, хоча на максимумі 😬 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 141 Опубликовано: 2 апреля Тільки-що почав темряву растішкам Фотки вже будуть перед самим харвом, який, як і заплановано, буде в неділю 5 квітня Фінішна пряма 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JimmyNeutron 52 Опубликовано: 3 апреля Послезавтра Харв? 20 часов назад, hyperman сказал: Тільки-що почав темряву растішкам Фотки вже будуть перед самим харвом, який, як і заплановано, буде в неділю 5 квітня Фінішна пряма 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 141 Опубликовано: 3 апреля 10 минут назад, JimmyNeutron сказал: Послезавтра Харв? так, зранку розрулити, а ввечері фотки викласти 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 141 Опубликовано: 5 апреля (изменено) 5.04 80ДВК Харвест для всіх трьох. Хотів зважити мокрим, а потім стало лінь Темпа, при якій буде сушка Подивимось через 7 днів що там вийде Перед харвом Скрытый текст Манікюр зайняв десь 2 години(не дуже я і старався :) Знаю, що результат міг бути кращим, багато помилок було і т.д. Але це був мій перший в житті гров, так що сильно не фукайте По вазі відпишу через 7-10 днів Всім гарного дня!) Изменено 5 апреля пользователем hyperman 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Gamut 465 Опубликовано: 5 апреля Шикарний у тебе результат! це таким лантухам як я треба соромитися за запороті автіки))) а у тебе все дуже пристойно! 1 Нескінченний репорт або рубрика "Рукодупство" Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 718 Трофеи и Медали Опубликовано: 5 апреля С харвом)) светлых трипов тебе или бледных передозов как хочешь) 1 2 ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 141 Опубликовано: 5 апреля 6 минут назад, Gamut сказал: Шикарний у тебе результат! це таким лантухам як я треба соромитися за запороті автіки))) а у тебе все дуже пристойно! дякую) але в мене також не рівні руки, просто пощастило, що лампа норм, витягла весь гров ти головне не опускай руки, продовжуй і в тебе вийде ;) 6 минут назад, MrHaze сказал: С харвом)) светлых трипов тебе или бледных передозов как хочешь) дякую, бро. світлі передози саме то недільку перерив і новий цикл вангую 2 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 2 186 Опубликовано: 5 апреля Найс бро, с харвом хороший результат для первого раза, второй будет лучше) Трип репорт потом опиши по каждому сорту, ну желательно конечно подробнее, но если не получается то просто "наваливает прилично на полежать/что-то поделать/позалипать" будет достаточно) 2 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 141 Опубликовано: 5 апреля 4 минуты назад, Mecheniy сказал: Найс бро, с харвом хороший результат для первого раза, второй будет лучше) Трип репорт потом опиши по каждому сорту, ну желательно конечно подробнее, но если не получается то просто "наваливает прилично на полежать/что-то поделать/позалипать" будет достаточно) подякував, бро напишу, але коли вже нормально підсохнуть хоча би, не кажучи вже про лікування. зараз висушені на швидку руку вони на смак ніякі. пиздують звичайно, але для тріп-репорта я би ще почекав. там мінімум в 2 рази кращий вихлоп має бути після наступного циклу=) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас