глядач 4 Опубликовано: 7 февраля недогледів. з зовні все нормально. жду коли доцвіте. а розсунув...... там цвіль. ну температура понижена, вологість. світла мало дають. годин біля 12. перервами. питання - шо з цим робить? сказали шо вживать із цвіллю може буть небезпечно. ще дві рослинки стоїть. на кожній знайшов цвіль на 1 гілочці. одну із них (індіка) вже почав зрізать коли нижні дозріли. думаю зрізать все. а от цвіль.. просто викинуть все? це дійсно стрьомно? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Uchastkoviy 3 674 Трофеи и Медали Опубликовано: 7 февраля Всё, что с плесенью можно смело выбросить! Себе только хуже сделаешь, если захочешь покурить А какая влажность у тебя? 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 глядач 4 Опубликовано: 7 февраля мірять нічим. але дуже висока. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 глядач 4 Опубликовано: 7 февраля всю гілку викидать? чи тільки цвіль зрізать? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 2 161 Опубликовано: 7 февраля 6 минут назад, глядач сказал: всю гілку викидать? чи тільки цвіль зрізать? Цвіль обріж , остальне на сушку 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Rukalips 1 440 Опубликовано: 7 февраля 1 час назад, глядач сказал: всю гілку викидать? чи тільки цвіль зрізать? Я́к будеш обрізати цвіль - обрізай дуже обережно щоб спори плісняви не розкинулись на ще здорові гілки. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 2 161 Опубликовано: 7 февраля 9 часов назад, Rukalips сказал: Я́к будеш обрізати цвіль - обрізай дуже обережно щоб спори плісняви не розкинулись на ще здорові гілки. Я би харвив чим скоріше , висока вологість низька температура і непередбачуване світло - зробить своє чорне діло досить швидко 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Uchastkoviy 3 674 Трофеи и Медали Опубликовано: 8 февраля Чуток серьезней к грову отнесись датчик ксяоми понты стоит, так хоть будешь знать какая влажность) и потрачено время не зря будет 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Shajtan 7 102 Трофеи и Медали Опубликовано: 8 февраля В 07.02.2026 в 13:24, глядач сказал: недогледів. з зовні все нормально. жду коли доцвіте. а розсунув...... там цвіль. ну температура понижена, вологість. світла мало дають. годин біля 12. перервами. питання - шо з цим робить? сказали шо вживать із цвіллю може буть небезпечно. ще дві рослинки стоїть. на кожній знайшов цвіль на 1 гілочці. одну із них (індіка) вже почав зрізать коли нижні дозріли. думаю зрізать все. а от цвіль.. просто викинуть все? це дійсно стрьомно? в інеті повно лякалок, що пліснява шкодить легеням. Я зі свого досвіду скажу, що нічого страшного не було, скільки плісняви не курив. Але на смак це те ще гівно. Так що, якщо курити нічого, а ти той ще "нарік" і вдихати згорівшу плісняву не боїшся, то можна скурити і цей шіт. Але, як і писали хлопці, обріж краще окремо цю шляпу і окремо суши. Щоби, якщо ризикнеш курнути, потім знав що викидати, а не всю траву разом. Стосовно мого досвіду куріння плісняви, я почав писати тут і вирішив окремо в тріп репортах запостити, бо багато тексту вийшло. Може кому буде ще цікаво: Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
глядач 4
недогледів. з зовні все нормально. жду коли доцвіте. а розсунув...... там цвіль.
ну температура понижена, вологість. світла мало дають. годин біля 12. перервами.
питання - шо з цим робить? сказали шо вживать із цвіллю може буть небезпечно.
ще дві рослинки стоїть. на кожній знайшов цвіль на 1 гілочці. одну із них (індіка) вже
почав зрізать коли нижні дозріли. думаю зрізать все. а от цвіль.. просто викинуть все?
це дійсно стрьомно?
Поделиться сообщением
8 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас